Popüler Konu Sevgili günlük...

Özledim... Hem de çok fazla...
Aşk'ı görememe rekoru kırıyorum.
12 gün önce gitti son anda giderken çektiğim fotoğraf var elimde..
Ve ilk kez o fotoğrafa bakmaya cesaretim oldu.
Garip değil mi ? Bakmaya korktum hep.. Neden mi ?
Kendimi güçsüz hissetmekten, ağlayıp kendimi de onu da perişan etmekten korktum...
Şimdi durum değişti mi ? Hayır...
Ağlıyorum.. Ona fotoğraflardan bakmaya alışkın değilim çünkü o benim her an yanımdaydı...
Dokunuyordum tenine oysa şimdi nalet pc ekranına dokunarak onu hissetmeye çalışıyorum...
Bekle diyorum bekle 15 gün sonra yanında..
İşte o zaman sarıl bol bol öp kokla yanından ayrılma !

Zaman hep su gibi akıp giderdin hadi şimdi de su ol en yüksek akarsudan bırak kendini çabucak karış denizlere....​

Çok özledim çokkkkk..Her şey o herkes o sanki...Çiftlere bakarken iç geçirir oldum..Gel 16 eylül gel....

İyi geceler günlük,
Gecenin bu saatinde oturmuşum yarın yayınlanması ihtimal dahilinde olan atama kılavuzunu düşünüyorum.
Tüm karamsarlığımla...
Bu kez olsun be günlük,olsun ya.

Bu arada kardeşim artık üniversiteli, çok şükür

Ne çok yazdım bak sana,
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ki...

kendimi kitaplara verdim günlük

dizüstü edebiyat serisini bitirmek üzereyim, her gün bir kitap bitiriyorum

Pucca ile başladım sonra Pinkfreud kitapları bitti, en son da erkek dedikodusu serisini bitirdim şimdi

tam kafa dağıtmalık kitaplar, tüm günlükdaşlara tavsiye ederim, kızkıza okuncak kitaplar da diyebiliriz bir nevi dert tasa kalmıyor, okuyun geçsin

gecenin bu saatinde sana yazmak zorunda kalmak istemezdim günlük
anlayanım dinleyenim olsun isterdim
yalnız olmak çok zor günlük hele de etrafında insanlar varken yalnızlık daha zor
Allah kimseyi yalnız bırakmasın günlük
bi işe yaramamaktan insanların sadece kendisini düşünmesinden sıkıldım günlük
nasılsın diye sorduklarında aslında nasıl olduğumu merak etmemelerinden sıkıldım
boğazım düğüm düğüm anlatsam o kadar çok şey var ki..aslında hiç biri incir çekirdeğini doldurmayacak kadar ama yalnızlaştıkça içimde dağ gibi büyüyecek olan sıkıntılarım
kendimi dinlemekten sıkıldım günlük
bi işe yaramak istiyorum.insanlara faydam olsun istiyorum olmuyor günlük.her gün kendimi bitiriyorum.3 aydır dışarı çıkmadım en uzun gittiğim yer market günlük.nerde o eski iyi günlerimdeki arkadaşlar.neden herkes bu kadar bencil ve kötü.
Allah büyük günlük hemde çok büyük..sabır.

seni kimsenin bilmemesi kadar güzel bişey yok :))
aslında herkesin gördüğü ama kimsenin bilmediği bir günlük
sana şöyle içimde ne varsa dökmeyi çok isterim aslında
ama herşey konuşulmadığı gibi yazılmıyormuşta
sürekli yanlış mı yapıyorum doğrumu diye düşünmekten sıkıldım
karasızlık ne kadar kötüymüş
ne istediğini bilmeli insan.
amaçları olmalı boş kafa şeytanın çalışma odasıdır diye bir söz varya
ne kadar doğru
kafa dolu olucak yapıcakların yapmak istediklerin olucak
olsunki yaşaman için bir sebebin olsun
yoksa benim gibi depresif olur çıkarsın
olmadık şeyleri kafana takarsın
sürekli bir can sıkıntısı yaşarsın
kilolarınla kafayı bozar gecenin 4 dünde çokokrem kaşıklarsın
sabahki miyde yanmasıda cabası olur
dolu olucak insan yemeye bile fırsat bulamayacak kadar

