Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük!

Onu gördüğümde neden elim ayağıma dolaşıyor?!

Ama öyle böyle değil, bir görsen... Çok kızıyorum kendime çok!

O an aklım uçuyor sanki. Gözlerinin içine bakamıyorum, kaçırıyorum.

Ve başlıyorum saçmalamaya...

Bi anda ses tonum yükseliyor kurduğum cümlenin farkına bile varamıyorum.

Cümle de kurmuyorum gerçi kimbilir neler diyorum kendi kendime.

Halbuki 1 yıldan fazla oldu selamı sabahı keseli... Niye bu kadar önemsiyorum...

Bu kadar zaman geçmesine rağmen bu heyecanı atamadım gitti.

Ne olacak bu halim?

Bi şeyler yazmak istiyorum ama ne yazacağımı hala bulamadım...
İçim sıkılıyo günlük hemde çok...
Son iki haftam berbat geçti..
Ama önümüzdeki hafta güzel geçsin istiyorum...
Güzel hayaller kuruyorum..
Herkes için herşey Güzel olsun...........

günlük içim buruk kafam karışık sana güzel haberler vermek isterim ancak ne yazık ki şu an güzel bir haber yok.
dün komşumuzun kızı düğünü vardı orada baya eğlendim kurtlarımı döktüm:)kafam dağıldı iyi kalori sarfetmişimdir.
ne de olsa artık sağlıklı besleniyorum yediklerime dikkat ediyorum günlüğüm..
bu gece yine aynı rüyayı gördüm sıkıntılı ama beyaz kağıda bir şeyler yazıp çözüyorum.
lütfen ama lütfen haftaya hakkımda hayırlı ise iyi haberler gelsin
ve umarım bu sene bize kpss de kadro açarlar hiç çalışmadım ama sanki bir şey olucak ben kpssyi kazanıcam
bu sene benim senem olucak gibi hissediyorum.içime öyle doğuyor rabbim hayırlısını bilir tabi..
yarında kına var günlük orada da döktürüm artık:)
bana soruyorlar sende var mı bir şey yok diyorum hemde hiç yok EVLİLİK bana çok uzak günlüğüm
gönlüm kırık güvenim sıfırı ama bakalım büyük konuşmamak gerek HAYAT bu bana da süprizlerini gösterir dimi.)
neyse günlük bir şey yazmıcam diye girdim baya yazdım umarım iyi haberlerle gelirim...

Günlük şimdi buraya bir ton şey yazasım geliyor hepsini şimdi kardeşim annem okuyacak yeni bir hesap daha diliyorum kimsenin bilmediği pöf

Bugün darmdağın etti beni günlük
ben yoluma bakmaya calısırken , kendı capımda mutlu olurken.
Rol sanmıs beyfendi bi soktu kafasını hayatıma.
ağlattı ama akşam yüzme dersi iyi geldi.
işyeimde boktan gidiyo
bu kadar işte

Yarın bebelere moda öğretmeye başlıcam günlük. İşe başlıyorum:)))) İNşallah ücrette anlaşabiliriz Aradada çevreyi temiz tutmalarını söylerim

Günlük çok icim sıkılıyor Allah hayir etsin ins. Artık deneme cozmekten konu tekrar etmekten bıktım Allah yardımcım olsun 14 gun kaldı sınava hayirlisi olur ins. Sen herkesin yardımcısı ol yarabbim

nasıl bir iş bu gunluk?
nıye boyle oluyor ya?
bır ınsana 7 8 senenın hesabı sorulur mu?
ustelık kendı yanlıslarına bakmadan neden cunku ben onlardan degılım ben ayrıyım ıste butun sebep bu!!!

günaydın günlük..

yepyeni güne , yeni hislerle uyanmak , yeniden doğmuşcasına...
çok şükür bu yaşıma da geldim ama eksik ama fazla hayaller,düşüncelerle...
son yıllarda yaşadığım en güzel zamanları yaşadım..hiç tahmin etmeyeceğim arkadaşlarımla görüştüm,
en yakınımdakiler unuttular..hiiiç önemli değil tabi ki... yıllar geçse de aynı yerden devam eden dostluklarım var.
ailem,kardeşlerim,afacan yeğenimin telefonu öpen hali.. uzakta da olsa sevdiğim,beklediğim..
çok şükür her şey için..

bugun son is gunum bekar olarak :)) dort gun sonra kinam ve dugunum var... muhtemelen giremeyecegim uzun bir sure :)
bana bol sans dileyin.. dualarinizi eksik etmeyin

