Popüler Konu Sevgili günlük...

neyi var bu aşkınihan'ın da bu kadar dertli günlük :26:
ben geriden mi takip ediyorum olayı anlıyamadım ki
içim acıdı resmen ya onun için de dua edicem günlüğüm yüreğini ferah tutsun beklediği ve olmasını istediği şeyler bir bir olur inş
sabrın meyvesi güzeldir..
sevdicek daha aramadı alışmışım ya çok tuhaf geliyo
elim telefona gidiyo tam msj atıp yazcam geri çekiliyorum
arkadaşıda mesaj atmış elimde bi adet telefon msn face kredi kartı ve twitter şifresi var ister misin diye
aklınca dalga geçiyo
istemez dedim bende vermeyeceğini biliyorum tabi beni kandırıyo
ama bi şartım var dedi bana eli eline değmemiş güvendiğin evlenilcek kız bulucaksın
ordan bakılınca esra erol'a mı benziyorum acaba
yok ki bulursa banada haber versin
elveda sevgilitomun teli, hattı, face şifresi

günlük ne zamandır yazmıyorum sana
şu an sinirli ve mutsuzum
nedeniyse onun düşüncesiz olması
kendimi yalnız hissediyorum

günlüükkk nabersinn beni soracak olursan iyi gibiyim işte bazı sıkıntıları saymazsak bugün arkadaşlarla evim sensine gittik çok beğendim diyemicem ama güzeldi yinede ağlıayamadım ki ama ben ya o moda giremedim nedense arkadaşa bir baktım ağlıyor bende tık yok duygularımı mı kaybediyorum günlüğüm ya bana yeni bir ben lazımmm finallerim başlıyor günlüğüm ya off hocalar çok zorluyo napıcam bilemiyorum ama derslerimden geçmem lazım :44: bu arada Firarperest adına sevindim onun güzel günler göreceğinden eminim umudunu hiç birzaman kaybetmesin Aşkınihan içinde umarım rabbim derdinin dermanını verir sıkıntılarından kurtulur biran önce onları tanımıyorum amam günlükten okuduğum kadarıyla sanki tanıyomuşum gibi neyse günlüğüm birazda kk dolanayımmm

günlük uzun zaman oldu seninle konuşmayalı en son ne zaman hatırlayamıyorum bile.
ama hayatım iyiye gidiyor.rabbime şükürler olsun iyiyim huzurluyum mutluyum..drama kursuna gidiyorum hafta sonu hafta içide halk oyunu malum çalışıyorum
okul zaten yoğun toplantılar derken hayat devam ediyor.
bu ay bir çok yerde yılbaşı çekilişine girim anlayacağın battım desem yeridir.
ama olsun hediye almak vermek çok güzel bir şey ya....
hayat olması gerektiği gibi bu aralar benim için her şeyin ortasındayım ne çok mutlu ne çok üzgün..
ama iyi ki kendimi topladım.
biliyor musun uzun zaman oldu sana yazmadım ama hep okuyorum ..
firarperestin toparlamasına çok sevindim umarım hedeflerine ulaşır
aşkınihana ise tavsiyem salafat-ı tefriciye okusun 4444 ben okudum muradım oldu en önemlisi manevi anlamda huzur buldum...
esmer şekerim. ne yapıyor bilmiyorum ama iyi olduğunu hissediyorum..
galania rabbim hayırlısıyla gelmesini nasip etsin...asker beklemek bilirim ne zordur.tavsiyem sadece gideli kaç gün olmuş onları saysın geri geri sayma son günlere bıraksın en önemlisi
bol bol sabır versin rabbim...
hayatsultan..sanırım bir o iyi her şey yolunda gidiyor hep böyle gider inşallah yazdıklarını okuduğum kadarıyla gözümden kaç olanlarda olabilir.
bu arada günlük burdan ayrılan arkadaş eski sevgilisini özleyen varsa şunu söylemek isterim..
siz onu ne zaman beyninizden kalbinizden attğınız zaman o geri geliyor ummadığınız şekilde..
böyle bir şey başıma geldi paylaşmak istedim..
6 ay sonra gibi bir zamanda baya uzun oldu günlük bir daha ki geldiğimde görüşürüz

Sistemli ders çalışmaya başladığımdan beri çok daha iyi hissediyorum kendimi günlük.
Eminim firar'a da çok faydası olacak.
Ataması çok zor bir branştan sınava gireceğim ama inşallah başaracağım!
Öğrenilmiş çaresizlik diye bir şey var ya işte tam da bunun etkisinde kaldım geçen sene.
Atanamam dedim, dedim, dedim ve sürpriz! Tabii ki atanamadım
Bu sene daha da zorlaştı, alan sınavı filan geldi ama hiç takmıyorum.
Allah'ın izniyle atanacağım.

