Popüler Konu Sevgili günlük...

üzülmedim mi üzüldüm
kendimi onun yerine koydum ama maalesef hayat devam etmek zorunda

günaydın günlük çok uzun zaman oldu sana yazmayalı
ozamandan bu zamana çok şey değişti
sınavım oldu bitti haftaya açıklanıcak çok korkuyorum
hala bi iş bulamadım
ve aşk hayatım pert
anladımki fiziken hoşlandığın kişiyi hayalindeki kişiliğe oturtuyorsun...
ve o kişiyi ancak oturup konuşunca tanıyorsun bende tanıdım ve bitirdim
çabucak bitirebilmelerime bayılıyorum
bundan sonrası hayırlısı, derslerim projelerim var.
Allah yardımcım olsun

Sevgili günlük,
haftanın son günü de geldi çattı bak serkan ablasına gitti arkadaşım evlendi herkese bişey oldu bile ayın ortasını bile geçtik allahım hayırlı şeyler çıkarsı karşımıza inşallah..

dün öğleden sonra serkan aradı konuştuk ama buz gibi estirdi resmen hem arıyo hemde tripli konuşuyo bu ne demekse artık..
üzüldüm ben öyle konuşmalardan ziyade bana karşı ilgili olsun isterdim bu soğukluk en son tartışmamızdan kaynaklanıyor farkındayım ama bu kadar da uyuz olunmaz ya..
konuştuktan sonra teli yine ablasına verdi hattı kapandı..bende gece biraz sancım vardı üşüyodum da bide smsim de 12den sonra bitçekti erkenden yatağıma girdim uyumuşum..gece 12.5 ta msj atmış aşkım napıyon diye bende uyuduğumdan göremedim ki görsem de smsim olmadığından cevap yazamıcaktım..
öyle işte günlüğüm biraz saat geçsin ararım teli açıksa konusuruz artık insanca, bakalım olmadı o arar hemen inşallah..
allahım sen yardım et dualarımı kabul et de serkanın bir an önce işi olsun bana çok ilgili olsun allahım ne olur asla vazgeçemesin ve hep yanımda olsun..
arkadaşı fatihin sevdiğini de zorla başkasına verceklermiş çocuk üzüntüden kahroluyordu allahım sen onlara da yardım et bir an önce herşey yoluna girsin sevdiğini ona versinler bizden önce onlar nişanlansın hayırlısıyla çünkü gerçekten onlar da üzülmeyi hak etmiyor rabbim sen onların yardımcısı ol kızın ailesine merhamet ver içlerine kendi merhametinden çookk az da olsa ver de kızlarını sevdiğine versinler..
allahım sen yardım et dualarımı kabul et serkanla herşey yoluna girsin rabbim bu haftasonu da herşey yolunda olsun allahım üzüntü keder verme rabbim..
serkanla ilgili üzüleceğim sebepler verme rabbim herşey yolunda olsun ne olur rabbim herşey yoluna girsin allahım bugün de hayırlısyla üzüleceğim sebepler yaratma rabbim hayırlısıyla bugün ve bundan sonraki günler de yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..

günlükkkkkkkkkk selammmmmmm

şu 2 aydan beri ilk defa bu kadar çokkkkkkk mutluyummmmmmmmmm

iş hayatımda değişiklikler oldu......

4 seneye girdiğim işyerimde yaptığım alan ofis personeli idi... Amaaaaaaaaaaaa şimdiiiii sözleşme ve finansal yönetim olarak görevim değiştiiiii

o kadar çok mutluyummmmkiii

çok şükür rabbime dualarımı kabul ettii

Ruh halimde çok iyi bu sayede,paspal halimden kurtuldum güzel giyinipppppppp saçımı yapıp öyle gidiyorummm

