Popüler Konu Sevgili günlük...

Sabah onun sesiyle uyanmayı o kadar özlemişim ki
Halbuki gideli 5 gün oldu
Alışıyor aşkım yavaş yavaş... 3 hafta kaldı sevgilim dedi 3 hafta sonra geliyorum yanına O kadar mutlu oldum ki
Allah gönlümüze göre verdi biliyor musun günlük ? Deniz kuvvetleri komutanlığı bizim için sürpriz oldu.
Sevgilimde ileri derecede iğne fobisi var ve menisküs hastalığı var. Fobisi yüzünden ameliyat olmuyor. Dizlikle falan bi şekilde idare ediyordu.
Fakat askere gidince daha berbat olur her gün spor falan diyordu. Bugün konuştuğumuzda sabah yürüyüş yaptırmışlar ama sevgilim yapmamış. Komutan otur sen kenarda demiş.
Bunu duyunca çok sevindim. Uzun süre yürüyüşte çok fazla ağrı oluyordu dizinde...
Bahriyeli olunca buna çok sevindik işte. Postal giymiyorlarmış denizciler. Spor ayakkabı var dedi. Usta birliğine geçince de ayakkabı olcakmış.
Ama gel gelelim askerlik işte derdimiz bi bunlar olsa hiç sorun değil....
Ben bunları dertten bile saymam. Neyse işte...
Sabah sabah arayınca çok sevindim bişiler yazasım geldi neşem geldi

şunu farkettim kendime çok yuklenıyorum..herseyde kendımde bi sorun buluyorum.benım hatamdır..benden kaynaklı gibi.. aksini yapayım diyorum ozamanda vicdan yapıyorum işte.. içim içimi yiyooo... kendime bu tavrım alıskanlıkmı olmusta içim içimi yiyoo yoksa herkese herseye ne bılım kendimle vicdanıma bile adil olmak istemem mi?
..
can yücelin haftasında karsıyaka avmde aksama doğru x marketinde alısverıs yaparken gördüm..daha doğrusu bana dikkatli dikkatli baktıgını farkettim..bende baktım caktırmadan:) sonra yokyaa dedım daha nelerrr benziyo ama yokyok olamaz dedım(orucken dusunmek biraz zor olsada özellıkle markette dolas dolas zaten acıkmısım).insanlar çift yaratılırmıs ya dedım kesın ölee bişi.. sanırım oda beni birine benzettiki etrafımda 360 derece dondu..yada hayatında ilk defa ben gibi sırık birini gordugu için hayranlıgını gizleyemedi bi oğlu vardı 7yaslarında filan adıda Baran yada Borandı öyle işte.omuki değilmiki diye dusunurken bi baktım gözden kaybolmus bile..
...
bu mubarek ayın içine ettim mesela sonra git hastane sartmıydı sanki.. çok az tutabıldım haliyle o kazaları tutmakta bi hayli zor oluo töbee yaa... kışı beklıyım en ıyısı gunlerde kısalır boylelıkle..
bu sene kurban kesecem insallah..kocamdan ekmek parası su bu dıyıp arttırtım bırıktırdım.. 1seneden berı bırktıyorum nerdeyse.. eşimin inancına göre yok böle bişi ee bendede var böle bişi.. zaten duysa paraya el koyar soylemedim oyuzden..kurbanad annemın yanına gıdıcem babam ayarlar ufak bişi kestiririz yardımcı olurlar banada.. eve gelirkende sanki annemler kasaptan almıslar gibi paketler koyarım valize.. napıyımkı baska..
neyse cıkayım artık zaten dun aksam farkettik kotayı doldurmusum :)) film- dizi izlicem netten diye

İçim sızladı be günlüğüm.
Gece gece o adam 1 lira verenlere, Allah razı olsun, tuttuğunuzu altın etsin, daha çokları sizin olsun dedi.
Yaşlı mı yaşlı bir amca. Çocukları var, torunları var.
Oğlu geliyordu normalde. Değişik bir adam...
Ama dün bu amca geldi. Yılların davulcusuymuş ama oğlu olduğu için o yapmıyormuş.
O yüzden bütün evler tek tek kapısını açıp amcanın tabiriyle avcuna üç beş kuruş sıkıştırdı.
İçim acıdı günlüğüm. Üzüldüm nedense
Ya da içim dertsiz duramıyor kendime dert mi arıyorum? Olabilir...

