Popüler Konu Sevgili günlük...

İçim parçalanıyor.
Her gün şehit haberi duymaktan bıktım !
Lanet olsun böyle ülkeye böyle teröre !
Kim verecek bunların hesabını ?
Bugün haberlerde bi anne şu sözleri söyledi : o sabileri nasıl bombaların arasına koyarsınız. Eğitimini vermeden nasıl al bu bomba say dersiniz ? :85:
Gencecik ölü bedenler...
Kimi mimar, öğretmen, mühendis kimi de daha liseden yeni mezun olmuş askere gitmiş...
Genç nüfus ölüyorken bu ülkeye nasıl bi çocuk doğurayım ?
Bi kaç gün daha haberlerde gösterilir sonra tarihin kirli sayfalarında yerini alır 25 şehit başlığı...
Yazıklar olsun böyle düzene, böyle adalete !
:85::85:

Son düzenleme:
Umut edersin,umutlarini sondururler..
Basarili olursun,ama illaki birseylerden fedakarlik etmeni beklerler...
Sen basardikca daha fazlasini isterler...
Aradada kalirsin cogu zaman,ezilen hep sen olursun...
Kimse uzulmesin diye kendin uzulursun...
Eli yuzu duzgunsen,birazda bakimliysan,konusmalarina anlam katilir,ustune cirkince iftira atilir,temizlemek sana duser sen yorulursun,senin huzurtn kacar..
tek istedigim huzur,stres olmadan kimseye bulasmadan yasamak...birde kavusmak yoruldum...toz embe goremiyorum artik...

bugün nisan kiyafetimi denedim artik siparis verilecek

off aslinda begenmistim giyince resimlerde az irice mi gibiydi ama ne bileyim yapacak birsey yok aritk

insallah yarin yola cikiyoruz Rabbim kazasiz belasiz yolcukluklar versin..

cok heycanliyim cok...tam 8 yildir birlikteyiz Allahim insallah herseyi güzelce olmasini nasip eder

cok degisik duygulardayim cok kosturmacali olacak ama olsun hersey planlara göre 2 hafta icinde tanismaydi

nisan,nisanda isteme olacak cok kahve yapacam cok Allahim tamamina erdir insallah..

moralim sıfır günlerdir, ne uyuyabiliyorum ne durabiliyorum içimde hep sıkıntı, buraya bile girmek gelmiyo içimden, mutsuzum çok mutsuzum.. içimde sıkıntı vardı hep, ters gidiyodu bişeyler.. allahım sen koru askerimi, askerlerimizi lütfen koru..
çok kötüyüm günlük çok kötüyüm duramıyorum yerimde atlayıp gitmek istiyorum yanına çekip almak istiyorum oradan..
güçlü olmam gerekiyo ama olamıyorum ben olamıyorum yapamıyorum..güçlü duramıyorum.
nolur dua et günlük nolur sağsalim dönmeyi nasip etsin hepsine allahım nolur, çok kötüyüm ben nolur dönsün artık.

bu da benim imtihanım demek günlük. farkındayım çok üstüne gidiyorum hem de çok
herşey benden kaynaklanıyor. dünya üzerinde var mıdır başka onun gibi erkek, hiç sanmıyorum.
ben onu çok seviyorum. hayatım oldu artık. allah bizi ayırmasın
ben korkmıyım diye aquaparkta önce o atlayıp beklemişti aşağıda hep beni
nerden aklıma geldiki bu şimdi. gözlerim doluyo be günlük
düğüne 1 ay kala olmasaydı şu tartışmalar keşke. hep benim suçum hep ben...
düzelticem günlük. yarın sürpriz yapıp atlayıp gidicem yanına.
şok olucak...

Sevgili Günlük...

Dün akşam saatlerinde olan olay ancak sabah bildirildi halka, önce halk uyusun istenildi... Şimdi de kazaydı diyorlar, daha çok söylenecek şey var ama anlamı kaldı mı? Onca can, sokakta mı bulundu? "Normal bir insan 45 brlik acıya dayanabilirken anneler doğum sırasında 57br kadar acı çekebilirler.." Peki oğlunun şehit haberini alan bir annenin hissettiği acı nedir? 1000brlik bir acı mı? Bunun hesabı yok sanırım.... Bunların hesabını öte dünyada nasıl vereceksiniz, ey insan olduğundan bile şüphe duyduğum mahluklar....

