Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın günlüğüm...
şu güzel zafer bayramı sabahına hiç güzel uyanmadım...
ne kadar stresli bir insan oldum çıktım, buna artık dur demem lazım,bu hafta doğru düzgün uyuyamadım.
gece yatmak bilmiyorum ama sabah en geç 9 zaten tilki uykusu...neden peki?
işini iyi yapmayan, savsaklayan insan yüzünden, proje firmasını tesadüf buldum, projemdende az para almayacaklar!
ama çok önce söylememe rağmen birtürlü istediğim zamanda acil olan zamanda getirmiyorlar malzemeleri ve onlar yüzünden ben zor durumda kalıyorum.
nerden bulaştım, nerden inandım bilmiyorum ve çok hassasım sert çıkıp istediğimi anında yaptıramıyorum. hocam desem hiç elini etliye sütlüye bulaştırmıyor, sen hallet diyor...bişeyler yoluna giriyor ama illaki engel çıkıyor hayatım bundan ibaret ve ben stres olduğumla kalıyorum...kendi ömrümden ömür gidiyor, devamlı sinir harbi yaşıyorum. stresle başa çıkmanın yolarını acilen çözmem lazım, yoksa bir süre sonra bu mesleği yapamayacak konuma geleceğim...birde insanlara yaptırım gücünüde öğrenmem lazım, aman üzülür kırılır diye düşünmem lazım...annem nasılsa bende öyleyim yıllarca kimse kırılmasın diye kendini yedi bitirdi, şimdi ir sürü hastalığı oldu...ah annem seni şimdi çok iyi anlıyorum ve senin gibi olmamam gerektiğini de biliyorum.
günlerim böyle geçiyor günlük tabikii allah başka büyük dert vermesin, hayatta sağlık önemli olan ama işte...
birazda başka şeyler var geleceğe dair takıldığım allahım hayırlısını ver, umarım o hayallerimiz gerçek olur...

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun...

Son düzenleme:

Sana sımsıkı sarılmak istiyordum... Ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar zor gelmeyecekti senden, sevginden vazgeçmek... Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim...

Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildiğim yazmak olduğundan yine yazıyorum işte! Seni daha önce de yazmıştım ama bu kez bir daha yazmamak üzere, seni beynimde, içimde bitire
rek yazıyorum, yada bitirmek isteyerek... Ne kadar sürer bilmiyorum ama ben sende
n, sevginden vazgeçmek istiyorum.
Dünyaları etrafında döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim. Kendimden ve senden habersiz "CAN" olmuştun sen... Öyle ya; Sen CAN dın; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde, Yoktu Sen Kadar Güzel Güleni!
Ne kadar gerçeksen o kadar yalandın... Ve ben her seferinde en baştan başladım... Yeniden bir sondayım ama bu kez yeniden başlayacak gücüm yok... Ben senden vazgeçmek istiyorum!
Herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum... Sesini duymak için telefonlara sarılmaktan vazgeçmek, ismini duyduğumda içimin titreyip,gözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorum... Senin benim için herhangi biri olman ne kadar zor bir bilsen... Zaten kolay olan ne vardı ki benim için; Sanki seni öldürmemle sevmem arasında hiçbir fark yoktu.... Ve ben hep sevgim yüzünden cezalıydım...Hiç sonu olmayan bir yolda seninle yürümek,yeni çıkan filmleri birlikte izlemek, saatlerce sana sarılı kalmak,sadece ama sadece bir kez olsun sana sarılıp uyumak, bir sabah gözlerimi açtıgımda yanımda seni bulmak isterken, sen sevgimle utanmamı sağladığın için galiba gerçekten "herşeyimdin"!
Keşke kendi dünyamda bir zamanlar seni sevdiğimden hiç bahsetmeseydim Sen beni hiç sevmedin! Ben Seni Seviyorum dediğimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dediğimde Seni Özlüyordum. Ben Senin için Ölürüm Dediğimde ben senin özleminden zaten ölüyordum...
Ve Ben Şimdi Senin Hayatından Gidiyorum!
Ben Kaybettim... Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın...
Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum.... Gelmedin!
Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum...Ben artık gidiyorum

