Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok bunaldım.Deneme Sınavında arkadaşlarım 38 türkçe yaptı ben 30.Kendime güvenmiyorum.Sanki hata makinasıyım.Hayatımı bir türlü düzene sokamıyorum ben başaramıyorum günlük.Ben küçük bir kız çocuğu olmaktan kurtulamıyorum.

günnüş işten geldim yemek yaptım yedim,bizimkilerle telefonda konuştum,şimdi net ve tv keyfi...hayatımda bir problem yok çok şükür...ama ben...şehir merkezinde konforlu bir ev,esmer bir koca ve kocaman bir huzur istiyorum...

bize yine yol göründü günlükcan

kış günü hiç gözüm kesmiyo ama ailem dağılsın istemiyorum

offf burası çook soğukk günlükk:18: bugün dondum okulda ya soğuktan başım ağrıyor şuan umarım hasta olmam.. pff bide arkadaşların çoğu evlerine gidicekmiş vizelere bitti tabi ama ben gitmicem yarıyıl tatiline kadar onları gördükçe benimde gidesim geldi ama gitmicem ya biraz daha alışim buraya zaten aklım hep orda yok yok kalim ben en iyisi bide şu sınavlar açıklansaydı hayırlısıyla..

günlükcüm.. bugün susma günüm her gün yapmam gereken bu aslında keşke bu geceki uykum sonsuz olsa ..

(korkmayın intihar filan yok melankoli sadece işte..)

Günlükcüm senle bir duamı paylaşmak istiyorum.
Allah'ım beni ikiyüzlü, yalancı, dar gönüllü insanlardan kurtardığın için sana şükürler olsun. İyi ki diyorum iyi ki kurtulmuşum.

sevgili günlük;
seni bugün keşfettim bugün çok zor çok uzun çok sıkıntılı idi ama 23,59 da seni gördüm.
kocaman bir merhaba yeni güneeeee
şükürler olsun geçti koca bir gün geride kaldııı

Sevgili günlük,
şükürler olsun rabbime yine sabahı göstermeyi nasip etti..
dün 17 şehitten biri burdan olduğu için cenazesi burdaydı ve burası resmen ana baba günüydü o kadar kalabalık,kırılan yürekler gözlerinden yaşlar akan insanlar ... o sahne unutulmaz be günlüğüm allahım ailelerine büyük sabırlar versin inşallah..

dün serkan ablasına gidecekti ama herhalde bigün daha kalmayı düşündüğünden bu akşam gidecekmiş günlüğüm
allahım sen sabır ver güç ver her zaman bana ulaşsın hep aklında olayım rabbim ne olur biran önce de buraya geri gelsin allahım..
dün normal günlük msjlaştık öyle günlüğüm akşamı da benle annem iş arkadaşım yelizin evine gittik çok güzel vakit geçirdik sonradan eşi geldi bana bir isteğin var mı diyerek göz attı (serkanın işiyle alakalı olarak) bende diyemedim ki evet benim iş ne oldu diye annem yanımdaydı ama inşallah allahım biran öne konuşup senin izninle güzel haberler alayım allahım ne olur sen yardım et..
sonrasında da eve gittik biraz konustuk serkanla gece saat 1 olmuş benm gözler kapandı serkana uyuyorum dedim uyumuşum öyle günlüğüm..
allaha şükürler olsun bu sabah gözlerimi açtım günlüğüm.. bugün öyle zor geldi ki yataktan kalkmak istemedim hava soğuk günlüğüm ya hemen işten izin alma kararı aldım yarın akşam en yakın arkadaşlarımdan birinin düğünü var hem o yüzden de almış olurum diye düşünüyorum günlüğüm olur da izin alırsam sen o günler de üzüleceğim sebepler yaratma rabbim yardım et rabbim o günler zor geçmesin üzüleceğim hele ki serkanla ilgili üzüntü keder sıkıntı verme rabbim hayırlısıyla şuraya gelip rabbim yine yanımda oldun geldim diyeyim rabbim..
allahım hayırlısıyla güzel günler göstermeyi serkanın o işe girdiğini serkanla hayırlısıyla yüzük takmayı nişanlanıp evlenmeyi nasip et rabbim ne olur yardım eli uzat bize allahım ne güzel burda sıkıntısı olmayan sevdiğiyle güzel evlilikler yapan ablalarım var allahım ne olur bende onlar gibi olayım serkanla bir ömür güzel vakit geçireyim beni hep sevsin üzmesin rabbim..
ne olur allahım bugün de eğer izin alır da gelmezsem diğer günlerimi de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler vermeden geçirmem için yardım et rabbim ne olur allahım yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Son düzenleme:
Günlük dün kardeşim aradı "jandarma komando oldum ben" dedi
ben tabii nasıl yanii diyerek şokladım ( okulda bir gösteriden falan bahsedyor sandım )
Meğer bizim oğlan "sakarya fırat" ta rol almış dün ondan bahsediyormuş
kardeşim ıspartada okuyor günlük dizide orada çekiliyor...
faceye kamuflajlı falan fotoğraflarını yüklemiş..
geçirdiği ameliyattan dolayı çürük raporu var kardeşimin askere gidemicek.. onu kamuflajlarla görmek gurur vericiydi

sevgili günlük dün epey bi yoğundum kayınvalidemler gelmişti ama eski gelinleri yani benden eser yok tabi şaşırdı kaynanacık benim neşemi onları takmayan halimi görünce tabiki görevlerimi yaptım ama eskisi gibi ilgilenmedim resmiydim ohhh içim ne rahat laf vurmalarına katlanmak zorunda kalmadım

Günlüüük çok canım sıkılıyor ya
Vizelerim yaklaşıyor, bir taraftan işe gidiyorum, bir taraftan diyet falan derken çok bunaldım. Bugün evde birkaç saat dinlenme fırsatı buldum internette takılıyorum işte. Şu sınavlar bir geçse de rahatlasam yahu!

demek ki neymiş çok sevdiğin bir arkadaş ev arkadaşı olalım dediğinde ya...şey denmeyecekmiş...kara yağız,kömür gözlü adam fikrini söyle dediğinde bal gibi beğendiğin halde nazlanmayacakmışsın...hah bir de...herkes saçların ne güzel derken ay çok sıkıldım uzun saçtan diye gidip kısacık kestirmeyecekmişsin...ahh..ahh..inat ben...pişmanlık yaşam tarzım artık...

