Popüler Konu Sevgili günlük...

Gittim dişçiye günlük can...
Korkunun ecele faydası yokmuş.
Her ne kadar şuan Yıldız Tilbe gibi olsa da ağzım,yüzüm hiç değilse acım kalmadı denebilir
Sevgilim sürekli merak ediyor nasılım diye bende olabildiğince nazlanıyorum çaktırmadan
Eee kaç gündür burnumdan getiriyordu iyi oldu bu ona
Annem desen annanemle aşure derdine düştüler ben bu halde çalışıyorum umrunda değil ikisininde
Ah ah iyi ki sen varsın günlük can yoksa kime içime dökeceğim ( Hayyal duymasın öldürür beni )
Doktor konuşma dedi ama şirkette konuşmamak mümkün mü? Millet sorup duruyo öyle mi oldu şöyle mi oldu diye,
Sanki tek diş çektiren benim allam yarebbim ya!
Neyse ben gideyim de cicibebemi yemeye devam edeyim,öptüm kuşum
Ayrıca dua eden hatunlara çok çok teşekkürler

günlükk bugün evde aşure var... ayy eve gidim yicem bol boll
nasıl severim nasıl severim aşureyi ben
sonra spora gidicem dün hastaydım gidemedim günlük depincemm eritçem aşureden aldığım kalorileri
valla aşureye serbestim günlük kasamam kendimi

Son düzenleme:
Uzun zamandır yazamıyorum günlüğüm...
Vizeler başladı ve tam ortaladık bu hafta :)
Çan Eğrisi sistemi var korksam mı sevinsem mi yoksa sakın yüksek alma diyenlere mi takılsam bilemedim...
Bu hafta en ağır dersler vardı bitti ya valla daha ne isterim ...
Yazarak ezberlemeye çalıştıkça sağ kol zaten salak iyice şişti kaslarıma kadar.
Allah'ım yardım et geçsin artık bu ağrılar. Telefonu bile elime alamıyorum artık günlüğüm...
Bu pazar Allah nasip ederse güzel bir gezi günümüz olucak yarimle
Vee Son Olarak;

Aramızdaki Öğretmenlerimizin ve Öğretmen Adaylarımızın Öğretmenler Gününü Şimdiden Kutluyorum
Sizlerle ve bilimle ancak biz ilerliyebiliriz
İyiki Varsınız

günlük kendimi b*k gibi hissediyorum ya noldu anlamadım :26:
napsam bilemedim..
içimde birşeyler var.
dua ettim Rabbim içimdeki sıkıntıyı alsın diye.
kötüyüm günlük off
niye böyle olduğumu bile bilmiyorum.

Bugünde çok fena mide bulantım vardı günlük. Birazda sinir ve sıkıntı var. Gün boyu hasta ve mutsuzum. Dün bu ruh halinden kurtulmak için bebeğime hastane çıkışı battaniye falan aldım ama o bile beni çok fazla mutlu etmedi. Bu dönem normalmiş hormonlarım sağolsun ama biran önce normale dönmek istiyorum...

selam bebek ..
iyiyim ben iyi ..
dizlerim azcık kanamıştı , onuda hallettim.
hayat kaldığı yerden tam gaz devam.
cidden iyiyim endişe etme :)
nefes alıyorsak hala umut vardır
aydi selametle , sölim biraz özleticem kendimi.
günlükdaşlarıma selamlar olsun

Sadece bugün içinde geçen güzel anlarımı yazmak istedim
Çatal bıçak sandığım geldi bugün
Bulaşıkları ablama yıktım
Yemek yemedim tıka basa...

günlük ben çok şanslı bir kadınım az önce ona karar verdim..

ekşi sözlükten ilkokul öğretmeni ile ilgili yorumları okurken şiddetin taa ilkokuldan başladığını farkettim :44::44: herkes ilkokul öğretmenini anlatmış kimi ilk aşkı olarak kimide üç parmağını birleştirip cetvelle vuran öğretmenlerden bahsetmiş..

o an şöyle bir düşündüm ne ilkokulda ne lisede ne babamdan annemden sonra nede o kadar soruna rağmen eski eşimden şiddet gördüm..27 yaşına kadar bu kötüğü yaşamadığıma şükrettim.hiç şiddet görmeyen azınlığın içindeyim..şanslı saydım kendimi..şükrettim..

