günlük uzun zaman oldu seninle konuşmayalı en son ne zaman hatırlayamıyorum bile.
ama hayatım iyiye gidiyor.rabbime şükürler olsun iyiyim huzurluyum mutluyum..drama kursuna gidiyorum hafta sonu hafta içide halk oyunu malum çalışıyorum
okul zaten yoğun toplantılar derken hayat devam ediyor.
bu ay bir çok yerde yılbaşı çekilişine girim anlayacağın battım desem yeridir.
ama olsun hediye almak vermek çok güzel bir şey ya....
hayat olması gerektiği gibi bu aralar benim için her şeyin ortasındayım ne çok mutlu ne çok üzgün..
ama iyi ki kendimi topladım.
biliyor musun uzun zaman oldu sana yazmadım ama hep okuyorum ..
firarperestin toparlamasına çok sevindim umarım hedeflerine ulaşır
aşkınihana ise tavsiyem salafat-ı tefriciye okusun 4444 ben okudum muradım oldu en önemlisi manevi anlamda huzur buldum...
esmer şekerim. ne yapıyor bilmiyorum ama iyi olduğunu hissediyorum..
galania rabbim hayırlısıyla gelmesini nasip etsin...asker beklemek bilirim ne zordur.tavsiyem sadece gideli kaç gün olmuş onları saysın geri geri sayma son günlere bıraksın en önemlisi
bol bol sabır versin rabbim...
hayatsultan..sanırım bir o iyi her şey yolunda gidiyor hep böyle gider inşallah yazdıklarını okuduğum kadarıyla gözümden kaç olanlarda olabilir.
bu arada günlük burdan ayrılan arkadaş eski sevgilisini özleyen varsa şunu söylemek isterim..
siz onu ne zaman beyninizden kalbinizden attğınız zaman o geri geliyor ummadığınız şekilde..
böyle bir şey başıma geldi paylaşmak istedim..
6 ay sonra gibi bir zamanda baya uzun oldu günlük bir daha ki geldiğimde görüşürüz