Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm ben geldim. Benim için ne güzel şeyler yazmış arkadaşlarım Allah razı olsun. Çok mutlu oldum. Bana öyle güzel bakmışlar öyle güzel görmüşler ki beni ne diyim bilemiyorum. Çok moral buldum. Girdiğimiz süreç zor, tecrübesizim. Korkularım var yüreklendirdiler beni. Onlara çok teşekkür ediyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin.
Bugün hastahanedeydim, hamileliğim kan testi ile kesinleşmiş oldu Henüz çok küçük bebeğim çok uzuuuuunnnn bir yolumuz var. Eşim... Çok mutlu, sürekli gözleri doluyo canım benim. Bugün ailelere de söyledik. Çığlıklar mı dersin gözyaşları mı dersin ayyy çok garip hissettim. Ben bu kadar büyüdüm mü dedim ya. Daha dün üniversite sıralarını paylaştığım insanla evlendim ve şimdi de bir çocuğumuz olacak. O zaman bunları hayal etmemiştim ama iyi ki oldu iyi ki...
Bu arada taşınıyoruz günlük, ada günleri bitiyor. Çok mutluyum. Yeni bir hayat başlıyor bizim için. Bebeğimin kısmeti

günlük yazamadan edemicem. kendimi teyze oluyomuş gibi hissettim ya.
burda o kadar çok anımızı paylaştık ki sanki firarperestin doğacak bebeğinin teyzesi olacamışım gibi hissettim okurken.
Allah hayırlı bi evlat versin

Sevgili Günlük.... Değişik bir gündü... Çok mutluydum ama ben bugün...

19 Kasım... Eşime evet deyişimin 9. yılına girdik Günlük... Baksana seneler ne de çabuk geçmiş ama şu 15 ay geçmek bilmiyor, askerlik, hasret bitmiyor... Ama biliyorum ki gün gelecek, devran dönecek... Ayrı gayrı kutlamak üzüyor insanı ne de olsa sevdiğini yanında görmek istiyor insan böylesi özel günlerde... Allahım daha ayrılık göstermesin de buna da katlanacağız... Dönüşümüz muhteşem olacak

Eşime cumartesi çarşı iznine çıkacağı gün kendi ellerimle yaptığım şeker hamuru kurabiyelerden gönderdim, her birinin üzerinde anılarımızdan esintiler vardı, en önemlisi sevgim, hasretim, ömrüm vardı... Çarşı iznini kitlemişler sinirden ağlamış, sonra komutanla konuşup çarşıya çıkabilmiş, gönderdiklerim de sürpriz oldu, çünkü bilmiyordu gönderdiğimi, ayrıca bir de mektup yazmıştım... Hepsini almış, bir de mutluluktan ağlamış eşek sıpam... Çok mutlu olmuş... Onun mutlu olması da beni çok mutlu etti... İyi ki ömrüme ömür katan biri var

Canım Bi'Tanem... Neler neler yaşamadık ki... Şu geçen zamanın dili olsa konuşsa... Yaşadıklarımızı haykırsa

İyi ki bana sarılma cesaretini göstermişsin, iyi ki sana yenilmişim... İyi ki varsın, iyi ki varız... Allahım bir daha özel günlerimizi ayrı kutlama ihtimalini aklımıza dahi düşürmesin.... Doğum günümüz kutlu olsun Bi'Tanem... Nice yaşlarımıza...

PS: firarperest arkadaşımıza söyler misin Günlük.... Harika bir anne olacak eminim... Allahım hayırlı evlat nasip edecek inşallah...
Umarım bize de nasip eder....

Son düzenleme:
bütün sevenler, kolayca evlensin sevdigiyle, zorluk cıkarmasın kimse.. lütfen..:109:

Sevgili günlük,
geldi yine haftanın 2.günü..allahıma şükürler olsun..zaman ne kadar da çabuk geçiyor be günlüğüm hayırlısıyla 2013ü de gülen gözlerle görmek nasip olur inşallah..bütün dertlerimizi 2012ye atar 2013e kaçar gideriz inşallah..

dün serkan öğleye doğru buluşmak istedi 12de işten çıktım ileri sokaktan aldı beni gittik evlerine bi güzel sarmaştık kokusunu özlemişim sonra biraz konuştuk falan 1 saat su gibi geçti..işe geri geldim biraz msjlaştık saat 5 olmuş eve gittim akşam yemekten sonra arkadaşıma gittim biraz muhabbet ettik eve geldim 1-2 serkanla msjlaştık uyudum bigün daha bitti günlüğüm..
bugün yine açtığım gözlerimi kapatasıya kadar üzüntü keder görmeyi nasip etmesin rabbim..
bugün de ne olur rabbim serkanla ilgili üzüleceğim sebepler yaratma rabbim gösterme..ne olur rabbim serkanla ilgili de hayırlı haberler almayı nasip et rabbim ne olur yardım et bugünüm de hayırlısıyla güzel bir şekilde üzüntüsüz kedersiz geçsin rabbim onunla ilgili üzüleceğim sebepler verme allahım yalvarıyorum yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

