Popüler Konu Sevgili günlük...

ben hep deftere yazardım oysa...

sevgili günlük,

artık aynada bir yabancı var...

insan evlenince sadece karı-koca olmuyormuş.

gelin oldum önce, elti oldum...el kızı oldum...

artık aynadaki kadınların arasında kendimi bulamıyorum günlük...

bugün dayanamadım. sana yazmaya utanacağım şeyler oldu. başka zaman olsa, ben "kendim "olsam asla yaşamayacağım şeyler...

ben bugün elti oldum. gelin kaynanacılık oynadım. pis dedikodularına karıştım. 2 yıldır içimde tuta tuta beni çürüten her şeyi söyledim.

ben de onlar gibi oldum günlük.

aynaya bakamıyorum.

sen, beni görürsen tut kolundan getir.

korkuyorum

mesele şimdilik çözüldü gibi günlükçüm ama içim hala huzurlu değil... allahım içime ferahlık ver..

sevgili günlük,

eskiden annemden hiç bir şey saklayamazdım... ona anlatamadığım şeyleri sana yazar, seni de ortaya bırakırdım. bilirdi annem, ben yokken okurdu.

artık büyüdüm

gizli saklılarım o kadar arttı ki, defterlere sığmadı yaşanmışlıklarım.

biliyor musun, en çok da kendimden sakla(n)dım.

Alışveriş yaptım internetten. Kendime çok güzel bir yağmurluk, eldiven ve kazak aldım
Hazırlıklara başladım yavaş yavaş. Ne de olsa 5 ay yağmur, çamur ve rüzgar içinde olacağım :)

sevgili günlük,
annem eskiden bir erkek arkadaşım olduğunda 'niyeti ciddi mi?' diye sorardı..bense çok sinir olurdum 'öf anne yaa' derdim..şimdi bi durup kendime baktım ve düşündümde..bu söylediği gerçekten de önemliymiş..bazen acele mi ediyorum diyorum..ama bi insanı tanırsın..seviyomusun istiyomusun anlarsın..bu yaştan sonra liseliler gibi yıllarca flört etmek koyuyo ya..onca şeyden sonra zaman kaybetmeye tahammülüm kalmadı sanırım..

ben geldim günlükçüm berbat bir bayram geçiriyorum inanırmısın dün eşimin annesi halası annanesini gezdik bugün eşimin teyzesini gezdik dedim gezmaya gidelim işlerden beni ihmal ediyodu gittik gezmeye alışveriş yaptık sonra ne olduysa oldu beni kırdı girdik alışveriş magazasında birbrimize şimdi sana anlatsam okadar uzunki yazmaya deymezama dandik bir nedenle diyorumki evlenmek isteyenler iyi halt yiyor babalarının evlerinde sumu çıktı degilmişimdiki aklım olsa evlenirmiyimdim acaba ah salak kafamben biliyorum çocuklarım ölüyo diye böyle yapıyo canım okadar yanıyoki bilememzsin ablama götürücekti beni ona kızdıgımdan ablamada gitmedim sen dedim salak paşa kös kös otur evde dışarı gezmek senin neyinebirdaha onunla konuşmucak hizmetinide yapmıcam beni çok kırdı birde salak gibi ona çocukmu vericem bu erkekeler neden bu kadar uyuz oluyularki hep meffaatlaeri için okadar iyi bir ev hanımıyımki günlükçüm her gün 3 çeşit yemek yaparım tatlısına kadar çayın yanın ayap yemegin yanına yap hizmet et çamaşırını yıka ütü yap temizlik yap bir çocugum yok o eksik digerleri dört dörtlük günlükçüm temizlik desem oda var temizlik hastalıgı var bende okadar bir çocugum yok benim suçummu 5 ayına kadar rahimim taşıyo sonra doguruyorum benim ne günahım var benmi öldürüyorum yavrularımı bugün bebek magazasına girdim neler vardı hayallere daldım gözlerim doldu dedim ah yavrularım ben sizlere ne zaman alıcam mezarına bile gidemiyorum oglumun yerini söylemiyolar ban gitsem mezar taşını sevsem öpsem sarılsam desem ah ogul bak ben geldim anne geldi sen kara toprakların altındasın ben burda tekmelerini özledim kokunu varlıgını özledim ogul beni bırakıp nerelere gittim senin yattıgın yeri bilsem gelim topragını okşamammı öpmemmi topragını yorgan gibi örten toprak seni sevmezmiyim anacıgın seni 2 kardeşini çok özledi ogul gene bir bayram daha sizsiz geçti yavrularım çok yoruldum okadar ki ölmeyi bil3e düşündüm insanlardan yoruldum artık beni üzmelerinden kırmalarından ben onlara ne yaptımki beni bu kadar üzüyolarmillet dışarda geziyor ben ise tek başım asalak gibi evde otuuryorum salya sümük sana yazıyorum ben ne günah işledim ne olur sen söyle hayata gelmem hataymıydı benim çok yanlıızm bir bilsen günlükçüm otobüste gelene kadar agladım millet demiştir bu kadın kafayı yedi yoruldum günlükçüm hemde çok yoruldum ne yapayımda kendime geleyim vallahi günah olmadıgı bilseydim 5 kattan kendimi boşluga atardım en azından kimse beni kıramazdı üzemezdi ama yapamam günaha giremem tahakatim kalmadı artık ne nefez almaya nede yaşamaya gücüm var çok yoruldum çok hem sevgiye şefkate açım hemde yanlızlık istemiyorum ben başımı alıp buralardan gidesim var

