Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük ben geldim ve yine çok sinirliyim
Adam olana hoşlanmadığın birşeyi bir defa söylersin anlar ama işyerinde öyle değil yüz defa da söylesen anlamazlar
Sonra sinir olduğun hareketi yaptıklarında tepkini gösterirsen özür dilerler ama sen bir defa sinir olmuşsundur
Ne o hareketi yap nede özür dile
Ben mi çok ince düşünüyorum insanlara hoşlanmadıkları şeyleri yapmamakta yada çok mu aptalım anlamadım
Umarım günlük sana derdimi anlata bilmişimdir......

Son düzenleme:
daha 3 aylık evliliğimde el üstünde tutulmak yerine, aksine kayınvalidem ve görümcemle diken üstünde bir bayram geçirdim.
evlendikten sonramı değişti birşeyler desem yada evlenmeden önce bunlara dikkatmi etmedim bilemiyorum ama çok hayal kırıklığı yaşadım.
ben bir abla ve anne olarak görürken onları, görümce ve kayınvalide olarak kuşandılar kuşaklarını...inanılmaz canım sıkkın, tek tesellim eşimin yanımda olması ve bu yapılanlara sessiz kalmaması oldu... hiçbir zaman unutamayacağım bir bayram yaşadım günlük...anneme göre bu gayet doğal, çünkü herkesin yaşama ortamı çok farklı...belki de bu hareketlere duyarsızlaşacağım bilmiyorum ama eskisi gibi olamayacağım kesin...'gelin'olmanın tadına doyasıya vardım! hayatım boyunca annemin yaşadıklarını yaşamak istememiştim ama galiba birşeylerin tam göbeğine düştüm...sadece saygı var bundan sonra eşimin hatrınaa...büyük konuşmuyorum günlük çünkü ilk defa oldu böyle birşey umarım bir daha teekrarlanmaz...

bu arada birde türkiyenin düştüğü şu durum, yüreklerin acısı...bu yapılanları insan yapamaz...onların hesabı elbet sorulacak ama olan yine analara oldu...
bu bayram şeker bayramı olmadı be günlük olamadı...

günlükkkkkk

uzun zaman sonra bugün biraz olsun kendimi iyi hissediyorum maniküre gittim bugün normalde kuaförüme yaptırırım ama nişan saçı vardı yarın da röfle yapılacakmış çıktım bende dedim ben bekleyemem başka yere gideceğim güzellik salonu var eve yakın baktım fiyatı da aynı oraya gittim ve çok memnun kaldım kadın çok güzel manikür yapıyor hafifledim resmen yatırnaklarım çok kötüydü iki aydır manikür yaptırmadım bir de temizlik ve bazı bahçe işleri derken ellerim tırnaklarım mahvoldu bi de bronzlaştırıcı krem kullandım onu sürdükten sonra elleri tırnak kenarlarını iyice yıkamak lazım yoksa hem kötü bir görüntü oluyor hem de etler sertleşiyor tırnak uzunsa tırnak altı mahvoluyorben de önce tırnaklarımı nerdeyse haftada bir kestim kısa tuttum hem de bayağı kısa oldu iyice temizlensin diye altı hep pislik olmuştuyalnız en son kestiğimde çok kısa kesmişim ve uzasın istiyorum ben de bugün gidip tırnak güçlendirici aldım el ve ayak tırnaklarıma süreceğim ayaklarım da mahvoldu aslında para olsa pedikür de yaptırırdımayaklarıma da bronzlaştırıcı sürdüğüm için onlarda mahvoldu bir an önce uzasınlar istiyorumdün de adet oldum günlük ve rahatladım ne sinir yapmıştı bende ya neyse oldum da sakinleştim biraz yarın üçüncü günüm ve ben az olurum yarına daha az kanamam olur daha rahat geçer yanigünlük bu arada manikürden sonra kadın ellerime bakım losyonu sürdü çok iyi geldi hem nemlendi ellerim hem de peeling etkisi yaptı bronzlaştırıcının etkisinden bayağı kurtuldum yaniben aslında memnundum bronzlaştırıcıdan ama bu sene tiksindim resmenbeni rahatsız ettiartık kullanmayacağım

Son düzenleme:
hep bi sorun sorun
yeter bıktım artık günlük
sorunlu bi insan mıyım
neden böyle oluyor

ah günlügüm yaa ben çok heyecan yaptım yaa yarın neelr olcak ?
yarın bitince yazcam çünkü bişey kestiremiyorum:44::44::44::44::44:

günlüüüük :119:
ben sana yazmayı unuttum. biliyor musun ben üniversiteyi kazandım
üniversiteli oldum ben
kocaeli üniversitesi iktisat kazandım.
çalışmadım çok ama iyi yeri tutturdum
ama üniversite de çalışıcam inşallah :26:
keşke babaannemde görseydi bu günleri

