Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük bu kadar seneden sonra yaşadığım, hayal kırıklığı..
çok farklı ya.vede o tad yok

Selam günlük

Bugün pazar ve ben dinleniyorum güzelce. Laptop ım yatağımda Saat 6 da brezilya fönü için randevum var Yarın da cilt bakımına gitcem. Bakımlı olmalıyım Sevgilimle buluşmamıza 3 hafta kaldı da... Ha, bir de rejimdeyim.

Son düzenleme:
günlük hiç iyi değilim birkaç gündür ben..
hiçbirşeyden zevk almıyorum..
sinirlerim çok bozuk,canım hiçbirşey yapmak istemiyor
durup durup ağlıyorum..
sanırım psikolojim bozuldu
uzun süredir çok iyiydim aslında keyfim moralim iyiydi
ama birkaç zamandır hiçbirşey güldürmüyor beni
bıktım beklemekten, herşeyden..
bi çözümü de yok
böyle devam etmek zorunda..
ben de bu sürede mutsuz olmaya devam edicem sanırım...

Şuana kadar herifimden ses yok günlük..
Daha doğrusu telefonla bikaç kez konuştuk ama görüşmek için bişey diyemedik birbirimize..
Aslında üstüne de gitmek istemiyorum malum babası yeni çıktı hastaneden.
Zaten haftaiçi yoğun çalışıyoruz onunla biraz zaman geçirsin
Özlediğim halde bencillik yapıp hadi aşkım gel de diyemiyorum
Biliyorum onunda aklı bende.Ama bazen işte hayat planladığımız gibi yürütmüyor işleri...
Bu halimize de binlerce kez şükür...
Tadımız yerinde olsun,sağlıklı olalım da varsın özleyelim ne olmuş yani
Bende gidip pasta börek yaparım hıh

Son düzenleme:
Bugünü canım arkadaşım, canım dostumla geçirdim günlük..
Öyle iyi geldi ki bana..
Yenilenmiş gibi hissediyorum kendimi... :119:
Saatlerce konuştuk, hayattan, maneviyattan, özel hayatımızdan..
Bu hafta sonu iki günümüde dolu dolu geçirdim dünde yine arkadaşlarla toplanmıştık...
Biliyomusun günlük ben bu kkda da çok güzel arkadaşlıklar edindim..

Ben buraya bir gün çok güzel şeyler de yazcm inşallah mutluluklarımı da güzel geçirdiğim zamanları da yazıp anlatacağım bir gün

günnüş buraya artık hayatının adamını buldum çok mutluyum yazayım ne olur...çok istiyorum...

Bugün çarşıya çıktın ve gelmeden önceki son alışverişlerini yaptın, sesindeki o heyecan, aşkım yeni bir valiz aldım gelirken onu kullanacağım derken derinden hissettiğim o sabırsızlığın... Allah kısmet ederse 15 gün sonra, 2 haftalık iznin bizi bekliyor aşkımmm... Seni 460 gün değil ömür boyu beklerim sevdiceğim, ama bu mehtap bana geçmek bilmedi, hergünüm zehir oluyor artık Gel sevdiceğim gel ki sensiz nefessiz kaldığım günler bitsin artık.. Doya doya sarılayım boynuna, o gül kokunu içime çekebileyim yine

Seni çok özledim ömrüm

melankoliğim şu aralar .. özlem kudurdu.. buda geçer be.. bi gün gelir evet doğru insanı buldum yazarım burda

Sınırları daima onlar belirleyecek. Aksi taktirde... Aksi taktirde... Aksi taktirde...
İşte bu! İşte böyle! Hep aynı!
Onlar ne kadar isterse... Ne kadar verirse... Kaç adım gelirse...
Kantar ellerinde...Ne ölçerse... Ne biçerse...
Dolap beygiri hayat... Dön dur aynı yerde...
Patinaj yap sürekli... Gömül daha derine...
Daha derine... En dibe...