‎'İncir çekirdeğini doldurmayacak kadar" diye niye küçümserler ki;
kalp, pek mi büyük incirden?
Bakın bakalım, insan neler çekiyor incir çekirdeği kadar kalbe düşenden!..

Mevlana Celâleddin-i Rumi

Huzur buluyorum Mevlana'nın sözlerinde günlük.. En umutsuz ve mutsuz olduğum zamanlarda bile onun bi sözünü okuyorum ve tebessüm ediyorum.. İncir çekirdeği kadar olan kalbim şimdi ne alemde tam kestiremiyorum ama..

Ve ben artık seninle yapamıyorum
Birtanem,elimde değil
İstesem de,istesem de yapamıyorum
Ve seni aramak gelmiyor içimden
Aşk sözleri batıyor
Sarılsan da,yalvarsan da yapamıyorum
İnanamıyorum, bu hale nasıl düştük bilemiyorum
Sende mi bende mi
Herneyse,her kimdeyse neyse
Bilemiyorum.....

Her şeye duygulanacak vaziyetteyim.
E arada bir şeylere duygu beslemeliyim zaten.
Tadını çıkarayım bari,bol bol duygulanayım.
Her zaman nasip olmuyor bu bana...

Selam günlük...
Üniversiteye yerleşmişim ben biliyor musun?
Liseyi bitirip 7 yıl ara verdikten sonra üniversite hayatı yaşayacağım.
Umutluyum, çalışacağım, hayallerimin peşinden gideceğim, kendimi geliştireceğim.
Evde oturmayacağım artık. Farklı bir hayatım olacak ama düzenli.
Çevrem olacak...

İnşallah benim için hayırlısı olur ve tahminimden çok daha güzel yıllar geçiririm.

Kötüyüm şu günlerde,çok kötüyüm.Ağlasam gözyaşlarıma yazık,nasıl hesap veririm Allah'a...Son zamanlarda kendimi öyle çirkin hissediyorum ki.Belki şuna benzesem beni severdin diyorum.Hiç gelmiyorsun,tükeniyorum.Uzağımdasin,nefret ediyorum katlanıyor olmaktan zorluklara.Zorluklardan nefret ediyorum.Bir kere bile sevilmemis olmanın acısini çekiyorum.Aldatılmis olmanın küçük düşürücülügünü...Yolumdan geçerken koluma takip hayatıma eşlik etmeni istedim.Dost oldun,sirdas oldun da bir tek bana yar olamadın.

Ama ben o okula,o bölüme nasıl gidicem..En son tercihim çıktı oldu mu bu şimdi? Gitmesem ne yapıcam ya? Bütün gün evde mi oturucam yada adam akıllı bir iş bulabilecek miyim sanki? Her zamanki gibi "Sağlık olsun" diyelim ozaman..

5 gün boyunca o kadar iyiydim ki aklım da yok falan .Ama iki senedir bayramlarda beraberdik bu zor olacak.Alışkanlık değil mi günlük ? Geçecek geçecek .

sevgilim ben geldim sabah çok güzel uyanmıştım am agene bu panik atak benim peşimi bırakmıyo malesef:18::18:çarpıntı beni maffediyo neden böle oluyo günlükcan ya mutlu huzurlu oluyum hiç birşeyim yok bir motivem düşsün olan oluyo ben ne yapaayım nerelere gideyim çok yoruldum bu arada herkezim şeker bayramı mubarek olsun tuttugumuz oruçlar kabul duaalarada gerçek olsun aminsonra görüşrüz günlükçüm ben fenayım bugün ban dua ette iyileşiyim

Allah'ım cuma ezanların sesinde sana yalvarıyorum ne olur benim gibi bebek özlemi çekenlerin özlemine son ver anne baba olmak isteyenlerin ellerini boş bırakma ne olurrrr güzel Allah'ım bizide sevindir

Takvime bi baktım, Arife günündeymişiz, bayram gelmiş çatmış...Sahi, ne demekti bayram?...

Küçük bir çocukken, ablamla bir örnek, fırfırlı gömlek ve etek ceket takımından oluan bayramlıklar giymek; önce anneanneye el öpmeye gidip tıkanırcasına şeker yemek, sonra da babaanneye aynı şekilde gidip, penceresinden, o muhteşem Hırka-i Şerif camiini seyrederek çocukça hayaller kurmak ve teee uzaklardan görünen sıra sıra evleri Almanya zannetmekti...

