merhaba ben geldim günlükcan birşey merak ediyorum çoktandır biliyormusun
anne olmak nasıl bir duygu
ben 3 kere oldum ama yavrularım cennete gitti be günlügüm
okadar özkliyorumki tekmelerini kokuları nasıldı acaba kucagıma almadımki vermediler çok yalvardı yakardım dedim ne olur verin kokusunu içeme çekeyim öpüyüm bagrıma basıyım ama benden yangından mal kaçırı gibi klaçırdılar somsoguk dolaa koydular üşümüşmüdür yavrularım ben onlar üşümesin diye nelere katlandım bir bilsen günlükçüm
bende aynı anlattıgım gibiyim arkadaşlarım çocuk doguruyor ben ise hediye alıp götürüyorum daha yavrumun kokusunu içime çekemedim evlat nasıl kokuyordur kim bilir
okadar merak ediyorumki kokusunu bugün arkadaş resim yüklemiş faceye allahım bu kadarmı güzellik olur ne agladım okadar hakettiki arkadaş
diyorum acaba benimkide olurmu artık insanlara hediye almak yerine kendime almayı yavrumu emzirmeyi evet bu sefer başardım diyip eşime bak bu biizim yavrumuz demeyi çok istiyorum dermiyimki gün gelince acaba ben analıgı tadamadım ablamla 8 sene kardeşimlede 14 sene var onların bebelerine annelik yaptım benim yokki hangi bebege yapayım
yokki odası boş kaldı oyuncakları ömürüme aldıgım badaniyeler boş kaldı bebegim yokki içine sarıyım kokusunu içime çekiyim içimin acısının kimse bilmez beni anlamaları için 3 kayıp yaşaması lazım insanın millet diyor allahtan bende biliyorum yaradanda ama gelde bunu anne kalbime anlat
2 oglumu hiç görmedim öldükten sonra kızımı güzel ömürümü gördüm simsiyah saçları vardı yemyeşil örtünün üstüne yatıyordu dedim içimden ah yavrum senmiydin karnımdaki tekme atan
yeşil renklere bakamıyorum günlükçüm içim acıyor canım yanıyor
doktora yalvardım ver kokluyum evladımı öpüyüm içime çekiyim kokusunu dedim bagrıma basıyım ogullarımı görmedim bari bunu kokluyum öpüyüm dedim vermediler benden kaçırır gibi morga götürdüler
dedim allahım neden ne yaptım ben sana canımın acısınıan doktora 1 igne yap benide onların yanına yolla dedim içim yanıyor içim dedim zor zapdettiler
beni yapmayım paşa hanım herşey allahtan dediler rabbimden gelene boynum kıldan ince ama canım okadar acıyorki oda takımını beyendim ne hediyeler ne oyuncaklar geldi dogum ettim eve geldim odası bomboş kocaman karnımdaydı kızım elleri boş çıkması nede koyuyor insana bir bilsen günlükçüm
tek kaldıgımda aglamaya başladım dedim paşa yapma işe koyul heryerden birşeyi çıktı kızımın en son kızımda giydigim hamile kıyafeti gözüme ilişti onu görünce ne kötü oldum ne agladım dolabın önüne oturup sonrası malum baddaniyesi geldi elime okadar göz yaşım varki o baddaniyede ne sen sor ne ben söylüyüm keşke herkez evlatlarının kıymetini bilseler doguruyolar aman uyutmuyor aman rahat durmuyo aman çok yaramaz acaba soruyorum o insanlara ya benim gibi olsalardı ne yaparladı şimdi ise bebege vesile olmaya korkuyourm istedigim kiloya gelemedim kilo vermem biraz durdu bunları neden yazdım bilmiyorum ama içim bu aralar çok sıkkın umarım kusura bakmamışındır bu mubarek aşüre ayında dua ettim 2 sene önce allahım dedim eger evladımı alırsam kucagıma sana söz 40 kapıya aşüre dagıtıcem bir fakir çocugu giydiricem kurbanını kesicem 40 mevlütünü okutucem yavrumu evime getirince pamukllara yatırıcem üstümde ne varsa ona yırtıp içine koyup içeri sokucam ah ne hayellerim vardı hiç birini yapamadım anca kardeşlerim dogursun onların bebeklerine annelik yaparım ben oda kısa bir süre sonra gene dön başa ellerim bom boş kaldı gücüm kalmadı hayat çok yordu beni eşimin yüüzne bakamıyorum adamı 1 senede baba yapamadım geçen amcamın oglunun dügünü vardı giyindim eşimle gittik düşüne resimler çekindim eve geldim hem resmimize baktım hem agladım alllahım dedim ben bu adamı bir baba yapamadım inan yüzüne bakamıyourm utancımdan allah var birşey dedigi yok ama ne biliyim anne kalbim acıyor benden sonra evlenenler doguruyor ben halen yerimde saydırıyorum ne olucak bu benim bu halim acaba evladımın kokusunu içimeçekermiyim canımın sıkıntısından panik atagımda azıyor nu aralar bu hastalıkta beni çok yoruyor inan eski paşayı çok özledim ben
çagırsam geri gelirmi acaba
taaa kabelere dualandı okudugum dulara evlatlarım için dünyanın kilosunu verdim dahada veriyorum tek temennim yavrularımı sag saglim alıırm işşallah kucagıma bana dua et olurmu günlükçüm bebegim olsun bende anne oluyum ne olur sen dua edersen kabul olur belkim ne dersin
canım okadar sıkkınki 11 senedir 4 duvar arasında yoruldum artık