Popüler Konu Sevgili günlük...

Kadir geceniz mübarek olsun günlükdaşlar
Rabbim herkesin dualarını kabul etsin

Buraya bir dua paylaşmak isterdim sıkıntıda olanlar için birebir
Ama korkuyorum :18:
O duayı bulup okuyun bol bol ben çok faydasını gördüm görüyorum

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar

günlüğümmm sevgilim uyudu çoktan bende dua edip yatıcam
yarın onu görücem çok mutluyum

Bütün kadınlar kulübü üyelerinin kadir gecesi mübarek olsun....

Bu gece hepinize dua edeceğim, kendimden çok sizlere dua edeceğim kızlar, inşallah herkesin sıkıntıları diner, hayatınızda hayırlı olaylar nasip olur inşallah.... Hayatınızda kötü olduğunu düşündüğünüz şeyler olursa sakın isyan etmeyin, Allah bir kapıyı kaparsa muhakkak öbürünü açar, ama bizler kapanan kapının ardından o kadar bakakalırız ki açılan kapıyı göremeyiz. Her şerde muhakkak bir hayır vardır öyle düşünün, ben bunu yaşadım gördüm, o yüzden Allahıma binlerce kez şükrediyorum, artık isyan sitem de etmiyorum.

Zaten bu gece de dilekte bulunmayacağım, zaten sağlıktan başka ne dileyebilirim ki, her şeyim var Allaha şükür, ben bu gece bol bol şükür duası yapacağım, tanıdığım tanımadığım kim varsa onlar için dua edeceğim Allahım sıkıntılarını gidersin, doğru yolu göstersin diye...

İçimde tarif edilemez bir huzur var zaten, hayatımda katlanamayacağımı düşündüğüm bazı sıkıntılarım da olsa gözümde büyütmüyorum, o yüzden çok huzurlu ve mutluyum, büyük şeylere sahibim çünkü... Umarım herkes sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşar... Amin...

Günlüükk evleneli tam 1 ay olmuş ne kadar çabuk geçiyor zaman, burada gün saydığım günler dün gibi yaa
Sana birkaç güne güzel haberlerle gelebilirim bu arada
Şimdi çok uykum var eşimi işe yolladıktan sonra yatmadım bi daha ama gözlerim gidiyo o yüzden pek bi şey yazamıyorum
Görüşürüz sonra gene günlükkk hoşçakaaal

off günlük sinirler tepemde yineadet olmak üzereyim ve çıldırmak üzereyim her ay bu sıkıntıyı çekmekten bıktım artık ya

günlük yarın da biterse tatil bizi bekler. akşamları çok trafik oluyor. yolda neyseki uyuyarak gidiyorum. kızımla az vakit geçiriyorum, ben gidene kadar onun uyku vakti geliyor
bir çok şeyin ilkini ben göremiyorum. ilk kelimesi, ilk mimiklerini babaannesi ve bakıcısı benden önce görüyorlar. yaşam temposu ve ayakta kalmak uğruna insan neleri feda ediyor. en azından kızımla birlikte olduğumuz süre içinde verimli vakit geçirmeye çalışıyorum. kızımın sağlığı sıhati, huzuru yerinde olsun ve mutlu huzurlu bir ortamda analı babalı büyüsün inşallah allahım kızıma, eşime, anneme sağlık ve hayırlı uzun ömürler ver. onlarla yaşlanayım

Bi firarperest vardı hani sayfalarına bir şeyler karalayan hatırlar mısın bilmem.
Biz evimize geldik günlük.
Aslında oldu bi hafta kadar,sana yazacaktım ama geçmişi okumadan geçmek istemedim.
Neler olmuş meğer...
Vefat edenler,ayrılanlar,çıkmaza düşenler...
Rabbim hepsine sabırlar versin,hayırlı kapılar açsın herkese..
Okurken duruldum sanki,düşündüm de...
Aslında herkes benzer hayatlar yaşıyo sanki,
Bi bakmışsın mutluluktan uçar vaziyettesin,
Bi bakmışsın tokat gibi yüzüne çarpan acılardasın.
Hepsi insanlar için,ucundan kıyısından hepimiz yaşıyoruz işte.