selam günlüğüm..
uzun zamandır girip birşey yazamadım çok yoğunum bu aralar..
aşkımın yanına tatile gittim ve geldim herşey çoook güzel ve her zaman olduğu gibi çabuk geçtiii
eve geldim ve yıllardır oturduğumuz aile binamızı müteahhite verdik.. ev yıkılacak ve biz taşınıyoruz..
günlerdir taşınacağımız evi temizliyoruz ben bir yandan odamı toparlıyorum..
hayatımda ilk defa taşınıyorum ben gerçekten yorucuymuş
bir de duygusallık da var tabii.. yıllardır yaşadığımız evden ayrılmak biraz zor geliyo..
15 ay sonr yeni evimize geçeceğiz evet ama burada yıllarımız var bizim...
sonra bugün üniversite nedeniyle ayrı düştüğüm lise arkadaşlarımla, üniversiteden arkadaşlarımla konuştum..
çok özledim hepsini hepsiyle görüşmek için sözleştimm
ne kadar görüşemesek de beni hatırlamaları, arayıp eskisi gibi sohbet etmeleri çok çok güzel birşey günlük..
zaten o kadar az arkadaşım var ki.. onları da kaybetmek, irtibatımı kesmek istemiyorum...
tatil bitse de artık başlasak şu okula diyorum artık çünkü çok sıkıldım günlükçüğüm
hee bu arada yeni çıkacağımız evde odamın deniz ve marina manzarası var biliyo musun..
balkondan misss gibi bi manzaram var
şimdiilik bu kadar günlükcüğüm kısacası mutluyum allaha şükür herşey yolunda hayatımda
sonra tekrar görüşürüzz

Sana bu dünyada hiçbir şeyi değiştiremeyeceğini söyleyecek iki tür insan vardır;
Biri böyle bir şeyi denemekten korkanlar,
Diğeri ise senin başarılı olmandan...!

~R. Goforth~

Günlük;
Moralim çok bozuk.
Benim gitmeme çok az kalmış bol bol vakit geçirmemiz gerekirken biz her gün kavga ediyoruz nerdeyse.
İyi bi derse ihtiyacı var onun sanırım biraz böyle uzak kalmam iyi olucak.
Yarını kendime ayırıcam kendi işlerimle uğraşıcam güzel bir gün olucak benim için...

Zor bi insanım günlük.
Dediğim dedik , çaldığım düdük.
İlk başta herkesin bi uzak durduğu (ukalalık ve kendimi beğenmişliğimden dolayı) sona yaklaştığı ve zarar görmediği bi insanım.
kimseye bilerek kötülük yapmadım bugüne kadar.
ama insanlara tahammülüm azalmış. önceden yardım etmek için pervane olan ben artık zorlanıyorum.
kötülüklere cok kez maruz kaldım.
onlardan birini yaşıyorum şu an işyerinde. onlarca erkeğin içinde 2 kadınız zaten. biri kafasına göre takılır dışardadır ben erkeklerle muhatap sürekli.
başa çıkamıyorum artık . bi kaçı birleşip kuyumu kazmaya çalışıyolar.
bezdirme politikası.
kimseye pabuc bırakmadım bugüne kadar, yalakalık yapmadım,adam satmadım.
çok defa yerimden edilmek istendim , direndim uğraşanlar yok oldular.
ama bu sefer bi kaç olay üst üste.
bunuda atlatırım , bi imtihan rabbim sabır ve güç versin ama geriyo hemde çok geriyo
bi imtihan bunuda atlatırım Allahın izniyle.
sonrada kişşiliklerini satmışlara bi zafer gülücükü atar çeker giderim.
p.tesi yüzme kursuna başlıyorum.
çok korkuyorum cok umarım öğrenirim, öğrenirsem eylül sonu kumsallar beni bekler

Günlukcan özlemısım senı kk yıtatılden gelır gelmez pc yı acıp kk ya gırdım esım yuh artık dedı1 haftalık tatıl yaptık aılece keyıflı gectı ama ama donus yorucuydu 1 haftada anca kendıme gelırımkızımla ılk uzun yolculugumuzdu ege turu yaptık cok yoruldu mınnosumsımdı mısıl mısıl uyuyor

dolmuşum yine yeter artık
yapılırda bukadar acımasızcamı yapılır bukadar
canmı acıtılır nerde hata yaptım nerde bilemiyorum
kaderimemi yanayım neye yanayım bilemedim
doldum doldum taşıyorumm

daha tam kararını bile vermemişki
bende umutlanıyorum kendi kendime
sanırım bu fikri aklımdan uzunca bir süre çıkarmam gerekicek
bu sefer gerçekten hevesim kaçtı

Merhabalaaarrr günlük . .

Yarın bir arkadaşım nişanlanıyor,ekimde de düğünü var
Ekimde 3 ayrı arkadaşım evleniyor,Kasımda da bir başkası..

