Popüler Konu Sevgili günlük...

SELAM GÜNLÜK :)

hafta sonum harika geçti dün sevgilimle buluştum bugunde rusyadan dayımlar geldi :) bana bu çikolataları getirmişler nasıl mutlu olmayım ki

günlükcüm bugün biraz daha iyiyim sanki... ama yine de içim buruk durgunum hissiizim çok şükür eşim sağ salim vardı yüksekovaya... Allah a emanet ediyorum onu. ve çok özlüyorum çokkk.... gelse yanımda olsa da , o bitmeyen isteklerini sıralasa... hadi bi kahve içelim aşkıııım, ben acıktım aşkııııım, bi tatlı olsa da yesek aşkııım dese 26 günümüz kaldı tatile. ama ayrılmak o kadar zor ki , daha tatil gelmeden bitiminde nasıl göndercem yine die içim acıyor.Belki bi sürpriz olur da şubatta atama yaparlar. Fakirin ekmeği umut ; ne yapalım? Allah tüm sevenleri kavuştursun. Yeni yıla eşimden ayrı girmek de var... seneye birlikte olmak nasip olur inşallah.....

Yaa günlükk şimdi bu sana son yazışım mı? 2012 ile birlikte sende tozlu raflara kaldırılacaksın öyle mi ?
Ne günler geçirdim ben burda, kimi zaman mutluluğumu, kimi zaman gözyaşlarımı paylaştım..
Şimdi ise koskoca bir yıl gibi sende bitip gideceksin..
Umarım senden sonra gelen günlükle iyi anlaşırız oraya hep mutluluk haberleri yazarız İnşaAllah İnşaAllah...
Geçen sene yılbaşında daha öncekilerde olduğu gibi evdeydim akrabalarla birlikte.
Bu senede biz bi akrabamıza gideceğiz orada toplanıp yeni yıla sevdiklerimizle gireceğiz.. Klasik yani öncekilerden pek bi farkı yok..
Yeni yılı kutlamak bana çok saçma geliyo zaten.. Ömrümüz bitiyo ama biz buna seviniyoruz ya da arkada bıraktığımız acılar geçip gidiyo diye seviniyoruz..Bilinmez :26:
Bu yılı gerçekten çok güzel geçirmek istiyorum.. Bu sene bana hiç iyi gelmedi...
Herşeyden önce sevdiklerim hep yanımda olsun ve sevebileceğim insanlar girsin hayatıma..
Huzur istiyorum.. Kimsenin ne düşündüğünü, ne dediğini kafama takmadığım bi yıl olsun..
Sağlığımla yada sevdiklerimin sağlıklarıyla sınanmayayım.. Dayanamam ..
Ve bide eğer hakkım varsa AŞK istiyorum Ayaklarım yerden kesilircesine mutlu olmak istiyorum..:119:
Neyse yaa aslında daha çok şey istiyorum ama saymayayım burda şimdi, boşuna 2013'den beklentim çok demiyorum..:90:
Yapacak bişey yok.. Bekleriz, görürüz, çay içer, kitap okur, namaz kılar, Dua ederiz..:109:
Herkes sevdikleriyle daha nice güzel günler görsün inşaAllah..
Allah kaldıramayacağımız şeylerle sınamasın bizi.. Ve bizi hiç kendi halimize bırakmasın, bizi ondan başkasına yalvartmasın..

Yeni günlükte görüşmek üzere..:79: Hoşçakal canımm günlüğüm..

