Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlüüükk..
Dün sana demiştim ya güzel haberlerle gelebilirim sana diye işte geldiimm :)
İş başvurusunda bulunmuştum ve görüşmeye çağırılmıştım günlük dün de aradılar ve bayramdan sonraki gün başlıyorum inşallah :)
Gerçi çok yoğun olacak benim için, tatil günlerim bile dolu olacak ama burda geçinmek için biraz dişimi sıkmak zorundayım tek maaşla olmuyor çünkü..
Bikaç ay çalışırım baktım çok yıpratıyo beni çıkarım diye düşündüm, önemli olan eve katkımın olması.
Yaa böyle işte günlük :) Evliliğim uğurlu geldi bana. Heyecanlıyım iş hayatına gireceğim için. Bana dua et hayırlısıyla kalkabileyim bu işin altından..

sevgilim pempeli....

çok sevindim hayırlı olsun cnm sakin çıkma işinden çalışmak gibisi yok alıştığın zaman zaten çıkamazsın kararların değişir.

Ha bide pembelimm 341'li dönemleri özledimmm

annemi ramazandan 3 gün önce umreye yolcu ettik.en büyük hayaliydi.onun adına çookk mutluyum 1 ay oldu gideli çok konusamadıkta çoookk özledim onu haftaya gelecek Allah nasip ederse

hep uzakta benden ama yinede neredeyse her gün telefonla görüşürüz.dara düştüğüm anda arar sorarım anlatırım.şimdi arayamamak daha da uzaklarda oldugunu bilmek bile psikolojik olarak yordu beni..

ee bide bunun bayram boyutu var.adı bayram güya ama değil işte..onsuz bomboş geçecek 3 gün sadece..

63 yaşında sultanım..bu ayrılık bana ölümünü düşündürdü.Allahım daha uzun sağlıklı ömürler versin.başımızdan eksik etmesin.yoklugu çok zor..nasıl dayanılır nasıl alışılır bilmem :44:

bayram için köye gidiyoruz günlükcüm
yine seni bensiz bırakıyorum yani
umarım geldiğimde buraya güzel şeyler yazarım
kendinize iyi bakın günlük ve tüm günlükseverler
şimdiden bayramınız kutlu olsun

geçen gün, en bi sakin ses tonumla böyle makul makul: " baba kızın yanında sigara içme, astım olur Allah korusun" dedim diye, kayınpeder benimle küstü..isterseniz çocuğunuzu da alın gidin diye hönkürmeyi de ihmal etmedi...( gerçi pişman oldu sonradan ama, "aile büyüğü küsmesi ve kovulma" branşında ihtisas sahibi olan bendenizin, sinirleri gerildi bi kere )

biz çocukkene annem sağolsun okulların kapanmasına müteakip bizi yazlığa anneannemin yanına yollar, eylülden önce de geri almazdı. ben de o zamanlar hem anneme düşkünlüğüm hem de anneannemle anlaşamamız nedeniyle resmen 3 ay acı çekerdim...
herneyse, günlerden bi gün, bakkala yolladı beni dondurma almaya ( oruçlu arkadaşlar kusura bakmayın bu arada ) yazlığın cadde tarafı da bildiğiniz e-5, yürürken kağıt para uçtu gitti elimden...yaşım da 8 falan...vay efendim parayı uçurmuşum diye GÜMMMMM sokak kapısını çarptı yüzüme, kovdu beni ve akabinde bolca söylenerek ( sen lanetsin, anana git, ve benzeri ) 3 hafta kadar hiç konuşmadı benimle...
sonra başka günlerden bi gün mısırcı geldi...ki aabi hergün gelirdi...Bana sordu yiyecek misin diye, ben de " hayır " dedim, sonra bi baktım fazladan bi mısır var...aa dedim anneannem bana da almış, yedim...sen misin yiyen...yine 15 ton ağırlığında laflar ve akabinde "senle konuşmuyorum ben" diye kestirip atma...Bakın yine elim ayağım boşaldı şimdi...ki bütün bu lafları varlık içinde yaşarken, maddi hiçbir sorunumuz yokken yemiş olmak, apayrı...

