Popüler Konu Sevgili günlük...

selaaam :119: :119:
bugün üniversiteme gidip kaydımı oldum günlüğüm.
öğrenci kartımı da aldım. herşey sorunsuz, hemen bitti.
o kadar büyük ki üniversite yürümekten bitap düşeceğim kesin. :18:
yurt için başvurmuştum ama yedeklerdeyim. gerçi çok yüksek değil ama yine de servisle de konuştuk. çok uygun bir fiyata ayarladık.
eğer yurt olursa da servisi bırakıp yurda yerleşicem.
11'inde muafiyet sınavı var ona çalışmam lazım. ingilizceden korkuyorum zaten :18: birkaç senedir de görmüyorum ingilizce.
ama onu da halledebilirim ben
bu akşam biraz bakınayım zemin olsun hiç değilse.
çok sevdiğim, aslında eski sevgilim olan ama 'eski sevgiliden dost olmaz' sözünü hiçe sayarcasına konuştuğum bir arkadaşım var.
o beni nasıl görüyor bilmiyorum ama ben onunla konuşmaktan vakit geçirmekten keyif alıyorum.
onunla aynı üniversitedeyiz ama fakültelerimiz ayrı.
birkaç gün önce konuştuk görüşmek için sözleştik
daha gitmeden birkaç arkadaşım var bile yalnız kalmayacağım galiba.
yeni bir hayat, yeni arkadaşlar, yeni sevinçler, heyecan verici günlüğüm.
birkaç değişiklik yapmam lazım kendimde
biraz buruğum hala ama toparlıyorum :26:
hakkımda hayırlısı neyse o olsun günlüğüm.
herşey çok çok çok güzel olsun inşallah

:))

Bugün hastaneye sonuçları almaya gittim.Turp gibiymişim hiç bişeyim yokmuş insan duyunca seviniyor (doktorum çok yakışıklıydı ondan duymak daha güzel tabi bu ayrı bir konu) tabi allah herkeze sağlık sıhhat versin...
Ve bugün onunla buluştum çok güzel geçti herşey onu görmek beni mutlu ediyor çok hayat dolu bi insan daha önce bi evlenme teklifi aldım ondan ama bu çok büyük bi sorumluluk bunun altında kalkabilirmiyim bilmiyorum ona daha erken olduğunu söyledim beni sonsuza kadar bekleyebileceğini söyledi :) ama benim bekarken yapmak istediğim daha çoooooooooooooook şey var onun uzun bi süre beklemesi gerkiyo

Rabbim kimseye gönül yarası vermesin günlüğüm be :26:

Hayırlı geceler ...

ah günlük ahhhhh..
neden herşey bu kadar kötü oldu ki düşmanım gibi yada yokmuş gibi oysa ne çok ianmıştım onla mutlu olacagıma ailesini bahane edip arkasına sıgınıp beni öylece bıraktı ya ne diyim ki artık..
karışık karma karışık şimdi bide başkası çıktı hep böyle oluyo sevdigimle mutlu olamıyorum benim sevmedigim biri beni çok seviyo
yok bidaha kaldıramam bu kadar hayal kırıklıgını bu yolda uzunca bir süre yanlız olmak en iyisi

Günlüükkkk
Çok kötüyümm.. Bu kadar şehit haberini kaldıramıyor bünyem. Daha öncede üzülürdüm ağlardım hep ama şimdi sevdiğimde gidecek ya daha hassas oldum sanki. Sonu gelsin artık Bitsiiinnnnnn !!
Analar babalar kardeşler ağlamasınn. Kim bilir ne hayalleri vardı

Kaç Çocuk Yapmak Lazım Şimdi ?
Kaçı Erkek Kaçı Kız Olsun ?
Kızların Kaçı Tecavüze Uğrasın Sussun ?
Erkeklerin Kaçı Şehit Olsun da VATAN Sağolsun ???

