Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm şimdi ben, biz bütün kk teyze mi oluyoruz
Firarperest'ime söyle nasıl nasıl nasıl sevindim anlatamam...
Çok mutlu oldum günlüğüm.
O harika bir anne olacak eminim

Bugün yine çocuklar gibi şendim...
Onunla zaman ne de çabuk akıyor..
Olmazları olduruyor...
Yapmam dediklerini yaptırıyor...
Sanırım bunun adı belli.. değil mi günlüğüm

Son düzenleme:
Ne zaman üzülsem ne zaman kendimi yalnız hissetsem yanımda hep o var günlük bana destek olan yalnız değilsin diyen gözleri aşkla bakan bi adam.
İşte bu anlarda bir kere daha iyi ki varsın dedirttiriyor

Gunluk ben geldım
Nerden baslasam bılemedım ah gunluk kocacıgım 5 gunluk sehır dısına egıtıme gıdıyor yalnızım yıne ozluycem cok Allah onu basımdan eksık etmesın ıns. Sag saglım gıtsın gelsın ıns. annemı cokkk sevıyorum gunluk o benım canımmmmm Allah ona uzunnnn omurler versın ıns. Saglıcakla hep yanımda olsun benım canım annem

Yarın klavuz acıklanıyor bakalım hayırlısı olsun umut var ıcmde herseyın hayırlısı olsun ıns. Vaktı saatı geldıyse gıderım ıns. Gunlukdaslarım dua edermısınız benım ıcın

Allah hepımızın gonlune gore versın ıns. Amin!

Sevgili günlük,
bu kk'yı seviyorum ya..dertlisiyle dertsiziyle yanımızda olup herbişeyimizi paylaşan arkadaşlarımı seviyorum..
firarperest hamileymiş çok sevindim allah hayırlısıyla doğurmayı sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bütün buraya derdini paylaşıp dermsn bekleyen arkadaşlarımın da aynı şekilde inşallah allahım dularını kabul eder..

bugün yine haftanın başı günlüğüm herşeyin başı gibi biraz durgun, soğuk karışık bir gün geldi bana inşallah üzüntüsüz olur da gerisi hallolur günlüğüm..
haftasonu şükür rabbime üzüleceğim büyük sebepler karşıma çıkarmadı..annemle azcık tartıştık serkana çok sinir olmuştum bana bağırdı diye o da gönlümü aldı annemle de düzelttik,yeni evlenen arkadaşımı aradım sesi iyi geliyordu ona da çok sevindim allah onu da herkesi de mutlu etsin..serkanın arkadası fatihi de mutlu etsin inşallah sevdiğine kavuştursun..

dualarla giriş yaptım günlüğüm inşallah sebep olur da kabul olur..serkanın da işiyle ilgili henüz bi haber yok bakalım günlüğüm bu arada serkan geldi 3gün ablasında kaldı hemen geldi ama keşke işinden bi haber olsa da ikimiz de sevinsek be günlüğüm
allah büyük bakalım rabbimden umut kesilmez bir baktım hemen kursa çağırırlar belki hallolur allahım ne olur yardım et
ne olur rabbim serkanla ilgili üzüleceğim hiç bir sebep olmasın rabbim ne olur yardım et serkan bana çok bağlı olsun sevsin çok değer versin allahım ne olur yardım et ve bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler vermeden rabbim hayırlısıyla bugünümü de geçirmeyi nasip et rabbim ne olur yardım et yardım eli uzat
amin..

Haftasonumuz güzel geçti şükürler olsun...
Bugün ilk kemoterapiyi alıyoruz günlükcan,
Dualarım sevgilim ve babasıyla...
Yanında olup ellerini sımsıkı tutmak gerekirse omzumda ağlamasına izin vermek isterdim şuan
Ama aynı şirkette olduğumuz için ikimizin izin alması göze batardı.
Kimbilir şuan ne halde,hangi korkular içinde...
Geçecek herşey biliyorum en başından beri ettiğim tek dua canını çok yakma Rabbim babamızın.
Allah'ım senden çok şey isteyen bir kulun değilim ama ne olur ağzımızın tadını,huzurumuzu bozma,
Bozmak isteyenlere fırsat tanıma...

sevgili günlük sürpriz bi gelişmeyle eşim geldi ama biraz buruktuk iş arkadaşı iş kazsı geçirdi ve vefat etti. iki çocuğu varmış biide eşi hamileymiş çok üzüldük çok ama elden ne gelir takdiri ilahi
ama eşime daha sıkı sarıldım ya eşim geçseydi o an o yoldan dedim hep yani günlük insan çok aciz bi varlık olanlar karşısında savunmasız en iyisi hayatı takmadan yaşamak gerçekten çok boş bugün varız yarın yokuz

yazamadım duramadım günlükk-- firarperest-- anne oluyormuş çook sevindim hiç konuşmuşluğumuz yok ama burda okuduklarım hakkında biraz tanımıştım onu çook iyi bir anne olacağına eminim Rabbim inş. sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inş. bana gelince istanbula gitmicemm demiştim yaa gidiyorumm günlük ya arkadaşlarımın hepsii gidiyor onları görğnce bende heveslendim napimm ama annemlerin hala haberi yokk sürpriz yapıcamm

Benim niye btün gülüşlerim yarım kalıyor be günlüğüm...
Her güzel günün ardında neden bir kötü sürpriz bekliyor beni...
Artık mutlu olmaya korkuyorum...O anın tadın bile çıkaramıyorum bir şey olcak diye..
Bak yine oldu...
Ve ben artık yoruldum günlüğüm...
Çok yoruldum...
Tek istediğim namusumla, mutlulukla ona kavuşmak...
Niye sarpa sarıyor her şey...
Daha kaç yıl sürüp gidecek bu saklambaç...
Bak işte böyle sobeler seni hayat bir gün bir yerde..
Ama ben çok sıkıldım günliğüm çok..
Gözyaşlarım aka aka tükenecek çok kötüyüm şu an günlüğüm ben.
Artık gücüm kalmadı...