birgün sana yazacağımı biliyordum ama hep mutlulukdan uçtuğum haberleri yazmayı bekledim sana.mutlu oldum olmadığım değil günlük.nişanlanmadan önce çok mutlu oldum.nişandan sonrada ama 8 aylık nişanlılık dönemimde belki 1 ay..... çok mücadele verdim çok.çok acı çekdim,çektik.hiçbir suçu olmadan suçlandım,hakaret işittim,hayatında kimseye boyun eğmemiş gururlu ben sevgim için yalvardım bile.kime diye merak ediyorsun dimi günlük; nişanlıma değil ailesine.öyle bir ailenin oğlunu sevmişimki ruh hastası hepsi.yedi bitirdiler beni günlük,benide oğullarınıda.sorun nhe biliyor musun; neden benim annem onun annesiyle telefonda konuşurken telefon kapanmış.benim annem bilerek telefonu annelerinin yüzüne kapatmış.halbuki yok öyle bişey.ben anlattım anlamadılar,annem anlattı anlamadılar.üstüne üstük bunu büyütüp büyütüp hakaretin hepsini ettiler.artık yeter günlük,yeter..... onun bi suçu yok ama ben o aileye gelin giderek kendimi yakamazdım.bende dün gece ağlayarak,bağırarak,kızarak en kötüsüde severek ayrıldım nişanlımdan.....şuan ailesine çok sinirliyim.elim ayağım uyuşuyor sürekli.evde kalmadım bilerek işe geldim .evde duramam bu kafayla.dostum,arkadaşım çok ama kimseyi görmek istemiyorum.işin kötüsü ağlayamıyorumda.kaçmak istiyorum,herkesden...ben çok edepsiz bir aileye gelin olmakdan kurtuldum. ben onlar kadar edepsiz olmadığım için haklarından gelemem.tek dediğim ALLAH ım gelsin haklarından.anlayacağın günlük bende tatdım severek ayrılmayı....

sevgili günlükçüm en son 24 gün önce yazmışım sana...
meğerse 24 günde çok fazla şey değişmiş benim için aşk konusunda
bi insan buldu beni, okuldan... beni 3 4 ay boyunca takip etmiş, ne yaptığımı ne giydiğimi bile biliyor...
bana bi şekilde ulaşınca bu durum beni çok etkiledi, görüşmeye başladık..
1 kerede buluştuk, siması yabancı gelmedi ama hatırlayamadım.. onun is benim hakkımda bilmediği konu yok
şimdilik görüşürüyoruz, umarım Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder

Benim haberim yokmuşta neler olmuş
Geçen arkadaşımla buluştum O'na yazmış.
Sana söylemicektim ama bil istedim dedi.Duydugum hiçbişeye şaşırmadım bana sorsalar öyle söylicegini derdim zaten
Umarım benim konuşturdugumu düşünmez!
Arkadaşım bundan Biblonun haberi yok sana yazmaktaki tek amacım ona nasıl davrancagımızı bilmiyoruz demiş
Cevap hep aynı dedi her cümlesinde aynı şeyler
''Bibloyu çok seviyorum ona yanlış bişey yapmıyorum günümü gün ettigim yok,zor bi dönem geçiriyorum o biliyo ne derdim olduğunu atlatıp dönücem o bunları haketmedi onun yanında olun ''
Tam olarak bu cümleler olmasada alt yapısında bunlar var
Evet çok haklı hiç haketmedim sevdiginide biliyorum herkes aynı şeyi diyo seni çok farklı seviyo gerçekten öyle komik ama fazla sevdigi için bu haldeyiz bence
Duyduğumda daha fazla tutamadım kendimi ağladım belkide o günden sonra ilk kez ağladım
Ama sonra yine döndüm eskiye etrafa sürekli gülücük saçan dilinden espirileri eksik olmayan kız oldum korkuyorum bu halimden..
Dün tekrar buluştuk kızlarla sonra akşam biz arkadaşımla başka yere geçtik mutluydum hemde çok mutluydum
Belki hata yapıyorum bilmiyorum ama vicdanım çok rahat
Bizi bitirmeden ayrılmadan düşüncekti ne kadar kolay söylüyo kafamı toparlayınca Dönücem! nereye dönüyosun ?o kadar emin ki yanlış bişey yapmıcagımdan onu tekrar affedicegimden
O ne zaman döner bilmiyorum ama benim yas tutmaya niyetim yok umarım döndüğünde o eski Bibloyu bulur..