güncük kafam çok karıştı..herşey birbirine girdi..nasıl olcak bilmiyorum..1 ay içinde nişan yapılır mı sence?? hemde daha aileler tanışmadı..ve 1 ay içinde yapmazsak 7 ay beklemek zorundayız..bu 7 ayı nişanlı beklemek var evlilik yolunda ciddi olarak adım atıp artık birşeyler yapıp hayatımızı düzene koymak var..ya da nişan için bile 7 ay mal mal beklemek var..bilmiyorum..bugün dedimki ailelerin tanışmasını öne almamız lazım yoksa 7 ay sonraya kalıcak..iyi tanıştırırız diyo..nişan yapmamız gerektiğini söyleyemedim..adam sen beni niye aceleye getiriyosun bekleyelim 7 ay derse naparım duygularım nasıl değişir bilmiyorum..neyi bekliyoruz ki hem..ama böyle oluncada niye aceleye geldi dicekler..öfffff...bu konuda topik açasım var ama tanımadığım insanların saçma sapan sorularıyla ve bana yardımcı olmayacak düşünceleriyle uğraşmakta istemiyorum..
bana kalsa 3 günde herşeyi organize ederim..değil ki 1 ay çok bile hazırlık yapmak için..ama bunu sevgilime nasıl söylicem..o da hala kpss açıklansın bakarız modunda..neye bakcaksak..atanırsam atanırım atanamazsam bi iş bulup çalışırım napalım yani..herkes herşeyi 4 4lükmü evleniyo sanki..daha bu yaştan sonra senelerce neyi bekliyoruz bunu anlamıyorum..hayır o da değil bazı şeyler zamanında olmalı..böyle sürümcemede bekledikçe insanın hevesi isteği bütün heyecanı da kaçıyor..bilmiyorum napıcam..ne yerimde oturabiliyorum ne bir şeylerin ucundan tutmaya başlayabiliyorum..keşke bir anda herşey yoluna girse..amin..

günlük
kuzenımde evlendı. nedense evlenenlerı gorunce benımde evlenesım gelıyor. ıste oyle bır heves bende ki.
ama benım evlenmem onunkı kadar kolay degıl k. her seyden once kpss off maalesef bu sart!
tum hayatım bu sınava baglı ne acı degıl mı? ve bazı gereklı olan yenıleme ıslerımız var en onemlısı de bu. bu olmazsa olmaz. olana kadar beklemek ne uzucu... Allahım yardım et her seyım yoluna gırsın ben de evleneyım iş sahibi olayım kısa zamanda AMİİNNNN

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük! Yarınki iki sınavım iyi geçsin. Çok çalışmasam da çalıştım. Bu kadar çalışıp kaç sınavı geçtim, peki bunlar neden olmasın? Hadi bakalım gelsin bildiğim yerler...

işte geldiiimm
herşey çook daha güzel olabilirdi....
Ben muhteşem bir tatil geçirebilirdim ama malesef tatilimize kayınvalide gölsesi düştü günlükçüğüm..
sıkıntılıydı tatil hatta bir an önce bitmesini istedim kimi zaman..
ama yarimle başbaşa yaptığımız samsun seyahatini,sahilde aşk tazelememizi,amasya'nın tüm şehri ayakları altına alan manzarasında ki yemeğimizi bişeye değiştiremem tabi..sonuç olarak tatil benim için kötünün iyisi durumdaydı
ailesinden hiç hazetmiyorum,yanlarında nasıl davranacağımı şaşırdım ne yapsam bi eleştiri en doğrusu bir süre görüşmemek olur..
Allahtan aşkım beni yeterince savunuyor onlara karşı sahip çıkıyor bana her konuda...
eğer oda anneci olsaydı bazı erkekler gibi ne yapardım ben?
işte böyleeee eşimle ilk tatilimizdi..geçti gitti..şimdi de sınav telaşesi var üstümde hafta sonu sınav ama yeterince çalışamadım hadi hayırlısı artık..

Son düzenleme:
Hayat ağrılığını korumaya devam ediyor ben ve oğlumun üzerinde. Sessiz yağmurlar yağıyor üzerimize ve biz sadece kaçmaya çalışıyoruz. Yolu yarıladık mı ne? Güneşin doğacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum meleğimle ... Karanlığı gösterme Allah'ım bize. Kaldıramayız.

Bu arada günlük, saçlarını kestirdim oğlumun. Nasıl kıydım o güzelim saçlarına bilmiyorum ama babasına benzediğini fark ettim.

sevgili günlük,
öyle canım yanıyo ki herseyim dediğim 3yıllık birlikteliğimi bitirdim ama bitmek zorundaydı..ben ne onun bazı kötü huylarını ne de kızlarla olan bağını kaldıramazdım bu kadar gurursuz değilim..
ve bitirmem gerekiyodu hayatımı onunla zehir edemezdim..
herkes ama herkes bitir derken devam edemezdim..
çok saldım kendimi dün aksam bi arkadasla gezdim kendime geleyim dedim ama eve gelip facesine bakıp o... kızlarla bariz muhabbetlerni görünce yine yıkıldım
ama ona değil kendime üzüldüm uyuyamadım sonra düşüne düşüne uyudum rüyamda onu gördüm..bugüne kadar ararsa sunları dicem dediklerimi söylerken gördüm ama sadece rüya bu

