Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük
bazen kabenini eteklerine sarılsam ağlasam ağlasam ağlasam içimi boşaltsam diyorum çimde hiç gam keder kalmasa ve daha bişey düşünmesem kafama takmasam değştirmek değil alışmak istiyorum taviz vermeden üzülmeden ama mümkün değil sanırım yükler biniyor biniyor eziliyorum sanki nasıl ne yapacam anlam vreremez hale geliyorum ortada kalma yaşayamamak hayallerini zor olam bumuydu acaba hayal kurma derdi annem doğruymuş.....

iyigeceler günlük
bundan 5 yıl sonra allah nasip ederse
sigarayı bırakmış
ideal kilosuna kavuşmuş
liseyi bitirmiş
üniversite okuyan
32 yaşında bir kadın olucağım...
hadi ordan mı diyorsun

sen nedersen de ben inanıyorum :)

depresyon modundan çıkmaya çalışıyorum. arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve bugün pucca nın kitabını aldım. küçük aptalın büyük dünyası . elimden düşmüyor. bu kitapla atlatıcam galiba . çok iyi geldi :)

Bir at terbiyecisinin yedinci sınıfa giden oğluna okulda bir komposüzyon ödevi verilir.
Komposüzyonun konusu,öğrencilerin gelecekte ne olmak istedikleri üzerinedir.
Çocuk altı sayfalık bir komposüzyon yazar.Gelecekte bir at çiftliğine sahip olmak istediğini belirtir
ve bunu bütün detaylarıyla anlatır.İki yüz dönümlük çiftliğin çizdiği planında binalar,ahırlar,koşu yolları vardır.
Hatta sekizyüz metrekarelik çiflik evinin ayrıntılı çiziminide yapmıştır.arzuladığı yüreğinde hissettiği hayalinin anlatımını
tüm detaylarıyla kağıda dökmüştür.

Komposüzyonunu öğretmenine verir ve iki gün sonra ödevini geri alır.Kağıdın ortasında kocaman bir sıfır ve ;beni gör!;
notu yazılmıştır.Neden sıfır aldığını öğretmenine sorar.Aldığı cevap,bu senin için gerçekçi bir hayal değil.Paranız yok,gezginci bir aileden geliyorsun.
At çiftliği kurman için çok paraya ihtiyacın var.Bunu başarman imkansız. olur.Ardından kendine daha gerçekçi hedefler belirleyip komposüzyonu yazarsan,
sana yeniden not veririm der.

Çocuk evine döner ve üzerinde düşünür.Babasına danışır.Babası, bu konudaki kararını kendin vermelisin.Bu senin hayatın için oldukça önemli bir seçim der.
Birkaç gün düşündükten sonra,komposüzyonu değiştirmeden olduğu gibi öğretmenine tekrar geri verir.Öğretmenine,siz verdiğiniz notu değiştirmeyin.
bende hayallerimi der.

O yedinci sınıfa giden çocuk bugün iki yüz dönümlük arazi üzerine kurulmuş sekiz yüz metre karelik evinde oturuyor.Yazdığı komposüzyon ise
şöminenin üzerinde çerçevelenmiş asılı duruyor.

Evet,bu on üç yaşındaki çocuk inancını hiç bir zaman kaybetmedi.

Annem beni çok kızdırıyor bazen.
Annem beni çok kızdırıyor.
Annem beni çok.
Annem beni.
Annem.
Annem işte.