Selam günlük ben geldim.
Bugün işyerim de son günüm
Rabbim nasip ederse Pazartesi yeni işyerim de olacam.
İnan çok mutluyum
Günlükteki arkadaşlarım lütfen umutsuzluğa ve karamsarlığa kapılmayın.
Rabbim hakkımız hayırlısı ne ise nasip kısmet etsin

Günlük

Bugün öyle umutla geldim ki işe ne güzel dedim geldim müzik dinledim biraz keyif yaptım arkadaşlarla sohbet ettim ta ki gazeteyi açana kadar..

Bu nasıl bir katliam ABD'De 5 ile 10 yaşları arasında 20 çocuk katledildi. hiç bir suçu günahı yokken vijdansızın teki geldi taradı geçti o ölenlere mi üzülürsün geri de bıraktığı
anne babasına ailesine mi bilmiyorum. gözümün önüne o minicik bedenler geliyor annesinin feryadını ağlamasını duymak bile istemiyorum. :18:

8 yetişkinin yasını acısını söylemiyorum bile. biz artık ölümlere katledilmelere alıştık. beni en çok günahsız o bedenler yaraladı

Allah'ım ailelerine güç kuvvet versin. Acı biter mi bilmiyorum ama bu aralar tek duam ( Evladm olmasa bile ) Kimselere Evlat acısı yaşatmasın inanıyorum ki üzerine acı yoktur. bazılarımızda sevgilisinden ayrılınca intihara kalkışsın.Bu yazım belki faydalı olur.
Hayatta öyle acılar var ki Ölüm acısı bile unutuluyor, aşk acıları mı bitmeyecek.... nerlerden nerelere atladım böyle...

Dünyayı yaşanacak hale getirmek lazım ve kendi adıma bi yerlerden başlamak istiyorum.

Son düzenleme:
insanlara değer verdikçe yada sustukça neden tepene çıkarlar ki günlükcan???
senede iki kez bile görmediğim insan bana sitem ediyor kendine bakmadan ...
ne güzel dünya be günlükcan kendi yapmadıklarınla ilgili suçu at başkasına hop çık yağ gibi üste...
ben edebimden sustukça susturdum sanıyor, suçlu da o yüzden cevap vermiyor sanıyor...
bende bilirim senin gibi dengesizlere ağzını payını da kendi kişiliğime, edebime, ahlakıma yakıştıramıyorum...
neyse günlükcan "edebli edebinden susarmış, edebsizde ben susturdum sanırmış!"
artık kimseye cevap yok herkesi kendimi de Rabbime havale ediyorum... O (cc) herşeyin en iyisini bilir, bildiği gibi yapsın...

İnsanın dinlenince fizîksel yorgunluğu geçerde beyinsel yorgunluğu geçermi acaba...
Havalar nasıl soğuduysa içimde soğudu sanki...
İçeride kayınvalidem diyemem annem yardıma gelmiş zorla yatırdı beni evimî temizliyor,sonrada yemek yapacakmış
Allah ondan bin kere razı olsun şu günümde yalnız bırakmadı
Babam aradı pazardan alınacak be varsa söyle diye herseye koşturuyorlar
Ben galiba cidden iyi değilim...
Tekrar tekrar uyumak ve şu yataktan çıkmak istemiyorum inan günlüğüm
Umarım sana daha iyi şeyler yazmak için gelirim birdaha...

ay günlük.. biraz kadınlar kulübünü dolaşayım dedim!! dertler sıkıntılar.. evlilik problemleri... allah hepsine ferahlık versin ama içim bir garip oldu... insan sanki tüm evlilikler mi böyle sorunlu tüm erkekler mi böyle şöyle demeye başlıyor huzursuzluk kapladı içimi... zaten kadın olarak olumsuzluğa inanmaya meyilliyiz ... birileri olumlu konuşsa yanımda.. mutluluktan bahsetse.. yok yok.. birdaha burdaki olumsuzlukları okumamalıyım... kötü oldu içim... acabalarla doldu... ALLAH korusun allah hayırsızdan uzak tutsun..... günlükkkkkkkkkkkkkk bana güzel birşeyler söyle nolur...... nolurrrrrr..... ve o da beni arayıp güzel şeyler söylesin... haketmiyor muyum günlük.... ağlamak geliyor içimden.......