Gelmesinler istiyordum geliyorlar. İstemiyorum. Bizim üzerimizde bir gram emeği olmayan, bizi ayırmaya çalışan insanlarla bir ortamda olmasını is-te-mi-yo-rum. Ama mecburum. Ömrüm boyunca yaşayacağım bu duyguyu. Hep böyle sinir olacağım ama olduğumla kalacağım. Şimdiden böyleyiz.
Allah'ım benim yolumu o insanlarla kesiştirmesin. Allah'ım bizim aşkımızı bu feesat insanlardan korusun.
Ne acı de mi günlük, ne acı. Ben daha evli bile değilim. Değilim de yaşıyorum bunları.
Ben ben bir gün erkek arkadaşımın soy adın alacağım. Alacağım ve o zaman ben göstereceğim onlara.
Ha göstermek derken ben hiçbir zaman kimseye kötülük yapmam. Evime gelecekler, onları öyle bir ağırlayacağım ki şaşıp kalacaklar. İnsanlık görecekler.
Karı-koca ikisinin de yüzünü görmeyeyim ama bu hafta bitsin gitsin. Kabus başlıyor pazar günü. Allah'ım sabır ver demeyeceğim, Allah'ımın gücüne gider bu da dert mi diye. Ama bana güç versin ki ben sinirlenip erkek arkdaşıma çatmayayım.
Çok doluyum günlüğüm çoookk. Hiçbir cevap vermeden bir sen dinlersin işte beni!

Son düzenleme:
Sevgili Günlükcan,

Bugün sabah erken kalktım yataktan sürünerek tabii ki o kadar geç yatarsam olacağı budur... Banka işlerim vardı o yüzden erken kalkmak zorundaydım. Yeni atandığım okul için maaş hesabı açtım.

Bugün kayınpederim ve kayınbiraderim gelecekti bize, eve geldikten sonra onlar için yemek yaptık, yazık adamcağızın maddi durumu pek iyi değil ama onca şey almış gelmiş yine, eşim askerde ve yeğenlerim benim yanımda diye, Allah razı olsun yine de arıyorlar soruyorlar bir şekilde ilgileniyorlar, eşim askere gidince yalnız bırakırlar beni diye korkuyordum ama yanılmışım hepsi ellerinden geldiğince yardımcı oluyor şükür... İki gün önce de kayınvalidem gelmişti sağolsun, eşimin anne babası ayrı olunca böyle ayrı ayrı geliyorlar O da eşime para göndermiş sağolsun... Bu arada bu bayram annemler yanımda diye hem kayınvalidem hem de kayınpederim bayram için ayağıma gelmiş gibi oldular, kendimi tuhaf hissettim... Hep eşimle birlikte biz giderdik çünkü bayramlaşmaya onlara... Daha bu askerlik neleri neleri değiştirecek hayatımızda kim bilir... :44:

Bu akşam haberleri izlerken de içim kan ağladı Günlükcan, hangi birine neye üzüleceğimi şaştım, o kadar etkiliyor ki beni artık ülkemizde olanlar, dayanamıyorum, gün geçmiyor ki kötü bir haber almayalım... Daha böyle nereye kadar devam edecek... Eşim de askerde ister istemez meraklanıyorum, bol bol da dua ediyorum, başka elden gelir bir şey yok maalesef... Allahım tüm askerlerimizi ve sivillerimizi sen koru Yarabbim....

kız kardeşim de kocaeli ebelik kazandı:) tebrikler canım

Her gün başka bir ölüm haberi
Düğünüme sevinmeye, şunu yaptım, bunu yaptım demeye utanıyorum be günlük.
Allah kısmet ederse yarın yolcuyum. Eşyalarımı yerleştirip son bir temizlik yapacağız.
Allah milletimizin yardımcısı olsun.

günlükkk sabah 7 de uyandım 7 30 otobüse bindim 8 de segili tontoşumun yanındayım
meydanda bool çeşitli bir kahvaltı yaptık
sonra o işe
ben de işe...
öğlen de yemeğe işç yerine geldi arkadaşıyla oh ne mutluyuz beee
nefesim daralıyo sabah da donuyodum

günlükcüüüm. yine geldim sana. herrrr zaman terbiyemi takındım bazı şeyleri gördüğüm halde ses çıkarmadım sonuçta çoğu kişi benden büyük dedim ama burda öyle egolu kişiler var ki klavye karşısında olduklarını unutup karşısındaki kişileri incitebiliyorlar. Allah korusun hepsinden. ama birazda bakim onların dilinden nasıl konuşuluyomuş onu öğreneyim dedim :)

Son düzenleme:
yarın diplomamı almaya gidicem... babamkepli bifotomolsun istemiştiama canım istemıyor
şu ingilizce temel olarakkitapönerın dıyorum herkesbi yuvarlayıp gecıstıyor yaa.. 2gun once halamın kızına dedim -ingiliz dili edebiyatıbitirdii yurt dısında yuksek yapıyor-yardımcı olur sanmıstım ama bana dediki calısmana ne gerek var..hatta okuamandabile gerek yoktu..kocam bakarmıs bana! destek olmalarını beklerken köstek olmaları inasanın canını sıkıyor işte..
bu bayram çokdeğişikti.. daha evime gitmedim zatn.. şu yasımda -28- annemden masal dınleyerek uyumak tuhaftı..tebessumederek hiçbitmesin istedim bu masalın..hatta zıhnımdebile canlandırdım kuzucuklar ve kurdu yegenlerımden bende nasiplendım işte.. yere yatak attı annem -bu bayram iyiydi yaa ne bilim mutlu oldum- sağıma bi yegenımı solumabi yegenımı aldım uyudukgüzelce.. nasıldaözleişim missskokularını.. bıcır bıcır konusmalarını...