Sevgili gunluk....
Kendimi cok kotu hissediyorum
Butun enerjimi ve nesemi vucudumdan cekmis gibiler. inan ki kendi basima olup sustugum her dakika kafayi yiyecek gibi oluyorum..
Neden? Bu olaylari hala yediremiyorum galiba kendime. Eski sevgilimle konustum. Konusmamak daha iyi sanirim. Ne berbat bi hale soktu beni sana anlatamam..
inanamiyorum.. nasil hersey boyle degisti inanamiyorum. bu adam bana hayran, asik, benim icin deli olan adamdi.. Simdiyse cok yalnizmis, herseyi berbat etmis, biz beraberken guzelmisiz.. Bu soyledikleri hepsiii yalnizligindan. Baskasini bulamadigi icin.. Bu ne kadar agir bisey boyle ya? Yok yahu yok.. konusmayacagim. Konusmak beni cok uzuyo. bi daha da bana boyle seyler soylemesine izin vermeyecegim. Batakliga batmis gibiyim. bu ne boyle aylardir? dunyamin bir kismi hep karanlikta. Hayat nasil tuhaf bi hal aldi. Ben bunu hak edecek ne yaptim? Insallah herseyi en yakin zamanda unuturum. Ne bileyim ya.. iyilesmek istiyorum artik. Eternal Sunshine of the spotless mind daki kiz gibi butun hafizami sildirmek istiyorum.. Allah im en kisa surede bana yardim etsin insallah. Cok kotuyum bugun cok

günaydın güllük iyi haftalar olsun,
valla öncelikle iyi haber, bu sene doğumgünümü hasarsız atlattım çok şükür. eşimgil sağolsun önce ofisime çok güzel bir çiçek gönderdi, sonra da akşam asıl hediyesini verip hem mutlu etti hem de duygulandırdı beni...efenim benim, söz hatırası incili, böyle kibar bi altın kolyem vardı...o hırsız denilen canlı türü çaldı gitti. ( umarım o kolyeyi bozdurup yediği paralar çok feci bi tarafından çıkar ) ben de bayağı bi üzülmüştüm, sonuçta manevi değeri var...bu eşek kafalı beyim de gitmiş cici bi kolye almış bana...böyle kar tanesi var üzerinde...Doğuş gibi havada takla atasım geldi güllüğüm, k.validem de sağolsun, güzel bi triko almış, bi de sırf ben seviyorum diye tepsi tepsi börek yapmış...Kızımla bol bol şımarıp parti yaptık evde...
ondan sonra, Didem'in hayatı bi cinnet-bi cennet düzeninde devam ediyo malum ( gerçi bugünme çok şükür, ama anladın sen onu )...ev sahibi hanımefendi(!) ile kavga ettik...neymiş efenim, banyoda duşakabinin zemininde bi demir kırılmış mı ne, bize sağlam vermişmiş evi, biz yapmışız, yarısını da biz ödeyecekmişiz...Zorla durduk yere ailece bizi cinnete soktu, bayağı kavga edildi apartmanda ki hiç hoşlanmmam böyle şeylerden. Ve kime anlatsam afedersin totosuyla güldü güllük...sanki evden çıkarken banyoyu söküp götürecez, ya da ne bileyim, traktör yıkamadım ki ben banyoda demiri kırayım?...kaldı ki 40 yıllık bina, durduğu yerde eskir, ıslak zemin, demir çürür eder...ki sıfır binada bile olabilir bunlar...Herneyse
bazen bi cinnete bakıyor herşey güllük...K.peder gitmiş müteahhitle konuşmuş, kızım gidin bordrolarınızı alın, adam bekliyo sizi görüşün dedi, 60m2 bile olsa kendi evinize ödeyin olmuyo böyle dedi...üstüne de eşimin dedesi köyden geldi sağoılsun bizi görmeye...kendi arsasını müteahhite verecekmiş o da, ev yapılınca bi katını da eşime veriyor...Allah razı olsun ne diyelim...hayırlısı olsun güllük...
Bu arada k.validem göbek fıtığı ameliyatı olacak bu hafta...çarşambadan sonra 1 hafta evdeyim kızıma bakmaya...KK ahalisi de dualarını eksik etmezse çok mutlu olurum...görüşmek üzere güllük

Güzel bi fırsat gibi görünse de hayır!
Hayır çünkü, benim hayatıma müdahale edilmesine izin vermicem.
Kimse zorlamasın beni.
Doğduğun yer değil doyduğun yer deyip tantana da yapmasın kimse.
Kimseyi çekemem umrumda değil kimin ne dediği.
Kızdım çok kızdım.

