Popüler Konu Sevgili günlük...

Secdeye kapanan başlar hürmetine,
Aşkınla sızlayan kalpler hürmetine,
Gecelerde dökülen yaşlar hürmetine,
Gazabınla bize bakma Ya Rabbi
Muhammed (sav) aşkına yakma Ya Rabbi!!!! (amin)

Hep kendi hayatımız için yaşıyoruz, Allah'tan hep bişeyler istiyoruz.. Ama biz ona nasıl kulluk yapıyoruz ki.. Bazen utanıyorum kendimden günlük.. Ona layık bir kul olamadığımı düşünmek canımı acıtıyo.. Şu anda canımı alsa huzuruna nasıl çıkacağım ki.. Beni seviyomudur ? Benden razı mıdır?
:18:

Hayır da senden Rabbim,şer de senden...
Sadece hayırlısını diliyorum ve sana sığınıyorum.

:119: :119:
selam günlüğüm..
bugün okula gitmedim. yarın da vizem var.
üniversite hayatımın ilk vizesi
inşallah güzel geçer :26: gerçi daha hiç çalışmadım ama ben hazırlık okuduğum için sadece ingilizceden vizem olucak.
ona da birazdan çalışmaya başlarım.
yarın vizem 10'da. sabah 6da servis alıcak sanırım
o kadar alıştım ki geç yatıp geç kalkmaya napıcam bilmiyorum :26:
beni alacak olan sevisi de aramam lazım.
kardeşim gelirken kontör alıcak öyle arıycam artık.
servisle gidip gelmenin bu yönü kötü işte. korkuyorum ya sabah almayı unuturlarsa diye.
çok iyi tembihlemem lazım.
gerçi servis şöförleri çok iyi ama kuruntu yapıyorum işte.
kelime ezberlemem, gramer çalışmam lazım.
inşallah iyi bi not alırım)okuyanlarda amiiin der mi acaba?)
yine yazarım günlüğüm öpüyoruuuum

:))

günnüüüüükkkk belki aylar oldu sana yazmayalı belki de yıl..
ama ben aşkkkk istiyorum günnüüüüükkkkk
dolu dolu, tutkulu
yakışıklı, boylu poslu.. adam gibi bir adam
ruhuyla aşka hazır bir adam, egosunu kenara koymuş, sevmeyi bilen..
sevdiğinin kıymetini çooookk iyi bilenn
anlayışlı, kocaman bir yüreği olan
o koca yürekle sarıp sarmalayan
Allahııımmm noluuuurrrrr, ben istiyoruuuuummmm
sende benim için en hayırlısını iste noluuuurrrrrr
sen istersen dağlar taşlar düz olur..
sen istersen herşey dümdüz olur...
sen istersen herşey güllük gülistanlık olur..
ben istiyorum, sende benim için iste noluuurrrrr
amiiiiinnnnn...

Her sabah hesabınıza 86.400 TL yatıran bir banka düşünün.Gün boyu istediğiniz kadar parayı harcamakta veya harcamamakta serbestsiniz.Parayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.Oyunun sadece tek bir koşulu var;harcamayı başaramadığınız meblağ ertesi güne devretmez,akşam hesabınızdan geri çekilir ve bu paranın hiç bir bölümünü ne sebeple olursa olsun saklayamazsınız.Bir önceki günün tutarının
tama
mını harcamış veya hiçbir bölümünü harcamamış da olsanız ertesi sabah hesabınızda yine 86.400 TL bulacaksınız.Nasıl keyifli değil mi..?Farkında olsanız da olmasanız da aslında hepimizin böyle bir bankası var...Adı ''ZAMAN" Her sabah 86.400 saniye hesabınıza yatıyor ve o gün daha fazlasını asla harcayamıyorsunuz. Kullanamadığınız kısım ise akıp gidiyor ve hesabınızdan siliniyor.Hiç devretmiyor.Her gün size yeni bir hesap açılıyor,her akşam günün bakiyesi siliniyor... Eğer günlük hesabınızı kullanmadıysanız,bu zarar sizindir,geriye dönüş yok,yarından avans çekmek yok.Bugünü,bugünkü hesaptan yaşamalısınız...ZAMAN hiç kimseyi beklemez...Dün artık mazi oldu..Yarın ise muamma...Bugün ise avuçlarımızın içinde bize sunulmuş bir armağandır...
Armağanımıza özen göstermek dileğiyle..Mutlu kalın..

