Popüler Konu Sevgili günlük...

Halbuki ordan biran once kurtulmak icin neler yaptim/k.
Dun gece anneannesiyle kuzumu yatirip.esimle hem biseyler yemege hem de biraz ortaligi tanimaya koyulduk.Birden bogazim dugumlendi..Kendime engel olamadim ve aglamaya basladim.
Esim cok mutluydu halinden aslinda bende oyle ama heryer oyle yabanciydi ki...
Evimi aradi gozum.Orasi benim evimdi.Oglum hastaneden cikinca o eve geldi.1. ve 2. yasini o evde kutlamistik.Orasi benim evimdi.Simdi kiraya verdik.Yasanmisliklarimda baskasi yasayacakti.Oglum olmasa sanirim bu kadar duygusala baglamazdim.
Hakkmizda hayirlisini ver Yuce Rabbim..
ve canim sevgilim..Sen benim icin en buyuk sanssin.Cok tesekkur ederim.

Ve bir Istanbul macaranin daha sonuna gelmis bulunmaktayim günlük...

sevgili günlük insanın moralinin alt üst olması için bir saniye yetiyomuş.

sevgili günlük biraz önce yazacak bir şey bulamadım.. ne yazayım ki ne olduda dertmi sıkıntımımı anlatayım ne fayda.. rahatlarsın mı diyorsun yok sanmıyorum bu zamana kadar anlaatım da noldu rahatladım mı hayır ustune bıde kımse anlamadı kime ne konusayım artık ki boşver be günlük içimde kalsın..gelecek olanımı soruyorsun yok gelmeyecek artık boşver gelmesinde onuda üzmeyeyim o böyle rahat mutlu..boşver birşey söyleme tek mutlu olduğum nokta mutlu olsun o gülüyor mutlu ya bende gülebilirim enazından yalandan:))

sevgili günlük...
Bazen insanların gerçek yüzlerini hiç görmesem,keşke menfaatler üstüne kurulmasa sevgiler..Hep bir şey eksik gibi sanki :/

Bir kerecik bile olsa kurallarımı yıktım,içimi boşalttım,duymam gerekenleri duydum,kafamdaki soru işaretlerinin cevaplarını aldım.
Pişman değilim,gerekiyordu bu.
Artık daha kolay atlatabilirim.
Öyle mi,böyle mi doğru mu yalan mı diye sormaktan kurtuldum kendime.
Artık kafamı boşaltabilirim önüme bakabilirim her şey açık ve net.
Bulanıklık belirsizlik yerinde saydırıyor insana sadece.
Ne geriye dönebiliyorsun ne ileriye adım atabiliyorsun.
Böylesi çok daha iyi oldu.

ilk defa bi şarkıyı başa sarıp bi daha dinliyorum günlük..
bugün dua ettim hepimiz için..
yüce tanrı bizleri affetsin..
çok yanlışlarım oldu günlük gerçekten hem hayatta hem ona belkide hiç layık olmayı beceremedim
burda biliyorumki yalvarıp sadece beni seven birini istiyodumm..
neyse ki rabbim duymuş duamı gönderdi o meleği bana.. koruyucu meleğimi
sevdiğim dediğim adam önceki sevgilisinden çocuk aldırmış günlük
sabahtan beri sarhoş gibiyim o can'a nasıl kıydılar çok merak ediyorum yiceği lokmayı nasıl çok gördülerde bıraktılar!
çünkü kız ve erkek karar verir olur dimi?
soğudum...
çok soğudum hiç istemedim ben böyle olmasını bu sefer hislerim bile bu kadarına oha dedi
belirsizlik var içimde çok büyük 6 sene önce olan bişi için ben o kızdan daha çok üzüldüm kız hemen aldıralım demiş burda çocuğu olsun diye günlerce hatta yıllarca allah'a en samimi şekilde dualarını edip tüm gece yastığını ağlamaktan ıslatan insanlar var..
nasıl yaptı o can'a beni ne ilgilendirir bilmiyorum ama çok derinden sarstığı kesin dün kollar bacaklar gördüm rüyamda minicik.. kalktım ağlamaya başladım..
hayırlısıysa olsunda değilse hiç olmasın günlük, hiç olmasın...

Günnlüüüükkkk....

Tatilin son zamanları.
Yeni bir dönem beni bekliyor, yavaştan hazırlanmak lazım.
Aslında yapmam gereken o kadar çok şey var ki anlatamam.
Sayfalar yetmez.
Benimse tek yaptığım akşama kadar oturmak.
Vallahi tam sopalığım haklısın.

Sence yarın erkenden uyanabilir miyim dersin?

Uyansam da yapmam gerçi ben bir şey.

Artık ucundan tutmam lazım bir şeylerin, yoksa fena sıkışacağım.