ha günlüğüm bide sg_ceyda ya hiç kıyamıyorum(birebir konusmasakta günlüğe en yalın hallerimizle geldiğimiz için çok iyi tanıyorum aslında) Rabbim feraha erdirsin en kısa sürede.söyle ona bugun onun için dua edeceğim..

gelmişken öğretmenlerimizinde öğretmenler gününü kutlarım öğrencilerinin hafızalarında birer melek olarak kalmaları dileğimle

Eki Görüntüle 560022

Son düzenleme:
Aslında sana bugün çok güzel şeyler yazacaktım ta ki gece sevgilimden gelen bir telefonla dünya başıma yıkılmasaydı.
Şuan hastanede kayınpederimin akciğeri sönmüş.Ve ismini bilmediğim bi cihazı acil bir operasyonla takmışlar.
Bende dünden rahatsız olduğum için haber vermeyecekmiş ama içi rahat edememişiz paşamın
Sabah aracele düştüm yollara günlük can. Karşıyaka'dan Tepecik'e nasıl geldiğimi bilmiyorum.
Tek bildiğim göreceğim manzaraya kendimi nasıl hazırladığım.
Ve öyle halsiz,kımıldamadan yattığını görünce babamızın korktum.Çok korktum.
Sevgilimde çok korkmuş olacak ki bembeyazdı yüzü.Yasak olmasına rağmen sağolsun güvenlikteki personel ve hemşireler girmeme izin verdi.
Şimdi raporları aldım ve tanıdık bikaç doktora göndereceğim.
Arkadaşlarımdan tek istediğim lütfen dua etsinler.
Tek ihtiyacımız olan şey dua

her zamanki gibi çok uykum var.yorgun bitkin halsiz yılgınım.hayat ne kadar da zor geliyo braz değişiklik lazm bi bebek gibi mesela :)

Yine Cumartesi sabahi, ve yine bi gerginlik var bende. Hafta ici aksama kadar calistigim icin düsünmeye zamanim olmuyor,
ama hafta sonu illa birseylere moralim bozuluyor günlük. O kadar cok isterdim ki laylaylom yasamayi. Ama gecmisimi unutamiyorum günlük.
Icimdeki öfkeyi atamadim bir türlü. Acaba bir psikologa mi görünsem diye düsünüyorum bu aralar
:26:

günlüükkk bugün benim doğum günümmm ilk defa ailemden ayrı bir doğum günü geçiriyorum genelde doğum günlerimi kutlamam ama böyle tek olmamıştım hiçç arkadaşlarım keşke bugün bearber olsaydık dedilerr onlar öyle diyince daha çok üzüldümm ama napalım böyle olması gerekiyor çok güzel şeyler yazmışlar benim için çook sevindim onları okudukca abimle nişnlısıdaa bana hediye yollamışlarr beni çok mutlu ettiler Allah bozmasın onların mutluluğunuda ve tabi en yakın arkdaşım dediğim bir arkadaşımla bugün tamamen soğudugumuzu anladım uzun zamandır konuşmuyorduk buraya geldiğimden beri bir kere olsun sormadı bana nasılsın diye bugunde kuru bi doğum günü msjı biz bu hale nsıl geldik neyse hayırlısı artık bugün doğum günü çocuğu modundayımmmm üzmicem kendimi

Günlüüükkk!
Dün sınavlarım bitti. Eve gelip boooş boş takılmak çok güzeldi, hava bu kadar berbat olmasa mutluluktan havalara uçabilirdim. Bir de o gazla diyetimi bozdum ama olsun. Yine 2 günlük detoks diyeti yapıyorum, acısını çıkartırım.
Sınavlar bitince tekrar işe dönüyorum tabi.. Paramı iyice biriktirip, sömestra kadar dayanacağım. Sonra Paris yolları benimdir..
Gelecek hafta okuduğum üniversitenin "rektör yardımcısı" ile görüşeceğim, çok heyecanlıyım.
Aklımda onlarca plan, onlarca iş, onlarca hedef var.
Bu hafta düzenimi kuracağım, düzenli olunca daha huzurlu oluyorum...
Ve son olarak kendime "Onu" takip etme yasağı koydum. İnternetteki profillerini geziyorum sürekli ama artık haftada bir kere bakacağım bakarsam. Duygularımı kontrol etmek ve onu aklımdan çıkarmak için en etkili yöntem...