sevgili günlük sıkıcı bi hafta sonu geçirmeme rağmen belkide en çok dinlendiğim bi hafta sonuydu kendime ve kızıma vakit ayırdım diye bilirim bide bi karar aldım yılllardır düşünüpte harekete geçemediğim şeyi yapacam akvaryum alacam balıkları izlemek hem kendim hem kızım için büyük bi keyif olacak şimdiden araştırmalara başlasam iyi olacak Allaha emanet ol günlükcüm yarın görüşürüz haaa babamız o istanbulda zaman zaman konuşuyoz liseli aşıklar gibiyiz sen aramadın ben aramadın tripleir bile yapıyoz özledik sanırım

baş ağrısı, mide bulantısı, sevgiliyle yapılan kavga, sabahın köründe nereden laf soksam diye arayışlar içine giren bir müdür, ve pazartesi... ne güzel bir gün dimi günlük ?

Sevgili günlük,
yine haftanın ilk günü o meşhur pazartesi geldi dilerim hepimiz için güzel bir haftanın başlangıcı olur..Şehit haberlerine de çok üzüldüm rabbim ailelerine sabır versin inşallah onların yeri cennet ve inşallah rabbim daha fazla şehit görmeyi nasip etmez..

allahıma öyle şükürler olsun hamdolsun rabbime ki haftasonum kötü geçmedi serkanla dün çok güzel bir gün geçirdik eve geldim msjlaşmaya konuşmaya devam ettik allahıma şükürler olsun bugüne onunla ilgili üzülceğim sebeplerle getirmedi..

serkan işe daha girmedi ama o da olacak inşallah günlüğüm ogün gelince de buraya mutlulukla yazıcam inşallah günlüğüm..daha arkadasımın eşinden işkurla ilgili haber bekliyorum henüz cevap vermedi ama inşallah beklememde de güzel bir sebep vardır..
olsun be günlüğüm sevdiğim bana iyi olsun kötü birşeyi rabbim görmeyi nasip etmesin de o iş bulur inşallah..
ona üzülüyorum ama elden de birşey gelmiyor be günlüğüm napayım ki..

şimdi de serkanın hattında sorun var ona bu akşam ulaşamıcam artık ablasına gidip 1 hafta kalacak telefonu yok ablasından bana hergün ulaşacakmış ama ben istediğimde ona msj atıp soramıcam bu kötü olcak allahım sen sabır ver sonunda güzellikler ver yardım et..ne olur rabbim hayırlısıyla ablasına gitsin orda çok özlesin beni hiç aklından çıkmayayım su gibi geçsin hergün arasın sorsun msj atsın allahım zaten 1hafta sonunda buraya gelip hat alacak ve inşallah rabbim senin yardımınla hersey yoluna gircek ..ve ben birgün buraya parmağıma o güzel yüzüğü taktım serkanla nişanlandım diyeyim allahım sen nasip et ama çok sürmesin rabbim hayırlısıyla o günü nasip et..
ne olur rabbim senin yardımınla hayırlısıyla bugün de üzüleceğim sebepler yaratma rabbim ne olur yarabbim sen yardım et de serkanla ilgili üzüleceğim sebepler olmasın ne olur rabbim yardım et bugünüm de hayırlısıyla güzel bir şekilde herşey yolunda geçsin allahım ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..

Sevgili günlük,
yine haftanın ilk günü o meşhur pazartesi geldi dilerim hepimiz için güzel bir haftanın başlangıcı olur..Şehit haberlerine de çok üzüldüm rabbim ailelerine sabır versin inşallah onların yeri cennet biliyoruz..ve inşallah rabbim daha fazla şehit görmeyi nasip etmez..

allahıma öyle şükürler olsun hamdolsun rabbime ki haftasonum kötü geçmedi serkanla dün çok güzel bir gün geçirdik eve geldim msjlaşmaya konuşmaya devam ettik allahıma şükürler olsun bugüne onunla ilgili üzülceğim sebeplerle getirmedi..

serkan işe daha girmedi ama o da olacak inşallah günlüğüm ogün gelince de buraya mutlulukla yazıcam inşallah günlüğüm..daha arkadasımın eşinden işkurla ilgili haber bekliyorum henüz cevap vermedi ama inşallah beklememde de güzel bir sebep vardır..
olsun be günlüğüm sevdiğim bana iyi olsun kötü birşeyi rabbim görmeyi nasip etmesin de o iş bulur inşallah..
ona üzülüyorum ama elden de birşey gelmiyor be günlüğüm napayım ki..

