Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğün ilk sayfasındaki yazımı okudum ve bi sene boyunca hayatımda ne değişti diye düşündüm...

Ama hiç bişey değişmedi günlük.. Sadece sabretmeyi ve dayanmayı öğrendim..

Kimseye hiç bişey belli etmeyeyim diye gülümsedim hep..

Dışardan beni görenler aman bu kızın hiç derdi tasası yok hep mutlu diyolardır belki..

Ama öyle değil işte...

Dün yemekten sonra çikolata istedi canım evdede yokmuş bende taktım annemi koluma markete gittik beraber..

İstediğim çeşitlerden aldım konuşa konuşa eve dönüyoruz ..

Bi baktım karşıdan o geliyo.. Yıllarımı verdiğim uğruna canımı bile hiç düşünmeden verebileceğim insan.. Yanı boş değildi koluna takmış birini..

O an başımdan aşağıya kaynar sular döküldü sanki... hayır olamaz ben mutsuzken onun mutlu olmaya hakkı yok dedim içimden..

Annemde gördü, ben annemin yüzüne bakamadım.. Utandım bişey diyemedim..

Eve gelince o bi heves aldığım çikolataları yiyemedim.. Banyoya girdim orda ağladım..

Ben hak etmiyorumdur belki mutluluğu günlük ne dersin..

Belkide insanlara bu kadar güvenmemem gerek.. Gözümde onu o kadar çok büyütmüşüm ki..

Yoruldum günlük yemin ederim çok yoruldum..
Mutlu gibi görünüp gülümsemekten çok yorldum..

Bayadır yazmıyordum buraya ama hayatımda bir değişiklik yok işte
Sevgilim, herşeyim askerde hala gelemedi
Sanırım o gelince bi hareketlilik olacak çünkü planlarımız var
Bizi de nişan, düğün telaşı saracak inşallah
Her gün sesini duyuyorum fakat bu yetmiyor sarılmak istiyorum ona yüzüne bakmak istiyorum...
İş durumlarım desen saçma sapan.
Küçücük bi şehirde kaldım ne kadar iş imkanı olabilir ki burda
Bi yandan sevgilimle olan planlarımızı düşünüyorum bi yandan da kariyerimi...
Olmayan kariyer
Çok fazla hata yaptım pişmanlık duyduğum şeylerde oldu fakat kariyerimin böyle olması hata değil imkanlar en azından onun bilincindeyim.
Of sevgilime ihtiyacım var onunla konuşup dertleşip yardım almaya...​

yalnızlığın dibiyim yine bugun günlük.sinemaya yalnız giderim çayımı yalnız içerim tercihlerimi yalnız yaparım sanırım çevremde sadece insan kalabalığı var yada ben göremiyorum.erkek arkadaşım var her zaman işi vardır plan yapılmaz yapılsa uyulmaz çunkü heran müsterisi gelebilir.düşün bu akşam bile neyse.bu kadar.

Günlükcan mutluyum huzurluyum
Herkese haykırasım bağırasım var yaa

Düğün için salon tuttuk 1 Eylülde EVLENİYORUZ

detayları zamanla karar vereceğiz
şuanda şaşkınız heyecanlıyız
ne nasıl ne zaman olacak diye plan yapıyoruz

Alalhtan buradaki can dostum Speddyim ve diğer kızlar var
onların sayesinde seçeneklerim azalıyor
fikir alıyorum
onlar olmasa hiçbir iş beceremem sanırım

kafana vurup pekmezini akıtmak istiyorum şuan

ve bunu büyük bir zevkle yapabilirim

bazen beni ne kadar da sinir ediyor günlük

çarpasım geliyor o güzel gözlerine mor mor baksınlar

..........

şaka tabiki ama hayalimde yapmamın sakıncası yok hehe:95::89:

sevgili günlük bugün kendimi tamm bir iş kadını gibi hissettim
bu hissi öyle seviyorum ki..
Allah bana da çok aratmadan seveceğim işlerde çalışmayı nasip eder inşallah...