Bugun cok guzel bir gun gecirdik.Arkadaslarimizla ve tabii cocuklarimizla cocuk tiyatrosuna gittik.Beyler ayri takildi.Biz de biraz erken cikip ilk once bir yerlerde vakit gecirdik.Muhabbetin dibine vurduk.Sonra tiyatroya.Ne guzel bir oyundu.Cok eglendi cocuklarimiz ve tabii koskoca biz anneler :))) Oglumun 2.tiyatro deneyimi.Ilk gittigimizde burnummdan gelmisti o bir saat.Simdi bakiyorum da buyumus kocaman adam olmus.Olgunlasmis.
Ne buyuk keyifti onu oyle izlemek :))))
Buyudukce daha eglenceli daha keyifli oluyor akilli bidigim.Ogretmeniyle konustum gecen.Nasil mutlu oldum anlattiklarina.Payladimci,sevgi dolu,keyifli bir cocuk dedi.Bir anne icin daha otesi yok.Duzgun,durust,hak yemeyen,adaletli bir insan olarak buyur insallah oglum ve boyle olmasi icin herseyi yapicam.

''çekip gitmek gerek bezen geriye dönüp bakmadan geride acılar var zaten geride anılar var yıpratırlar anılar acıysa yıpratırlar'' 2012 anlamı tamda bu sözlerde saklı benim için 2013 tüm güzelliklerinle gel..yeni yılda herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum.

2012 ye elveda dememize çok az kaldı
Bende hatırlıyorum oysa Kazenin ilk satırlarını dün gibi ...

Zaman ne kadar çabuk geçiyor bunu anlamak çok zor be günlük
Üzücü olayların yanı sıra iyi şeylerde yaşadım bu yılda
Ama 2012 yılı benim için unutulmaz olucak
Ve buna sadece yaşadığım bir olay sebebiyet verdi
Tamamiyle hayatıma yön veren bir olayı barındırıcak içinde bu yüzden kendimi şanslı sayıyorum açıkcası çokta boş yaşamamışım diyerek

2013'ün herkesin ne muradı varsa gerçek olduğu bir yıl olmasını diliyorum
Aşk,para,iş,huzur,sağlık ve mutluluk

Yeni günlüğün sayfalarını hep beraber güzel haberlerle dolduralım İnşAllah

Sana veda edemeden mi gidecektin 2012 günlüğüm...
Öyle mi düşündün? Vefasız mıyız bu kadar hı? Aşkolsun
Zaman her ne kadar bir kamlumbağa yürüyüşünü andırsa da çoğu zaman....gelip geçti yine bir yıl günlüğüm...
Aslında bir yıl daha yaşlandım, bir yıl daha eksildi ömrümden ama olumlu yönlerine bakalım biz değil mi?
Meselaaa ona kavuşmama daha az kaldı...( İnşallah)
2012 aslında yeni başlangıçlar demekti benim için.
Yıllardır hayalini kurduğum, çabaladığım şey gerçekleşti, öğretmen oldum.
Kendi ayaklarımın üstünde durmayı, hayatı öğrenmeye çabaladım...
Aşkı yaşadım yine yeniden onunla çok şükür...
Yan yana olabilmenin hazzını tadabildim yıllaaar sonra.
Olmaz dediğim bazı hayallerim oldu, bulutlara çıktım...
Bazen bulutlardan fena düştüm, gözyaşlarım oldu, yalnızlığım oldu...
Hasılı benim için hem güzel hem de zor bir yıl oldun be 2012, seni unutmayacağım bunu biliyorum...
Ama ne olur 2013 benim yılım olsun, bizim yılımız olsun...
Mesela bir sürpriz yap ilk aylarda atama olsun ve o da atansın.
İyi olmaz mı be günlük...
Olur olur...İnşallah olur

