Popüler Konu Sevgili günlük...

Az önce fark ettim: Aylardır öyle bi gerilmişim ki kafamda hep bir kaygı, hep bir düşünce.
Rahatlamaya çok ihtiyacım var

selam sevgili günlük....

offfffff canim yine coooooookk ama cooook SIKILIYOR. dolaniyorum öyle kkda saatlerdir. yav bi geyik bölümüne dalim diyorum hep bi bakiyorum herkes birbirini taniyor, sen yassan bile görülmüyor yazdigin. ya zaten cok yalnizim barim kkda konusacak bi arkadaslarim olsun istiyorum oda yok

niysiii günlükcügüm iyiki sen varsin

kafam çok karışık toparlanmam lazım ne yapıyorum ne yaşıyorum nereye gidiyorum karar vermem lazım ama inşallah yarından sonra karar vermeye başlayacağım:44:

Sevgili Günlük,

Bugün annemi ve babamı yolcu ettim, yaz boyunca yanımdalardı, ablam ve yeğenlerim kaldı şu an için yanımda, ablamın 4 Eylülde boşanma davası var, babam gidecek davaya, bir hafta sonra da ablamın eski kocası olacak adamla ikinci bir davası daha var babamın, hakaret ve haneye tecavüz için, umarım davalarımız olumlu sonuçlanır da ailecek rahat bir nefes alırız...

Dua et de 5 ve 3 yaşındaki yeğenlerimin velayetini ablama versin hakim. Çünkü eski eniştem ne babalık ne de kocalık görevini yerine getiriyor. Gerçi durum %100 onu gösteriyor ama insan yine de korkuyor işte... Ablamın üzülmesini hiç istemiyorum. Ayrıca yeğenlerimin de bu durumdan etkilenmesini istemiyorum...

Velhasıl kelam, babam davalardan sonra 12 Eylülde ablamları ve yeğenlerimi almaya gelecek, birlikte gidecekler artık, 3 aydır yanımdalardı, çok alışmıştım. Eşim askerde olduğu için çok destek olmuşlardı, kendimi hiç yalnız hissetmiyordum.

Şimdi bir sene boyunca eşim de olmayacak maalesef, evde yalnız kalmak zorunda kalacağım, çok üzülüyorum, her şey de üst üste geldi... Ailem ablamın sorunlarıyla ilgilenirken, bir de bizim askerlik muhabbetimiz çıktı. Babam nereye, kime yetişeceğini şaşırdı. Ama buna rağmen hiç birimizden desteğini esirgemiyor, 70 yaşına geldi hala çocuklarının sorunlarıyla uğraşıyor adamcağız...
Allah onu başımızdan eksik etmesin...

Bu pazartesi işim başlıyor artık, çalışmaya başlayınca daha çabuk geçer günler, daha çabuk atar şafak,
öyle değil mi Günlük?
:26:

Öyle de lütfen... Buna çok ihtiyacım var Eşim olmadan nasıl dayanacağım koca bir kışa, bahara, yaza....

Lütfen bana dua et... :85:

Çok özlüyorum eşimi... Yatağın sağ tarafındaki boşluğu hissetmemek için, sürekli çapraz yatıyorum yatağımızda

Günlük;
İçim biraz rahatladı ama anlayamadığım bi duygusallık var bende bugün.
Relgliyim belkide ondandır.
İştahımda kapandı artık hiçbir şey yiyemiyorum böyle giderse 47 kilodan 40'a falan düşücem...
Yarından itibaren kendime vakit ayırmam lazım.

Şuan öyle çok sinirliyim ki Günlük,O'nun acı çekişini görmek istiyorum sadece.

Merhaba günlük ben geldim KPSS ile boğuluyorum son 20 gun kaldı hayirlisiyla bir atlatsam beynim durdu artık Bende memur oldugum günleri gorebilecekmiyim acaba banada nasip olacakmiDua et bana bol bol Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda en hayırlısını nasip etsin

bugün cok kötüydü

nisan icin elbise bakmak ve okula kayit icin onaylatmam gereken belgeleri

yaptirmak icin babamla ciktik kaza yaptik,yetisemedik ve aksam dönerken babam yine ufak bir kaza yapti

hersey bu elbise icin oluyor..

cok canim skildi ya..hersey bugün o kadar üst üste geldiki agla agla bir hal oldum

Allahim sen korudun bizi..canim babam nasil oldu ya

:103:kelebeklerrr içindeim günnük eylül gelldi ve ben aşka gidiyoree..

wuhhuuu

>>>14 saat 40 dk sonraaaa>>>>>>>>>

özledim özledim özlediimm uleyynn.artık AŞK ZAMANIII

uzun süre buralarda olmıcem günnükcüm ben gelene kdr kendine ii bak

fake konular senden uzak dursun.
kavgalar banlar olmasın.
bomba konular kapatılmasın ki gelnce göreyim
hmm..öyle işte yahu...
ben cooook mutluyummm..

