Sevgili günlük,
bugüne de rabbim merhaba demeyi nasip etti yine buraya yazmayı nasip etti şükürler olsun ona..
serkan dün bana günaydın diye msj attı bende iyi olduğunu öğrendim yani saat 2 gibi arabayı tamir edip eve gitmişler ama beyefendi uyuyorum diye msj atmamıs bende iyi madem dedim ama baktım ki aşkım falan demiyor bir sogukluk var hadi dedim yeni uyandı o yüzdendir ama baktım daha devam ediyor saat 11 oldu hadi dedim biraz muhabbet edeyim konusmaya çalıştım sa 11 de attığım msja cevap atmadı saat öğleden sonra 1.5 oldu annesi aradı konustuk oğlumu da azönce aradım ablasına gitmek için hazırlanıyormuş dedi..
bak bak bak benim haberim yok msjlarıma cevap verilmiyor anası arıyor yoldayım ablama gidiyorum diyor o cevap vermediği sürede yola çıkmış öküz..
neyse bir sinir oldum ordamısın diye msj attım cwp yo aradım cwp yok bidaha aryınca açtı napıyon dedim yoldayım falan dedi olayı anlattı ama müsait değilmiş bana dönecekmiş 5dksonra aradı falan niye tripli konusuyon benle dedi valla onu sana sormak lazım dedim baktım olayı anlatıyor yok işte aslında akşam cıkacakmış da arkadası yola cıkmış hazır onunla gitmek istemiş te olaylar bir anda gelişmiş te o yüzden müsait olamamış diye de yazamamıs annesi aradıgında 2dk müsaitmiş açmış şimdi de yoldaymış falan bende nasıl sinirliysem artık adetimde başlamıştı sinir krizleri içinde yeşil kırmızı renge dönmüş varlıklar gibiydim neyse olayı tam anlamadıgımdan ee dedim neden akşam yola çıkmadın peki baktım bağırmaya başladı 2 saattir olayı anlatıyom içtin mi sen anlamadın mı dedi bende benimle bağırmadan konus dedim falan derken hır gür telefonu kapatıyom dedi değini de yaptı ardından msj attım böyle yapmaya devam et diye o da uzatma lütfen dedi bende uzatmıyorum insan gibi bağırmadan konusmayı öğrenince konuscaz dedim o da tamam dedi salak herif..
neyse işte hattı da arkadasına vermiş haber vermedi bile bana
bende hiç msj atmadım zaten hattı açık mı diye falan akşam arkadasın düğündeydim msj geldi nbr yazmış sanki kanlısıyım ya bende iyidir düğündeyim sen napıyon dedim o da iyi bende oturuyorum dedi bende tamam deyince teli sahibine veriyorum dedi ablasına yani tamam dedim yani sadece 3 msjcık
napayım ki şimdi bütün salaklıgı o yaptı bende suç yok günlüğüm sabah sabah soğuk konusan o, msjlarıma cevap vermeyen o, haber vermeyen yine o, suçlu değilim akşam ki soğuklugu da hiç haketmedim
kına gecesinde kızların sevgilisi arayıp durdu msjlar attı merak eti ama ben kös kös oturdum neden onun salaklıgından
öyle işte günlüğüm arkadaşım da evlendi bugün gidiyor artık bende böyle serkandan bihaber zaten haberdar olsam soguk soguk üzülüyorum bu duruma allahım ne olur yardım et ne olur yardım eli uzat da serkan biran önce dayanamayıp bana güzel davransın bensiz duramasın arasın msjlar atsın hep yanımda oldugunu hissettirsin ne olur rabbim yardım et
allahım ne olur onun işle ilgili güzel haberler gelsin bir an önce seramiksana girsin rabbim bi kere elimi attıgım işim olsun allahım ne olur sevdiğimle bir ömür geçirmek istiyorum çok değil sen ol dersen olmayacak şey yok rabbim ne olur yardım et ne olur rabbim bugünümü de serkanla ilgili üzüleceğim sebepler yaratmadan geçirmeme yardım et rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme rabbim serkanla hersey yoluna girsin allahım ne olur..
işler öyle yoğun ki dağ gibi oldu ama serkan la aramız iyi olsaydı hiç bişey gözüme gelmezdi ne işler gelse de gözümü korkutmazdı ama böyle olunca iş şevki de kalmadı be günlüğüm.. allahım senin izninle hersey yoluna girsin yardım et serkanla hersey düzelsin ve hep arasın sorsun rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme yardım et merhamet et rabbim yardım eli uzat
amin..