Günlüğüm günaydın herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun. Günlükte alıntı yasak olduğu için tek tek cevaplamıyorum ama hepsini okudum çok mutlu oldum. Cecen in de özel mesaj kutusu doluymuş geri dönemedim o yüzden haberi olur inşallah. Öyle işte günlük.
Şimdi taşınma telaşımız başlayacak. İlk kez ev taşıcaz eşimle. Bakalım nasıl olacak nereden başlasam bilemedim. Bi de uygun bi nakliye şirketi bulabilirsek iyi olacak.

Hani bazen herşey güzel giderken korkarsın ya günlük can.
Elinde değildir işte korkar hep kötüye yorarsın iyi olayları bile...
Kendine işkence çektirmenin başka bir yoludur bir nevi.
Sabahtan beri dua ediyorum Allah'a alsın içimdeki bu kuruntuları diye.
Al Rabbim kötü düşüncelerimi dağlara,taşlara ver.
Yoksa ben yiyeceğim kafayı düşünmekten

Bugün hep gözlerim dolu dolu. Birçok farklı sebep var. Ders çalışmaya başlayacağım ama bir türlü elim gitmiyor.
Sanki dünyam küçüldü. Ben hala bu şehre alışamadım.
İş başvurularımdan geri dönüş olmaması da çok üzüyor beni.
Ailemden uzak olmam da en çok bu zamanlar acıtıyor içimi.
Bugün böyleyim ama Allah büyük.
Su akar yolunu bulur ve ben mutlaka devam ederim bir yerlerden.

Dün öğleden sonra ve şu saate kadar... telefonum hiç çalmadı. Sadece o arardı ya bazen, şimdi o hiç aramadı...

Sevgili günlük bugün birkez daha anladım ki insan sevdiklerinin kıymetini onlardan uzakta olunca anlıyor.. Oysa şimdi tanıdık bir yüze, tanıdık bir sese ne kadar ihtiyacım var..

sevgili günlük,
ben artık öğretmen oldum ya inanılır gibi değil, bütün gün okulda etrafımda bıcır bıcır dolaşan bücürler var.

inanılır gibi değil, bakalım nasıl olacak?

benim kuzenimin sevgilisi olmuş.
eskiye ragbet etme demiştim ona
işine karısmak da istemedim tabi
ama böylesi daha güzel bence
inan ki senden cok ben sevindim.

hep mutlu ol e mi
canım kuzenim

kadınlar kulübü okuyup okuyup manyağa bağlıyorum be günlük
hayır yani,yola çıktığında kadınların yönünü değiştirdikleri, taş çatlasın elli kişilik köyde görev yapıyo garibim,hala neyin tribindeysem
püfff bu eşeğe aşık olmaya başladığımdan beri kendimi tanıyamıyorum günlük.
Oysa arkadaşken ne rahattım; beni üzdüğü için özür dilediğinde 'özür dilemene gerek yok,çünkü takılmadım bile.açıkçası seni pek sallamıyorum ' derdim
eyy gidi ey ben hayatımda kıskançlık nedir bilmezdim yaa,neler oluyo bana Tatilimi rahat rahat yapiim diye terkederdim konuştuğum çocuğu,telefon meşgulse meşguldür akşama tekrar arardım...
ama şimdi ne bohtan hallerdeyim,telefon mu meşgul,bi daha ara bi daha bi daha..sonra mesaj at 'kaç dakkadır kimle konuşuyon be ağaç olduk' diye...
İçinde sevgiliyi geç bir kız bile geçmeyen eski anılarını mı anlatıyo???Benden önce de gülüp eğlendiği bir hayatı olduğunu farketmek bile acı veriyo bana
ne tür bi manyak oldum,Allahım yaaa...
inanamıyorum kendime,sevmiyorum da bu hallerimi
gerçi eşek sıpası çok seviyor,eğleniyor bu hallerimle.
Sen diyor,sen kıskanacaksın ha birini???Söyleseler gülerdim de inanmazdım diyor
haklı,bana söyleseler ben inanırmıydım sanki...
işin kötüsü bizim yıllar önce sevgili olmamamızın en büyük nedeni beyefendinin kıskançlıkları ve benim kısıtlanmaya zarre tahammül edemememdi
nerdeen nereye
acaba körle yattım da şaşı mı kalktım???