selam günlüğüm
dünküne göre gayet iyiyim, zaten içimdeki sıkıntıyla sabaha karşı 7 gibi uyudum.
ama kendimi iyi hissediyorum şu an belki de PrensesPeri'nin duası kabul olmuştur.
dün gördüğüm cüzdan var aklımda. collezion'da gördüm ama muhteşemdi
çok kullanışlı ve çok güzel duruyordu. onu almalıyım.
ayın 1inde alıcam inşallah.
benimde böyle bi cüzdan takıntım var işte cüzdan görünce kendime engel olamıyorum.
yapmam gereken bikaç ödev var.
sağ olsun burdan bi arkadaş günlüğe ingilizce sana yardım edebilir mi yazdığımı görmüş çok yardmcı oluyor bana
sayesinde dergi ödevimi yaptım bile.
herkese selamlar

öğretmen olduğu için 1 haftalık evliyken eşinden ayrı kalmış bir öğretmen olmama rağmen, mesleğimi öğrencilerimi severek yapıyorum bu işi... yine eşimden ayrı bir öğretmenler günü, içim buruk... bu burukuluğumun üstüne öğretmenler günümü akşamın 5 ine kadar kutlamadı, akşam geldi aklına kutlamasını en çok bildiğim kişi ,eşim o da öğretmen ben neden onunkini kutlamadım diye sorarsan sabahtan beri aklımda ama bayan olarak önce ondan bekledim.. kutladığında da trip yaptım ona.. kendi gelemese de bi çiçek göndrebilirdi bana.. beni mutlu etmenin yolunu biliyoken bu fırsatları kaçırması beni üzüyor. bilmiyorum ki çok mu bencil düşünüyorum.. belliki sevdiğim yanımda olmasa da, sevildiğini hissetmek, şımartılmak istiyorum ... çok mu???

Sevgili günlük,
Seni yeni keşfettim
Bu ilk yazım olacak
Öyle çok büyük dertlerim yok ama yanlız olmaktan sıkıldım
Sevmek, sevilmek istiyorum artık...:85:

He bu arada hedef kiloma ulaşsam fena da olmaz hani :125:

Günlüğüm....
Geçen 24 kasımda sana daha hüzünlü satırlar yazmıştım çünkü o zamanlar atama bekleyen çaresiz bir öğretmendim.
Ama Allah büyük en karanlık anlarda aydınlatıyor yürekleri.
Bugün ataması yapılmış bir öğretmen olarak ilk öğretmenler günüm benim...
Dün ilk ve tek hediyemi aldım....
Tabi ki hediye derdinde değilim...Hiçbir öğretmenin de bunu amaçladığını düşünmüyorum ancak kutlanılmasını bekledim ister istemez.
Çok güzel bir hismişçünkü hatırlanıp kutlanılması,gencecik yüreklerin, ışıldayan gözlerle gülümseyerek bunu söylemesi...
Ama nedense öğrencilerimizin birçoğu kutlamadı bile...
Bir tek benim değil diğer öğretmen arkadaşlarınki de pek kutlanmadı nedense.
Öğretmenlerimize verilen değer azalıyor mu gerçekten?....
Ama olsun...Ben yine aynı aşkla, aynı heyecanla onlar için elimden geleni yapmaya çalışacağım benim görevim bu, amacım bu...
Atama bekleyen, ataması yapılmış olan bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun günlüğüm...
Allah bekleyen ve isteyen arkadaşlarıma da ve Ona da nasip etsin bir an evvel...