Biraz daha büyüyüp anne baba ayrılınca, anneannede yerleşik hayata geçmek, bayramın ilk günlerinde asgari 30 misafir ağırlamak, ablayla şeker tutmama kavgası yapıp, kalabalık zamanlarda tuvalete kaçmaktı...

Büyük halalardan alınan sağlam harçıklarla ilk sony walkmani satın almak, gece gündüz Metallica, black album dinlemekti...

Misafir gidilen her evde az çok birşeyler yiyebilmek için, mideyi verimli kullanma etüdleri yapmak demekti...

1. gün yoğunluğu bitince, eğer izin kopartılabilirse, Bakırköy veya Taksime gezmeye çıkmaktı, kitap CD karıştırmaktı...

Anne kişisinin yaptığı hatalarla açtığı yaralarını kapatmak için, mecburi şehir dışı tatiller yapmaktı...

Tam da 20. yaş günüme denk gelen o bayram sabahında, 2 ay kadar önce ölmüş olan babamın mezarını, o uçsuz bucaksız Kanarya mezarlığında, ağlaya ağlaya bulmaya çalışmaktı...

İyice büyüyüp de evlendikten sonra, her bayram sabahı, 11 yaşında trafik kazasında vefat eden oğlu için gözyaşları döken anneyi ( kayınvalide demek soğuk geliyor ) teselli etmeye çalışmaktı...

Yıllarca misafirlerini ağırladığın anneanneye misafir olarak gitmek, azarlanırım korkusuyla her yemekten birer gıdım alıp eve geri kaçmaktı...

....Geçen sene kızımın ilk bayramından pek birşey anlamamıştım açıkçası...Daha 2 aylık bir bebekti ve eve gelen hediyelerinden bir bayramlık uydurmuştuk...Ama bu sene...Bayram denilen günlerin, içime sapladığı o tarifsiz hüznü, yetimlik duygusunu bir kenara fırlatıp, en güzelinden, taşlı pullu bir çift rugan ayakkabı aldım kızıma...en güzelinden de bayramlık hazırladım, tokasına kadar...Onun o ayakkabıcıda pıtır pıtır yeni cicileriyle yürüdüğünü gördükçe içim ılındı, Bayramlarla barışmaya karar verdim...

Bir de zamanı denk getirip, babama gidebilsem tam süper olacak günlükçüğüm...Onun toprağına dokunmak, mermerini sevmek, sessizce kendimi anlatmak şu hayatta görüp görebildiğim en etkili tedavi...Müsekkin...

Herkese, tüm sevdikleriyle mutlu, bereketli bayramlar diliyorum...Allaha emanet olun

Artık pek sık giremiyorum siteye canım istemiyor sanırım
Ama günlüğü takip etmeden duramıyorum
Pek günlük kurallarına uyduğumda söylenemez

O kadar alışmışım ki burdaki dostlara

Özel günlerinide kutlamadan geçemiyorum
Tüm kk'nın ve günlük ailesinin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

Bayram bayram gezi çıkarttı babam sağolsun Afyon'a gidiyoruz
Selamatle kalın

Bayram demek aile demek dimi...

Babamsız geçirdiğim kaçıncı bayram saymayı bile unuttum...

Küçükken onun yokluğunu hissetmeyeyim diye herkes mutlu etmeye çalışırdı beni..

Büyüdüm şimdi pek mutlu etmeye çalışan yok artık... Mutlu olmayı bilen ben varım..

Umarm bu bayram farklı geçer daha güzel olur... Mutlu olmayı vee sevdiğim herkesi mutlu görmeyi istiyorum...

MUTLU.. MUTLU.. MUTLU..
:119:

günlük kız çok heyecanlıyım ilk defa saçımı kendim boyadım hem de köpük boyayla bakalım nasıl bir sonuç çıkacak yarım saat sonra yıkayacağım sonuçları yıkadıktan sonra ayrıntılarıyla yazarım:26:

Mezarlığa gittim günlüğüm. Herkese bol bol dua okudum. Çok hüzünlendim. Allah'ım bütün sevdiklerime, herkese uzun ömürler versin.
Anı yaşamak gerekiyor. Bir gün hepimizin gideceği yer orası...
Şimdiden iyi bayramlar Kk'nın güzel insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…