ama annemide cok özlicem
cok zor bu ayrılıklar ya
galiba hiçte bitmicek.şimdi hüzünlendm bak

amaaa olsunnn 3 ay geçti gitti zamandan korkmam artıkın ben coooooook cabuk geçmiş gibi olcagını biliyodum öylede oldu.

artık kavuşuyoorussss

hemen uyuyimde sabah olsuunn yola cıkım aşkomaaa sarılayım

:103::103::103::132: :127: :127: :127::123: :112: :103:
:129:

Kına gecem oldu gunlukovıc...
Yorucu,eglencelı, tuhaf duygular barındıran bır geceydı...
zaten cok fena usutmusum terlı terlı gene ıctım soguk ıceceklerı dugune halım kalsa barı

Kınama donersek:)
Ilk gıttık dedım az kısı olucak herhalde.. sonra salon doldu oynadık costuk.
yalnız coook oynadım. mıllet dıyecek kı bu gelın kocasızlıktan olmus
cok ayıp oldu. ama oturunca gelın oturmaz dedıler. kalkınca agır oynar ohoo laf bıtmedı.
bende kafama gore costum costurdum mılletın agzı torba degıl netıcede dusunemiyicigimm
kınamda hıc aglama olmadı... aılem bugun aglamak yok mutlu olcaksınız ne dıye aglayalım dedıler.
kınam yakılırkende herkes eglendı. aglarım dıyodum ıcıme agladım be gunluk
neyse...

sonra kına yıkaması ıcın gencler olarak dustuk yollara acayıp eglendık. oynama faslı tabıkı her yerde konvoy.
nısanlımında ozel gunlerde melek gıbı olmasına bayılıyorum. cok mutlu oluyo canımın ıcı. gozlerı guluyodu.
herkes sımdı dugune kıtlendı. beklıyoruz

Aslında cok gergınım. aıleme doyamıyorum. cok ozlucem. ama sonra dıyorum kı herkesın kendıne aıt hayatı var gezegen degıstırmıyorsun sonucta. dıye kendımı avutuyorum:44: hem sevdıgın adamla olmanın mutlulugu hemde aıleden ayrılmanın buruklugu cok kotu bı duygu sınırlerım bozuk. babacıgımında oyle. herkes gergın. hem mutlu hem buruk.

neyse ısın ozu hayat devam edıyor umarım cok mutlu gunler olacak onumuzde.:)

bir gün
çok bunalırsan
denizin dibinde
yosunlara takılmış gibi soluksuz...
sakın unutma gökyüzüne bakmayı
gökyüzü senindir
gökyüzü herkesindir..

Zülfü Livaneli

ahhhhhhhhhhhhhh ne yapmak istiyorum bilmiyormmmmmmmmmmmmm
sıkıldım geçsene de kurtulsam diyorum insanların heycanla bekledikleri günü ben sıkıntı olarak görüyorum kendimde niye bukadar heycansız ve isteksiz hissediyorum kendimi istiyorumda sıkıntılı bir yol sanki bir yük gibi sorun bu heralde yük olarak görmek heycan verici olarak görmüyorum ilkdefa hayatında tadını çıkarmak yerine büyük sıkıntı haline getirdim kendime sıkıntı yapmayı çok severim ya ben mutluluklardan bile sıkıntı çıkartmayı başarıyorum yaa bırak rahat sıkıntı yapacak bişey yokya kendi kendine dert ediyosun herşey olucağına varıyor zaten sen sıkıntı yapsan da yapmasan da relaks ol dert etme derdin den büyük Rabbin varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günlük işyerindeki insanlardan nefret ediyorum.
Hepsi kendini bir halt zannediyor ama hepsi de gözümde değersiz insanlar...
Aslında suç onlarda değil suç bende onları adam yerine koyup herşeyi anlattığım için
ALLAH'ım yardım et bana bir an önce kpss'yi kazanıp gideyim bu işyerinden

kimi insanlar ilişkileriyle hava atmayı ne çok seviyorlar yarısı da palavra yani bundan sonra bende bütün sorunlarımızı dillendirmicem ama yapamam ki benim yapımda yok abartmak
ay yok aşkım bana böyle yapıyor ay yok aşkımla böyleyiz dedin de ne oldu yani ayy aman çok kıskandık sanki görmemiş şey

Son düzenleme:
Sevgili günlük,

Nasıl oldu da seni bu zamana dek keşfedemedim?!