Sevgili günlük,
bak bugün yine rabbim gözlerimi açıp buraya yazmayı nasip etti şükürler olsun allahıma hep yardım eli uzatıp derdimize derman olduğun için verdiğin şu nimetler için, içimizde bulunan şu merhamet,şu sevgi için herşey için şükürler olsun rabbim sana teşekkür ederim..

dün.........öyle gözyaşlarıyla dolu bir gündü ki anlatmak yoruyo be günlüğüm...dün öğleden sonra saat 1 olmuş
serkandan daha ses yoktu uyanamadı heralde deyip msj attım uyanmadın mı diye 5dk sonra yeni uyandım diye msj geldi böyle tınlamamalar falan anlamadım yeni uyandığında yaklaşılmıyo beyefendiye bende sustum...
neyse serkanın yakın arkadaşı benmde abim gibi bildiğim bir arkadaşımız fatih aradı napıyon falan diye işyerime yakınmış kardeşimi bi göreyim dedim dedi..bende tabi buyur gel dedim o da kız arkadasım da yanımda olur mu dedi bende olur dedim..sözde serkan da gelecekti ama yeni uyandıgından gelmemiş neyse bunlar geldikleri sırada çocuk esirgemeye götürülmek üzere iki küçük bebek getirdiler
yazıları varmış bende onunla acilen ilgilenince arkadslara kusura bakmayın dönücem size dedim onlar da tamam dediler çay getirip verdim içerlerken yazıyı yazıyordum mahçup olmamak adına hani ilk defa geldiler ayıp olmasın diye..

velhasıl iş arkadasım benim bir üstüm geldi yazıyı getirdi şurda ir eksiklik var deyip bağırdı arkadslarımın yanındarezil oldum düzeltiriz dedim o sırada da arkadsım pcden baktıgım seye benmle birlikte bakıyodu ona da dönüp hayırdır sen neden geldiğimde pcye bakıyordun dedi o da garibim ne diyeceğini bilemedi sonuçta onun da kız arkadası yanındaydı..
sonra yazıyı da alıp çekip gitti odasına sonra konusucaz dedi bende tamam dedim bizimkiler gitti ardından ağlama krizine girdim
bütün gün yazıyı halledip hıckıra hıckıra ağladım o sırada beni çağırdı neden ağlıyo dedi sebebini anlattım flan tamam o konuda haklısın ama seninde kurumun pcsine dısarıdan gelen birini dokundurtman normal değildi deyip üste cıktı biraz da vicdan azabı duyar gibi üzülüyorum dedi...ben onun çıragı değiilim kardeşi de değilim bana bağırmaya hakkı yok artık çok sıkıldım günlüğüm gerçekten 3kişinin işini yapmak çok yoruyo beni anlatamam günlüğüm çok sıkıldım bugün müdürle görüşüp yıllık izne ayrılcam baksınlar başlarının çaresine..eve gittim gözler şiş annem anladı hemen ona da anlatmak zorunda kaldım bu sabah kalktım gözler yine şiş
öyle işte günlüğüm allahımın bana verdiği sabırla ayaktayım..serkanla da konustum canmın sıkkın oldugunu anladı o da zaten sinirliymiş ayrı bir deli oldu bana da bi soguk konusmalar anlamadım dün gece de bi asker arkadasını birliğe bırakmaya gitti gece 2.5ta msj atmış bende uyuyodum artık öyle günlüğüm allahım yardımıyla inşallah dert sıkıntı keder olmadan güzel günler geçircem biraz istirahat etmek istiyorum..
allahım ne olur bugün de hayırlısıyla üzüntü keder sıkıntı olmadan güzel birgün olur rabbim ne olur yardım et serkanla ilgili hiç bir üzüntüye sebep verme rabbim üzüleceğim sebepler yaratma rabbim yardım et bugünümü de hayırlısıyla geçireyim allahım ne olur serkan beni çok sevsin değer versin rabbim onun işiyle ilgili de güzel haberler alayım rabbim sen yardım et merhamet et yardım
eli uzat
amin..

Aslında çok sakin yapıda biri olmama rağmen arada benimde asfalyalarım atmıyor değil
Buna sebep olan kişi kim olursa olsun o an gözüm hiçbirşeyi görmüyor ve tuz parça edebiliyorum herşeyi.
Sevgilimin demesine göre şirretin alası oluyormuşum biliyor musun günlük can?
Ama hiç sebebini sormak aklına gelmiyor neden böylesin diye
Kıskanıyorum.Yoldan geçen hatunlardan filan değil,bildiğin şirkette ona kuyruk sallayan ucuz kadınlardan
Bir süre daha sessizliğe bürünmeye ve eğer devam eden olursa ipini kendi ellerimle çekmeye karar vermedim de değil hani
Bu seninle aramızda sır olarak kalsın çünkü O dahil kimse bilmiyor
Öpüyorum minik kuşum

Ne çok yoruldum artık. Durulsun istiyorum herşey biraz yalnız kalmak, hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Öfkemi bile kusamıyorum herşeyi içimde yaşıyorum bazen duvarlarla konuşurken buluyorum kendimi. Bu ben olamam...

