Sevgili günlük,
haftanın ortasındayız zaman çabuk geçiyor..sevdiğiyle yanyana olanlar için zaman bitmek bilmesin,asker yolu bekleyenlere de su gibi geçip gitsin inşallah..
serkanla dün normal rutin yine konuştuk msjlaştık..bu arada serkan dün de gitmedi kararı bu akşam kesin ama,bugün gidecek yani bu akşamdan sonra ona ulaşamıcam
artık o beni çok özlerse arar inşallah hemde hep arar..
neyse gece de napıyon falan dedi konuştuk sonra müsait değilim aşkım aracımız arıza yaptı dedi saat gecenin 12siydi daha 2saatlik aracın tamiri varmış yani 2de ordan ancak tekrar yola çıkacaklardı bende tamam dedim bekledim müsait olunca cevap yazar diye..
uyuyorum desem hani ben bu haldeyim uyuyosun diyebilirdi hemde uykum tam anlamıyla yoktu..sonra onun müsait olmasını beklerken uyuyakalmışım saat 4te uyandım bi anda aklıma geldi telefonuma baktım msj yok
acaba bişey mi oldu diye korktum hemen msj attım aşkım inşallah sorun yoktur bana haber de vermemişsin falan dedim ama cevap ta yok
neyse saat geldi bende işe geldim ama o şayet eve gittiyse öğleye doğru uyanıyor yani bu da demek oluyor ki ondan ancak öğlen haber alıcam inşallah bi sorun olmamıştır allahım sen yardım et
bu akşam da yakın arkadaşlarımdan birinin düğünü var bursaya gelin gidecek daha işten 5te çıkıp yemek falan yiyip hazırlanmam gerekçek zaten serkana üzülüyorum allahım inşallah bi aksilik sorun üzüleceğim bi sebep olmadan güzel geçer rabbim..
gece de kız evinden sabahlarız muhabbet sohbet uykusuz işe gelcem artık olsun napalım..yada bugün izin alırım uykusuz kalsam da o gün uyurum o gün gelmezsem ne olur rabbim o gün için de üzüleceğim sebepler yaratmadan bana yardım et..
ne olur rabbim bugünüm de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin ne olur rabbim serkandan güzel haberler alayım allahım ve o beni hep sevsin değer versin rabbim hep sevsin allahım ne olur yardım et bugünüm ve bundan sonraki günlerimi de hele ki serkanla ilgili üzüleceğim sebepler vermeden geçirmemi nasip et rabbim senin rızanla yine gelip buraya güzel bir şekilde yazayım rabbim ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..