Popüler Konu Sevgili günlük...

off günlük duygusuz hissiz bir insan oldum çıktım sanki yaşamıyorum sanki insan değilim ve kadın değilimhiçbirşey keyif vermiyor ya

Kendime çok şaşırıyorum acaba gerçekten bu kadar güçlü bi insanmıyım yoksa daha ciddiyetinimi anlayamadım durumun yada kendimi bile kandırıyomuyum
Hangisi acaba yada hangisi olursa daha az üzülürüm ki:26:
Acısız atlatmanın bi yolu yok dimi? :))
Etrafta sürekli düzelcek diye tepkiler alıyorum ve anlayamıyorum biz sürekli ayrılıp barışan bi çiftmiydikte bu umursamaz tavırlar!
Herkes o kadar emin ki kafasını toparlayıp dönücegine ama benim aklım bunu almıyo malesef..
Düşünmemeye çalışıyorum ama buda kötü sanırım şu güne kadar hergün ağlayıp içimi boşaltsam şimdi düşünmicektim belkide
Ama sanırım içime atıyorum bu kadar rahat olmamın başka bi açıklaması yok :18:
Çok kolaya kaçıp Hakkımda hayırlısı olsun diyorum bunu derken bile içim acıyo neden benim için hayırlısı o degil ki diye
neyse bak sevgili dışında konuşcak lafı olmayan kız şekline büründüm iki dakikada öyle bi insan degilim
Ama en azından burda konuşup rahatlıyım dimi

Günlük o aptalı düşünmemek için bakıma verdim kendimi
Saçlarıma yapmadığım kalmadı
Önce gliss şampuanla yıkadım,
sonra gliss saç kremiyle yıkadım,
sonra gliss saç maskesi uyguladım,
Saçlarımı havluyla kuruladıktan sonra tarama öncesi gliss sıvı saç kremi sıktım,
saçlarımı düzleştirmeden öncede glissin ısıya karşı etkili spreyini sıktım
kafayı yedim yeminle kafama kaç şey sürmüşüm ben öyle ya
Ama saçlarım yumuşacık olduu

Son düzenleme:
Günlük insanların seni ''bişey yerine'' parana göre yada sana fırsat verilmişse eğer başarabildiklerine göre koymaları ne kadar adil sence?

Ama öyle yapıyorlar biliyormusun bu devirde paran kadar adamsın. hatta kpss den aldığın puan veyahut bitirdiğin okullar kadar..

Ve ben nefret ediyorum bu durumdan kabullenemiyorum böyle yaklaşımları. Zamanında seni saf salak görenler, okulu bitirip beraberinde onların kasa kasa okuduğu okulu bitirip kpss den de atanacak puanı alınca senden mesaj bekler oluyorlar.

Neden vaktinde kendinizce aptal saptal hareketleri sergilemek yerine kardeş yerine koymayı denemediniz? Ne kazandırdı size kaybettiklerinizin yanında. Çok mu zordu o küçük kıza iyi davranmak ne zararı dokunabilirdi size??

Ozaman umrunuzda değildi attığı mesajlara cvp vermiyordunuz şimdi ne değişti. 2 Kağıt parçası diploma, çözülen sorular mı yüceltti gözünüzde?

Ama ben unutmuyorum günlük unutmamda imkansız. O kızın kalbini sürte sürte yerlere izi kaldı çok şeyin. Şimdi o izleri ne kadar yok edebilirlerse benim gözümde de okadar varlar..

Şimdi karşınızda yüzünüze gülen ama içinden her yüzünüzü gördüğünde olanları aklına getirip bıçak bileyen o masumiyeti çoktan kaybetmiş biri var umarım onunla iyi geçinirsiniz..

Son düzenleme:
günlük bugün evlenme teklifi aldım (sonundaaaa dediğini duyar gibiyim)..ah birde o yüzük parmağıma olaydı iyiydi gitmiş 6 numara almış deli manyak neyse ctsi gidip büyüttürücez..
aslında çok mutlu olmam gereken bir gündü..ama işte..beklediğim gibi olmadı..sürpriz yapmadı veya beni şaşırtmadı..benim şu yüzükleri hiç beğenmiyorum dediğimden gitmiş almış..hiç bişey demedim kırılmasın diye..yinede gözlerinin içine baktım ve o heyecanı o mutluluğu o isteği gördüm..amaaannn dedim..takılma boşver..sonuçta artık yanında olucak..seninle bir ömür geçirmek istiyo..böyle yani..karışık bir durumdayım..