[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif]Malumunuz, 2012 de bitti. Sadece saatler kaldı yeni yıla. [/FONT]
[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif][/FONT]
[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif]Ne çok şey sığdırdım 2012'ye. 3 tane şehir, yeni insanlar, birkaç hastalık, acılar,umutlar, mutluluk, gözyaşı... [/FONT]
[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif]İyi anılar da biriktirdim, kötü anılar da... Edindiğim bazı arkadaşlıkların gerçek olmadığını ,arkadaşım diyemeyecek kadar uzak hissettiğim, ciddiye almadığım kişilerinse gerçek arkadaş olduğunu anladım. [/FONT]
[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif]Bazen acımı içime attım bazen atamayıp ağladım.Ölene kadar unutmayacağım güzel anlarım oldu. [/FONT]
[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif]Çok sevdiğim birini kaybettim.(Yada hiç kazanamadım aslında, bilmiyorum) Belki de sonsuza kadar tekrar göremeyeceğim onu. (En acısı da bu sanırım)[/FONT]
[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif]Bazı şeylere ulaşmak için hayal kurdum, ümit ettim, çalıştım,çabaladım ama olmadı. Ulaşamadım hiçbirine.. Ya zamanı değilmiş yada nasip değilmiş.[/FONT]
[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif] Ama pes etmiş değilim .[/FONT]

[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif]Genel olarak bakınca unutulmaz bir yıl oldu benim için.[/FONT]
[FONT=Georgia, "Times New Roman", serif]Herkese iyi seneler diliyorum. (Seneye görüşürüz esprisini yapmıyorum artık :)..)[/FONT]

herkes 2012'ye veda etmiş günlük.
bakıyorum da geçmişe neler neler yaşadım.
tam 19 ocakta aldatıldığımı öğrendim, dün gibi.
ellerimle beslediğim babaannemi kaybettim.
ama yepyeni umutlarım oldu, yepyeni hedeflerim var.
zor bi seneydi ama hiç ümidimi kaybetmedim.
2 hafta önce intihar etti o.
benim yüzümden ölecek dedim.
ölmedi..
ölseydi...
beni aldatan adam ölmeli miydi benim yüzümden?
o kadar çok dua ettim ki.
ona bişey olmasın dedim, belki sevdiğimden belki vicdanımdan.
ama dualarım kabul oldu.
bugün mesaj attı 'bizimkiler seni üzmüş bitanem. ama bana bişey olmadı. 2 hafta sonra nişanlanıyorum, martta evlenicem' dedi.
Allah mesut etsin dedim :) dedim.
teyzesinin kızıyla evlenicekmiş.
kısmet be günlük.
1 sene boyunca hergün mesaj attı, aradı.
1 kere bile cevap vermedim.
sabrettim, dayandım, direndim.
kazandım ben.
o kadar eminim ki beni sonsuza kadar unutamayacağından.
Allah haksızlığı yanına koymaz çünkü.
hala seviyo biliyorum ama olmazdı zaten bundan sonra.
3 ay sonra birinin eşi olucak.
2013 bana bunu da yaşatıcak.
bakarsın benim de o zamana kadar sevgilim olur
hala ümitliyim görüyosun.
ama mideme öküz oturdu be günlük.
bu da geçer.
2013 muhteşem olucak inanıyorum.
milli piyango bile bana çıkıcak
biraz daha yazarsam ağlarım mazallah
Allah mesut etsin, mutlu olsun eşiyle...
vay be eşiyle demekte varmış kısmette.
unutucam tamamen, göçüp gidicek içimden.
ama salı günü görüşücem onunla.
,çimdeki herşeyi söylemeliyim.
yoksa unutamam, kabullenemem biliyorum.
öyle bi çıkıcam ki karşına şaşırıcak.
güçlü olmalıyım, kendime şaşıraca kadar güçlü olmalıyım.
yoksa o eşiyle kelimesini kabul edemem.
hayat bana güzel olucak sonra.
bundan sonra dünya yansa koymaz

Son düzenleme:
Selam günlük...