hey sen ordaki
sana diyorum günlük ne saf saf bakıyosun
pazartesi pazartesi ne bu enerji diyosun di mi
aslında enerji menerji yok ama çoooook istemiş olduğum balayı otelime kavuştum diye var bi mutluluk
resmen düğünü bile geçtim balayı içins abırsızlanıyorum yahuuu
cornelia diamond a rezervasyonumuzu yaptırdık.. valla o oteli gördüğümden beri resmen aramızda bi bağ oluşmuştu onla
çok güzel olucak günlük çok
geçer mi 200 gün sence :26:

günlüğümmm harika bi 2 gün geçirdimmmm
Rabbim'e şükürler olsun ki herşey istediğim gibi gidiyo
cuma akşamı, sevgilim beni evden aldı ablasına gittik. babası hastaneye yatacağı için annesi de babası da ablasındaydı.
beni odaya çağırdılar kızım gel diye, bi gittim bi sürü elbise, yelek gömlek falan almışlar çok şaşırdım
hiç beklemiyodum. güle güle giy sen bizim biricik 'gelinimizsin' şımartıcaz tabii dedi annesi
kabul edemem dediysemde, gönülleri olsun giy dedi sevgilim. bende, gittim giydim pek bi sevindiler
aşk'ta yanıma yaklaşıp annemi babamı mutu edip saygı gösteriyosun ya, allah senden razı olsun onlara saygı göster, ben seni baş tacım ederim dedi
kısacası çooooook mutluyum
allah herkese böyle mutluluklar versin
fazlasında gözüm yok. herşeyim yerli yerinde sade olsun huzurum olsun yeter
dualarla çıktık balıkesir'e sabah 6 gibi ordaydık sevdiceğim, montunu örtüp beni arabada bırakıp sınava girdi. benzin istasyonunda bi sürü araba vardı günlüğüm sınav için bekleyen
tam 7 saat sürdü bende pucca'nın kitabını yanıma almıştım okurken zaman geçti
sevgilimi uzakta görür görmez, o kadar erkeğin içinde tutamadım kendimi indim arabadan sarıldım
sonra bursa'ya döndük küçük bi kaza atlattık allah korudu :18:
ablasına gelip yemek yedik ben kahveleri yaptım her zaman olan kahvem bu sefer olmadı çok sinir oldum
sonra muhabbet sohbet bitti tekrar yola çıktık çok güzeldi onun kokusu onun sarılışı hiç birşeye değişmem aşk'a geldim galiba
öpüldün günlük

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
9gün aradan sonra yine ben geldim sana yazmayı özledim günlüğüm..
bugün işe tekrar başladım inşallah allahın izniyle herşey yolunda gider günlüğüm..9gün evde dinlenerek serkanla buluşarak bir şekilde geçti günlüğüm..allahıma şükürler olsun yine işimdeyim ve yine şükürler olsun derdi de dermanı da veren rabbim üzüleceğim sebepler vermez inşallah...
serkan hep sevsin beni allahım ne olur çok sevsin değer versin ve aralık ayına girdik artık serkanı da arasınlar rabbim ne olur kursa çağırsınlar allahım sen yardım et ne olur rabbim..
serkanın sms hakkı bitti çalışmadığı için biraz da dinlenmek istedi galiba ki sms yapmadı bende arada bir gün içinde arayıp naptıgını nasıl olduğunu ögreniyorum ama smsi yokken sanki kısıtlıymısız gibi ne bileyim değişik hissettim bir an önce sms yapar inşallah allahım sen bize yardım et allahım onunla ilgili üzüleceğim sebepler verme yardım et çok sevsin beni hata yapmasın rabbim ne olur..
bir an önce onu kursa çağırsınlar allahım ve kötülüklerden de koru onu rabbim yardım et..
bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler vermeden geçirmeme yardım et allahım serkan beni merak etsin arasın sorsun allahım ne olur yardım et sen bize yardım et allahım ne olur merhamet et yardım eli uzat
amin..

