Sevgili Günlük...
Sabah kahvaltımı yaptım, ardından eşim aradı, sesi çok kötü geliyordu, morali çok bozuktu, komutanından o kadar şikayetçi ki... Adam sürekli hakaret ediyormuş, o da yetmezmiş gibi ana avrat küfür ediyormuş, dövse daha az canım yanardı diyor eşim, her gün hakaret ve küfür duymaktan bıktım diyor... Kafamı bozarsa bu gidişle benim de sabrım taşacak, kötü şeyler yapmaya başlayacağım, askerliğim yanacak diyor... Orada bir yüzbaşı varmış, onunla konuşacak görevini değiştirmesi için, umarım olur da bu dertten de kurtuluruz... Öyle böyle değil, gerçekten psikolojisi bozulmaya başladı eşimin... Moral vermeye çalıştım, böyle durumlarda beni, bizi düşün dedim eşime, ama seni düşündüğüm zaman daha çok canım sıkılıyor diyor, sonuçta beni bu şekilde, bu utanç verici durumda görmek istermiydin diyor... Ne yapsam bilemedim...Dua et e mi günlükcan, senin duaların hep kabul oluyor
Eşimin morali bozuk olunca benim de keyfim olmuyor be günlük, can sıkıntısından çıkıp güzellik salonuna gittim, kaş bıyık vs... aldırdım, bir de belime kadar olan uzun saçlarımı omuzlarımın üzerinde kısa katlı kesim yaptırdım, perçem de kestirdim... Gitti upuzun saçlarım...
Eşim yanımdayken kestirmemi istemezdi, hep saçlarımı oynadığı için, saçlarımı oynamadan uyumaz hiç, şimdi orada ne yapıyor bilmiyorum, yorgunluktan saç maç düşünecek hali kalmıyordur ki Bi'Tanemin
Madem saçlarımı oynayan bir eşim yok, uzun saçlarım da olmasın istemiyorum dedim, gidip kestirdim, ama hafifledi kafam, saç dökülmelerim de azalacaktır yani umarım... Stresten de dökülebilir
Neyse Günlük, görüşürüz sonra, yarın yeni okulumda göreve başlayacağım, inşallah hayırlı olur benim için... Gidip yatsam iyi olacak, ama uyuyabilecek miyim bilmiyorum
Yatmadan önce eşime uzunca bir mesaj çekeceğim... Kim ne hakaret ediyorsa etsin, kim ne düşünüyorsa düşünsün, hiç önemi yok, o benim eşim ve en kıymetlim