Suavi Yalı Capkını sarkısını dinlemekteyim, gecen yıl gözümde canlandı birden, ben yine böyle bir gece yarısı önümde pc bu sarkıyı dinlerken annecigim bakmıstı kapıdan, sen daha yatmadın mı demisti bana, simdi ne ayak sesleri var, ne de kendisi..

Ev degil burası sanki cehennem günlük, tadı yok, tuzu yok, renk yok, sıcaklık yok, herkes birbirine soguk, birbirinden kacar bir vaziyette..
Kimse bilmiyor ben iyi degilim, kimse duymuyor sesimi..

Bir an oluyor hic birsey yapmak istemiyorum, kimseyle konusmayım, sadece yalnız kalayım, kimse olmasın yanımda istiyorum da oluyor mu sanki?
Bos bos yasıyorum sevincim yok, umudum yok, hayallerim yok..
Bu dünya icin savasmak benlik degil artık, mutsuzca yasıyorum, dısarı da cıkıyorum, yemekte yiyorum, arkadaslarımla da görüsüyorum ama durumum yine aynı, icimde hep birseylerin mahkemesi yapılıyor..

Birilerinin bir seyler icin savasması, hayaller kurması, mutlu olması bana o kadar bos geliyor ki günlük, elimde degil böyle düsünmek, bu hayatta birseyler yapmak bana cok bos geliyor, hayat benim icin ne ifade ediyor onun bile cevabını veremiyorum kendime, cünkü benim icin bir anlam tasımıyor be günlük.. Benim icin hayat anlamını 7 ay önce annemle birlikte yitirdi..

ıste oyle gunluk..
hayat ınsanlara esıt bakmadıgı ıcın boyle olduk
ne acı.. lutfen kuzenım duzelsın lutfen...

Küçük bi çingene çocucuğunun bıçağına hedef oluyordum bu gece.
Karşıdan üç çocuk geliyordu 10 yaşlarında yanımda da annem...
Baştan farketmedim farkettiğimde ise bıçak boynumu sıyırdı annem aniden çekti beni neye uğradığımızı şaşırdık..
Böyle çocuklarında bunları doğurup sokağa salan anne sıfatını taşıyan beş para etmez insanlarında allah belasını versin.

Güzelim yuvamdan ayrılmama 15 gün kaldı günlüğüm. Yine ayrılıyorum ailemden.
Garip olan şu ki 16 gün sonra da aşkımı göreceğim.
Ben şimdi nasıl üzüleyim, nasıl sevineyim
Ben, günde en az 10 kez annesini, babasını, kardeşini ve erkek arkadaşını arayan insan, erasmusta ne yapacağım??
Ona da 4 buçuk ay kaldı.
Hayaller kuruyorum. Eğitimim için ne güzel olacak. Gezeceğim, göreceğim ama işte ayrılık çok zor.
Az önce aynı çocukken yaptığım gibi yattım annemle babamın ortasına. Küçük çocuk gibi şaklabanlık yaptım, sarıldım, öptüm, kokladım. Sonra kardeşim geldi, tam bir sevgi yumağı...
Allah'ım başımdan eksik etmesin, Allah'ım uzun ömürler versin bütün sevdiklerime, herkesin ailesine.

Son düzenleme:

kelimesi kelimesine katılıyorum. sadece "7" değil de "6" ay benim hikayem de..
ana gidince ocak yıkılıyormuş, aradaki tüm bağlar kopuyormuş.. şimdi ben koştura koştura gittiğim hayallere bile öyle kırgınım, öyle uzağım ki.. nefret doluyum.. ama kime ve neye.. belki de sadece kendime.. bilemiyorum..
ben anamla beraber herşeyi de toprağa gömmüşüm arkadaş..
saniye desen çıkmıyor aklımdan.. arada bir burada kafa dağıtıyorum işte..

Naber günlüğüm.. ben bildiğin gibi evde vakit geçriyorum. Bi şeyler yapmak istiyorum artık ama nerden başlayıp ne yapacağımı bilemiyorum. Şu beklediğim haber gelse keşke bir an önce de kendime yepyeni bir hayat kurabilsem mutlu ve huzurlu.. keşke bu hafta belli olsa yaa offf... Allahım yardımcı ol bize. Bi ara ne güzel namazlarımı kılıyodum hayatım düzene girmişti sonra bu telaşlardan çok ihmal ettim, şu regl dönemim bitsin tekrar başlıycam inşallah. Birazdan da şu ilçe milli eğitimi arayıp ücrteli öğretmelik başvurusu devam ediyo mu onu sorcam, netten baktım her yerde farklı bi başvuru tarihi var ama bizim ilçede bi şey yazmıyo, bakalım bitmiş mi. Püüf daha da bi sürü ütü yapıcam üşeniyorm çok sıcak zaten. Böyle şeyler işte günlükçüm, bu günümüze çok şükür.. güzel ve mutlu haberlerle görüşmek üzere günlükcüm hoşçakall..

canım çok sıkılıyor günlük..insanların bana karşı olan önyargılarından bıktım artık..sıkıldım..