Günlükcm acilen çizimimi bitirmem lazım ama program takıldı ben napıym şimdi Günlüğüm ya zor geçiyor günlerim çok garip çok tuhaf.Bu ara böyle bu bir senedr böyle..Psikoloğum birkaç hafta daha gitsem yeterli gibi konuşuyor ama ben o kadar düzelmedim niye o düzeleceğimden o kadar emin ki Her gün ümidimi kaybediyorum günlük benim için aşk yok bu dünyada..Etrafımdaki vıcık vıcık ilişkilere bakıyorum bir kez daha anlıyorum kimse kimseyi sevmez mi çıkarsız? Ya direk evlenmek istiyorlar ya da kullanayım istiyorlar..Yok mu gerçekten hisseden? Hadi hissedecek bir de ben hissedeceğim..Hayırlısı..Ama her geçen gün ümidimi kaybediyorum bu bir gerçek..

sevgili günlük bugün dahada bi aşığım aşığım dedikçede dahada vurgun oluyorum tabiki kötü şeyler yaşadık yaşandı ve bitti, diyorum ya onu ben sevdim tutarsızca mantıksızca hiç kimsenin göremediklerini gördüm bir gülüşü için dünyaları verebilirim inşallah sonrasında pişman olmam hayal kırıklığına uğratmaz

dün ne mi yaptım kışlık zeytin kırdım ellerime lekesi çıktı kızım evi batırdı hatta kafasına bile sürmüş banyo yaptırdım
gece deprem oldu hissetmiş gibi oldum ve korktum kızımla birlikte çaresizdim rabbim korusun hepimizi

son olarak tahammül edebildiğim sürece aşığım

Sevgili günlük,
haftanın ortasındayız zaman çabuk geçiyor..sevdiğiyle yanyana olanlar için zaman bitmek bilmesin,asker yolu bekleyenlere de su gibi geçip gitsin inşallah..

serkanla dün normal rutin yine konuştuk msjlaştık..bu arada serkan dün de gitmedi kararı bu akşam kesin ama,bugün gidecek yani bu akşamdan sonra ona ulaşamıcam artık o beni çok özlerse arar inşallah hemde hep arar..
neyse gece de napıyon falan dedi konuştuk sonra müsait değilim aşkım aracımız arıza yaptı dedi saat gecenin 12siydi daha 2saatlik aracın tamiri varmış yani 2de ordan ancak tekrar yola çıkacaklardı bende tamam dedim bekledim müsait olunca cevap yazar diye..
uyuyorum desem hani ben bu haldeyim uyuyosun diyebilirdi hemde uykum tam anlamıyla yoktu..sonra onun müsait olmasını beklerken uyuyakalmışım saat 4te uyandım bi anda aklıma geldi telefonuma baktım msj yok acaba bişey mi oldu diye korktum hemen msj attım aşkım inşallah sorun yoktur bana haber de vermemişsin falan dedim ama cevap ta yok
neyse saat geldi bende işe geldim ama o şayet eve gittiyse öğleye doğru uyanıyor yani bu da demek oluyor ki ondan ancak öğlen haber alıcam inşallah bi sorun olmamıştır allahım sen yardım et

bu akşam da yakın arkadaşlarımdan birinin düğünü var bursaya gelin gidecek daha işten 5te çıkıp yemek falan yiyip hazırlanmam gerekçek zaten serkana üzülüyorum allahım inşallah bi aksilik sorun üzüleceğim bi sebep olmadan güzel geçer rabbim..
gece de kız evinden sabahlarız muhabbet sohbet uykusuz işe gelcem artık olsun napalım..yada bugün izin alırım uykusuz kalsam da o gün uyurum o gün gelmezsem ne olur rabbim o gün için de üzüleceğim sebepler yaratmadan bana yardım et..

ne olur rabbim bugünüm de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin ne olur rabbim serkandan güzel haberler alayım allahım ve o beni hep sevsin değer versin rabbim hep sevsin allahım ne olur yardım et bugünüm ve bundan sonraki günlerimi de hele ki serkanla ilgili üzüleceğim sebepler vermeden geçirmemi nasip et rabbim senin rızanla yine gelip buraya güzel bir şekilde yazayım rabbim ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..

günlükçüğümm halsiz,hissiz, bomboşum :44::44::44:

depresyona girdim yafs ben

canım hiçbir şey istemiyor :44: konusmak bile istemiyor.kimse bişey sormadıkça konusmuyorum bile.

insanın gözyaşı yüreğinde donarmı :44: benim dondu sanırım :44: ağlayamıyorum..sanki ağlasam rahatlayacagım ama cıks oda olmuyor :44:

Bir varmış, bir yokmuş diye başlar ya masallar..
Aynen öyle günlük.

Bir varmış, bir yokmuş.
Bir varız, bir yokuz.
Bir varsın, bir yok.

Bu varlık ve yokluk hallerinin arasında geçen zamana hayat mı diyoruz?
Yani hayat bir masaldan ibaret..
Öyleyse bu kadar soruyu neden soruyoruz?

Öyle ya; bir varız, bir de bakmışız yokuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…