Aşkın gözü bu kadar kör mü be günlük ?

Ablam... Canımın diğer yarısı, kardeşim, sırdaşım, herşeyim..
Onun için endişeleniyorum.. Neden mi ?
Çünkü aşık...
İş yerinde tanışmışlar şimdilik aynı iş yerinde çalışıyorlar...
Gözlerinin içi gülüyo bu hep istediğim bişeydi.. O'nu mutlu görmek..
Ama şimdi onun için yaptığım tek şey endişelenmek..Çünkü eğer olursa bu ilişki devam ederse ablam doğuya gidecek...
O kişi doğulu ve orda yaşamak istiyo.. İnsanları doğulu batılı diye ayırd etmem eğer seviyosa dünyanın öbür ucuna gitmeli insan..
Ama annesiyle yaşamak istiyo... Bu aklıma takılan beni endişelendiren diğer şey..
Ablamı tanıyorum doğuda yapamaz diyorum.. Sonra seviyosa yapar diyip avutuyorum kendimi.. Ama kayınvalidesiyle aynı evde yaşayabilecek mi ?
Olumlu düşünmeye çalışıyorum oğlan tek çocuk, annesi yaşlı onu yanlız bırakmak istemiyo...Çokta mantıklı konuşmuş bu konu hakkında.
Ama soru işaretleti gitmiyo kafamdan işte...
Ya mutsuz olursa, ya üzülürse.. Onun gözlerinde tek damla yaş görmeye tahammül edemem ben..
Zaman gösterecek..
Belki de çok mutlu olur günlük ne dersin.. Konuşup rahatlamaya o kadar ihtiyacım var ki...
Biri bana desin ki.. Ne bileyim işte biri endişe etme desin ...
Mutlu olur desin...
Kendimden çok düşündüğüm, canımdan çok sevdiğim insan mutlu olsun nolur günlük...

bu azksammmolurm brnı lokkımsdr se tutueamazzzzzzzzzzzzzzzzzz

ğozerıııı sreıorvırtoyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günlük dün demiştim ya sana neler olacak bilmiyorum çok güzel şeyler oldu artık onla sevgiliyiz teklif ederkenki halini görecektin:))
birbirimizi tanımaya calışıtyoruz daha tabi ama onun gülüşü gözleri yok mu rüya gibi herşey bozulmasın inşllah ::)

İlk kez buranın günlüğüne yazıyorum.. Rahatlamaya ihtiyacım var..
Beni yargılamadan can sıkıcı yorumlar yapmadan bir sen dinlersin günlük..
Bugün anladımki aşk denen şey kocaman yalan bir erkek sana en kıymetlimsin dedi diye
inanmak hayatını gözün kapalı yoluna sermek ne büyük hata.. Evlenmekle çok büyük hata
yaptım ben evet anladım bugün onu öldürdüm ben artık benim eşim falan yok
Karısına verdiği sözleri tutmayan ailesine ezdiren adamdan eş falan olmaz sana..
Senin kimseye ihtiyacın yok ama değil mi? Unutabilirsin ilk ayrılan sen olmayacaksın
bu yara kapanacak değil mi?
Boğazım kupkuru düğüm düğüm.. Gözlerim yanıyor ağlamamak için dünden beri tutuyorum kendimi..
Bu üzüntüler geçecek değil mi? Mümkün olsa bir ameliyatla hayatımdaki son 3 yılı silmek unutmak istiyorum..
Ona evet dediğim güne lanet olsun.. Bu hayatta kimseyi kendinden çok sevmemeli insan..
Sen sevme e mi?
Dinlediğin için teşekkür ederim

Kendimi bütün görevlerden sorumlu ilişkiyle ilişkiler genel müdürü gibi hissediyorum
Erkek arkadaşım da bu genel müdürün yardımcısı.
Her dediğini onaylıyor. Her istediğini yapıyor. İtiraz etmek yok.
Ama bizde bu müdür-yardımcı ilişkisi biraz farklı.
Genel müdür de yardımcının istediği hiçbir şeyi eksik etmiyor. A'dan Z'ye yapıyor.
Maşallah ki ne maşallah...
Saçmaladım günlüğüm. Saçmalamalarım başladı yine.
Düşünüyorum düşünüyorum ama yine aynı yere geliyorum...
Tek istediğim zaman geçsin ve yıllar akıp gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…