artık tamamen değişiyorummmmmmmmmmmm

Allah herkesin gönlüne göre iş versin inşallah

Günlük tuhaf haldeyim gene..Onca kalabalığın arasında sıkışmış bir haldeyim sana geldim anlatamaya..Ne dersen de bana deli mi kendine üzüntü arayan saftirik mi?Bilmiyorum ama içimde gene bir yerlere,bir yumruk oturdu..Anlamıyorum insanların bencilliğini,düşüncesizliğini..Tamam duyarsız olunmalı kimi zaman..En çok da düşmana karşı!Ama..bir başkasının acısını hissetmeyeli ne kadar uzun zaman olmuş yaa..Ben pekala da anlayabilirim; annesini özleyen çocuğun içindeki hasreti.. Açlıktan ağzının kokmasını..Cebinde bir kuruş eksikken evine ekmek alamayanı..Evde huzursuzluk varsa akşam erkenden yatmanın,yorganının içinde ağlamayı...Bir asker öldüğünde annesinin duyduğu ağır,kasvetli,har gibi yanan ateşi..Çok haklıyken özlemeyi..Babanın gözlerinin arkasındaki duygusallığı..Çok duyarlı olmak da iyi değil sanki.Yani günümüzün sıkıntısı bu olabilir mi?Bilmiyorum ama benim sıkıntım bu sanırım..Bir yerler de bir çocuk ağlıyorsa eğer herkes ağlasın istiyorum derdine ortak olsun istiyorum ya da ağlamasını durdursunlar istiyorum..İstiyorum da istiyorum yani......Lanet olsun bu güçlülerin güçsüzleri,mazlumları ezme anlayışına lanet olsun!!!Ancak insan;kendisini onun yerine koyduğu vakit ve kendisininmiş gibi derdinin dermanını bulmaya çalışınca ancak o zaman düzelecek bu dünya..Umarım geç olmaz.Diyeceklerim bu kadar çekiliyorum aranızdan!!!

Uzun zamandır sana yazmıyorum günlüğüm,hep istediğim şey yeni evimize geldiğimiz ilk ay bebeğimizin haberini almaktı..
Onu önce buldum sonra kaybettim,Hep istedim ki o testlerde ikinci çizgiyi göreyim,ikigün gördüm de sabaha kadar uyuyamadım dedim ki sen geldin ya artık herşey bambaşka olucak sonra kan testi,değer düşük ikinci test yine düşük sonra gitti..

Bazı şeylerini açık açık yazmayacaksın günlük can...
Kem göz var,fesat insanlar var...
Hamdolsun yaşadığım herşeye ve Rabbimden gelen iyi kötü şeylere
Hakkımızda hayırlısını istiyorum hep ve inan O o kadar iyi biliyor ki kime ne vereceğini
Son zamanlarda biraz moralsiz olsam da beni güldürmek için ellerinden gelen herşeyi yapan şirketteki arkadaşlarım da olmasa inan çekilecek dert değil bazı şeyler
Akşam oldu eve gidesim de yok. Kanka yoğun olmasa kahve ısmarlar ona yüklerdim tüm içimdekileri eh be kızım tam da yoğunlaşacak zamanı buldun

günlüğüüüüüüm
vizelerimin iyi geçmesi için dua edenlerden Allah razı olsun.
bu günlüük halkını çook seviyorum
vizelerimin nasıl geçtiğine gelince bilmiyorum
bana göre iyiydi beklediğimden kolaydı ama söz konusu ingilizce olunca emin olamıyorum.
inşallah iyidir notum.
dergi hazırlamam lazım ingilizce. burdan teamcoco vardı yardımcı olurum sana demişti ama profiline girdim uzun süredir girmemiş. :26:
burdan ingilizcesi iyi olan bana yardım edebilecek olan özel masaj atabilir mi acaba :26:
birde hastayım günlüğüm kapmışım şifayı :2: bunu yazarkende hapşırdım
inşallah iyileşirim hemen. :26:
öpüyorum günlüğüüüm

:))

Günlük bugün berbat bir gündü..
Özellikle vize haftasına girdiğimiz için iş yerinden izin istemiştim, anlaşmıştık. Bugün gelmişler yarın kesin geleceksin işe diyorlar. Bende Skype'dan asistanı olduğum bayana "Benim okulumu, öğrenci olduğumu kimse umursamıyor. Bu konuda başkasından yardım isteyebilirsiniz. Gerekirse müdüre ben kendim iletirim." dedim. Cevap gelmedi. Umarım yarın sabahın köründe arayıp ben mesajını görmedim falan demezler.
Zaten gri günleri hiç sevmiyorum, evde oturdum bütün gün ders de çalışamadım. Diyetimi de bozdum. Depresyona giriyor gibiyim.
Okul, iş, diyet süreci, yalnızlık beni iyice yıprattı sanırım.
Sabırlı ve azimli olmalıyım. Aaah ah!