Bi zamanlar ben de neler karaladım bu satırlara,
Batıp batıp çıktım da en diplere,çare bulamadım.
Zaman geçti,zaman örttü üstünü belki ama unutmadım.
Şimdi çok şükür delicesine mutluyken bile eşimle konuşurken gözlerim doluyorsa,kırgınlığım öfkem beni gözyaşlarına boğuyorsa unutmadım demektir.
Çocuktum günlük,
7-8 yaşlarında gecenin bi yarısı kavgayla uyanıp,evi terketmek isteyen anneme gitme diye yalvarırken de çocuktum.
Seneler sonra olanlara dayanamayıp sinir krizi geçirip hastahaneye kaldırılırken de çocuktum.
Sonra büyüdüm.
Gittim, biraz huzur için mahkemelerde şahitlik bile ettim.
Döktüğüm onca gözyaşı boşa gitti.
Ne oldu günlük,o evden tüm kırgınlıklarımı da toplayıp çıktım.
Şimdi evliyim,Allahım a çok şükür çok da mutluyum.
Ama unutmadım günlük,unutamıyorum.

Tatilde önce eşimin ailesine sonra bizimkilere gittik.
Öyle garip ki...Soğumuşum,soğumuşuz birbirimizden.
Ev almışlar,mutlu gibiler.Hiçbir zaman gerçekten mutlu olamadık zaten biz.
Biliyorum aslında kimse mutlu değil.
Annem kaptırmış kendini günün telaşına,düşünmemeyi seçmiş artık.
Oturup eskisi gibi konuşamadık bile.
Kızgınım ona,tutamadım söyledim de zaten.

Kızkardeşim,bitanem o benim.
Tercihlerini yaptık birlikte,inşallah güzel bi üniversitede okur inşallah.
Kendimden fazla düşünüyorum onu.Çocuğum gibi o benim.
Hastalığı geçmedi tam olarak,poşet poşet ilaç vermişler.Daha yaşı 18
Bi üniversiteye giriyim de gideyim diyo o da.
Seneler seneler önce benim de dediğim gibi.
İyice sessizleşmiş,iyice vazgeçmiş.
Tek başına bi dünya kurmuş o evde kendisine.
Ben gittim de yüzü güldü biraz,gezdirdim onu,takıldım onun için bi şeyler yapmaya çalıştım.
Evlenip de evden çıkarken kendime sadece bu yüzden kızmıştım.
Kardeşimi yalnız bırakmamalıydım.

Diyeceksin ki şimdi ne gerek var bunlara,niye yazdın;
Başka başka insanların acılarını okuyunca kendiminkileri hatırladım günlük.
Aslında unutmadığım...

Şimdi çok şükür iyiyim.
Beni gören herkes çok iyi gözüküyosun dedi.
İyiyim,iyileşiyorum günlük.
Evliliğim benim ilacım oldu.
Yaşayamadığım ne varsa iyiye dair yaşıyorum.
Kıymetli biriymişim gibi hissediyorum.
Sevgiye doyuyorum.
Ve korkuyorum günlük,
Öyle büyük korkularım var ki hayata dair.
Allahım bitmesin diyorum bitmesin bu mutluluk,
Vazgeçmesin beni sevmekten.
Küçücük bir tartışma bile beni öyle yerlere götürüyo ki anlatamam sana günlük.
Evliliğimin huzuru yitirmesinden,eşimi kaybetmekten deli gibi korkuyorum.
Eşim çocuğumuz olsun istiyo biliyo musun?
Ben mi?Ben korkuyorum :)
Aslında çok istiyorum ama bu benim için çok çok ciddi bi durum.
Bu sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum.
Sonsuza kadar her ihtiyacını karşılayıp,sonsuz sevgi ve huzuru verebilir miyim ki ona?
İyi bi anne olabilir miyim?

Şu sıra yine ösym-meb bekleme sürecindeyiz.
Atamalar olacak,geçen seneki puanımla tercih yapabilirsem yapıcam.
Atanmayı çok istiyorum,inşallah Allah nasip eder.
Olursa buradan gidicem eşimle bir süre ayrı kalıcaz.
O da aralıkta askere gidecek zaten.
Ama atanamazsam anne olabilirim belki de günlük :)
Düşünüyorum şimdilik.
Ne zaman bu kadar büyüdüm?
Hiç bilmiyorum :)

firarperest, son satırlarında beni anlatmışsın,çokta güzel yazmışsın...