sevilmek için yalakalık mı yapmak lazım..yapmıcam işte kim ne derse desin..

herkes kendine baksın. şimdi oturur dedikodumu da yaparlar. gıcık şeylerr neolacakk..

hele de kardeşimin insanlara iyi ve güleryüzlü davranıp şirin kız edalarında takılması..ve ablam babam ve bana beş karış suratla davranması beni deli ediyor..

hamile olmama rağmen beni üzmekten geri durmuyorlar.halbuki bilmiyolarki ben çok hassas bir insanım..

hepsi defolup gitsinler. iyi niyetli insanlarla birlikte olmak istiyorum artık

Hasta olmama bile izin yok, calısıyorum artık, acımı icimde tasıyorum buda beni icten ice bunaltıyor, dısa vuramıyorum iste, yuvayı yapan disi kus derler, ben yine eskisi gibi olsun hersey, ben mutlu olayım, huzurlu bir yuvam olsun istemiyorum ki zaten, annesiz huzur, sıcak yuva, mutluluk.. Olmaz, olursa eksik olur..

Tüm baglar kopuyor...
Bana ne kadar da tanıdık gelen bir cümle, anaanneme gidersek karsılasıyorum teyzemlerle, sekiz teyze var bende hakkını yemeyeyim iclerinden 2 tanesi ellerinden geldigince ilgilenmeye calısıyorlar ama digerleri, özellikle 2 tanesi bir telefon bile acmıyorlar annemin vefatının ilk aylarından beri..

İnsan üzülüyor iste, anaanneme de gitmesek yüzlerini hic görmeyecegim bagımız bu kadar özel iste..

sevgili günlük,
bugün herseyi yoluna sokmaya çalışan sevdiğimle aramız iyi gibi..
ama öyle korkuyorum ki tekrar aynı seyleri yasayıp üzülmekten..
nolur allahım sözünü tuttugu gibi benm dua ettiğim gibi olsun ve beni hi üzmesin nolur allahım yardım et

Ölüm bir son değildir ki sadece bir başlangıçtır sonsuz hayatın başlangıcı günlüğüm .
Ölenle ölünseydi keşke şuan yaşayan insan sayısı çok az olurdu
Bir gün herşey bizi terkedicek etrafımızda gördüğümüz herkes gidicek
Anne,baba,kardeş belki sağlığımız belki elimiz belki ayağımız
Çünkü bu Dünyada hiç bişey bize ait değil...
Belkide bu gerçeği hep atladık ölüm bize hiç uğramaz sandık gelmez sevdiklerimizi almaz sandık
Onları o kadar çok sevdik ki sanki sonsuza kadar beraber yaşayacaktık
Bir gün onların gidebiliceğini hiç düşünmedik,

Onlar bizim hallerimizi görüyolar ve biliyolar ne isterlerdi acaba hayata küsmemizimi??
Bence bu onları çok üzerdi , herşeye inat ölüme inat yaşamalıyız
En önemlisi onlara hayırlı birer evlat olup,hayırlı birer kardeş olup yaşamalıyız ki onlara bir faydamız dokunsun
Nasıl olsa ölücez bir gün bizde toprak olucaz kimse sonsuza kadar yaşamıcak bu hayatı

Her saniyenin anlamını bilmek lazım
Gezip eğlenmek lazım demiyorum
Bu dünyaya neden geldiğimizi bilip ona göre yaşamak lazım

En azından bu dünyada anne şefkatini baba sıcaklığını yaşamışız,Yani çok şanslı insanlarız biz
Çünkü bu duygulardan bi haber olan ve hayatı boyunca bunun eksikliğini çeken insanlar da var.

Hayat garip falan da değil aslında gayet anlaşılır bir mantıkta
Sabır,ihlas,iman bunlar olmadan hayat bomboş...

Yaşadığın günlerin hesabını soranlara, bildiğin marşları söylemeyi unutma!

"Nihat Behram"

Ya böyle işte sevgili günlük,anladın sen ne demek istediğimi..

günlük çok önemli kararlar aldım artık kimse için üzülmüyorum sadece anam babam ve gardaşım var artık geri kalan herkesi(birkaç kişi hariç) ...... ettimyıllardır akrabalarım da dahil olmak üzere benim hayatımın içine ......lero yüzden hepsinin canı cehenneme benden uzak cehenneme direkt olsunlarhep zararlarını gördüm yetti dün yine birşeyler oldu önceki gün de oldu valla kendisi bilir ben dünyaya bir kere geliyorum ve üç günlük zaten bir dk sonramı bilmiyorum ki bu salaklar için kendimi üzeyimyıllarca mahvettiler beni ben kafayı yedim en sonunda tedavi oluyorum peki onlar nerdelerevlerinde ......lerinin üstünde oturup keyif çatıyorlar benim kahrımı ise anam babam kardeşim çekiyor ben çekiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…