Sevgili günlük,
hayırlısıyla bugün de geldi çattı allahın izniyle herşey yine hayırlısıyla devam edecek..
dün serkanla ilgili çok umutlanmasam da bir haber geldi..iş arkadaşımın eşi şu işkurla ilgili serkanla görüşmek istedi serkan da gitmiş onu bi arkadaşa yönlendirmiş o arkadaş ta aralık yada ocakta kursu başlatmayı düşünüyoruz demiş günlüğüm bir an önce şu kurs başlasın ne olur allahım aralıkta hemen başlasın ve serkan hemen işe girsin rabbim ne olur yardım et

neyse sonra eve gittim yine normal tv izle falan derken bi arkadaşım aradı konuştuk sonra da uyudum bugün de hayırlısıyla şuraya gelip yazmayı nasip ettiği için rabbime şükürler olsun..
iznimi de aldım günlüğüm yarından sonra 9gün yokum evde istirahat etmeyi düşünüyorum inşallah öyle de olur allahım sen dert keder sıkıntı verme rabbim yardım et allahım ne olur serkan arada bir soğuk oluyor bana karşı hiç soğuk olamasın rabbim ne olur yardım et benden uzaklaşmasın çok sevsin değer versin rabbim ne olur yardım et ne olur rabbim herşey yolunda gitsin serkanı işkura çağırsınlar sorunsuz gitsin sonra da hayırlısıyla herşey yoluna girince burdaki mutluluğunu paylaşan arkadaşlarım gibi bende nişanlanıyorum serkanla demeyi nasip et rabbim ne olur rabbim hayırlısıyla o günleri çok geçmeden göster rabbim bugünümü de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler vermeden geçirmemi nasip et rabbim ne olur izin süremde de hiç üzüntü keder verme rabbim serkan bana karşı hep ilgili olsun allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Çaresizliği yaşıyorum. Dün gece oğluma sarılıp saatlerce ağladım kendi yatağımda onunla paylaştığım yatağımda. Minicik elleriyle ağlama diye gözyaşlarımı sildi. Bunu neden ona yaptım bilmiyorum ama ondan başka neyim var ki benim. Kim anlar ki bizi bizden başka. Gece birbirimize öyle sıkı sarılıp uyuduk ki sanırım o da korktu bana birşey olmasından bir sn ayırmadı o küçücük kolalrını üzerimden. Allah'ım sabır ver dayanmam lazım yavruma bunları hissettirmeden yaşamam lazım. Annesi mutlu olmalı, güçlü olmalı herşeye rağmen. Ben iyi bir anne olamamaktan çok korkuyorum oysa onun benden başka kimsesi yok...

Yağmurlu, puslu bir İstanbul sabahından günaydın güllük...

Bu aralar pek uğrayamıyorum kusura bakma ama hayat bizde hep aynı bu sıralar...Evdeki vaktimin %90 ı kızımla geçiyor. Allah razı olsun k.validem dört dörtlük bakıyor, içten, gerçekten ilgilenerek...Ben de çalışıyor olmanın verdiği vicdani yorgunlukla, eve adımımı atar atmaz hemen oyunlara başlıyorum...Büyüdükçe anlıyor ya herşeyi güllük, analık iyice çöküyor omuzlarıma...Her gün k.validemi zorla bizim kapının önüne kadar götürtüp bana sesleniyormuş İnci...Bazen bana öyle bi bakışı var ki, ulan diyorum keşke Mısır da büyük büyük paşa dedem olsaydı da sürpiz miras kalsaydı bana...En azından evimiz olsaydı da çalışmasaydım diyorum...Hatta ağladığım oluyor ama bu sefer de eşimin gururuna dokunuyor "yetmiyorum" diyerek...Gerçi 10 yıllık iş hayatından sonra ev hanımı olan bi Didem'in değil kızına, kendine ne kadar hayrı olur, o da ayrı birşey...Allah işimizi gücümüzü rast getirsin de çalışalım güllük, çok şükür halimize...

Ayın başında K.validem ameliyat olacak, 1 hafta evdeyim kızıma bakmak için...Sonrasında da babaanne-torun, köye gidecekler çünkü burada kızıma bakabilecek başka kimse yok..Oradaki akrablar güle oynaya bakarlar, annem de iyice dinlenmiş olur. Ama beni sorarsan şimdiden bunalıma girdim...Kendimi ev işine, temizliğe ya da en kötüsü eşime sardırırıp tırlatmayayım diye 5 tane roman satın aldım...Bi yandan da evdeyken ne tatlı börek yapsam diye planlar yapıyorum...Allah muhafaza da işsiz kalsam, eşim batar heralde masraflar kopar gider bi süre sonra...

