Popüler Konu Sevgili günlük...

arkadasların yazdıklarını okucam diye kendi yazacaklarımı unuttum :26::26:

hmm bu arada özdemir asaf en sevdıgım sairlerden bırıdır...

tatlı telaşlarmış pehhh...
Gözlerim kan çanağına döndü ağlamaktan...
İnsanları memnun etmek ne kadar zor Allah'ım Yarrabbim....
Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum bende isterim ona 6-7 binlik saat takmak....
Bugün babam kendisine 50 TL lik gömlek alamazken beyzademe Damat twenn den damatlık alıyoruz yine de memnun edemiyoruz....
Bir bir anlattım yaşadıklarımı fakat o yine inanmak istediği şeye inandı yapabileceğim birşey var mı yok (
Bıktım bunaldım şu süreçten inşallah sonumuz hayırlıdır....
Çok gerildim çok bunaldım Allah'ım sen bana yardım et ne olur....
Acaba demeye başladım bende...
Ne düğün ne dernek ne takı hiçbirşey kalmadı gözümde...
gözümü açıp kapayıp 15 temmuz olsun inşallah...

moralımmm çokk bozuk benım yaa... korkuyorummm sınavda yapamamaktan.. sınavı suresını yetıstırememekten korkuyorum... haa dunyanın sonumu değil elbet... onca calıstıklarımın hepa olmasından korkuyorum
sabah dedımkı dur bi mat cozeyım ama yok tıkandım kaldım sankı bıldıgım seylerı bile yerlı yerine yazamadım kuralları bılıyorum aslında hatta yerlı yerıneede koydugumda oluyor ancak ne hıkmetseee cozemedim gitti ..gıcık oldum kendimeee...

çookk bunaldım sıkıldımmmm... içim sıkılıyor içim elimde değil... Allah korusun birine bişey mi oldu acaba..sabahtan berı hop oturup hop kalkıyorum .. bi sıkıntı var ıcımde cok fena hemde
---

ben resım yapmayı oyle çok özledimki..şiirler yazmayı sonra... farkettımki hiç kendıme vakıt ayırmamısım evleneli.. evleneli ''insan'' oldugumu unutmusum.. evımın karsısında basketbol sahası var topum yokki oynayayım.. almadımda gerek yok die ama basketbol oynamayı özlemişim işte.. aksamustu genclere imrenerek bakıyorum balkondan...hah evlendımyaa genc kategorısınden bile silmişim kendimi.. gudnuzu aksamı canımız ne zaman isterse bide kafaları cekerdık..ogunlerıde özlemişim bak...gerci evde acılmamıs sampanya var onumu içsemki..rahatlamaya gevsemeye oyle ihtiyacım varki.... offf içememki namaza yenı basladım sonra ettıgım dualar kıldıgım namazlara ne olacak akıbetı??
benım soyle iyi bi tatıle ihtiyacım var sanırsammm ,bedenen ruhen bi dinlenmeye rahatlamaya cok ihtiyacım var...çokki ne çokkkk

saçlarımın kırıklarında kurtulmuştum ve bugün markette saç bakım kremimin indirimde olduğunu gördüm hemen aldım eve çok seviyorum ben bu kremi
neyse işte son gelişme buydu önce onu yazmak istedim.
bugün ailece alışverişe çıktık. ne zamandır babam annem ve kardeşim şöyle gezmiyorduk
annem ve babam ayakkabı aldılar. bizde yazlık şeyler işte...
sonra ben aşk'la buluştum. aşk'a akşam yemeği olarak taze fasulye yaptım afiyetle yedik. Aşk'ın mide doydu mu çocuk gibi neşeli oluyor
erkeğin kalbine giden yol mideden geçer lafı bizim ilişki için cuk oturuyor
oje süreyim de kk da takılmaya devam edicem günlükoviç
pıtık pıtık giderim ben

bir kadın eğer anneyse evin ortasından 7-24 oyuncak toplamak zorundadır
bir kadın eğer anneyse gardolabındaki kıyafetler yerine özenle büyüklü küçüklü oyuncakları ayırır
bir kadın eğer anneyse sırf çocuğu istedi diye bir çuval oyuncak içinden küçüçüüükkk bir fili arar bulur
bir kadın eğer anneyse bıkmadan usanmadan sorulan sorulara ve neden ?? lere cevap verir
bir kadın eğer anneyse fazla kilolarını vermeye çalışırken kızının hadi sende ye diye uzattığı kurabiyeyi o minik ellerden yer üstelik hiçde pişman olmaz