Ben çok aptalım ya!Çok kızıyorum kendime..Sana yaradan başka bir şey olamayacak insanlara sen el uzatıyorsun onlarsa o eli sıkmak,tutmak yerine siliyorlar.Selam dahi gelmiyor o insan görünümlü yaratıklardan.Böyle aptalsın işte Meri..Böyle kullanırlar işte seni..Böyle dona kalırsın..Böyle baka kalırsın..Nefret ediyorum bu iyi niyetimden,saflığım,salaklığımdan..Utanıyorum ya..Biraz gamsız,biraz vurdumduymaz,biraz kötü olaydım ya.Bu kadar her sıkıntıya hemen atlamak zorunda mısın Meri?Neden her sahte gözyaşına,konuşulana inanıyorsun?Neden?Neden?Sahiden aptalsın..!Dua ediyorum şimdi "pazartesi o iş olmasın"Lütfen Allah'ım lütfen..Dost,arkadaş,iyi insanlar diye bir grup yada böyle nitelikli insanlar yok...Anca kullanılmış,darbe yemiş insanlar var benim gibi..Sahiden yalnız doğdum yalnız öleceksin bunu anla işte ya..Kötü gün dostu olan sensin..Ama senin kötü gün dostun yok işte Meri..Anla bunu kas kafalı kız..!!!!Nefret ediyorum kendimden nefret..

Bıraksalar akşama kadar uyurdum, bırakmadılar.

Of, doktora gitmem lazım.

Doktor beni unutmadıysa iyi...

Mayısta gitmiştim, benden bir takım testler istedi.

Hala götürmedim.

herkesin içinde barındığı izler vardır,konu ne olursa olsun....bazen kalabalıkta bile aklına gelir insanın sonra gözleri dolar,yutkunur ve yalancı bir tebessüme bürünür dudaklar...

bazen nefes alamıyorum günlük, mutluyum ama içimdeki yaraları saramadım henüz...
eşime dalıyorum, farkediyor olanları bana...

annem,ablamlar,abim herkes ama herkes farkında sadece ben gizlemeye çalışıyorum kendimden...

nereye kaçabilirki bir insan içindekilerden,beynindekilerden....

eski topiğime geri döneyim insanlara iki laf edeyim,mutlu olsunlar fallarına bakayım diyorum, hep erteliyorum bana olanlardan...

demekki imtihanım buda benim,herşey gibi buda geçecek...

Rabbim kimseye kaldıramayacağı dert vermez, vermesinde...

selam olsun...

baksana ne güzel söylemiş Zeki Müren, Allah rahmet eylesin...

http://www.youtube.com/watch?v=zPX8AFGOI3E&feature=related

Son düzenleme:
günlüğüm pamuk_helva gelirse buralara söylede mesaj kutusunu silsin, fulyamıda arayacağım kısa zamanda eminim anlatacakları birikmiştir.

özledim buradaki dostlarımla ve hiç tanımadığım insanlarla konuşup birşeyler paylaşmayı ama geri geleceğim kendimi toparlayıp sözzz...

gunluk..
yok ya ne anlatsam bos sanırım herkes ıstedıgını anlıyor.
maalesef...
meger ne kötü bılıyormus benı. hıc tahmın etmezdım..
oysa ben ona benı sev demedım kii. ayrılmak suc degıl.
kapıldın dogrudur ama bu kadar da suclu degılım ben.. bundan adım kadar emınım...!!!

Günlük;

Oldum olası şu pazar günlerini sevemedim...

Bir garip bir gün şu pazar günü

Neyse ne demiş Yaşar:

Gittiğinde yazdı, kaç bahar geçti
şunun şurasında
şimdi aşkımız bir annenin
çocuğa duasında..

Dönüyor aman dünya başım dumaan

Batıyor ama acıtmıyor senin sevdaannn....

günlükk benim okula gitmeme az kaldı ya haftaya bugun evimde olmıcam arkadaşlarımla yavaş yavaş vedalaşıyorum artık sonuçta yarın başımıza ne gelicegi belli degil göreyimde gitmeden onları bayrama kadar gelmem heralde tbi bellide olmaz herkesle vedalaşıyorum ama en yakın arkadaşımla görüşemicem biz ne kadar uzaklaşmışız birbirimizden artık en yakınımken en uzagım olmuş nerdeyse bu yüzden biraz üzgünüm neyse hrşey olacagına varır artık hadi görüşürüzzz günlükcan azıcık daha kk dolanayım

Günlük çok zorlu bir sınav dönemine giriyorum Ekimde dershane başlıcak
Haftada 7 gün gidicem inanabiliyomusun
Ben hala inanamıyorum
Tabiki kpss alan için

Bu yazımı okuyan herkesin duasına ihtiyacım var
Esirgemezsiniz biliyorum günlükdaşlar
Çok çok çok ihtiyacım var gerçekten

dün kısa bir çalışma ardından koştura koştura arkadaşımla buluşup eve geldik günlük.ve sonrasında
güzel bir masa ve sohbet,semaverde çay keyfi...bugünse o güzel haberrrr inşallah hayırlısı ile
kavuşucağımız vuslatı bekliyorum ama yarınsa beni sıkı bir çalışma bekliyor günlük..:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…