Bende durumla böyle güllük, haftaya doğum günüm...eşim diyo sana ne alayım..."Hatalarını tekrarlamadığın huzurlu bi yıl yaşatsan yeter" diyecektim, laf ağzıma geldi...sustum

günlükkkkk
o kadar soğuk ,işimden o kadar nefret ediyorum ki yazmak hiç gelmiyo içimden
doğru düzgün yemek yiyemiyorum
para alamıyorum
napıcam ben , iş bulmam lazım acilen

Sevgili günlük, tam da sigarayı bırakma gününde sigarayı bırakmışım, kendimi tebrik ederim. :)
İşler hala yola girmedi, yapılması gerekenler hala bekliyor, tek bir adım bile gerçekleşmedi. İyi söyledim olmadı, kötü söyledim olmadı, terbiyemi bir kenara bıraktım gene olmadı... Çare bulamıyorum, işin içinden çıkamıyorum. Acele ettiğimi düşünenlere, bakın herkesin planı programı çoktan oluşmuş diyorum, gene de anlaşılmıyorum!
"Sen içini rahat tut, merak etme!" diyorlar ya, işte o an sinirden çatlıyorum! "Bu benim işim, bırakın biraz da kararları ben vereyim, beni de bu sürece dahil edin! Siz çekilin artık, yeter! Bu kadar müdahaleci olmanız beni çok geriyor!" demek istiyorum ama dersem olacaklardan korkuyorum...
Lütfen ama lütfen, anlaşılmak istiyorum, haklı olduğumun söylenmesini değil! Ben haksız olmak istiyorum, haydi beni haksız çıkarın lütfen, endişelerimin boşuna olduğunu söyleyin ama gerçekçi sebeplerle...
Yalvarırım bana somut donelerle gelin

bazen gidip kendimi bir yerden atasım bir arabanın önüne atlayasım geliyor.
o kadar nefret ediyorum ki kendimden geçmişimden, iğreniyorum bile adından!
ahım büyük şerefsiz. dilerim yanına kalmaz hiçbiri.

bugün işteki 3. günümdü günlük, aman maaşallah o kadar sevdim ki işimi

her sabah güne keyifle başlıyorum ve güle oynaya gidiyorum işe, pozisyonum çok iyi, şartlar çok iyi, olanaklarım çok iyi.... Allahıma binlerce kez şükürler olsun.. 5 aydır işsizdim ama sonunda beklediğime değdi.. hatta yeni mezun birine oranla çok yüksek bi pozisyondan başladım iş hayatına, keyfime diyecek yok çok şükür dillendirmekten korktuğum için gelip sana yazayım dedim, yoksa kimseye bahsedemiyorum konumumu

bu akşam çıkışta beni eve patronum bıraktı günlük.....

ne düşüneyim sence? fesatlık mı olur aklımdan farklı türlü şeyler geçirmek? :26:

alt tarafı eve bırakmış ne var bunda diyeceksin belki ama, "seni ilk gördüğüm an" diye başlayan cümleler kuruyor bana...

işin kötü yanı o kadar karizmatik ki tüm şirket adamın ağzının içine bakıyor ama o hep benmle..

ne yaparsa beni çağırıyor her şeyde benim fikrimi alıyor..

bugün yolda gelirken "bana sigarayı bıraktırcak kadınla gurur duyarım" dedi, ona sigarayı bıraktırmamı istedi... bu arada patron 33 yaşında ve bekar..

ay bilemedimm :26:

kötü niyetli bi insana benzemiyor ama insanların niyetini anlamakta hep sıkıntı çekerim, insan sarrafı değilim ki bi bakışta anlayayım .. neyse zamanla çıkar kokusu, ama onun yanında olmak keyifli.. hiç bu kadar güçlü, ayakları yere sağlam basan bi erkek görmedim.. onun merakı var sanırım şuan içimde..

hayırlısı olsun.. bu durumdan sevgilim hiç hoşnut değl tabi, aramız fena bozuldu..

kendimi işe vereyim yapacak çok şey var.. geri kalan şeyleri düşünmek bile istemiyorum bu aralar

Sorunlar hiç bitmiyormuş gibi geliyor bazen derslerime yoğunlaşmışken birden moralim bozuluyor son günlerde ilişkimin beni yorduğunu düşünüyorum.
O yüzden halletmeye karar verdim.
Biraz değişiklik iyi gelcek ama kendimi derslere vermişken bi yere gitmek istemiyorum.
Karışıklardayım bu aralar...