Hııı bu arada,Kadınlar Kulübü Doğum Gününüz Kutlu Olsun..Nice nice senelere..

sevgili günlük ,
sana yeni veya farklı şeyler yazacağımı sanıyorsan avucunu yalarsın......
herşey yolunda, işlerim tıkırında

oğluma internetten güzel etkinliklerin çıktısını aldım çok mutluyum vicdanım rahat annelik görevlerimi yerine getirmeye çalışıyorum,
psikoloğum gerçi internetten uzak dur demişti ama bugün gene bozdum yeminimi şuan adınlar kulübünde sana yazıyorum =)

sevdim,sevilmedim,sevildim sevmedim,sevdik,kavuşamadık,şu aşkta yüzüm gülsün be günlükcüm...akşamları sofrayı donatayım,saçımı başımı yapıp kocamı bekleyeyim,muhabbetle tv izleyelim...küçük,konforlu,huzurlu bir yuvam olsun...artık arayışlardan,denemelerden,birilerini değerlendirmeden,birilerine red cevabı vermekten bıktım...hah dieyeyim,bu diyeyim,içime sinsin,yüzüm gülsün ne olur...

Sana hakkımı helal etmiyorum!
Canımı yaktığın yetmiyomuş gibi bu acıyı uzatmak için bencilce yaptığın her hareket için ..
Yüce Rabbim beni bu kabustan uyandırsın ve sanada bana yaşattıklarını yaşatsın umarım

Merhaba gunluk ilk defa yaziyorum sana. Dershane yolundayim su an arkadasim ilerde beni bekliyor her allahin gunu bekletiyorum ben bu kizi :) Simdilik yazacak bisey bulamadim ama ilerde cok guzel olaylarla gelirim insallah. Gorusmek uzere

Sevgili günlük,
bugüne de rabbim merhaba demeyi nasip etti yine buraya yazmayı nasip etti şükürler olsun ona..

serkan dün bana günaydın diye msj attı bende iyi olduğunu öğrendim yani saat 2 gibi arabayı tamir edip eve gitmişler ama beyefendi uyuyorum diye msj atmamıs bende iyi madem dedim ama baktım ki aşkım falan demiyor bir sogukluk var hadi dedim yeni uyandı o yüzdendir ama baktım daha devam ediyor saat 11 oldu hadi dedim biraz muhabbet edeyim konusmaya çalıştım sa 11 de attığım msja cevap atmadı saat öğleden sonra 1.5 oldu annesi aradı konustuk oğlumu da azönce aradım ablasına gitmek için hazırlanıyormuş dedi..
bak bak bak benim haberim yok msjlarıma cevap verilmiyor anası arıyor yoldayım ablama gidiyorum diyor o cevap vermediği sürede yola çıkmış öküz..
neyse bir sinir oldum ordamısın diye msj attım cwp yo aradım cwp yok bidaha aryınca açtı napıyon dedim yoldayım falan dedi olayı anlattı ama müsait değilmiş bana dönecekmiş 5dksonra aradı falan niye tripli konusuyon benle dedi valla onu sana sormak lazım dedim baktım olayı anlatıyor yok işte aslında akşam cıkacakmış da arkadası yola cıkmış hazır onunla gitmek istemiş te olaylar bir anda gelişmiş te o yüzden müsait olamamış diye de yazamamıs annesi aradıgında 2dk müsaitmiş açmış şimdi de yoldaymış falan bende nasıl sinirliysem artık adetimde başlamıştı sinir krizleri içinde yeşil kırmızı renge dönmüş varlıklar gibiydim neyse olayı tam anlamadıgımdan ee dedim neden akşam yola çıkmadın peki baktım bağırmaya başladı 2 saattir olayı anlatıyom içtin mi sen anlamadın mı dedi bende benimle bağırmadan konus dedim falan derken hır gür telefonu kapatıyom dedi değini de yaptı ardından msj attım böyle yapmaya devam et diye o da uzatma lütfen dedi bende uzatmıyorum insan gibi bağırmadan konusmayı öğrenince konuscaz dedim o da tamam dedi salak herif..
neyse işte hattı da arkadasına vermiş haber vermedi bile bana bende hiç msj atmadım zaten hattı açık mı diye falan akşam arkadasın düğündeydim msj geldi nbr yazmış sanki kanlısıyım ya bende iyidir düğündeyim sen napıyon dedim o da iyi bende oturuyorum dedi bende tamam deyince teli sahibine veriyorum dedi ablasına yani tamam dedim yani sadece 3 msjcık
napayım ki şimdi bütün salaklıgı o yaptı bende suç yok günlüğüm sabah sabah soğuk konusan o, msjlarıma cevap vermeyen o, haber vermeyen yine o, suçlu değilim akşam ki soğuklugu da hiç haketmedim
kına gecesinde kızların sevgilisi arayıp durdu msjlar attı merak eti ama ben kös kös oturdum neden onun salaklıgından
öyle işte günlüğüm arkadaşım da evlendi bugün gidiyor artık bende böyle serkandan bihaber zaten haberdar olsam soguk soguk üzülüyorum bu duruma allahım ne olur yardım et ne olur yardım eli uzat da serkan biran önce dayanamayıp bana güzel davransın bensiz duramasın arasın msjlar atsın hep yanımda oldugunu hissettirsin ne olur rabbim yardım et
allahım ne olur onun işle ilgili güzel haberler gelsin bir an önce seramiksana girsin rabbim bi kere elimi attıgım işim olsun allahım ne olur sevdiğimle bir ömür geçirmek istiyorum çok değil sen ol dersen olmayacak şey yok rabbim ne olur yardım et ne olur rabbim bugünümü de serkanla ilgili üzüleceğim sebepler yaratmadan geçirmeme yardım et rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme rabbim serkanla hersey yoluna girsin allahım ne olur..
işler öyle yoğun ki dağ gibi oldu ama serkan la aramız iyi olsaydı hiç bişey gözüme gelmezdi ne işler gelse de gözümü korkutmazdı ama böyle olunca iş şevki de kalmadı be günlüğüm.. allahım senin izninle hersey yoluna girsin yardım et serkanla hersey düzelsin ve hep arasın sorsun rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme yardım et merhamet et rabbim yardım eli uzat
amin..