Allah kardeşine yardım etsin, mutlu olur dilerim kalplerinde temiz sevgiyi taşıyan herkes...

kimseyi yuvası ile sınamasın Rabbimiz, amin...

Uçaktan iner inmez atladım boynuna. Öyle çok özlemişim ki günlük. Geçen ay yaşadıklarımızdan sonra bu sefer daha çok bağlandık birbirimize.
Bana kolye almış. Çok güzel bir kar tanesi. Asla çıkarmam boynumdan
Elimdeki torbaya atmış ben telefonla konuşurken. Aşkım bu nee dedi. Ben de o ne aşkım nerden gelmiş dedim şok oldum. Aklıma hediye olduğu yeminle gelmedi. Aşkım birileri mi atmış yanlışlıkla mı düşmüş diye sordum, hatta ilk gördüğüm güvenliğe bile gitmeyi düşündüm yani. Sonradan jeton düştü de anladım. Gerçekten saflaştım o an, ödüm koptu resmen Çünkü uçakta biri yanlışlıkla torbaya düşürmüş olabilir( 100'de 1 ihtimal )
Mutlu başladık, günler de öyle geçti.
Büyükadaya gittik. Bisiklete bindik. Çok eğlendik yani günlüğüm. Allah'ıma şükür her şey çok güzel.
Geldiğimden beri de kitap okuyorum. Elif Şafak kitap serilerime bir kitap daha - Şemspare- ekledim. Şehrin Aynalarını bitirdim, az önce de buna başladım. Vakit böyle çabuk geçiyor. Aşkıma yaklaşıyorum. Ona yaklaştıkça ailemden uzaklaşıyorum, içim acıyor...

Son düzenleme:
feci kavga ettik çok kötüydü
kötü şeyler söyledi
bense yine sustum
sustum
sustum
hep susuyorum
kırmamak incitmemek sinirlendirmemek adına
birde bakıyorum kendimden geriye hiçbirşey kalmamış

bugün klinikteki 2. seansıma gittim günlükcüm, kişilik testi yapıldı bugün.. hani şu filmlerde görürüz ya ilginç ilginç şekiller gösterirler de burda ne gördünüz diye sorarlar, heh işte 1 saat boyunca mürekkepli kağıtları yorumlayıp durdum

bakalım nasıl sonuçlar gelecek, kendimizi tanımanın en iyi yoluymuş bu, bilinç düzeyimizi ortaya çıkarmak için birebirmiş, hayde bre pehlivan bilinçaltım çık meydana

ilaçlarımı da kullanıyorum ama henüz etkisini göstermediler, şöyle pollyanna modunda değilim hala her şeye gülüp amaaaan diyip geçicekmişim bi müddet sonra ama bakalım, 3 haftayı bulur dedi doktorum, bekleyip görelim :26:

ramazanın bitmesine de 3 gün kaldı, hiç istemiyorum bu bayram gelsin ama napalım.. skıntılı süreçler beni bekliyor gibi şuan için

hayırlısı olsun günlükcüm, dün kadir gecesinde bol bol dua edip içimi ferahlattım biraz çok şükür..

yarın erkek arkadaşımla tanışmamızın 5. yılı doluyor..ve biz neredeyse 3 haftadır konuşmuyoruz bile!! bişeyler yapacak mı sence? ya da ne yapabilir ki? mutlu olur muyum? bilmiyorum..

