sevgili günlük,
öyle canım yanıyo ki herseyim dediğim 3yıllık birlikteliğimi bitirdim ama bitmek zorundaydı..ben ne onun bazı kötü huylarını ne de kızlarla olan bağını kaldıramazdım bu kadar gurursuz değilim..
ve bitirmem gerekiyodu hayatımı onunla zehir edemezdim..
herkes ama herkes bitir derken devam edemezdim..
çok saldım kendimi dün aksam bi arkadasla gezdim kendime geleyim dedim ama eve gelip facesine bakıp o... kızlarla bariz muhabbetlerni görünce yine yıkıldım
ama ona değil kendime üzüldüm uyuyamadım sonra düşüne düşüne uyudum rüyamda onu gördüm..bugüne kadar ararsa sunları dicem dediklerimi söylerken gördüm ama sadece rüya bu
günlük,
öyle zayıfladım ki midem yemeği kabul etmiyor.. sadece gözlerimi kapatıp ve o anda hayatım son bulsun istiyorum!
şimdi nasıl devam ederim diye düşünüyorum ya bu beynime birilerinin vura vura o olmadan da olur deyip günlerce konusacak benim yalnız kalmama fırsat vermicek yada ben böyle salak gibi dolasıcam..
şimdi ben napıcam günlük onsuz oluyo olmasına da onun bana yaptıkları şu beynimde duruyoken ben nasıl bu şehirde yaşamayı kabul edicem..
o gününü gün ederken ben nasıl böyle üzülüyorum..?
kendime öyle kızıyorum ki öyle aptalım ki nasıl olur da bütün bunlara izin veririm..?
allahım gözyaslarımı görüp nasıl da ona bunun bedelini ödetmiyor ?
tek dileğim binlerce kez pişmanlığını görmek benm kadar üzüldüğünü gözlerimle görmek ve asla vazgecmediğini görmek istiyorum..
şimdi canım yana yana eşşekler gibi onsuz olucam ama hep amalar var nasıl olucak off allahım nolur yardım et nolur bir yardım eli uzatta artık bende güleyim
(((