her şeye rağmen keyifli bir bayram geçiriyorum demiştim ya günlük

bir bayram günü böyle terk edildim işte

5 yılımı doldurduğum beraber büyüdüğüm beni kendinden bile çok seven adam bıraktı gitti

hem de her şey bu kadar üst üsteyken

hayatım bu kadar darmadağınıkken

bıraktı, terketti ve gitti........................

Günaydın günlük..
Bayramın 3. günü ve ben iş başımdayım
Dün aşkla birlikteydik günlük
Koca gün İstanbulu dolaştık.. Aksaray , sultanahmet, eminönü, ortaköy.. ve daha fazlası..
Bugün ayaklarımın üzerine basmakta zorlanıyorum.. Ciddi bir ağrı var..
Değmedi mi.. Fazlasıyla değdi

Sana senelerden beri yazmıyorum gunlukcan...
Simdi ise duygularım karışık. Seneler boyu uzaktaki sevgiliyi bekleyip umut etmek bitiyor gunluk.
Hayirlisiyla son 2 ay. Ondan sonra ak koyun kara koyun belli olacak...
Degisik bir ruh hali içindeyim gunluk, hakkımızda Hayirlisi olsun dilerim.
Bu bekleyiş bu özlemler bu hayaller bosuna olmasın nolur...

Günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük sana ben ne demiştim he ne demiştim kıs
Bir gün bu askerlik bitecek bir gün gelecek bir gün kalacak dememişmiydim fıstık
Bugün son gün veeee şafak doğan güneş

Prensim geliyor Allahım binlerce kez şükürler olsun ..

Yarın doğan güneşimle birlikte hayatıma yeni bir başlangıç daha olsun mutluluk sırası bende artık bendeeeee
Dua et güzel olsun herşey ve en yakın zamanda sana gelin nişanlanıyorum diyeceğim,, hatta nişanlandım derim he

Yine insanlar ölüyor. Minicik çocuklar anlamını bile bilmedikleri terörün kurbanı.
Çok içim acıyor bugün.
Sadece acımakla kalıyor zaten.

Sevgili günlük

kafam onyüzbin baloncuk yine...

oğlum uyuyor yanımda. meleğim, her şeyim...

ben yine atanamayacağım

atanmak isteyip istemediğimi bile bilmiyorum

oysa hep öğretmen olmak isterdim.

anne oldum.

oğlumu bırakmak istemiyorum kimselere.

ama borcumu ahşap kocamın ödemesini de...

yoruldum günlük.

günlük 2.5 aydır evdeydim ve çok sıkılmıştım..
daha vardı aşkımla görüşmemize ama dayanamadık aldık dün biletleri..
yarın akşam yolcuyum..
taitle gidiyoruzz
kafamı dinlemeye, güzel bi tatile çok ihtiyacım vardı o kadar mutluyum kiii
şimdi gidip saçımı kestireceğim
eve gelip kişisel bakımlarımı yapacağım
bavulumu hazırlayacağımm
yarın yolcudur Harmonyy bağlasan durmazz
inşallah güzel bi taitl olur bizim için
sanırım bi 10-15 gün giremeyeceğim
tüm günlükdaşlara selam olsunn

Bazı kararları ertelememek lazım günlük.
DAha fazla acı çekmeni sağlar.
Kangren olan yeri iyileştirmeyi çalışmanın bir anlamıda yok
Diğer organlarıda mahvetmemesi için kesip atmak gerek.
Tamam yokluğu acıtır ama elinde kalanlarla mutlu olmayı öğrenirsin.
3 ay sonra 33 olacak olmanın paniğiyle hareket ediyorumda yeni bir başlangıç yapmayıp elimdekilerle
devam etmeye calıstıkca 35 in paniğiyle devam ederim.
Kendime daha fazla kötülük yapmaya hakkım yok.
Yeni bir başlangıç ve huzuru hak ediyorum.
bunu illa ki bir aşkta , ilişkide yakalayacak değilim. Kendi kendime yetmeyi öğrenmeliyim.
Hep eleştirdiğim kadınlar gibi davranmaktan yoruldum sanırım.
bağımlı olmak hosuma gitmiyor.
Hayatı ve kendimi seviyorum.
Gülmeyide , huzuru ve mutluluğuda o zaman bunlar için mücadele etmem gerek.
Anlam yüklediklerim ben olmayınca içleri bomboş.
O anlamları alıp kendime katma vakti bence.
3 günlük dünyada daha fazla ertelemeye ne vaktim ne hakkım var
Ben ki beklediği film vizyona girdi, beklediği kitap türkçeye çevrildi diye dünyanın en mutlu olabilen insanıyım , bu kadar kolay mutlu olmak benim için.
O zaman vazgeçtiklerim için yeterince üzülüp kendi mutluluklarımla yola devam etme vakti.
Ederimi vermeyene bundan sonra benden zerre adım yok.
Yarın başlamıyorum bunlara şimdi şu an başlıyorum.
Mutlu olacağım günleri beklemiyorum ben zaten mutluyum, bugün yüklerimden kurtulup daha fazla mutlu olacağım.
Görüşürüz günlükcan