Sevgili Günlük....

Bugün yeğenlerim ablam ve anne-babamla göle gittik, yeğenlerimle birlikte gölde ve parkta çok eğlendim, üstüne üstlük eşimin o romantik mesajından sonra keyfim iyice yerine geldi... Canım Bitanem benim yaaa, uzaktan da olsa beni mutlu edebiliyor ya hayranım ona

Parkta 5 yaşındaki yeğenim kendine arkadaş bulmuştu aynı yaşta bir oğlan çocuğu, oyun oynadılar birlikte ardından eve gidelim dedik, çocuk demez mi benim annemler yok bulamıyorum diye... Bayram bayram kaybolan çocuk, pek üzüldük oraya bak buraya bak ailesi yok çocuğun sonra güvenliğe götürüp teslim ettik ama aklım kaldı çocukta umarım ailesi bulabilmiştir onu...

Bir bayram da bitti sonunda günlükcan, ama sanırım benim gibi bazıları için de bayram hiç de bayram gibi değildi öyle değil mi? Gaziantepteki olaylar, son 90 günde ülkemizde verilen 70 şehit, katliamlar, acılar... Daha ne kadar sürecek bu acılar, böyle bir dünyaya çocuk getirmeye bile çok korkuyorum Günlük, ne olacak bu halimiz, sanki her şey daha kötüye gidiyor

İyi geceler günlük,

Ne olurdu erkekler de ayda bir gün adet olsaydı.

Olsalardı da bir gün bile olsa neler çektiğimizi anlasalardı...

dışardan bakınca üniversite mezunu, geleceğin öğretmeni, güzel ağırbaşlı hanım hanımcık, hiçbir sorunu olmayan kız oalrak görüyorlar..özellikle akrabalarım...
ama onlar bilmiyor içimde ne fırtınalar koptuğunu..aslında artık bnde o fırtınaları duymak istemiyorum günlük...millet şimdi evlilik muhabbeti yapmaya başladı..bu hiyerarşi böyledir ya günlük...
ilkokul biter...hangi liseye gideceksn bakalım sen?
sonra...
hangi bölümü tercih edeceksn?
sonra....
ayy 2 yıllık mı?ondan bir cacık olmaz denen laflar
sonra...
dgs ile 4 yıla tamamlayıp, o lafları diyenlere kapak yapmak
sonra...
okul bitti çok geç olmadan evlen demeler

ben istemiyorum günlk..çnkü onu unutamıyorum..evlenmek istmeiyorum..çevremde herkes evli ise ve yaşım henüz 24 iken geç mi kalmış oluyorum! ben öğretmen olucam, çocuklarım olacak birçok, onları hayata hazırlıcam, mesleğimde kendimi geliştrcem...bi hobi edincem..belki ahşap boyama, belki bir müzik aleti çalma(keman çalmk hep istemşmdir ama boynum tutulablr ) vs...

belki dünya dönüp dolaştığında biz onla tkrar buluşucaz ve bu sefer herşey peri masalındaki gibi olacak....

kimbilir....

Ah gunluk yine kimse olmadigi icin geldim sana ne kadar uzulsem az. Kendimi yakin gorugum her seyimi anlattigim iki insanin bugun benle dalga gecer gibi konusmalari beni cok cok uzdu. İki aydir benden hic haber almadiklari halde bi kere falan aradiklari halde hala bana suc buluyorlar. Bulusalim dedigimde illaki birinin isi cikar gidemeyiz bulusamayiz. Bugunde bama onlar yarin bulusalim dediler yani bi kac saat once soylediler. Gidecekleri yer bana uymadigi icinde gitmek istedim sonra ben kotu oldum hic istedikleri yere gitmeyen kiz oldum. Neyse gunluk cok uzattim gece gece 13 14 yillik arkadasimida taniyamamisim ya en buyuk yazik bana gunluukk 

bu bayram o kadar kötü geçti ki..