Haftasonu pek iyi değildi.

cumartesi günü yiğenimi dışarı çıkradım ,oyuncaklara bindi mağazaları dolaştık bir güzel pantalon alalım dedim giydirdim fındığıma ama büyük geldi ,bedeni olmayınca çıktık ..

pizza yemeye gittik ,peynirleri yemediği için peynirleri çıkarırken çocuk geldi bir sorun mu var diye sorun yok dedim ondan öncesinde muhabbet etmiştik masada,ben onu iptal edeyim çocuğun yiyeceğişekilde yapayım dedi ,bende ilk başta sorun olmasın felanderken ne sorun olacak dedi ,git yaptı getirdi ..çok yi bir çocuktu ve tatlıydıda :)

neyse yiğenim tabi ondanda pek yemedi paket yaptırdım..çıktık.oyuncakçıya girdik ben kendimi kaybettim yao barbieler harika ya bayıldım çocuğa hak verdim valla OYUNCAK ALDIK ÇIKTIK,avmden çıktıktan sonra çanta aldım kendime..yengeme geçtik ,o kadar yorulmuşumki pestilim çıkmış valla..kimseyle konuşamadan öylece uzanıp onları dinledim yiğenimde enerji hala devam ediyordu ..pıtırım benim ya..

birde deyze sen işe gittiğinde ben okula gidemediğim günlerde seni çok özlüyorum dedi oyy kıyamam meleğime ben ya..

pazar günü yattım hep ,

bugünde işe geldim heryerim dökülüyor ağrıdan boğazlarımda ağrıyor,öksürükde eklendi bitmiş durumdaym anlıcağın..

Son düzenleme:
sen git saçlarını kısacık kestir, sonra da pişman ol

şimdi de kaynak derdine düştüm günlük.

kaça patlayacak bana bilmiyorum.. off

Son düzenleme:
Günlüğüm cuma günü ablam ve eniştemle bebeklerin kntrolü için doktora gittik, yani ablamın doktoru ünlü bir profa yönlendirdi bizi bebekler tek kesedemi aralarında zar varmı ve ense kalınlığı için bu profa gitmemiz şarttı, sabah kahvaltı ederken ablamı sakinleştirmek için elimden ne geliyorsa yaptım ama asıl benim içimi yiyorduda beli etmiyordum ablacığıma.. neyse kahvaltımızı ettik kuzenim geldi aldı bizi eniştemi almaya gittik onuda işyerinden alıp şişlinin yolunu tuttuk, aksilik aksilik üstüne geldi ve kuzenim arabayı parkederken kapana takılıp ön lastiği patlattı, haydaaa o lastiği değiştirdiler eniştemle beraber o sırada yağmur fena başladı yağmaya bizi görsen sırılsıklam olduk eniştemle kuzenimin eller simsiyah tabi neyse dedik umarım böyle geçmez aksiliklerle.. arabanın lastiği yaptık gittik başka bir otoparka oraya parkettik ve sonunda doktora ulaşabildik... Etrafda ne şeker hamileler vardı bir görsen çok tatlılardı ama en tatlısı tabikide insanın canı ciğeri olan ablası neyse ben o sırada doktorun asistanına yaklaştım dedimki , ben bebeklerin teyzesi oluyorum ve bundan çnceki tüm ultrasonlarda bende giriyordum ablamla acaba bugünde girebilirmiyim? size ilk kez geliyoruz sormak istedim dedim, Tabikide girebilirsiniz babada girebilir dedi oyy senin ağzını yerim dedim (içimden tabiki) neyse bize sıra geldi ve içeri ben ablam eniştem kuzenim girdik aşiret halinde doktorun bir diğer asistanı vardı ablamı hazırladı bazı bilgileri aldı ve doktoru çağırdı, çok kibar çok karizma bi adam girdi kapıdan içeri hepimizin elini sıktı hoşgeldiniz dedi çok alçak gönüllü bi adamdı ya bayıldım o adama.. neyse ben hemen koltuğumu doktorun yanına doğru çektim aldım elime telefonu başladım videoya çekmeye bebişlerin her hareketlerini her anlarını kalp atışlarını