Bugün eşimin şafağı 335 ama yarın şafak atar mı bilmiyorum... O kadar diken üstünde yaşatıyorlar ki bizi gurur duymaktan çok korku yaşıyoruz... Allahım eşimi ve tüm mehmetçiklerimizi korusun...

Ne olur Rabbim...

Son düzenleme:
günlüğüm

ne zamandır yazmıyorum sana

4 saat sonra ışe gıtmem gerek ben yatıyım şımdı yarın uzun uzun yazarım sana gelışmelerı

bu arada sıla-nın zamanında şarkısı tam da cuk dıye oturmuş bana

hatun benı anlatıyor sankı

hadı ben kaçtım, ıyı geceler

niye bu kadar geç kaldık ki?

bunca zaman neden karaya oturan bi gemiyi yürütmeye çalıştık.. tükendik tükettik yitirdik..

5 yıllık ilişkimin bitmesi hayata karşı gözlerimi açtı günlük

yıllardır yanımda olan, yanıbaşımda beni mutlu etmek için yaşayan insanı nasıl da göremedim ben? nasıl bu kadar kör olabildim? mutsuzluklar içinde boğdum kendimi?

5 yıl boyunca fakültede aynı sınıfta okuduğum kişi şimdi benim "hayatım" oldu...

Allah bir kapıyı açar bir kapıyı kapatırmış

en umutsuz en mutsuz günlerine güneş gibi doğdururmuş

çok mutluyum günlük, sanırım yıllardan sonra ilk kez aşkı tekrar tadıyorum..

24 yaşından sonra ne zaman aşık olcam ne zaman evlencem 5 yıllık ilişkiden çıktıktan sonra bi daha kime güvenebilcem diye ağlarken hayat en yakın arkadaşımı çıkardı karşıma.. bir anda sihirli değnek değdi sanki, ışıldıyorum resmen :)

ne olur yüzümü kara çıkarma Allahım, gideceğimiz yer mutluluk olsun :)

Sana nedense hep kötü hissettiğimde geliyorum Günlük..
iyi günlerimi paylaşmıyorum da kötü günlerimle kafanı şişiriyorum senin.. Kızarsan haklısın valla bak çekinme sakın
ama demek ki bende iyi günlerimde değilde kötü günlerimde yazmak istiyorum..
aslında yeni birşey olmadı ama ben arada saçmalıyorum.. aklıma bir soru takıyorum "neden?" diye başlayan.. ama cevapları bir türlü bulamıyorum.. dolayısıyla kafamda sadece "neden, neden, neden" soruları fink atıyor.. hep olmuyor ama artık bu da bir gelişme.. arada oluyor.. bazen aklıma gelince "amann bu iş düşündükçe daha kötü bir hal alıyor" deyip kendimi durduruyorum.. ama bazen yapamıyorum.. belki de patlama noktam o benim bilmiyorum..
1 saat öncesine kadar az daha kendimi durduramıyordum.. mesaj atıcaktım.. ama telefonumu kızkardeşimeverdim ve ne yapsam vermeyeceğini biliyorum.. yok yok geri istemedim telefonu günlük ya valla kredi kartımın girişi için telefonuma ihtiyacım vardı ama kardeşimden 1 dk.lığına istediğim halde vermedi telefonu.. sen dur ben söylerim şifreyi dedi gitti telefonu aldı eline bana şifreyi söyledi.. iyiki de vermişim telefonu yoksa demek ki her estiğinde mesaj atıcaktım gereksize..
ama mesaj atmanın bir de web yolu var ki benim web şifrem aklımda günlük.. az daha ordan atıcaktım ama tuttum kendimi.. önce kendime bahaneler buldum "ya doğru dürüst vedalaşamadık bile bari onu yapalım" vb gibi.. ama sonra atarsam yine oltadaki balık misaline döneceğimden vazgeçtim.. üstelik bu ayrılık onun hatalarından oldu ki, kendisi kaç haftadır aramıyor sormuyor bile.. neyse zaten kaç zaman geçti bu saatten sonra onu kabul edecek değilim hoş..
böyle günlük.. tek sabır dayanağım dualarım ve Rabbim.. Elhamdülillah.. başka birşeye de gerek yok zaten farkındayım

ah günlük...
ne kötü ailene karsı suclu gıbı hıssetmek ustelık sucsuz oldugun halde...
ozellıkle anneme...
ne acı ne utanc verıcı...
nasıl olacak ne zaman olacak...
her seyın yoluna gırmesı umıdıyle gunluk bu gun de bıttı....