zehir etti bana arefe gününden beri kötüydüm bayramı bana daha da zehir etti,şarköye gittiğimiz gün mide bulantsı,başım çatlıyordu hiç birşey yiyemedim hastanelik oluyordum neredeyse sinirden ,aradım o kadar umursamaz tavırlarla konuştuki bana canım yandı..gecesine mesaj attı..konuştuk ama daha da kötüye gitti durum ve ayrıldık..

dün ben çok tuhaftımmm .kahkahalar attım ,gülücükler saçtım etrafa...

hala öyleyimm bu durm normal değil ,2 yıl öncesinde de böyleydim .ama 1,5 yıl boyunca hep acı çektim...yine aynısı olmasından korkuyorummm..ağlayamıyorum rahatlıyım...

olmayınca olmuyor günlük....biz olmayı beceremedikkk çok kötüyüm...

sevgili günlük

bu sabah herifle tarlaya gittim. hava mis gibiydi. oğluma da iyi geldi bana da. hem de onu yalnız bırakmamış oldum. 3 kişilik çekirdek ailemiz ne kadar hzuzurluydu...

evi tadilata alacakmış sonunda. bayramda misafirlerin yorumlarına o da bozuldu demek ki.

ben de biraz zaman geçsin de ders çalışmaya başlayayım. sadece branş sınavı olmayacakmış. eski sınava da girecekmişim

lanet olsun böyle sisteme

günlük ciğerimiz yandı bizim..
sakin,huzurlu bugüne kadar teröre fırsat vermeyen memleketimin adını kirletemeyecekler!
başaramayacaklar...
Allah bu yaptıklarını yanlarına bırakmasın..
ne suçu vardı 1 yaşında ki meleğin...
ne suçu vardı o masum insanların..
bayramı kana buladılar canımızı acıttılar..
ALLAH
kahretsin onları inşallah...

tatlı uykuları olan insanlara ne kadar gıpta ediyorum,bir bilseniz.ama bir taraftan da uyunularak geçirilen zamanı kayıp olarak görüyorum.çok şey yapmak istemek ama az şeyle yetinmek.yetmeyecek bu ömür bana,biliyorum.offff!

"acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimiz de" diyordu ya rahmetli ahmet kaya.özgürleşmenin başka yolu yok mu?daha acıtmayanından...

işyerinde bile ağlıyorum nasıl dinecek bu gözyaşları söyle..

1 ay öyle alıştırdıydın ki şimdi o 1 ayın acısını ben ne kadar çekeceğim keşke barışmaz olaydımm .nerden tanıdım seni lanet olsun

Bayram mı?O da ne?İlk gün elller öpülecek,"bayramın mübarek olsun anne,baba" denilecek...O kadar..!Bu bayramda annemin elini öptüm eşimin elini sıktım ve bayramlaştım..O kadar..!

Bayramın ikinci günü eşimi Sivas'a memleketine gönderdim..Akşam 7 sıraları..Hep geç gelen otobüs ilk defa erken gelmişti..Ve gitti...Bir daha dönmeyecek gibi hissettim..Gözlerim doldu ama akmasına izin vermedim.Beni güçsüz hatırlamasın..Çok nasihat ettim askerde şöyle yap böyle yap.Her şeye atlama,iyi geçin vs.vs.vs.

Cuma Samsun'da olacak..Birliğine teslim olacak..Bir yanım huzurlu bir yanım huzursuz..

Ülkemde üç beş çapulcu askerimi öldürüyor..
Korkuyorum sadece..Korkuyorum..
Sen koru onları Alllah'ım sen koru..İzin verme düşmanlara..Vatana ihanet edenleri cezasız bırakma..Kim teröre yardım ediyorsa canı cehenneme..!
Ve çok sevdiğim sloganımı tekrarlıyorum;"Zalimler için yaşasın cehennem!"

Ve şehitlerime Allah'tan rahmet ailelerine sabır istiyorum..Haklarınızı helal edin şehitlerim inşallah kanlarınız yerde kalmaz..Cezasız kalmaz yapılanlar.."Umudumda yok ya..!"

bu nasıl bir acıdır ALLAHIM
şu saatlerde cenazeleri defnediliyor...
tek suçları bayram günü olay yerinde bulunmaları olan hemşerilerimin...
ateş düştüğü yeri yaktı yine herkes unutacak bikaç hafta sonra belki
nası olsa gündem değişecek yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…