Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükk
bugün bütün gün evdeydim.midemi üşütmüşüm ağrıdan kıvrandım
sevgilimle buluşcaktık.suya düştü hal böyle olunca
kıyamam ona hiç sorun yapmıyor ya
bakalım birazdan çıkcam galiba bir saat falan görüşcez
gelince yazarım yine sana

Günlük yaklasik 20 gündur tatildeyim burda internet yok ve istanbulu da sevgilimi de kkdaki arkadaslarimi da cok özledim

ilk güne rağmen iyiydi boğazıma hakim olmaya çalıştım
birde şu içimdeki bebek dürtüsüne hakim olabilsem

günlük inan bittim okeye dönüyorumçok yanızım çok sana dert anlatmak içimi boşaltmak çok istiyorum ama mecalim yok içim içimi yiyor neden hayat adil degil insanlar neden 2 yüzlüler söylermiisin banakeşke bir yer olsa kimsenin olmadıgı güzelmi güzel eşimle gidiyim orda yaşayalım ne gzüelde olurdu ama bıktım insanların bu hareketlerinden inan çok yoruldum gene sözün bittigi yerdeyim inan

panik atak hallerimden nefret ediyorum..

sadece uyuyakalmis cocuk Allahim bütün felaket senaryolari kafamda

sanki babam birsey yapabilecek gibi babami uyandiracaktim icimin skntisindan

neyseki duydu telimi acti ama bu halimden kurtulmam lazim

Bu gece son günlük. Sabah yola çıkıyorum, önce ailemin yanına pazar da eşimin ailesinin yanına. Orda pek fazla internete giremicem.

Uçakta 15 kilo limiti olduğu için sadece kıyafetlerimi götürebiliyorum. Yanıma hiç kitap alamıyorum. O kadar üzgünüm ki. Netten de

ancak bir kaç hafta sonra alabilirim. Pc yok, kitap yok. Nasıl zaman geçiricem bakalım. İçimi karartan cümlelerden sonra bugün

aldığım güzel haberi de vereyim sana. Annem bugün karar vermiş, o da geliyormuş benimle. Kayınvalideni çok tanımıyosun, fazla

sohbetiniz olmadı. Sen gününü bana ne güzel anlatırdın, şimdi ilk günlerini kime anlatıcaksın bıcır bıcır dedi. Canım annem canımmmm.

Aklımın ucundan geçmezdi annemin geleceği. Hem uçağa binmez hem 1 haftalığına o kadar yol gitmez hem de sağlığı ve psikolojisi hiç

uygun değil. Annelik böyle bir şey demek ki günlük, kendinden önce çocuğunu düşünüyo. Bir de annemi biraz önce yine andım. Ailece

tatile giderken annem son gece evde koştururdu, her yeri toplar temizlerdi. Ben de eşşek gibi otururdum. Bu gece çok yorulunca

üzüldüm annem için, niye o zamanlar yardım etmedim diye.

Böyle işte günlük...Kimbiliiiir ne zaman görüşürüz artık. Bizim maddi durumları biraz toparlarsak 2-3 aya, alırım bi tablet inşallah.

Bütüüün günlükdaşlarım Allaha emanet olun....

offf bayıldım şuna ya daha önce nasıl keşvetmedim ki ben bunu ama kardeşim diyor du harika bişi yemelisin mutlaka diye bu dondurmaya aşık oldummmmmm

Günlüüüükkk çok çok ama çook istediğim bi şeyin olma ihtimali var şu sıralar. Herkesten dualarını istiyorum, eğer bu olay gerçekleşirse burda yaşadığım bütün sıkıntılar ve psikolojim düzelecek inşallah.. Allahımm yardımcımız ol yanımızda ol bunun hayırlısıyla olmasını nasip et inşallah.. Burda içim çok daralıyo bazen, bu morale ihtiyacım var, hayırlısını ver, hayırlısının da o olmasını nasip et, AMİİİİNN....​

bugün biriciğimin evinde son günü. yarın yola çıkıyor. izni bitti askere geri dönüyor.
6 ay daha ayrı kalacağız. ama bu son ayrılığımız olacak. ondan sonra ayrı kalmayacağız.
ağlamak istemiyorum. çünkü o çok üzülüyor. ama içim kanıyor. onsuz 9 ay geçirdim. ne kadar zor olduğunu biliyorum. o nedenle bu 6 ayın canımı ne kadar yakacağını biliyorum.

sabır diliyorum allahtan. sabır sabır sabır.
dayanma gücü ver yarabbim.

günlük
bu gün aşk meşk değil yemek günlüğü
sabah evden gelirken annemin yaptığı akşamdan kalma patatesli börekten 5 dilim getirmiştim ,çayla bi güzeeel yedim
sonraaaa öğle yemeğine kadar çikolatalı gofretler mi ararsın antep fıstıklı çikolatalar mııııı kolaaaa meyve suları mı
öğlende bir porsiyon adana servis yanında ezme , közde patlıcan salatası, yeşil salata ve domates salatalık ikilisnden oluşan ayriyetteeen közde domates ve biber de içeren yemeğimi buuuuz gibi kolamla afiyetle götürdm göbek kocaman oldu ama söylemesi ayıptır hala tıka basa tok hissetmiyorum
olmazsa akşama doğru çiğ köfte söylerim
ben yogi mi oldum neeee uuuuhhhh :))))

insanlardan midem bulanıyor x diyelim şahsa gidip en üst düzey müdüre y yi şikayet ediyor.işten çıkarttırmaya çalışıyor.sonra y yi görünce ortagım ne yapıyorsun?izindeydin çok özledik seni diyor.