Ne garip bir duyguymuş Ya Rab!..
Yıllar ne çabuk tükenmiş,zaman ne çabuk akmış gitmiş..
O kadar büyüdük mü ki biz?..
Öyle garip geliyor ki..
Yıllardır vardı ilişkilerimiz,görürdük bilirdik..
Ama artık hiçbirimiz eskisi gibi olamayacağız ki
Hepimizin yanında başka birileri..
Hadi bu akşam toplanalım bi yerde kalalım desen kimse gelemez..
Büyüdük ya,evliyiz..
Sorumluluklar bambaşka..
Geçim derdi almış yürümüş,kayın valideler görümceler..
Belki karında bir bebek..
İki yıl sonramız da böyle mi olacak ki?

Ne ara değişti sohbetler böyle..
'off ben bu dersi yapamıyorum,pislik herif yine bıraktı' ..
Nerede bu cümleler?..
Evlilik muhabbeti almış başını yürümüş..
Hiç evlenmek istemez sandıklarım nasıl da hayatımı düzene koymak istiyorum diyor..

Sahi ben de onlar gibi miyim?

Aşık olmayı kim öğretti ki sanki bize?

Selam günlük ben geldim
Kaç gündür seni okuyamıyordum.
Meri'nin yaşadıklarını okuduğum zaman gözyaşlarıma hakim olamadım.
Ona bunu yapan akraba olamaz olsa olsa akrep olur.
RABBİM öyle insanları bildiği gibi yapsın.
RABBİM Meri'nin yardımcısı olsun bugünler İNŞALLAH çabuk geçer de hemen eşi askerden gelir.
ALLAH kimseyi sahipsiz bırakmasın.
Herkese Hayırlı Cumalar

Kafam çok karışık Tıpkı spagetti gibi. -Diyetteyim evet

Sevgili günlük hayatımdaki olup bitenleri birinin bana anlatması lazım.Ne yapıyorum, nereye doğru gidiyorum, ne düşünüyorum hiçbir şeyden emin değilim(

Adım Didem malum...
Rahmetli babam Dodişko derdi...
İlkokul döneminde genelde i ve d nin arasına zorla Y veya Ğ sıkıştırırlardı...
Bi akrabam Didiş derken, lise arkadaşlarım "sensiz nerelere gidem" i söyleye söyleye beni kızdırırlardı...
Uzun bi dönem Dido kısaltması revaçtaydı, şu anki iş yerimde Daydo ve He-Man melodisiyle: Diii-dem olarak çağırılıyorum...

Ama en güzelini, İnci yaptı kimse kusura bakmasın:
..."ANNİ "...

İnsanı düşmanından gelen yıkmıyor günlük , sevdiğinden gelen yıkıyor.
yaşanmışlıklarım çok daha ne görebilirim ki dememek gerekmiş.
seviyorum diyene inanmamak gerekmiş
zor günlerde sınanırmış sevgi
her sendelediğinde destek olduğun , elinden tuttuğun insan.
sen düştüğünde dönüp bakmazmış bile.
iyi günde sensiz ölürüm diyenler , kötü gününde omu silkip gidermiş.
tek başına doğar insan , tek başına ölür.
kendinden başkasına güvenmemeliymiş.

emre aydının bir şarkısı varya o beni bitiriyo sizlerle birşey paylaşmak istiyorum soguk odalar
anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözle
rinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamama

Son düzenleme:
günlük berbat durumdayım ya zaten ne zaman iyi oldum ki bu haftam çok kötü geçiyor bitsin istiyorum artık yarından sonra rahatlarım sanırım öyle olmasını umut ediyorum bir an önce yarın olsun istiyorum olsun da rahatlayayım ne olacaksa olsun artık

Merhaba Sevgili Günlük,

Eşimle aldığımız karardan ötürü 4 gündür onu görmüyorum. Mutlu muyum? Olabiliyorum. Kendime güveniyorum. Oysa o hayatımdayken onsuz bir gün bile geçiremem zannediyordum. Bizde mi sona yaklaşıyoruz günlük? Onu hiç özlemedim. Yani en azından öyle hissediyorum. Aradığında açmıyorum. Sesini duymak, ondan birşeyler dinlemek istemiyorum. Sanırım bizde sona yaklaşıyoruz günlük. Hakkımızda hayırlısı. Son mesajı: Kutla şerefimize bu günleri, bensiz hayat sana daha güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…