sevgili günlük,

sen hala yaşıyo musun ya seni en son ortaokulda görmüştüm sanırım. :) bilmiyorum belki de lise. sonuçta ikisinin de üstünden tonla zaman geçti. sanki fi tarihi gibi uzak, sanki dün gibi yakın.. ne kadar çok şey değişti. ne umduk ne bulduk.. yine değişir.. sadece merak edebiliyorum, 3 sene, 5 sene sonra neler değişmiş olcak. o zaman da bugünü mü arıcam.. görmek bilmek için beklemekten başka çare yok. güzel şeyler olsun artık, güzel şeyler olsun..

Günlük. .
Bazen beni bilerek sinirlendirdiğini düşünüyorum,ama O'nu öyle çok özledim ki..Son günlerde aklımada şu düşünce oluşmaya başladı "Bana ihanet etmediğin ve el kaldırmadığın sürece senin için tüm sınırlarımı zorlıyıcam ! Çünkü sen iyi bir insansın bunu biliyorum." Bu düşünce aklıma nasıl düştü anlamadım ama benimseye başladım bile,bu tabii ki beni kırıp üzmesine izin vericeğim anlamına gelmiyor ama yinede dediğim gibi işte.Son zamanlarda çevremden duyduğum aldatma,güvenememe,yalan söyleme,şiddet..Öyle çok iğrenç şeyler varki.Sanırım bu yüzden bilinçaltımdan ürettim bu düşünceyi.Ve artık YETER ! Gereksiz paranoya yapmamalıyım,kendi kendimi üzüyorum farkında değilim.Zaman,herşey için zaman gerekli.Yakında herşey yoluna giricek ve düzelicek biliyorum Allah bizim yanımızda :)

sevgili günlük,

dün yazmıstım sana 3yıllık birlikteliğimi bana yapılan ş.sizliklerle bitirdim..
ve dün telefonum caldı baktım o arıyor uzun bir çalıştan sonra açtım ne war dedim buda mağrur bir ses tonuyla böyle konusma hemen nasılsın dedi bende sanane dedim senin sesine bile tahammül edemiyorum ne oldu dedim..oda bugüne kadar nasıl tahammül ettiysen bundan sonrada edersin dedi bende bundan sonra öyle olmucak dedim..
oda müsait değildi çalışıyordu belli zaten sesler geliyodu ben şuan müsait değilim aksam arıcam ve konustuklarımdan sonra karar ver dedi bende iyi dedim...
ama günlük, aksam beni aramadı içimdeki son cümleleri ona sayamadım diyemedim 'sen kimsin ki beni bu kadar üzebiliyorsun'
diyemedim 'seni allaha bıraktım günden güne halini seyredicem'
diyemedim 'sen bu huyla dewam edersen hayatın boyunca aldatılacaksın'
ve yine diyemedim 'ben sana 1beden büyüğüm fazla gelirim bitti artık ben yokum. sana k. kızlar yakışır bak hayatına bende artık yoluma bakıyorum...
diyemedim günlük
ne olur allahım arasın yine ve ben diyeceklerimi son zerresine kadar deyip telefonu kapatayım..
ve o asla vazgecmeyen ben bu kadar üzülürken acımı paylaşan olsun..
onun canı benmkinden daha cok yansın ki yaptıgı ş.zliğin farkına varıp kendini kahretsin..
sana bıraktım rabbim nolur yardım eli uzat...

Bu akşam kınam ve yarın düğünüm var.
Annemin yanından kaçıyorum. Her an ağlayacak gibiyim.
Bir daha ne zaman uğrarım bilmiyorum.
Günlükdaşlarımın dualarına çok ihtiyacım var.