şimdi de serkanın hattında sorun var ona bu akşam ulaşamıcam artık ablasına gidip 1 hafta kalacak telefonu yok ablasından bana hergün ulaşacakmış ama ben istediğimde ona msj atıp soramıcam bu kötü olcak allahım sen sabır ver sonunda güzellikler ver yardım et..ne olur rabbim hayırlısıyla ablasına gitsin orda çok özlesin beni hiç aklından çıkmayayım su gibi geçsin hergün arasın sorsun msj atsın allahım zaten 1hafta sonunda buraya gelip hat alacak ve inşallah rabbim senin yardımınla hersey yoluna gircek ..ve ben birgün buraya parmağıma o güzel yüzüğü taktım serkanla nişanlandım diyeyim allahım sen nasip et ama çok sürmesin rabbim hayırlısıyla o günü nasip et..
ne olur rabbim senin yardımınla hayırlısıyla bugün de üzüleceğim sebepler yaratma rabbim ne olur yarabbim sen yardım et de serkanla ilgili üzüleceğim sebepler olmasın ne olur rabbim yardım et bugünüm de hayırlısıyla güzel bir şekilde herşey yolunda geçsin allahım ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..

SEVGİLİ GÜNLÜK ,
zor bir dönemdeyim, ablamın melek olup uçuşunun üstünden tam 1 yıl geçti, geçen sene bu zamanlar hayattaydı..bu o kaadar acı ki tarifi yok.bizi orada bekliceksin ablam biliyorum, anneme babama kardeşime destek olmaya onları ayakta güçlü tutmaya çalışıyorum,çünkü sen onları mutlu görmek istersin biliyorum.bizi unutma ablam biz seni hiç unutmadık. seni çok seviyorum.bir kere gelsen sadece bir kere doyasıya sarılıp dolayasıya dertleşsek,inan bunu herşeyden çok istiyorum. beni yalnız bırakma ablam sana hep istiyacım var benim...

bembeyazbem Allah sabır versin

okuyunca öylesine korktum ki ablalarımı kaybetmekten.. Allahım beni bunu acıyla sınamasın inşallah 2 ablamı da bana ve evlatlarına bağışlasın onlar benim canımdan da öte buna nasıl dayanılır bilmiyorum, tek bir saniye bile aklımdan geçirdiğimde tüylerim diken diken oldu Allah esirgesin

dayanmasan ne yapabilirsin hiç düşündünmü, ben çok düşündüm..şükrediyorum inancıma, kendimi geçtim, annemi babamı ayakta tutmaya çalışıyorum, onların yanında gülüyorum, yalnız kalınca ölüyorum, insanların nasılssın diye sormalarından nefret ediyorum.. allahm acıyla ölümle imtihan etmesin. 1 yıl oldu hala inanmıyorum. mezarlığına gidiyorum demiyorum, ablama gidiyorum diyorum hep.. ölmek istiyorum ölemiyorum..

Günlük can geldik yine sabahın köründe şirkete...
Üzerimizdeki kara bulutlar yerini gri bulutlara bıraksa da biz yine de hala umutluyuz
Mucizeleri var Rabbimin ne de olsa...
Dün akşam uzun hikaye filmine gittik. Gittik gitmesine de o ne sahnelerdi öyle
Bi an kendimi koydum kadının yerine.Aşık olduğum kocamı ve çocuğumu geride bırakıp göçüp gitmek genç yaşta... Allah korusun :18:
Sevgilim sağolsun sarıldı kocaman sildi gözyaşlarımı
Ve sanırım bu akşam arkadaşlarımızla dışarı çıkıcaz sürpriz yapacak bana
Halbuki ben görümce kılıklı kardeşimden öğrendim herşeyi
Gelişmeleri sana yarına anlatırım sende çatla meraktan

günlük meraba
değişik gunler geçiriyorum günlük.
napıyorum ne ediyorum, nereye gidiyorum, bilmiyorum günlük.
öylece bir yolun ortasında kalakalmış gibiyim günlük, bir başıma...:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…