evet günlük bir kadın eğer anneyse ne kadar acı içinde doğum yapsada
iştahsız kızı yemiyor diye sinirden çıldıra çıldıra ona hazırladığı yemeyi yesede
2 yaş sendromunda gereksiz ağlamalarda inatlaşmalarda kafasını duvarlara vuracak dereceye gelsede
2. bir meleği tekrar aynı aşkla isterr

günaydın günlüğüm, şu içimdeki huzursuzluğu alırsan çok sevinirim...
bir türlü odaklanamıyorum, noldu bana bilmiyorum ama silkelenip toparlanmam lazım...
bu günleri iyi değerlendirip çok çalışmam lazım çok...
alnımın akıyla şu iştende çıkmam lazım günlüğüm görüşürüz

ya offf ya dün gene sinirlerim tavan yaptı.....

arkadaş dediğim her derdinde bana koşan insan beni dedikodu ile suçladı ordan oraya laf taşımışım sonrada hem o kişiyle kavga etmiş hamde kocası ile ben ve bir arkadaşım yapmuşız bizim yüzümüzden yuvası bozuluyormuş..........................

allahım ya kuru iftiradan sakla sen bizi sonrada utanmaz hiç bişi yokmuş gibi senin günahını almışım demez mi

ister günahımı al ister alma seninle bir daha görüşmem zaten

allahım sen bizi kötü insanlarla karşılaştırma ya

güzel bir sabaha bahçedeki horozun sesiyle uyanmak,ardından cıvıldaşan kuşlara günaydın demek..
güzel bir kahvaltı,yalnız olmanın verdiği biraz buruklukla..sonrasında toparlanıp güzel bir çay faslı.
haftanın hayırlı geçmesini sevdiklerimle paylaşmak,aşka özlemin artması..

yapılcak işler,en son ne zaman makineye çamaşır atmıştım?:44: ne zaman süpürmüştüm evi?
her şey güzel de şu anları da özlemişim yaaa....çok şükür Rabbime...

Faili meçhul zamanlarda kalmış,
Hani ölmese de bir sevgili;
Arkasından yine de ağlayanı olan..

Şu eski İstanbul meselesi..

Yaşlandık mı da yıllar su gibi akıp geçti,
Yoksa yıllandık mı da yaşlar;
Böyle güzel durdu yüzümüzde?

Alnımızı karışladı bir ayrılığın anatomisi
Ve kırışıklığı giderici bir gülüş;
Hala icat edilmedi onca seneye rağmen..

İskelenin iskeletinden yapılmış bir iskemle kadar;
Okunması zor;
Yaşanması güç bir şiir mısrasıyım..

Dudaklarım çatlak bir eski kayıkçı teknesi gibi,
Her yanıp sökük..

Canlı cenazeyim anlayacağın..
Şimdi ölmüşlüğüme varmayan sure kadar
Ve dokunmayan ruhuma;
El Nafile !

Tamda bu bahsedilen şiir gibiyim günlük!Canlı cenazeyim bugün..​

Bitti işte bak. 1 sene geçti ama biz dimdik ayaktayız.
Bir gün bile yılmadık. Senin için herkesle tartıştık.
Kimiyle küstük. İlahi adalet ne kadar geç bi şekilde yerini bulsa da. Bitti günlük.
Bugün günlerden FENERBAHÇE. Bugün günlerden Aziz Yıldırım.
Haykırın Renktaşlarım.....

Allahım haklıyla haksızı ayırdığın için, dualarımı kabul ettiğin için çooook teşekkür ederimmm...
Çok mutluyum günlük

Günlük...
Canım sıkkın ya dün tatsızlıklar oldu biraz ama küçük bişey umarım en kısa zamanda çözülür kafama çok takıyorum çünkü
Bi de paşacığımın borcu var 4000 tlydi 2 küsür kalmış ama bitmek bilmiyo ahh ahh zamanında yemiş cezaları şimdi ödücem diye canı çıkıyo
Bi an önce bitse de kurtulsak inan çok sıkılıyorum kimse üzülmesin sıkılmasın istiyorum ama olmuyo günlük...
ALLAH'ım ne olur şu borç en kısa zamanda bitsin,aradaki tatsızlık da ortadan kalksın. Sen bize yardım et ALLAH'ım...:2:

günlük sinirden yerimden kalkamıyorum

ben ne güzel mesaj yazıyorum eşime, en son bir şarkı ismi yolluyorum dinle diye...