Her şeyimiz bir diye facebookumuz da birdi. Bugün bir arkadaşı bi izin ver de biraz .... girsin dedi.
Ben de tamam girsin dedim. Ayırdım faceleri...
Rahat rahat konuşsunlar artık çok sevgili arkadaşlarıyla.
Bunu yapan bir de en yakın arkadaşı erkek arkadaşımın.
Onu dedirten de hata ya neyse artık. Yorgan gitti kavga bitti!

Bayram,

54 yaşında hayatını kaybeden dünya tatlısı bir adamın ardından 1 yıl geçmesine rağmen hala deli gibi ağlayan bir kadının gözyaşlarına ortak olmak..

20 dk bayram ziyareti yaptığım yengemin oğlununda aynı sürede olan ziyaretinden sonra canı sağolsun dediği o koca anne yüreğini görebilmek..

Eski bir İstanbul hanımafendisinin yaşlılık halleri..3 kelimesinden biri canım olan can insan..

Abartısız yarım saatte 1 adımı atamayan dedenin halini görüp yaşlılığını düşünmek,haline gençliğine şükretmek..

15 yılını verdiği işyerinden hala emeklerinin karşılığını alamayan, iş yerinden boğulmuş abimin sessiz çığlıklarını duyabilmek..

En son bebekliklerini bildiğim 2 kızın güzel genç kızlar olduğunu görebilmek..

Kardeşin kardeşten hazmetmediğini hissetmek..kendi kardeşlerine daha sıkı sarılmak..

Artık çöp ev gibi bir evde yaşayan yaşlı bir kadına 2 kap yemek verebilmek..

Bazen kendi yaşıtlarınla konuşamadığın kadarını 85 yaşındaki komsuanneyle konuşabilmek.sohbetinden aldığın keyiften kalkıp gitmeyi istememek..

karşındaki bazı kişilerin ne kadar olumsuz,fesat olduğunu bildiğin halde öyle olmadığını farz edip gülümseyebilmek..

Kan bağın olan insanlardan daha yakın olan bir komsu..hep aklındasın..senin için elinden gelenden fazlasını yapmaya çalışan yüce gönüllü bir insana sahip olabilmek..

4 yılın ardından yeniden sevdiklerinle doya doya,bayramı bayram gibi yaşayabilmek..

her gittiğin yerde ”böyle şey sorulmaz ama üzerinden çok geçti sahi siz neden boşandınız” sorusuyla muhattap olmak :):)

ve herşeye, herkese rağmen annesiz bomboş bir ev..bomboş bir bayram..uzakta da olsalar bir ailen olduğunu bilmenin mutluluğu..

hep olumsuzlukları anlatır gibi olmuş ama bayram, o kısacık bayram ziyareti anında karşıdakinin içindeki neyse onu paylaşabilmek değilmidir?

Ahh günlük..

Hani demiştim ya bu bayram farklı olsun diye... Oldu oldu merak etme...

İki gündür kuzen, ablam ve ben geziyoruz ...

Bi kaç akraba ziyareti yaptıktan sonra adadık kendimizi çarşı pazara.. Ohh be dünya varmış...:118:

Benim halim berbattı gerçi o kadar salaştım ki normalde fotolarda güzel çıkarım bir sürü foto çekindik hepsinde berbat çıktım..

Demek ki insan kendini nasıl hissederse öyleymiş.. Kıyafetime saçıma başıma özen göstermedim ya bi böyle omuzlar falan düştü benim..

Neyse ama şimdi bi güzel banyo yapar, saçımı da bi güzel yaparım yarın işe full enerji ile gitmeliyim... Eee malumm..

Bu sefer bayramdan pek bir şey anlamadım günlük..
Geldi geçti öylesine...
Antep'teki olaylarda yaktı yüreğimizi...
Ardından 10 şehit daha...
Of artık daha ne kadar canımız yanıyor diyeceğiz.
Valla çok sıkıldım...
Her şeyden...
Hiç tadım tuzum yok günlük...

günlükcük yine geldimmm
bayramdan pek birşey anlamadım öyle geçti gitti
sevgilimi çok özledim yarın kavuşcam galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…