Her gün yanında olamamaktan korkuyorum

Sesini duyamamaktan

Seni görünce, sana alışmaktan da korkuyorum

Nedense sensizlikten de korkuyorum

Bir gün hoşça kal demenden

İstemesem de;

Bir gün, bir gül gibi

İçimde solmandan korkuyorum

Hafızamda bırakacağın hatıralardan

Hatıralardan kaçamamaktan

Adını unutamamaktan korkuyorum

Yıllar önce bana attığın bir mail idi bu. Sanki bugünleri bilirmiş gibi. Hala korkuyor musun bunlardan? Ben korkuyorum da...

Mesajlarımıza bakıyorum çok değil 3 ay önce ki. Beni çok özlediğini yazdığın her dk yanımda olmak istediğini söylediğin mesajlara... Sana dair düşündüğüm herşeyde gözlerim doluyor. Evet çok değil belki 3 ay sonra bu da geçecek...

Her gün yanında olamamaktan korkuyorum

Sesini duyamamaktan

Seni görünce, sana alışmaktan da korkuyorum

Nedense sensizlikten de korkuyorum

Bir gün hoşça kal demenden

İstemesem de;

Bir gün, bir gül gibi

İçimde solmandan korkuyorum

Hafızamda bırakacağın hatıralardan

Hatıralardan kaçamamaktan

Adını unutamamaktan korkuyorum

Yıllar önce bana attığın bir mail idi bu. Sanki bugünleri bilirmiş gibi. Hala korkuyor musun bunlardan? Ben korkuyorum da...

Mesajlarımıza bakıyorum çok değil 3 ay önce ki. Beni çok özlediğini yazdığın her dk yanımda olmak istediğini söylediğin mesajlara... Sana dair düşündüğüm herşeyde gözlerim doluyor. Evet çok değil belki 3 ay sonra bu da geçecek...

merhaba sevgili günlük
yıllar olmuş buraya gelmeyeli. hayatım çok değişti biliyomusun. kazandıklarım, kaybettiklerim... 1,5 yıl önce evlendim., erken doğum yaptım çok sıkıntılı günler geçirdm. allah bana dünyalar tatlısı bi evlat verdi. en değerlim o benim. kardeşim evlendi 3 ay önce ve 2 ay öncede babamı kaybettim. yazacak çok şeyim var aslında ama bi yumruk boğazımda bırakmıyo çıksın kelimeler. tek bildiğim canım çok acıyo içim sızlıyo...

Son düzenleme:
içimde sebepsiz bir mutluluk var günlük...iyi şeyler olacak hissediyorum...şu göbeğimden de kurtulsam fıstık gibi kızım diyorum,aynaya bakınca...hadi beni gaza getir de günlük diyet yapayım...

şuan ağlamak isitiyorumm açlıktan gerçekten ağlıcam ya yurtta çıkan yemek bugun hiç güzel değildi rabbim affetsin ama burdaken gerçekten yemek yemeyi özlüyorumm ahh anneciğimin yemekleri olsaydıı sınavlarımda hiç bekledğim gibi değil sonuçları onlarada morelim bozuldu evimide özlemeye başlıyorum artık herkes gidiyo ama ben gidemicem maleseff başka şehirde yalnız olmak ne kadarda zormuşş..

çok ağır stres altındayım,
strese bağlı depresyon sinir krizleri geçiriyorum artık.
pilim bitmiş malesef ki.
bugun anladım ki ben bitmişim. tükenmişim. hiçbirşeyi tolere edecek kaldıracak gücüm kalmamış.
Allahım bana yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…