Allaha şükür bebişlerimizin boylarını öğrendik kalp seslerini duyduk dakikada kaç atıyo onu öğrendik ense kalınlığı çok şükür 3'ün altında çıktı ayrı kesedeler ve aralarında zar var var çok şükür RABBİME dedik.. ben hemen ordan atladım hocam cinsiyetlerini öğrenebilirmiyiz dedim tabiki öğrenilebilir dedi anaaam dedim

Allahımmm Allahımmmm bu mübarek günde aldığım en güzel haberr o doktorun ağzından çıkan engüzel haberrrdi " 2 Tane KIZIMIZ Geliyor" oy benim minnaklarım prenses olduklarını ilan ettiler aman Allahım negüzel yatıyordunuz siz öyle ya anneniz babanız dayınız ve ben o ultrasonda deli olduk deli heleki kalp atışlarınız o doktorda cinsiyeti öğrenene kadar karnım çatladı diyorumki cinsiyetleri ne cinsiyetleri normal diyor normal ama ne diyorum normalde ne oluyorlar diyor kızmı hocam dedim evet kız dedi şükürler olsun rabbimmm ne olur bunu okuyan herkes amin diyebilirmi nazar değmesin ikiz yeğenlerime yalnız çok meraklıyım varya diyorumki doktora "hocam keseleri ayrı olduğuna göre biri kız diğeri erkek olamazmı diyorum hayır tek yumurta ikizleri öyle bir şansları yok hatta birbirlerinin kopyası olucaklar dedi doktor bey amcamız

Günlüğüm sana bişi diyimmi? Ne Aşk Ne Sevgili Nede Eğlence, o 2 kalp atışlarını duydum ve o kalplerinizi ellerinizi burnunuzu ayaklarınızı gördüm ya heleki doktoru bunaltana kadar en sonunda cinsiyetinizide öğrendim ya işte hayat orda durdu.. Yeni başlıyor artık benim hayatım ve 29 yaşında ilk defa bukadar büyük mutluluk yaşadım ilk kez en güzel sesi en güzel resmi en güzel kalpleri gördüm, Ben artık hayatımı erteledim Teyzelerim Sizler için hergün farklı farklı şeyler yapıyorum Hergün biraz daha sizinle beraber değişik şeyler öğreniyorum Biran önce Mayıs olsun ve siz gelin prenseslerim gelinki benim tüm dünyam tamamen değişsin

NOT: Bu arada ARKADAŞLAR, KURANDA'DA GEÇEN KIZ İSİMLERi ARIYORUZ YARDIMCI OLUP FİKİRLERİNİZİ VE BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM..

Son düzenleme:
Selam günlük ben geldim
Gerçi seni hep okuyorum ama bişey yazmıyorum.
Gamze'nin yazdıklarını okudum da rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder İNŞALLAH
Yiğen sevgisi gerçekten de bambaşka bişey...
Hayatım da bir değişilik yok iş stersi aynı şekilde devam ediyor.
Neyse günlük sonra görüşürüz...

Belki değişen şeyler, mutlu haberler yok hala ama...
Mutlaka olmasına da gerek yokmuş!
Mutlakalar, bu şu olmazsa olmazlar, bunsuz yaşayamam demeler beni kederlere boğmuş aslında.
Evet, hala önceliklerim aynı, sabah uyandığımda aklıma ilk gelen şey de yerli yerinde, telefon çaldığında, bir ümit duymak için çarpan kalp de aynı ritmde...
Ama...
Sebep yok evet, ama hakkım da mı yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…