yaşım büyüyüp de aklım erince, yazlığa adım atmadım. kavga dövüş yapılan ev temizlikleri, sürekli aşağılanmalar ve yukarıdaki gibi olaylar...yarın bigün kızım büyüyüp, tüm maaşımı uçurup gitse rüzgarda Allah belamı versin gık dersem...kendime aldığım abur cuburu yese bile diyemiyorum, bi "anne"nin kendine yemek alması diye bi kavram var mıdır zaten...şimdi oturmaya gittiğimde, al kızım dolaptan ye istediğini diyor, telefonlarda ağlıyor özledim diye...ama o-hooo geçmiş olsun hacı...

yani demem o ki hanımlar, çocukluk travmaları unutulmuyor, yaralar kapanmıyor, basit şeyler için çcouklarınıza gürlemeyin...

Bağıra bağıra ağlamak istiyorum! Ağlarsam anlatabilirmişim gibi geliyor. Sonra mı? Sonra arkama bakmadan çekip gitmek istiyorum; hayallerimin başladığı, duygularımın henüz bakir olduğu yere.

Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim...Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Herkes senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim...

Günlük
çok kötüyüm,canım sıkkın.
ağlamak ağlamak ağlamak istiyorum!
arada kalmaktan yoruldum artık
neden kimse benim yerime koymuyor kendini?
herkes ayrı şeyler istiyor
kıyamıyorum kimseye
yoruldum,iki arada bi derede kalmaktan çok yoruldum

"Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim...Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Herkes senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim... "

Bu nasıl bir yazıdır ya?İçimi dağladın resmen..Rabbim dileğini sana ulaştırsın inşallah..Tez zamanda bebişin olsun seninde..Güzel yüreğin gibi..."AMİN"

Hala kırılgan bir çocuğum ben..Ham maddem bu sanırım..Üzüntülerle yoğrulmuşum sanki..Güçsüzlüklerle sanki..Umutsuzluklarla..Ne kadar çok çemkiriyor,ayakları yere basan,dediği dedik çaldığı düdük,her şeye yetecek kadar güçlü misali görünsem de en ufak bir davranış,sözde kendi içime kapanan biriyim ve ben gittikçe daha da sessizleşiyorum..Sadece kendimle konuştuğumu fark ediyorum..

Bu günde günlerden;yalnızlık günü sevgili günlük..Boğazıma kadar yalnızlık hissediyorum bütün hücrelerimde..Beynimin neresinden geliyorsa bu düşünce,defolup gitsin lütfen..!En mutlu olduğum anlarda bile eskiler çıkıp gelmesin,yumruk gibi oturmasın boğazımda.Gitsin..Gitsin..Gitsin bütün umutsuzluklarım,acılarım,mutsuzluklarım,çocukluğum..Ve ben gideyim..!!

Ve...Böyle derken!Tam da bebeğim geliyor aklıma..Daha 7 aylık..Bana ihtiyacı olan..Tatlı mı tatlı..Güzel mi güzel bebeğim..Sadece senin için direneceğim bu kahpe,yaşanmaz dünyaya..Ve elbet bizde mutlu olacağız kuzum..Seni çok seviyorum Ecrin'im..Umarım sende seversin beni..

Ne güzel şeyler yazılmış Kadir Gecesinde.
Okudukça mutlu oldum. En içten duygularımla anladım buradaki arkadaşlarımı ve dua ettim hepimiz için.

Ölüm gerçek, hep unuttuğum en büyük gerçek.
2 düğünüm olacak İnşallah.
Birinde bembeyaz gelinliğimi giyeceğim.
Şu an karşımda duran ve bakmaya kıyamadığım gelinliğimi.
İkincisinde de beyazlar içinde olacağım.
Bu kadar şatafatlı olmayacak ama. Dümdüz, bembeyaz bir patiskaya saracaklar beni.
O gün Rabbime kavuşacağım. İkinci düğünüm, en güzel düğünüm olacak o gün...