6. yılımıza böyle girmeyi hiç istemezdim

Sana zamanında güzel şeylerde yazdım ama artık ruhum mutsuz günlük..
Arkadaşım sandıklarım evlenince varsa yoksa kocam dedi..
Bir tek mesleğimde istediğim kariyere ulaştım çok iyi bi para kazanıyorum ama gel görelim buna sevinemiyorum bile..Güzel bir işim var kendimi deşifre etmek istemediğim için detayları yazmıyorum ama benimle övünen onca insana sadece kuru teşekkür edebiliyorum gururlanma-sevinme bu duyguları yaşayamıyorum günlük..
4 yılımı verdiğim adamın bana yaptıklarına ne demeli..
Sevgilim, yol arkadaşım, dostum, anam, babam sandığım adam..
4 yıl önce karşıma çıktığında sonum dediğim adam..
15 ay dizimi kırıp evde 4 gözle askerliğini bitirmesini beklediğim adam..
Gözümün yaşına kıyamayan adam beni hıçkırıklara boğup gitti..
Rabbim alsın onu içimden alsın

Günlüğüm yarın 2. gelinlik provam var Prenses gibi olucağım gün; 11.10.12...
Prens ve Prenses sonunda evleniyor
ona çok aşığım be günlük... allah mutluluğumuzu bozmansın amin...

İçimden sadece ağlamak geliyo günlük....

Kimse görmesin beni ve ben bağıra bağıra ağlayayım...

niye geldiğimi acıkcası bilmiyorum.. bu arada acayıp olan şifremıde nasıl olduysa hafızamda kalmıs hayret.. gerci aklımda yoktu klavyeye bakarak hatırladım desem daha doğru..biraz bencillik yapıcam ve bişiler yazmak istiyorum rahatlamak adına belkide.. öncelıkle utancımdan ve kendime olan sınırımden kızgınlıgımdan ölecektim nerdeyse ve zorla mı desem bi cesaretmi desem yazdım şifreyi vazgecmemek için gözlerimi kapayıp bastın butona :) tepki alacagımdan adım gibi emındım bu yuzden bu cesaretsı<lık belkıde.. hazır kımse yokken etraqf tenhayken gizlice gireyim yazıp cıkayım dedım :) bi hızla devletren randevu aldım kadındoğuma esıme zorlaa kendımı baglatacam yanı prangalarla..neyse..bi suru tahlıl tetkık vsvs.. devletteki doktor benı asar arastırma hast. gidin dedi..allah bılıoyaa ıstemıyorumya Rabbimde bende kan hastalıgı çıkardı işte .devletteki doktor tam olarak teshıs edemedi ama tedavi olmadan kesınlıkle yasak bebek dedi.. sonra gunlukcugum diye lafa girişcem sımdı ama buda bana yapmacık gelıyor yaww..neyse ben yıne I.agızdan konusmaya devam edeyım.. hatta bana baska nedenlere baglı kısırlık dedi çok enteresan ben zaten normal yolla 2kez hamıle kalmısım nasıl kısır oluyosam anlamadım yani.. tüp bebek filan dedi devletteki doktor ben aval aval bakakaldım yuzune..gerci daha arastırma hast. randevu alamadık yer yokmus ama ne bılım bölee bi hüsran oldu sanki bende bı moral bozuklugu f,lan.. her ne kadar istemesemde yanı ben ıstemeyeyım ,,,bebek olmaması acısından bi problem olması asıl benım canımı sıkan desem daha doğru.. neysee.. bende bayrama annemlere gidicm eşimden önce davrandım bı seferde annemlerin yanında gecıreyım yaww su bayramı ala ala yaaa 4.yılımdada annemlerın yanında olayım çokmu.. her ne kadar sacımdan tutup goturme hayalleri yapsada kendıleri gec kaldılar ,o işte nobetcıuken ben çoktan yola cıkmıs olcam zaten onun deyımıyle dokundugu ancak benım tenım kotuse adamın sucu ne demi,hem hakettim ben sussaydım oda benım canımı yakmayacaktı tüü kaka bana..ama hep bana tükakalar..o bir melek hemde messsmelekk!!! ... sag bılegımdekı molruklar yenı yenı yesıle donuyo acısı gecmedi tabekii.. boyle bi adamdan cocuk sahıbı olmayı ıstemek delilik heralde hemde zırdedlilikte olsa bazen hayyat dıkıs tutturabılmek için zırdeli olmak gerekıyor işte.. sınavdan aldım 79 u(83 gelir tahmını derken) oturdum popomun ustune ,işim yoktu helekii sabrım pek çoktuki şimdi seneye için gayret edecem ustune bide kocayı zapdetmem gerekecek..adam istemıyoryaa yaa gıcıkk ,hep ona bagımlı kalayım ıstıyr... müstehal bana müstahk ..ohh olsun az bilee... bile bile lades demeyı bılıyonmu cekıceksın ozaman yapcek bişi yok..