Hehhhh bi göz enfeksiyonu olmadığım kalmıştı onuda oldum vatana millete hayırlı olsun... uleynn bu beden ne hastalıklar gördü kırık çıkık vb senide yenerim elbet ....

mahalledeki sarhoş ergen o bet sesinle beni aşka inandır diye kime serenad yapıyorsun bilmiyorum ama akşam akşam sayende gülmüş oldum..
gülmeye hasret birini güldürdün ya yetim doyurmuş gibi sevap almışındır.Yeminle bak kimler güldürmeye çalışmıyor len beni.güldüğüm şeye bak:)
hoş nesi var sarhoş ergenin ki komik denilebilecek bi şekiilde okuyordu şarkıyı.ben de buldum bunuyorum.napalım cem yılmaz geldi de biz mi gülmedik.saçma geldi bi an düşününce ama zaten insan saçmaya gülmez mi hacı?
aman be sarhoş çocuk içine ettin yazımın.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

slm günnüş

mayın tarlasında yürüdüm mayına bastım bekliyorum..

Duanın gücüne inanır mısın günlük?
Ben çok inanırım ve sanırım şu an dualarla daha iyiyim..
Dualarında bana da yer veren tüm kk arkadaşlarıma teşekkürler günlüğüm.
Bazı şeylerin üst üste geldiği bir dönemdeyim...
Geçecektir inşallah yeter ki isyan etmeden sabırla ve duayla geçireyim bu evreyi..
Allah insana kaldıramayacağı yükler vermesin,daha kötüsünden korusun.
Çok şükür günlük...
Elimde olan her nimete bin şükür...

gunluk gece gece aska geldım yıne, kesmedı benı o nedenle telden sana yazmaya calısıyorum
regl donemım de degıl nedır bu leyla halım anlamadım
kalmıs sunun surasında 188 gun..300 kusurlerı dusununce zaman cabuk gecmıs gıbı gelıyo
buyuk askla bekledıgım 2013 e de bı gırelım.. Ben artık onunla uyumak ıstıyorum
tamam Allaha sukur ıstedıgımız zaman gorusebılıyoruz ama o aksamkı ayrılıkları da ıstemıyorum artık
ben bu adama doyamıcam mı acaba..
Bugun kan verdı annesı ıcın o yuzden pek bı nazlı beyım.. Nazlanıyo yok cok acıdı yok basım donuyo yok parmaklarım uyustu dıye :)
yıcem onu yarın gorur o
cok yogun ve yorgun gunler gecırıyom ama bugunume sukur..Allahım bol kazanclar versın
ben hemen uyuyayım yarın olsun da sevdıgımın o mıss kokusuna kavusayım
senı cok sevıyorum essek sıpası kıymetımı bıl benım

sevgili günlük, 21 aralıkta kıyametin kopmayacağını biliyorum.. ama kopacak olsa ve ben bunu biliyor olsam, ne günlük kaygılar kalırdı ne koşturmaca, ne iş ne kpss, ne kredi kartları ne faturalar vs vs ...
düşünmesi bile ne kadar ferahlatıcı..
kıyamet kopacak olsa ve ben bunu biliyor olsam, bütün kaygılardan arınmış şekilde, O'nu bir kez daha görmeye giderdim galiba

günlük bugün banyo ederken radyo açmıştım, bana onu hatırlatan bi şarkı çalmaya başladı, onu baya bi zamandır düşünmemiştim ama bugün yine aklıma geldi.. özledim ama yapacak bişey yok. Başka bir hayatım var, mutluyum , ilişkim güzel gidiyor, para kazanıyorum , hem de eğitimini aldığım işi yapabiliyorum, eve çok yakın bir okulda çalışıyorum , öğrencilerle aram çok iyi acemi ama iyi bir öğretmenim sanki.. ailecek biraz daha huzurluyuz
sağlığımız iyi
çok şükür

bütün bunlar O'nu özlediğim gerçeğini değiştirmiyor, ama olsun .. onu hiç görmemek en iyisi, her şey mazide kaldı

günlükk,dün kafama koca alçıpan düşmesine 30 cm kalmıştı. gülle kare tam yanıma düştü spotlarıyla beraber. yandım anam deprem mi oldu dedim.. bu nasıl şeydir ya. nasıl yapmışlar bunu.. mefta olmama 30 cm vardı.. verilmiş sadakam varmış. bu ülkede yaşıyorsak şansımızdan pembişko..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…