günlük,
öyle zayıfladım ki midem yemeği kabul etmiyor.. sadece gözlerimi kapatıp ve o anda hayatım son bulsun istiyorum!
şimdi nasıl devam ederim diye düşünüyorum ya bu beynime birilerinin vura vura o olmadan da olur deyip günlerce konusacak benim yalnız kalmama fırsat vermicek yada ben böyle salak gibi dolasıcam..
şimdi ben napıcam günlük onsuz oluyo olmasına da onun bana yaptıkları şu beynimde duruyoken ben nasıl bu şehirde yaşamayı kabul edicem..
o gününü gün ederken ben nasıl böyle üzülüyorum..?
kendime öyle kızıyorum ki öyle aptalım ki nasıl olur da bütün bunlara izin veririm..?
allahım gözyaslarımı görüp nasıl da ona bunun bedelini ödetmiyor ?
tek dileğim binlerce kez pişmanlığını görmek benm kadar üzüldüğünü gözlerimle görmek ve asla vazgecmediğini görmek istiyorum..
şimdi canım yana yana eşşekler gibi onsuz olucam ama hep amalar var nasıl olucak off allahım nolur yardım et nolur bir yardım eli uzatta artık bende güleyim(((

tatlım günlük sınavım var bir hafta kaldı sadece çok çalışmaya çalıştım iş yerinde hem işlem yapıp hem soru çözdüm hem evimin işlerini yaptım hem ders çalıştım hem yemek yaptım hem temizlik yaptım hem eşimle ilgilendim hem ailemi poh pohladım hem sınava hazırlandım hem iş yerindekilerin stresini çektim hem vatandaşın stresini çektim hem ders çalıştım testler bitirdim eşimle ne kavgalar atlattım gezmemide gezdim ama çalıştım hatta suan bile bir deneme bitirdim tabi ki iş yerindeyim hem işlem yapıyorum hem sana yazıyorum bitincede biraz durup diğer denemeye geçeceğim kazanamazsam diye korkuyorum ha bide bunların yanı sıra bide bebeğim var onunla çalısıyoruz şuan doğmadan matematikten nefret edecek diye korkuyorum oysa ki en güzel ders hep matematik sorsalar keşke günlük tatlım.bu şehri ve insanlarını sevmiyorum inşallah allahım çalışmamın karşılığını vereceğini biliyorum lütfen

günlükkk ben artık üniv.li oldum resmen okula gittiğimde resimlerde gördüğüm okulun kapısında olduğumda kendimi okadar garip hissetttimki o kadar stres sıkıntı çektim ki sınava hazırlanırken rabbim dualarımı kabul etti sonunda gittik kaydımı yaptırdık ve haftaya tek olacağım orda içim biraz buruk ailemden ayrılıcağım diye ama bu benim geleceğim sonuçta neyse hakkımda hayırlısı artık benim için ve yeni ve çok güzel bir yol olur inş.

günlük ya şu kadınların birbirlerini deli gibi süzme olayını ne yapıcaz? nefret ettim artık bir gün birine fena patlıycam hadi hayırlısı...

Şimdi acının ne olduğunu gerçekten biliyordum.Ayağını bir cam parçasıyla kesmek ve eczanede dikiş attırmak değildi bu.Acı insanın yüreğini paralayan, sırrını kimseye anlatmadan birlikte ölmesi gereken şeydi.Kollarda, kafada en ufak güç bırakmayan,yastıkta kafayı bir yandan öbürüne çevirme cesaretini bile yok eden şeydi.

"Jose Maura De Vasconcelos / Şeker Portakalı"

İşte böyle bir şeydi şu aralar hissettiklerim,yazmak istedim sana günlük..Onun dışında her şey bildiğin gibi..Aynı..Tam gaz acıya doğru ilerliyorum..Ve oradan bütün kkdaki sevgili arkadaşlara selam olsun..

Ve Rabbim ölen gencecik fidanlarımızın ruhlarına rahmet etsin..Onları cennetine koysun inşallah..Ailelerine bolca sabır versin..Ve Rabbim artık bu illeti başımızdan atmamız için bize güç,kuvvet,milletimize bağlılık ve sadakat versin de artık bitsin bu iş.."Amin"

İnsanın iş hayatında da yüreği incinirmiymiş..
Ben gururu kırılır sanıyordum,oysa incindim günlük..

.........................................................................................................

Son düzenleme:
hücrelerime kadar canım yanıyor,yüreğim, ruhum sızlıyor be günlüğüm.nasıl sabır dilenir nasıl ağlama denir şimdi o kadar şehidin ailesine,yakınlarına ve vatana?

çok fenayım şehitlerimize o kadar içim parçalanıyor ki dünden beri ruh gibiyim... Offff nefes alamıyorum sanki... O şehitlerin anne,baba,eşi,sevdikleri ah ne haldeler... Rabbim onlara sabır versin...
Ülkemin bu karanlığına güneş doğsun rabbim ne olur.Her gün gencecik insanlarımızı kaybediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…