Sevgili günlük,
haftanın son günü de geldi çattı bak serkan ablasına gitti arkadaşım evlendi herkese bişey oldu bile ayın ortasını bile geçtik allahım hayırlı şeyler çıkarsı karşımıza inşallah..
dün öğleden sonra serkan aradı konuştuk ama buz gibi estirdi resmen hem arıyo hemde tripli konuşuyo bu ne demekse artık..
üzüldüm ben öyle konuşmalardan ziyade bana karşı ilgili olsun isterdim bu soğukluk en son tartışmamızdan kaynaklanıyor farkındayım ama bu kadar da uyuz olunmaz ya..
konuştuktan sonra teli yine ablasına verdi hattı kapandı..bende gece biraz sancım vardı üşüyodum da bide smsim de 12den sonra bitçekti erkenden yatağıma girdim uyumuşum..gece 12.5 ta msj atmış aşkım napıyon diye bende uyuduğumdan göremedim ki görsem de smsim olmadığından cevap yazamıcaktım..
öyle işte günlüğüm biraz saat geçsin ararım teli açıksa konusuruz artık insanca, bakalım olmadı o arar hemen inşallah..
allahım sen yardım et dualarımı kabul et de serkanın bir an önce işi olsun bana çok ilgili olsun allahım ne olur asla vazgeçemesin ve hep yanımda olsun..
arkadaşı fatihin sevdiğini de zorla başkasına verceklermiş çocuk üzüntüden kahroluyordu allahım sen onlara da yardım et bir an önce herşey yoluna girsin sevdiğini ona versinler bizden önce onlar nişanlansın hayırlısıyla çünkü gerçekten onlar da üzülmeyi hak etmiyor rabbim sen onların yardımcısı ol kızın ailesine merhamet ver içlerine kendi merhametinden çookk az da olsa ver de kızlarını sevdiğine versinler..
allahım sen yardım et dualarımı kabul et serkanla herşey yoluna girsin rabbim bu haftasonu da herşey yolunda olsun allahım üzüntü keder verme rabbim..
serkanla ilgili üzüleceğim sebepler verme rabbim herşey yolunda olsun ne olur rabbim herşey yoluna girsin allahım bugün de hayırlısyla üzüleceğim sebepler yaratma rabbim hayırlısıyla bugün ve bundan sonraki günler de yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..