Son düzenleme:
Eşim gitti sevgili günlük..Ve hasret başladı..Uzun günler..Yorucu günler..Umarım en ince şiddette atlatırız bu durumu o da ben de..Şimdiden özledim onu..Umarım bir gün sana da yazarım "bugün doğan güneş" diye...Hayırlı Cuma'lar kk'daki sevgili günlük okuyucuları...Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

Tükendim ben günlük ya...
İçimden söküyor bir şeyleri...
Farkında değil ama

günlükkkkkkkkkkk

bugün son günümmm

1 hafta boyunca yokumm seni çok özlücemmmmmm

ama tatilede ihtiyacım vardı yani...

yarın yola çıkıyorum ver elini şarköy deniz,kum,güneş,sahil ohhh dünya varmışş, kafamı dinlicem herşeyden uzakta..

biliyor musun hani geçen gün sana yazmıştım çok kötüyüm diye rabbim gücünü veriyor aklıma bile gelmiyor demekki bende artık tamamen bitmiş ki takmıyorum aklıma bile gelmiyorrrr

çok mutluyum günlükk

teyzem annem , ben ve prensesim öykürüyam ile 1 haftalık tatile çıkıyorummmmmmmmmmm

bugün tersimden uyandım günlük
sinirli, ergin , huysuz
sigarayı bıraktım (gerçi ilk günüm ama ) ondan mı bilmiyorum ama sabah tartıştık öğleden sonra hallettik ama pürüzsüz denilemez
başım uğulduyo sigara sürekli aklımda ama o kadar da canım istemiyo İnşallah içmiycem Allahım yardım et nolur , irademe sahip çıkayım

Gözlerim görmesin, kulaklarım duymasın. Hayat dursun, yaşam bitsin.
Gözlerim görmüyor, kulaklarım duymuyor. Hayat durdu, yaşam bitti benim için.

Bayadir yazmıyorum sana günlük bende pek bir haber yok KPSS çalısmaya canla başla devam ediyorum günde 2 deneme coZuyorum bugün anayasadan baya konu tekrarı yaptım yarın tüm anayasa konularımı tekrar edip soru çözücem bol bol ins.Kocis yarin nöbetçi Pazartesi egitim varmış pazartesi gecedebyok bende bol bol ders çalışırım gözlük kullanmaya başladım ama daha alışmaya calisiyorum Günlük bana dua et olurmu hayirli bir memurluk nasip etsin Allah banada

Allah tüm insanların dualarını kabul etsin ins. Tez zamanda bebek isteyene bebek es isteyene es is isteyene is hepimize saglık huzur mutluluk versin ins. Âmin!

günlüğüm rutin ve zor hayata dönemye 1 haftam kaldı.

beni darmadağın, felaket durumda bir ev ve karman çorman düzensiz haliyle bir okul bekliyor.

ama aynı zamanda bugün tam 2 aydır görmediğim sevgilim bekliyor. bi bizim son uzun ayrılığımız olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…