gelen msj aynen şu 'ben x sonra dinleyin şarkıyı iyimi '

BENİMKİNİN ABİSİ YAZANNNNNNN

benim saf telefonu vermiş lazım oldu diye haberde vermiyor, adam hepsini okuyor.

ben delirdim tabi. yanındaki elemanı aradım oralardamı dedim.

verdi telefona, saydırdım ben tabi ama o kahkaha attı özür diliyor ama ben gözyaşımı tutamadım.

abiside pek ciddi bir adam

hayır yani yazdığım mesaj da şu gül senin tenin şarkısından alıntılardı.

kendimi atsam camdan ne olur sen söyle günlük, tüm enerjim gitti.

ne zamandır yoktum..
içimden mi gelmedi sıkıldım mı nedir?
üzerimde bi ölüm sessizliği yüküm bi karabasan sanki..
taşıyamıyorum artık yetinemiyorum
sahte kahkahalar atamıyorum ruhumdaki sıkıntı geçmiyo geçemiyo
yetmedi hocalara götürüyolar çocuk gibi kolumdan tutup bi arkadaşında yukarıda yazdığı gibi canlı cenazeyim günlük
neyin yası bilmiyorum ama kaldır üstümden kara bulutları...

gunlıkcugum cok mutluyum bugun sonunda kızım ılk kez cumle kurdu bugun ..ılk cumlesi:ANNE....ÇABUK GEL.:18: SUTU dokmuste hanfendı benı cagırıyor mutfaktan..

selam günlük bugün bir başkayım;
o kadar mutluyum o kadar huzurluyum ki şükrediyorum rabbime
hafta sonu biricik eşimle aşk tazeledik resmen..
aklımdan atmışken çocuk fikrini,
hayati bir karar aldık:)
artık ikimizde bir bebeğimiz olsun istiyoruz...
allah nasip ederse anne olucam ben,sadece düşüncesi bile heyecanlandırıyor..

Rabbim ne olur hakkımızda hayırlısını nasip et!!

isler gittikce kötülesiyor sevgili günlük,

artik santraldaki telefona ben bakicam benim büroma getirmisler telefonu ayrica masami müdürüm camin önüne koymuslar ki benim her ne yaptigimi görsün

sanki karsilarinda cocuk var. bugün cok sinirliyim gercekten.

telefon zaten durmadan caliyor dogru dürüst calisamiyorum

artik severek ise gelmiyorum, sadece eve gitmek istiyorummm

günlükdaşlarım yazdığım msjı nasıl silebilirim resim eklemiştim sonra eklentiyi silmeyi unutmuşum dankk die resimler çıkmasın mııı nasıl silicem yaa öff öff

Ben geldiiiim. Sen sormadan söyleyeyim çok güzel geçti tatilim. Denize giremedim ama olsun, çok güzel yerler gördüm. Önce İzmir'e gittik, konakta gezdik, yemek yedik deniz kenarında. Sonra kalacağımız yere gittik, İzmir'i tepeden görüyordu ve muhteşem bir manzarası vardı. Sonra ki gün önce Urla' ya gittik. Sakin, huzurlu bir yer çok sevdim. Ordan Alaçatı' ya gittik. Allahım o nasıl bir denizdi günlük. Tam girmelikti ama eşimin arkadaşı sağolsun evden çıkmadan önce denize girmem dediği için hazırlıklı değildim. Orayı da gezdikten sonra Çeşme'ye gittik. Sevimli bir yerdi oraya bayıldım. Beyler dayanamadı tabi denize girelim dediler. Hatunlar kumsalda bekledi beyler denize girdi Bir daha o adamla deniz yerine gitmem :) Annemler bizde şimdi günlüküm, gidiyim de yemek yapayım...

Son düzenleme:
Günlük;
Belkide şuana kadar hiç bu kadar mutlu olmamıştım onunla hiç bu kadar huzur bulmamıştım varlığıyla...
En güzel günlerimizi yaşıyoruz.
Onu görmediğim 3. gün bugün...
Yinede her şey çok güzel gidiyor hani uzakta yapamıycaz düşünceleri artık beni korkutmuyor gitmeme 1 buçuk ay var ve o zamana kadar bu korkularımdan tamamen kurtulmak istiyorum.
Güzel gözlüm benim iyi ki var iyi ki yine yanımda biz birbirimiz olmadan eksiğiz sanki...
Allahıma şükrediyorum.
Hep benim olsun canımın içi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…