Sabahtan beri pc başındayım, hoş sabah dediğim de 2-3 saat öncesi.
Hala hiçbir şey yemedim...
Bu ara annem de evde yok, rahatım anlayacağın.
Rahatım rahat olmasına da bu hallerimden hiç memnun değilim.

Ne zaman hareketli, gününü dolu dolu geçirebilen bir insan olacağım ben?

Her şeye üşeniyorum her şeye...
Hayatımın en büyük derdi bu.
Çünkü tüm dertlerim bu derdimden kaynaklanıyor.

Şunu bi çözsem dert mert kalmayacak.
Zaten uğraşıp çabaladıkça çözülmeyen sorun var mıdır...
Vardır mutlaka, ama en azından içi rahattır elinden gelen her şeyi yapan insanın.
Vicdanı sızım sızım sızlamaz bir kere...
İşte ben hiçbir derdim için uğraşıp çabalamıyorum sonra her şey sarpa sarıyor.
Bu sefer de işin içinden çıkamıyorum.
Ama gene bir şey yapmıyorum, ne tuhafım. :44:

İnsanın istedikleri neden hayal ettiği gibi olmaz ki ?
Ben böyle hayal etmemiştim.. Ablam çok mutlu olacaktı bende onun mutluluğunda hep yanında olacaktım..
Çok güzel şeyler hayal etmiştim ben günlük... Ama şimdi o hayal ettiğim şeyleri teğet bile geçmiyorum...
Dün o kadar konuştuk bu ilişkide mutsuz olacağına inanıyorum bunu ona ne kadar anlatmaya çalışsamda o anlamamak için o kadar kararlı ki...
Ailesinden, yaşadığı yerden bütün düzenini bozup türkiyenin bi ucuna gidecek..
Hadi bununlada kalmayacak kayınvalidesiyle yaşayacak...
OLur mu günlük olur mu söyle.. Ev ev üzerine, düzen düzen üzerine kurulur mu ?
Ama yok aşk o kadar kör etmiş ki gözünü gerçekleri göremiyo... Onun yanında herşeyi unutuyorum diyo...
O kalbinde ki heycanlar ilelebet kalmayacak.. O içindeki aşk körelmeye başladığında napacaksın dediğimde cevap veremiyo...
Üzülüyorum, endişeleniyorum ve surat asıyorum..
Şimdi de bana neden yanımda olmuyosun, bana destek olmuyosun diyo...
Sana yalan mı söyleleyim dedim.. Ben bu şartlar altında mutlu olacağına inanmıyorum..
İlerde sen haklıymışsın diceksin ama yinede sen bilirsin hayat senin artık ne diyim dedim..
Böyle dedim ama ilerde o mutsuz olursa benim ondan daha çok canım yanar..
Rabbim hayırlı bi yol çıkarsın karşısına ve onu doğru yola iletsin inşALLAH....
Daha yazmak istediğim o kadar çok şey var ki...
Hani volkan konak söylüyo ya herkesin bir derdi var, durur içerisinde...
Aynen öyle be günlük.. Dertsiz Kul var mı ki ?

Son düzenleme:
günlükcan pişmanım...dört yıldır tüm kısmetlerimi reddedip şimdi 25 yaşında ve hayatında biri olmayan biri olarak...bıktım artık milletin sormasından...eee senin yok mu bişiyler...yokk işte...başta evlenmek istemedim,sonra yanlış birinin peşinden koştum,sonra birkaçını değerlendirdim beğenemedim,şimdiyse tık yok...ailem ise umutsuz,bu beni daha çok üzüyor...hayatımın düzene girmemesinden,ev arkadaşı aramaktan,dost,akraba,kardeş baskısından,mahalle baskısından,ailemin üstüme gelmesinden usandım...Rabbim yardım et...

noldu başın göge mi erdi sevdinde deger verdinde noldu yine aynı hayal kırıklıgı yine aynı son..
nolcak böyle benim halim kimse bilmiyo içimdeki dertleri bide sen olmasaydın gerçi artık kabul ettim çok üzülmüyorum ama içimde kalmasaydı dedigin sözleri tutsaydın yada söylemeseydin fark ettimde her gelen önceki kadar iz bırakıyo en iyisi herşeyi boşvermek biliyorum kaderim yanlız ölmek öyle ya biliyorum öyle umtsuzum ki yok gerçekten bu dünyada bana ne rahat ne huzur ne mutluluk nede başka bişey 43:

Günlük sadece uyumak istiyorum günlerce yatıp uyumak istiyorum KPSS yı bir atlatsam artık beynim durdu sabah kalk denemeyle başla konu tekrar et oku oku oku aksam bir deneme daha uyu kalk yine plan allahım yardım et su son 19 günde hayirlisiyla çalışıp sınavıma gireyim sen yardımcım ol ya Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…