Ben sevginin ne olduğunu annemden öğrendim ...Allahı sevmeyi öğretti ,insanları sevmeyi öğretti adam olmasa da kötülük yapamamayı öğretti ....Eğer fenalıklara karşılık veremediysem Duasıyla ayakta yaşayabiliyorsam eli öpülesi ANNEM dir sebebi SENİ SEVİYORUM ...Allah Ömrüne ömür katsın Kanatsız Meleğim..

Farzet ki sevgilin var.

Sabah sana “günaydın aşkım” diye mesaj atıcak mutlu olucaksın sonra işin var veya yok, önemsemeden o mesajın ardından seninle muhabbet etmeye başlıcak sabah sabah eğer işin varsa ve geç yazıyorsan “aşkım eğer işin varsa sonra konuşalım” diyecek sende “evet aşkım işim var” dediğinde sinirlenicek ve “tamam.” diye mesaj atıcak öğlen olup sen müsait olunca mesaj atıcaksın ve
oda sana “aşkım şuan işim var sonra konuşalım mı?” diye alttan alttan laf koyucak sana. Bir yere gidince ona hesap vericeksin ve karşı cinsine kesinlikle bakmıcaksın yoksa ağzına eder. Her kavgada çoğunluk sen suçlu olursun ve illa senin adım atmanı ister her bi haltı senden bekler. Her dakika ona mesaj atmanı veya aramanı ister hep onu düşünmeni ister.. He ya başka işimizde yoktu, Facebook veya Twitter tarzı hesaplarında yabancılar olmicak eğer olursa ve gözüne çarparsa o gün ve diğer günler başınınetini yiyene kadar dır dır dır konuşur ve ona “istersen silerim aşkım sinirlenme” desen bile o “yok yok kalsın ben karışmam” der ama karışır illa ağzına eder vede hesaplarını kaparsan sana “ne oldu niye kapadın bir şey mi gizliyorsun” derler ki ne yapsak yaranamazsınız. Aslında yalnızlık güzel lan. Sonrada birileri çıkıp “ay senin sevgilin neden yok yazık” felan filan laflar ederler hey ben sizin.. rahatımızı neden bozalım lan?. SEVİYORUM SENİ YALNIZLIĞIM…

mideme koca koca tekmeler atıyolar günlük

5. yılımızı doldurduk bugün, ve o HİÇBİR ŞEY YAPMADI

ne bir mesaj ne bir arama... hiçbir şey yok..........................

bunun adı ayrılık mıdır?

Günaydın günlük,
Yine geldi bayram, bugün işte son gün, çarşambaya kadar evdeyim ne yazıkki
Rabbimin gücüne gitmesin ama 7 yıldır hiç sevmiyorum şu bayramları, zaten üstümde varolan ağırlık
daha da bi artıyor, gerim gerim geriliyorum.
Çabuk geçsin bu 4 gün, kazasız belasız. Gerçi bela benim 2.adım oldu ya artık, aksiyon olmadı mı
bi tarafım eksik gibime geliyor.
Bi mucize olsa da diyorum, sadece kızımla bol kahkalı gezmeli bi bayram geçirsem.
Gerçi benim bu istediğim, gökten kırmızı karın yağmasından daha daha da olanaksız bişey.
Haydi günlük, ben forumda turlayıp kafamı dağıtayım, arada uğrayacağım bundan sonra, görüşürük...

günlükkkkk şükür bu günlere kavuşturana. yine yorucu bir iş yılını geride bıraktık bugün 3 haftalık yıllık iznime cıkıyorum. 1 hafta buralardayım sonra kocamla kafa nereye biz oraya tatili yapıcaz arabayla akdeniz turu. yok öyle 1 otele 1 hafta tıkılıp kalmak. allahım işlerimi rast getir yarabbim. herkese iyi bayramlar.

Canım çok yanıyo günlük nasıl bu hale geldik nasıl yaptı bunları bana hayallerim vardı benim aldığı evi kafamda döşemiştim bile bana bu yapılır mı yaşamıyorum günlük ölüyüm ben ölüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…