Düşünüyorum bazen geceleri tüm yaşadıklarımı...

Tüm hayallerime elveda dedim artık. Belki çok uzun bir süre daha bu yaralarım iyileşmeyecek. Belki her oğluma baktığımda ona dair birşeyler parçalanacak içimde tekrardan. Zamanla geçecek mi? sanmıyorum, hissetmiyorum şuan.

Sadece yalnız kalmaya ihtiyacım var bunun farkındayım. Deli gibi bağırayım ağlayayım ama kimse duymasın yastıklara sarılayım yada ne bilim onun bana 5 yıl önce aldığı beyaz ayıcığıma. Onun kokusunu hissederek ağlamak istiyorum evet yüzüne söylemek istediklerim var ama yapamıyorum.

''Sen adam olamadın''--- ''bir bana sahip çıkamadın''---''Deli gibi sen mutlu ol diye çalıştım yine de yaranamadım'' vs. vs. diyesim var. Ama yoksun işte yoksun... Kalbim param parça olurken toplamak için gelmiyorsun işte. Yaralarımı bir tek sen sarabilirsin ama içimden buna izin vermekte gelmiyor. Beni kimse anlayamıyor çünkü bende ne hissettiğimi hala bilmiyorum.

bugün yazasım var sana günlük
nişanlıma sürekli forumdan bahsediyom, kızları anlatıyom, konuştuklarımız anlatıyom
bi kere bile sormadı hani bakim hangi forummuş bu diye
ben olsam on kere didik didik etmiştim şimdiye kadar
e ben de kaşındım, neden sen bana hiç sormuyosun dedim.. o da her zaman girdiğin forum değil mi işte dedi
ben de evet ama insan merak etmez mi yahuuu dedim.. o da istiyosan hemen bulayım hangisi olduğunu dedi
ama aramaz muhtemelen, meraksız sevgilim benim.. güvenilmek güzel şey
keşke zaman zaman ben de ona güvensizlikler yapmasam.. ama kadın aklı farklı çalışıyo işte
bi de burda bi sürü şey okuyoz ya.. gerçi artık kızlarla olan topikten başkasına girmiyorum desem yeridir.
güne güzel başladım, düğün fotoğrafımız için buradan bi arkadaşla görüştüm
eşi foto çekiyomuş, güzel de bi elektrik aldım onlarla çalışabiliriz belki
foto konusunda o kadar hevesli ve heyecanlıyım ki
yaşadığım yerde klasik foto stüdyoları var ve incelediğimizde hiç ruh göremedim ben o fotolarda
neşeli olsun, sıcak olsun istiyorum

bi arkadaşım, erken başladın hazırlıklara sıkılırsın demişti ama hiç sıkılmıyorum
aksine hep aynı heyecanı duyuyom.. sıkıldığım tek nokta daha zaman olması.. ama o da geçiyo bak
7 aydan aşağı indik nerdeyse..

haftaya balayı rezervasyonumuzu da halletmiş oluruz büyük ihtimalle
en çok da onun için heyecanlanıyorum.. çok istediğim bi otel var.. cornelia diamond
o oteli gördüğümden beri başka bi otel istemiyorum resmen
bi şeyi görüp beğenince diğerleri gözüme gözükmüyo bile resmen, gelinliğimde olduğu gibi
bi de maxx royal var onu sevdicek daha çok istiyo sanki.. ama onun daha pahalı olduğunu düşünüyoz
gerçi hemen hemen aynı bile olabilirler çünkü cornelia diamond da pahalı bi otel
valla 5 binden aşağı olmucak sanırım.. ama o vereceğimiz parada asla gözümüz kalmayacak
ikimizin de en heveslendiği şey balayı.. düğün salonunu bile onun için daha uyguna tuttuk

bi de dün akşam damatlık için heyecanlandım gerçi başıma gelecek var
nişanlım dünyanın ennn kararsız insanı
muhtemelen bütün mağazaları en az 2 kere gezcez
ama olsun, o gün gelsin istiyorum
heyecanla denesin hepsini istiyorum

günlük ben çok mutlu olmak istiyorum

Son düzenleme:
Kıymet bilmez insanlara iyilik yapma! Hadi bakalım belki 50 kere söylersen öğrenirsin. Öğrenmem lazım günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…