Ahhh günlük ahhh oğlum emeklediğimden beri çok yoruyo benİ bütün işlerimi yaa o uyurken yada oynarken anca yapıyorum olmadı annem bakıyo arada çok yoruluyorm ama hayatıma geldiğinden beri bambaşka tat kattı bize..her mimiği hareketi ayrı güzel.şimdi bide yürümeye çalışıyo dahada sevimli oldu inş bu kışıda hastalanmadan atlatırız Rabbim isteyen herkese vrsin inş...

Naber günlüğüm?
Karışığım ben de yine...
Sanırım şükürle şükürsüzlük arasında gelgitlerdeyim yine...
Yazasım da yok...
Gideyim en iyisi....Yalnız bir gece beni bekler nasılsa.

Evet doğrudur her insanın bi hikayesi vardır ...
Benim hikayemde Ondan önce ve Ondan sonra ...
Bazen öyle şeyler yaşarsınız öyle insanlar tanırsınız ki aslında hiç bir şekilde hayatınıza girmemesi gerekenlerdir onlar...
Çünkü onlardan sonra hiç bişey eskisi gibi olmaz , olduramazsınız
Mutsuzluğuna bile razı olduğunuz insanlardır bunlar ama her zaman gidecek olanlardır aynı zamanda
Gelmeleri de gitmek içindir

Asla sevemezler
Asla hissedemezler
Asla ait olamazlar

Bütün bunlara rağmen şanslı olanlardansanız

Sizi Leyla Aşkınan Mevla Aşkına ulaştırır

Gerçek ''O''na ulaştırır

Sonra geçmişe dönüp ona tüm yüreğinizle teşekkür edersiniz

O sadece bir yoldur sizi gerçek aşka ulaştıran bir yol ...

Ay günlük biraz rahatladım valla.
Sınavlarımdan iki tanesini rahat rahat halledeceğim. Geri kalan 4 tanesine bol bol çalışacağım. Hayırlısı bakalım.

şaka gibi işte günlük..
maalesef olaylar istedigi sekılde gitmedi.

hayalleri vardı gerceklesemeyen..

icinde kalan seyler vardı tekrar icine kat kat geri dönen...
ne sandı ki o hayatı?

bu kadar basit olsaydı o kadar insan nasıl yer edinirdi?

daha saglam adımlar at
haklı olmak sadece sana özel degil..

akıl vermekte haddime degil.
bazen akıl alınacak duruma düsmedigin sürece

Bgn salak ex kocamın ekım 2011den berı ınternet faturamızı yatırmadıgını ve 600 tl
borcu oldugunu ogrendım,bakalım daha neler ögrenecegım su salagın hakkında ,
tam yalancı düzenbaz çıktı ,amaan eden bulur banane bee.Ben keyfıme bakarım..
Bgn cenazemız var ( Hayat çok kısa,işe girene kadar hergnümü kızıma adayıp
onunla bol vakıt gecırmenın keyfını cıkartacagım,şunun şurasında ne kadar kaldı kı
işe girmeme ;her an olabilir yanii..Bari şimdi rahat rahat oynayıp eğleneyim meleğimle..
Hayat çok kısa,söylemek istediği olanlar hiç durmasın söylesin;söylemeyenler pişman
olur sonra...

ek olarakta can yakıcı oluyorsun bazen.
istedigin kadar yanında olurum
ama benim de engellerim var.

sormustum ya sana sen olsaydın diye.
sen de benım gıbı dusunmustun.

ne oldu simdi yabancı kaldık brbirimize.
diyorum ya hayatı basit mi sandın?
ya da ne sandın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…