Sevgili günlük,
bu kk'yı seviyorum ya..dertlisiyle dertsiziyle yanımızda olup herbişeyimizi paylaşan arkadaşlarımı seviyorum..
firarperest hamileymiş çok sevindim allah hayırlısıyla doğurmayı sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bütün buraya derdini paylaşıp dermsn bekleyen arkadaşlarımın da aynı şekilde inşallah allahım dularını kabul eder..
bugün yine haftanın başı günlüğüm herşeyin başı gibi biraz durgun, soğuk karışık bir gün geldi bana inşallah üzüntüsüz olur da gerisi hallolur günlüğüm..
haftasonu şükür rabbime üzüleceğim büyük sebepler karşıma çıkarmadı..annemle azcık tartıştık serkana çok sinir olmuştum bana bağırdı diye o da gönlümü aldı annemle de düzelttik,yeni evlenen arkadaşımı aradım sesi iyi geliyordu ona da çok sevindim allah onu da herkesi de mutlu etsin..serkanın arkadası fatihi de mutlu etsin inşallah sevdiğine kavuştursun..
dualarla giriş yaptım günlüğüm inşallah sebep olur da kabul olur..serkanın da işiyle ilgili henüz bi haber yok bakalım günlüğüm bu arada serkan geldi 3gün ablasında kaldı hemen geldi ama keşke işinden bi haber olsa da ikimiz de sevinsek be günlüğüm
allah büyük bakalım rabbimden umut kesilmez bir baktım hemen kursa çağırırlar belki hallolur allahım ne olur yardım et
ne olur rabbim serkanla ilgili üzüleceğim hiç bir sebep olmasın rabbim ne olur yardım et serkan bana çok bağlı olsun sevsin çok değer versin allahım ne olur yardım et ve bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler vermeden rabbim hayırlısıyla bugünümü de geçirmeyi nasip et rabbim ne olur yardım et yardım eli uzat
amin..