Sevgili Günlük,

Bugün sahurdan sonra uyumadım, zaten 9 da bir yatmışım sahura kadar, akşam eşimin arayamayacağını biliyordum dünden, çünkü komutanının nöbeti vardı tüm gün o zaman bunları da nöbetçi yapıyor komutan el mahkum, ben de uyuyarak zaman geçirdim.

Bu sabah köydeki okulumdan çıkışımı almak için gideceğim, çok heyecanlıyım, dört yıldır tayinim çıksın diye atmadığım takla kalmadı, sonunda tayinim çıktı ve kurtuluyorum uzak okuldan, dile kolay dört yıl boyunca günde 4 buçuk saatim yollarda geçmişti, dolmuş yok otobüs yok, karda kışta yollarda otostop çek, elalemin arabalarına minnet et, sözde devletin öğretmeniyiz, sözde Ankara gibi bir yerdeyiz ama güvenliğimiz yok, rahatımız yok, saatlerce bekleyip soğuktan donduğumuz zamanları bilirim, ne günlerimiz geçti, şimdi geriye bakınca oradan kurtulduğuma seviniyorum ama içim biraz da olsa buruk, sonuçta çok emek harcadım ben o okul için, oradaki köy çocukları için, oradaki sıcaklık bambaşkaydı, öğrencilerim çok üzülecek gideceğimi duyunca biliyorum, onları ben de çok özleyeceğim çünkü paylaşımlarımız çok özeldi, ama kısmet böyleymiş demek ki... Umarım gideceğim okul hayırlı olur benim için...

Görüşürüz yine günlük, sen de hoşça kal...

çok sabırsızım herşey hemen olsun istiyorum
ama olmazzz bunuda biliyorum
bekliyeceğiz çaresi yok...

bu is yeri artik cok sIkIyor beni. severek gelmiyorum eskisi gibi. belki ramazan oldugu ve uykusuz kaldigim icindir.
hafta sonu gelsin istiyorum. dün herkes üstüme üstüme geldi "onu yap" "sunu yap" "bu eksik" "su eksik" nabiyim be günlük mecbur katlaniyorum.
o degil zamanda bir türlü gecmek bilmiyor nedense. bakalim bugün nasil olucak. insallah rabbim diliyorum cabuk gecsin zamande eve gideyim.

of günlük off çok dertliyim biliyon benimkini başım dertte onla yaa
bu e hava görmezden gelme
bakıyo boş boş bu 1 ay nasıl geçecek onu görmek bile istemiyorum

günydın günlük. bu bayram annem memlekete gidiyor. yaklaşık 3 hafta sonra göreceğim annemi. hem 3 hafta sonra o da yeni düzenini kurmuş olacak inşallah. aradığı huzuru 35 sene sonra da olsa gecikmeli bir şekilde yakalar inşallah. cesur kadın benim annem, hayatını sıfırlamak ve en baştan bir başına ayakta durmak kolay değil . keşke yakın otursaydım da anneciğime biraz destek olsaydım en azından aynı şehirdeyiz, buna da şükür.

bir anda annemin memlekete gideceğini düşününce çocukluğumdaki yazlar aklıma geldi. dedem ve anaannemin sağlıklı olduğu, teyzemin hayatta olduğu yaz tatilleri. dedemlerde hep bir arada oluşumuz. terasta kurulan sofralar, birarada kocaman sıcacık kalabalık aile olduğumuz zamanlar. güzelmiş aslında günlük. neden herşey elimizden akıp gidince farkına varıyoruz. şimdi heryer boş ve viran. eskiye ait hiçbirşey kalmamış. bazen en utlu olduğun en kalabalık anlarını keşke durduruabilse insan ve hep orada öyle kalsak... yine de şükürler olsun, asla isyan etmiyorum. o zamanlar akıp geçmeseydi şu anda sahip olduklarımın zamanı gelmezdi. Alalhım sahip olduklarımı elimden alma

öyle sebepsiz nostalji oldum işte, yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…