çok özledim bidiciğimi günlüğüm...
ilk defa ayrı kaldık bu kadar daha 5 gün ayrı kalıcaz...
kokusunu özledim günlüğüm burnumda tütüyor ve benim hayatım hep böyle özlemekle geçecekmiş gibi geliyor...
allah sevenleri ayırmasın, herkes sevdiğine kavuşsun çok zor...
nişanlıyken anlamamıştım ama evlenince daha da zor...
onun haricinde allaha şükür halimize

buarada canım arkadaşım MARTAGONUM dualarım seninle allahın izniyle çok güzel olacak herşey, sevdiğine kavuşacaksın, çok güzel bi gelin olacaksın, herşey güzel olacak merak etme :))

Günlüğüm nabeer? Ben bildiğin gibiyim evde öyle vakit geçirmeye çalışıyorum. Yaa günlük ben kilo aldım evlenelii, pantolonlarımdan anlayabiliyorum rejime başlamam gerek offf biraz da yürüyüş tabikii. Önümüzdeki hafta başlıycam inşallah. Yarın da misafirler gelcek bize baya kalabalık olcaz çook işim var, hayırlısıyla atlatırız inşallah. Bbi d

e cesaretimi toplayıp şu ücretliye başvursam her şey daha iyi olcak bizim için.. Allahım yardımcımız oll.. bi de hayırlısıyla beklediğimiz bir haber var, o olursa eğer var yaaa burda bangır bangır bağırırım heralde:) herkesin gönlüne göre versin Allahım inşallah, isteklerini hayırlısıyla yerine getirsin, Amiiiinnn.. bugünlük böyle işte günlüğüm, dua etsin herkes bizim için lütfen, güzel haberlerle sana gelmek umuduyla, şimdilik hoşçkal günlüğüümm..

geçen sene tanışmamıza vesile olmuşlardı tam tanımaya çalışırken birbirimizi birden nişanlandığı öğrenmiştim. Yaptığı çok büyük haksızlık ve saygısızlıktı hem benmle tanışmak istemiş hem de beni böyle bir şokla hayal kırıklığına uğratmıştı ki ben bunları da yine kendi kendime öğrenmiştim.Tenezzül edip açıklama bile yapmamştı.
Şimdi ise 1 sene geçmiş üzerinden ayrılmışlar ,bana ulaştı ve özür özür üzerine affeder misin beni deyip duruyor... Şansım var mı diye sordu.

Ne diyeyim ben ona bu kendini benm yerime koysun o söylesin ?

Canım çokkkkkkk sıkılıyor ya.

Canımı nasl böyle sıkabiliyorum mutluyken nasl mutsuz oluyorum kendime şaşırıyorum

herşey güzel gidiyor ben yine karamsarım bu kadar ..

Hiç kimseye bişey anlatmadığım gibi artık burayada yazmıyorum
Tek anlatıp rahatladığım yer burasıydı ama konuşmak istemiyorum sanırım artıkBu iyi bişey degil biliyorum ama içimden gelmiyo..
Arkadaşlarımda alıştı kimse bişey sormuyo normal arayıp soruyolar sadece
Ne istedigimi bilmiyorum ki benim için hangisi hayırlı bilmiyorum boşluktayım sanki biyandan onu istiyorum ama eskisi gibi olucagımıza inancım kalmadı..Biyandanda bu kadar ayrılık girmişken işin içine bitsin diyorum ama karar veremiyorum
İlk aradı sonra noldu hiç anlatmak istemiyorum
Annemlerin hala hiçbişeyden haberi yok oynadıgım mutluluk rolunu sen düşünHer gece dışardayım zaten şüphelenmiyodur bile ..
Belkide sürekli kafam bişeylerle meşgul olduğu için düşünmüyorum..
Ama dün tutamadım kendimi ilk defa biriktirdiğimiz anıları açtım okudum askerdeyken son gece bana yazdıgı bişey var ki zaten onu okudugum an gözyaşlarımı tutmam tabiki imkansız
Gerçekten uzatmadan bitirmek en iyisimi ?Ama en büyük sorunum bizim şu güne kadar bi sorunumuz yoktu böyle bişeyden bitmesini yediremiyorum kendime
Neyse bugüne kadar kendimi oyaladım bundan sonrada oyalarımherşey olucagına varır buda bi tecrübe

Günlükte evlenenler olmuş ,nişanlananlar hepsine mutluluklar ..Buraya yazmak istemedigim gibi özel msj atıcak hevesimde yok bu arada HİRAS paylaşmamız gereken çok şey var sanırımAma daha konuşcak kıvamda degilim bensenin adına çok sevindimDoğum gününde yaptıgım eşşekligide zor günlerime ver olur mu ? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…