Sevgili günlük,
bak bugün yine rabbim gözlerimi açıp buraya yazmayı nasip etti şükürler olsun allahıma hep yardım eli uzatıp derdimize derman olduğun için verdiğin şu nimetler için, içimizde bulunan şu merhamet,şu sevgi için herşey için şükürler olsun rabbim sana teşekkür ederim..
dün.........öyle gözyaşlarıyla dolu bir gündü ki anlatmak yoruyo be günlüğüm...dün öğleden sonra saat 1 olmuş
serkandan daha ses yoktu uyanamadı heralde deyip msj attım uyanmadın mı diye 5dk sonra yeni uyandım diye msj geldi böyle tınlamamalar falan anlamadım yeni uyandığında yaklaşılmıyo beyefendiye bende sustum...
neyse serkanın yakın arkadaşı benmde abim gibi bildiğim bir arkadaşımız fatih aradı napıyon falan diye işyerime yakınmış kardeşimi bi göreyim dedim dedi..bende tabi buyur gel dedim o da kız arkadasım da yanımda olur mu dedi bende olur dedim..sözde serkan da gelecekti ama yeni uyandıgından gelmemiş neyse bunlar geldikleri sırada çocuk esirgemeye götürülmek üzere iki küçük bebek getirdiler
yazıları varmış bende onunla acilen ilgilenince arkadslara kusura bakmayın dönücem size dedim onlar da tamam dediler çay getirip verdim içerlerken yazıyı yazıyordum mahçup olmamak adına hani ilk defa geldiler ayıp olmasın diye..
velhasıl iş arkadasım benim bir üstüm geldi yazıyı getirdi şurda ir eksiklik var deyip bağırdı arkadslarımın yanında
rezil oldum düzeltiriz dedim o sırada da arkadsım pcden baktıgım seye benmle birlikte bakıyodu ona da dönüp hayırdır sen neden geldiğimde pcye bakıyordun dedi o da garibim ne diyeceğini bilemedi sonuçta onun da kız arkadası yanındaydı..
sonra yazıyı da alıp çekip gitti odasına sonra konusucaz dedi bende tamam dedim bizimkiler gitti ardından ağlama krizine girdim
bütün gün yazıyı halledip hıckıra hıckıra ağladım o sırada beni çağırdı neden ağlıyo dedi sebebini anlattım flan tamam o konuda haklısın ama seninde kurumun pcsine dısarıdan gelen birini dokundurtman normal değildi deyip üste cıktı biraz da vicdan azabı duyar gibi üzülüyorum dedi...ben onun çıragı değiilim kardeşi de değilim bana bağırmaya hakkı yok artık çok sıkıldım günlüğüm gerçekten 3kişinin işini yapmak çok yoruyo beni anlatamam günlüğüm çok sıkıldım bugün müdürle görüşüp yıllık izne ayrılcam baksınlar başlarının çaresine..eve gittim gözler şiş annem anladı hemen ona da anlatmak zorunda kaldım bu sabah kalktım gözler yine şiş
öyle işte günlüğüm allahımın bana verdiği sabırla ayaktayım..serkanla da konustum canmın sıkkın oldugunu anladı o da zaten sinirliymiş ayrı bir deli oldu bana da bi soguk konusmalar anlamadım dün gece de bi asker arkadasını birliğe bırakmaya gitti gece 2.5ta msj atmış bende uyuyodum artık öyle günlüğüm allahım yardımıyla inşallah dert sıkıntı keder olmadan güzel günler geçircem biraz istirahat etmek istiyorum..
allahım ne olur bugün de hayırlısıyla üzüntü keder sıkıntı olmadan güzel birgün olur rabbim ne olur yardım et serkanla ilgili hiç bir üzüntüye sebep verme rabbim üzüleceğim sebepler yaratma rabbim yardım et bugünümü de hayırlısıyla geçireyim allahım ne olur serkan beni çok sevsin değer versin rabbim onun işiyle ilgili de güzel haberler alayım rabbim sen yardım et merhamet et yardım
eli uzat
amin..