merhaba ben geldim günlükcan birşey merak ediyorum çoktandır biliyormusun anne olmak nasıl bir duygu ben 3 kere oldum ama yavrularım cennete gitti be günlügüm okadar özkliyorumki tekmelerini kokuları nasıldı acaba kucagıma almadımki vermediler çok yalvardı yakardım dedim ne olur verin kokusunu içeme çekeyim öpüyüm bagrıma basıyım ama benden yangından mal kaçırı gibi klaçırdılar somsoguk dolaa koydular üşümüşmüdür yavrularım ben onlar üşümesin diye nelere katlandım bir bilsen günlükçüm
bende aynı anlattıgım gibiyim arkadaşlarım çocuk doguruyor ben ise hediye alıp götürüyorum daha yavrumun kokusunu içime çekemedim evlat nasıl kokuyordur kim bilirokadar merak ediyorumki kokusunu bugün arkadaş resim yüklemiş faceye allahım bu kadarmı güzellik olur ne agladım okadar hakettiki arkadaş diyorum acaba benimkide olurmu artık insanlara hediye almak yerine kendime almayı yavrumu emzirmeyi evet bu sefer başardım diyip eşime bak bu biizim yavrumuz demeyi çok istiyorum dermiyimki gün gelince acaba ben analıgı tadamadım ablamla 8 sene kardeşimlede 14 sene var onların bebelerine annelik yaptım benim yokki hangi bebege yapayımyokki odası boş kaldı oyuncakları ömürüme aldıgım badaniyeler boş kaldı bebegim yokki içine sarıyım kokusunu içime çekiyim içimin acısının kimse bilmez beni anlamaları için 3 kayıp yaşaması lazım insanın millet diyor allahtan bende biliyorum yaradanda ama gelde bunu anne kalbime anlat 2 oglumu hiç görmedim öldükten sonra kızımı güzel ömürümü gördüm simsiyah saçları vardı yemyeşil örtünün üstüne yatıyordu dedim içimden ah yavrum senmiydin karnımdaki tekme atan yeşil renklere bakamıyorum günlükçüm içim acıyor canım yanıyor doktora yalvardım ver kokluyum evladımı öpüyüm içime çekiyim kokusunu dedim bagrıma basıyım ogullarımı görmedim bari bunu kokluyum öpüyüm dedim vermediler benden kaçırır gibi morga götürdüler dedim allahım neden ne yaptım ben sana canımın acısınıan doktora 1 igne yap benide onların yanına yolla dedim içim yanıyor içim dedim zor zapdettiler beni yapmayım paşa hanım herşey allahtan dediler rabbimden gelene boynum kıldan ince ama canım okadar acıyorki oda takımını beyendim ne hediyeler ne oyuncaklar geldi dogum ettim eve geldim odası bomboş kocaman karnımdaydı kızım elleri boş çıkması nede koyuyor insana bir bilsen günlükçüm tek kaldıgımda aglamaya başladım dedim paşa yapma işe koyul heryerden birşeyi çıktı kızımın en son kızımda giydigim hamile kıyafeti gözüme ilişti onu görünce ne kötü oldum ne agladım dolabın önüne oturup sonrası malum baddaniyesi geldi elime okadar göz yaşım varki o baddaniyede ne sen sor ne ben söylüyüm keşke herkez evlatlarının kıymetini bilseler doguruyolar aman uyutmuyor aman rahat durmuyo aman çok yaramaz acaba soruyorum o insanlara ya benim gibi olsalardı ne yaparladı şimdi ise bebege vesile olmaya korkuyourm istedigim kiloya gelemedim kilo vermem biraz durdu bunları neden yazdım bilmiyorum ama içim bu aralar çok sıkkın umarım kusura bakmamışındır bu mubarek aşüre ayında dua ettim 2 sene önce allahım dedim eger evladımı alırsam kucagıma sana söz 40 kapıya aşüre dagıtıcem bir fakir çocugu giydiricem kurbanını kesicem 40 mevlütünü okutucem yavrumu evime getirince pamukllara yatırıcem üstümde ne varsa ona yırtıp içine koyup içeri sokucam ah ne hayellerim vardı hiç birini yapamadım anca kardeşlerim dogursun onların bebeklerine annelik yaparım ben oda kısa bir süre sonra gene dön başa ellerim bom boş kaldı gücüm kalmadı hayat çok yordu beni eşimin yüüzne bakamıyorum adamı 1 senede baba yapamadım geçen amcamın oglunun dügünü vardı giyindim eşimle gittik düşüne resimler çekindim eve geldim hem resmimize baktım hem agladım alllahım dedim ben bu adamı bir baba yapamadım inan yüzüne bakamıyourm utancımdan allah var birşey dedigi yok ama ne biliyim anne kalbim acıyor benden sonra evlenenler doguruyor ben halen yerimde saydırıyorum ne olucak bu benim bu halim acaba evladımın kokusunu içimeçekermiyim canımın sıkıntısından panik atagımda azıyor nu aralar bu hastalıkta beni çok yoruyor inan eski paşayı çok özledim bençagırsam geri gelirmi acabataaa kabelere dualandı okudugum dulara evlatlarım için dünyanın kilosunu verdim dahada veriyorum tek temennim yavrularımı sag saglim alıırm işşallah kucagıma bana dua et olurmu günlükçüm bebegim olsun bende anne oluyum ne olur sen dua edersen kabul olur belkim ne dersin
canım okadar sıkkınki 11 senedir 4 duvar arasında yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…