çok şükür günlüğüm saat 1'de girdi ameliyata annanem ve 5 gibi çıktı.. hala daha narkozun etkisinde sanırım ve çokça ağrısı var az önce konuştum..
Malesef umdukları gibi geçmemiş ameliyat ve ameliyatına 3 doktor daha dahil olmuş, beline 4 tane platin takılmış 83 yaşındaki annanemin, annemle konuştum telefonda diyoki , annemin belinde bir sürü vidalar var gamzem ağrısı çok gamzem annemin.. Dua edin diyor bu gece rahat uyusun diyor Etmezmiyim annem dedim ve annanemi istedim sesini duydum ya beni görsen konuşamadım yutkunamadım bişi oldu bende o sesi öyle duyuncasonra annem aldı telefonu öyle bi ağladımki bi annem ağladı bi ben ağladım çok şükür çıktı gamzem anneme kavuştum dedi
Günlüğüm Babannemide yürüye yürüye güle oynaya ameliyathane kapısından soktuk sadece bir anjiyo için ve babannem çıkamadı o kapıdanokadar kötüydümki bugün sahurdan sonra namazımı kıldım dualarımı ettim ve 3 saatlik uyku uyuyup kalktım, yatamadım duramadım evde ve ablamdan kendi evime geçtim.. babam sürekli aradı bilgilendirdi beni telefonda, bende zaman geçsin saatler geçsin die iş buldum evde ve temiz evi yeniden temizledim sırf kendimi bişilere verim diye sırf babanneme olan annanemede olmasın diye ... RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN ANNANEM ÇIKTI O KAPIDANN VE ŞUAN AĞRISI OLSADA YATIYO BİŞİLER DİYİYO BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN...
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİR KEZ DAHA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?