sonra t diyelim başka bir şahsa da t gelip bana y yi bir güzel çekiştiriyor.(birkaç öncede y, t nin sevgilisini elinden aldı)iyice nefret ettim diyor.sonra t ve y gülüş oynaş yemeğe gidiyor geliyor.bakıp kalıyorum ilişkileri midemi bulandırdı nasıl insanların içindeyim ben ya

ya ben ne güzel bu gün gözlüklerimden kurtulcam diye sevinirkenn doktor bana lens vermedi aslında lesni orda yazmıyolarmış onun iç.in farklı bi yere gitmen lazım dedi pfff hain doktor neyse ben bi süre daha böyle idare edicem artık günlükcan .

Çok yorucu günlerden sonra buradayım.
Ev tam anlamıyla olmasa da yerleşti sayılır. Bu süreçte yaşanan saçma sapan hiçbir şeyi anlatmayacağım sana.
Çünkü hepsini unutmak ve sadece sevgilimle özgür olmak istiyorum.
Şu kınaymış, düğünmüş bütün seremoniler Allah'ın izniyle sorunsuz atlatılsın ve balayımıza çıkalım artık.
Bunları istiyorum ama bir tarafım buruk, çok üzgün.
Canım annem, mis kokulum, sümbülüm, pamuğum her güne seninle başlarken nasıl alışayım hemen sadece sesini duymaya?
Bütün yaşam tarzımı değiştirip, yeni yeni öğrendiğim bir şehirde nasıl bakayım başımın çaresine.
11 senedir bu oda, bu ev, ne yaşanırsa yaşansın huzurum oldu. Çok zor bırakıp gitmek.
Zar zor toparlıyorum cümleleri. Kırgınım, yorgunum ve hala rahatsızlıklarım geçmedi.
Ama biliyorum ki aile çok başka. Onların şevkati çok başka...

28 yaşına gelmiş bir kız olarak kendi hayatımla ilgili kararı kendim almak istiyorum be günlük... aileler neden karışır ki gerçekten çok üzülüyorum... kaderim neyse ne yaşayıp görürüm... ama müdahele edildikçe çocuk gibi sinirim bozuluyor artık..... hayırlısı olsun...

Çok değişik ruh hali içerisindeyim..
Bi yandan hareketli şarkılar dinliyorum, bi yandan da moralim yerlerde..
Yok günlük yok ablam bu sevdanın peşinden gitmeye kararlı seviyorum ya diyo..
Ona arkamı döndüm yapma böyle nolur senin kararın benim için çok önemli diyo..
İçime sinmeyen bişeyler var işte.. Bu hareketli şarkılarıda sanırım ağlamamak için dinliyorum.
O kadar doluyum çünkü ağlamaya başlarsam susmam..

içim yanıyor, gözyaşlarımı zor tutuyorum hatta tutamıyorum...canımdan öte gördüğüm insanlara bitanecik aileme sırf beni anlasınlar diye surat yapmak o kadar zoruma gidiyor ki..onları üzdüğümü düşünmek yüreğime bıçaklar saplıyor.Allah ım sen yardım et bana sabrımın, emeklerimin karşılığını tez zamanda ver nolur

Bu zaman nasıl geçiyor yahu günlük.
Ben eve tam 22 mayıs sabahı geldim. Şu an tarih 29 ağustos ve ben 25 eylülde evimden tekrar ayrılıyorum.
Nasıl da alıştım rahata, her şeyin elinin altında olmasına, istediğin zaman ışığını kapatıp uyumaya, televizyon izlemeye, internete girmeye, annemin yemeklerine, onları öpüp koklamaya...
Kardeşim 17sinde gidiyor. Kıyamam bebeğim gün sayıyor. Yine ayrılacağız ama olsun. O okusun biz başka bir şey istemeyiz.
Okula gidince ders kaydını yapıp İstanbul'a gideceğim.
Daha çift anadal başvurumun sonucunu öğreneceğim. He ben sana söylemedim ben çift anadalın yanında pdr yan dala da başvurdum. Ne olur olmaz diye...
Canım sevgilim şu an maçta. Nasıl da üzülüyor kıyamam. Ah Aykut ah. Kimedir bu inatların!

Son düzenleme:
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu, mutlu olsun
Bu zaferi unutmadık unutturmayacağız

Son düzenleme:
yaa bu forumda ne kadar kendini bilmez bayanlar var günlük
sırf yazmak için yazan her şeye maydanoz olan
bir baktım da hele de birisinin yorum yapmadığı konu yok!
maksat;Gereksiz eleştirilerde bulunmak..
Bunlar kendilerini çok beğenmiş tipler....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…