çok uykusuzum ve ders çalışmam lazım yarın iki tane sınavım var hastayım :2:

ilişkim mı nasıl gidiyor günlük nasıl gitsin idare eder sınavlarla beraber arada kaynıyor oda
şaka bi yana sevgilim facemi dondurdum diye etek giydim diye baska birisi oldugunu zannedıyor ama güveniyormuşş.. öyle diyor Allah'ım ya gelde gülme.
pantolonum kirlendi diye giymiştim halbuki eteği. facedende sıkıldım diye dondurmuştumm :) ama o yanlış anlamış boşver anlasın günlükk arada canı yansın
neyse ben bi şuna mesaj atayım sonra da güzel bir kahve yapıp kendime geleyim. :126:

Bu kadar stres , gerilim ve acı duyarken nasıl sakin durup , esprilere gülebiliyorum hala.
kendi hayatımı dışarıdan seyrediyorum sanki.
garip çok garip.

Sevgili günlük,
bugün haftanın son günü cuma günü bütün kk'ya hayırlı cumalar bugün dileklerimizin kabul olduğu gün olsun inşallah rabbim yardımcımız olsun..

dün serkan öğlen uyandı bende o vakitte öğle yemegine cıktıgımdan o sırada arkadsımla dışarı çıkmıştık falan nerde oldugumu sordu söyledim ama bi soguk konusmalar hani orda olusumdan rahatsız oldugunu anladım ama çok ta tııınn hiç ilgilenmedim..
sonrasında ben işe geldim yine kafamı işten kaldıramıyordum o kadar yogundum ki biran önce işlerimi bitirip öyle izne çıkmam lazımdı günlüğüm..neyse ki bugün biraz daha rahatladım ama işler yine çoookk günlüğüm bakalım allah yardımcımız olsun..

akşam eve gittim yemekten sonra biraz msjlaştık yine serkan bey gece şarjı bittiğinden bana iyi geceler deyip uyudu sinir oldum bu şarj neden bu kadar çabuk bitiyo neyse toparladık falan çok sinir oldum ama belli etmedim uyudum..
bugün de hayırlısıyla rabbimin yardımıyla ayaktayım geldim allahın izniyle inşallah bugün de dertsiz sıkıntısız geçer inşallah..
allahım sen yardım et rabbim 9gün izinde olucam buraya da yazamıcam o süre içinde sen bana yardım et sıkılacagım üzüleceğim dert sıkıntı üzüleceğim sebepler verme rabbim yardım et ne olur rabbim..
izinden sonra senin rızanla senin yardımınla şuraya işte izin bitti allahın izniyle de geldim dertsiz burdayım diyeyim rabbim güzel haberler getireyim allahım sen yardım et rabbim bugün de senin rızanla ne olur rabbim üzüleceğim sebepler verme hel ki serkanla ilgili hiç üzüleceğim sebepler yaratma rabbim ne olur yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Günlük can dişçi randevum var yarım saat sonra.
Ben gitmemek için türlü bahaneler uydururken sevgilim eğer gitmezsem akşama dr raporlarını görmezse ciddi sorun yaşayacağımızı söyledi.
Biliyorum korkayım ondan da gideyim diye yapıyor.Çünkü canımın yandığını görmek kahrediyor onu
Ne zaman elimi yanağıma götürsem 2 gündür gözleri doluyor kıyamam
Şimdi annem yolda şirkete geliyor ikisi bi yandan beni zorla dr koltuğuna oturtacak ya günlük can gel de kurtar :18:
Bu arada hayırlı cumalar dilerim sitenin hatunlarına Rabbim el açan herkesin dualarını kabul eder inşallah...
(Bana da dua edin de çok canım yanmasın )

Son düzenleme:
günlükçüm ne zaman geçecek bu buhram :44::44:

yediğim yemekten bile zevk alamıyorum kitap okuyorum olmuyor,nette geziyorum olmuyor,dışarı çıkıyorum olmuyor..hiçbirşeyin tadını alamıyorum.iyice garipleştim.kardeşim bile kendi halime bıraktı beni..

dün gece saat 3 gibi uyandım..işten atıldığımı görerek birileri çirkin bir iftira atıyordu.deli gibi ağlıyorum rüyamda sonra yattım bu defada sabah eski kayınpederimi görerek uyandım.ne beddualar ediyordum gerçekte etmiyorum tutuyorum kendimi.bilinç altıma mı yerleşmiş ne yapmış bilemedim ki :44: anlayacagın dün gece kabul günümdü

geçsin artık şu günlerde bende eski halime döneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…