Sevgili günlük,
Bunlar sana yazdığım ilk satırlar. Artık unutkanlığımın önüne geçemiyorum, senden medet umuyorum.
Nişanlılığımın tadını çıkaramadığım şu günlerde, artık gerçekten bana dost olanları görebiliyorum. Ne mutlu...
Her şerde bir hayır vardır derler, doğru.
Hiç günahı olmayan sevdiğime koyduğum bu ambargo beni vicdanımla hesap yaptırmaya zorluyor.
3 gündür ona söyleyemediğimi sana söylüyorum günlük, ben onu seviyorum.

Hani derler yaa Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez diye gerçektende öyle...
o sıkıntılı bunalımlı haller çoook geride kaldı.
eşimle evimde musmutluyum,huzurluyum aşklayım be günlük!
herşey daha da güzel olacak çok umutluyum..
yeter ki şükredip kıymet bileyim öyle değil mi?

Yüreğim düğüm düğüm...
Ne konuşacak kimsem var ne de konuşmaya mecalim...
İçimdekileri anlatacak söz bile yok artık..
Suçumuz ne bizim...Sevmek mi, vazgeçmemek mi?
Gidip annemin babamın karşısında haykırasım var...
Tükeniyorum oysa günlük...Görmüyorlar

Bize dair , geleceğimize dair, yuvamıza dair hiç umut yok ..
ne kadar kolay kurulabilen bi cümle di mi ?
sensiz ölürüm diyen insandan bunları duyunca ..
hayat o an duruyor , kalbine bi acı çöküyor, duymuyor , görmüyorsun ..
sonra kendine geliyorsun ..
canın acıyor , hayat devam ediyor ..
gülümsüyorsun etrafa ..
o acı bi şekilde bakıyor ..
ve bir masal daha bitiyor.
bir gün başkasını sevmek zorunda bıraktığın için beni , seni asla affetmeyeceğim ..
genede iyi ol , yolun açık olsun ..

Bu haftaya yine çok yoğun başladık günlük bu hafta hep böyle geçer artık...

Bugün aöf derslerimin sorularını sipariş verdim.. Gelsin kargom azmedip çalışacağım bu sefer...

Bütünlemede geçerim kesin dediğim derslerin hiç birinden geçememişim, hayatta geçemem bu ders bana yapışır dediğim dersden geçmişim..

Çokkk şaşırdım.. Demek ki o diğer dersleriminde biraz üzerine düşsem geçecekmişim...

11 dersim var bi veripte mezun olsam.. Bu açıköğretimi hiç bitiremeyecekmişim gibi geliyo ama hayırlısı bakalım biter elbet..

“Ni’mel kâdir Allah” “Her şeye gücü yeten Allah ne güzel, ne büyük kudret sahibidir.”

Çok yakın bir arkadaşımın hamilelik haberini almışım gibi günlükk
Allah hayırlı evlat versin firarperest'e :)

firarperestim valla teyze oluyormuşum gibi hissettim inan :)
sende erken annemlerden olacaksın desene inan tüylerim diken diken oldu, allah sağlıkla çocuğunu dünyaya getirmeyi nasip etsin...
allah zamanı gelince bize de nasip etsin miniş minişlerden inş.
şu ara çok zor olur zaten düşünmüyoruz ama içim bebişleri görünce fıkır fıkır olmuyor da değil yani :)

aslında bugün çok kötü bir haber aldım günlüğümmm
okuldan bir hocamızın kardeşi dün Hakkaride şehit olan askerlerimizden bir tanesiydi...
haber herkesi mahvetti...çok etkilendim günlüğüm...
ne olacak şu halimiz bilmiyorum...
yıllar önce ben doğmadan daha dayım şehit gitmiş ve yıl 2012 olmuş halen analar kan ağlıyor...
annanem yıllarca kendine gelemedi...
arda kalan sadece yüreklerde kalanlar oluyor...nediyim
ahh ahh...

artık benim de bir işim var günlüüüüükkkkk

hem işim var hem arabam var artık inanamıyorumm şirketten araba verdiler dualarım kabul oldu günlükk :124::124: :119:

Bugün bu sana kaçıncı gelişim...
Napayım gidecek bir kapım yok...
Aynı evde iki yabancı...Ölsen haberi olmaz...
Hayat iki çizgide oynanan bir oyun gibi.
Bir yanda hayallerin, kalp atışların...
Bir yanda gerçekler ve engeller...
Bir yanda sendeki güzel haberler...
Bir yanda sayfandaki gözyaşları...
Zamanı var her şeyin biliyorum.
Elimdekilere şükür de etmeliyim biliyorum.
Peki ben niye böyle mutsuz, böylesine yarım, böylesine gözyaşı doluyum...
Benim gönlümün muradı ne zaman gerçekleşecek...
Hayırlısıyla gelsin o günler artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…