Ne güzel bi pazar geçirdim ben...
Sabah sıkı bir kahvaltıdan sonra annemle kayınanneme gittik. İkiside evlenmemize takmışlar kafayı Nişanlımla darbeye tutulduk bildiğin.. Biz evlenince evlerindeki eşyaları azalacakmış. Sanırım artık evlilik fikri epey oturmaya başladı kafamda... İstiyorum ya istiyorum ben bu adamla aynı evde yaşamak, beraber yemek yapmak, film seyretmek, sendromlu bir pazartesinin ardından akşam eve geldiğini o sıcacık gülümsemesini görmek istiyorum. Az kaldı di mi? Bence de az.
Akşam üstü saçımı kestirdim... Kuaforume de iyi ki çok kesme dedim günlük miniminnak kaldı saçlarım İstediğim gibi de olmadı sanki.. Uzar inşallah kısa zamanda...

Kuaforden sonra müstakbel nişanlımla alışverişe gittik Evimize oyle güzel ciciler aldık ki Tabi annem isyanlarda, yine mi çeyiz diye Ama olsun seviyoruz ki biz Bana da mini bi elbise aldık Yılbaşında giyerim artık

Alışverişten sonra bize geldik... Harika sohbetler ettik. Meyve tabakları, kekler, börekler hak getire

2012'nin son pazarını güzel ve mutlu bir şekilde uğurladım...

Gelsin 2013, şans yılım benim.

İyi geceler günlük

2012 bir dilencinin üstünde ki yırtık , pırtık giysi gibiydi benim için ..
çok ağladım , az güldüm ..
dibe en dibe vurdum ..
umut cebimde ki son kuruşlar gibiydi ..
Ama öğrendim .. 32 yaşında koskocaman kadınken .. en dipteyken şükretmeyi öğrendim.
benim sevmediğim hayatımın başkalarının hayallerini süsleyebileceğini öğrendim ..
en garibi ve şaşırdığım ise yıllarca asla affetmeyeceğimi düşündüm babamı affettim ..
azad ettim ruhunu ..
anladım ki ona kırgınlığım , kızgınlığım onu çok sevdiğim içindi ..
ışıklar içinde uyu babacım (ilk kez babacım dedim)
evet 2012 rezil bil yıldı ama getirdiklerini ve hayatımda bir çok insana nasip olmayan güzellikleri farkettiğim bir yıl oldu ..
ben bu yıl yaşlanmadım .. ben bu yıl 1 yıl daha büyüdüm ..
en güzelide 2013'e büyük umutlar ve sevgi dolu olarak sevdiğim insanlarla giriyor olmak ..
En kötü yılımız 2012 olsun ..

Mutlu yıllar KK ..

2012....
Eşimle beni şok eden bir yıldın....

2013 ün de başları iyi geçmeyecek, yarım yamalak yıl yaşıyoruz var mı böylesi... 2013 bir an evvel gir hayatımıza ve temmuz gelsin ondan sonra senin hakkında iyi şeyler söyleyebilirim, senden umutlu ve güzel şeyler bekleyebilirim ama şimdilik umut, güzellik, neşe beklemiyorum senden, hiç heveslenme...

Her sene oldugu gibi üzüldügüm ve sevindigim anlarim oldu 2012de.
Babama araba carpti, ablam acidigi icin acinacak duruma geldi arkadasi sayesinde.
Mezun oldum, yillardir istedigim hayalimi gerceklestirdim.
Evlilige giden o yolda ufakta olsa adimlar atildi.
En önemlisi ben bu yil artik susmamayi ögrendim.
Düsüncelerimi, yanlis bulduklarimi, isteklerimi istedigim gibi dile getirdim.
Cok güzel bir tatil gecirdim.
Iki defa izmirime gittim.
2013te herkes saglikli, huzurlu ve mutlu olsun günlügüm.
Kendim icin hayalimdeki isi, evliligi ve evi istiyorum.
Umarim sayfalarin mutluluk haberli ile dolup tasar günlügüm.

günlük ben de 2012ye veda etmeye geldim..
sevdim ben 2012yi çok üzmedi beni, hatta mutlu etti çoğu zaman
belki de 2011 gibi berbat bir yılın ardından üzülmediğim bi yıl olduğu için böyle düşünüyorum
ama 2011de en büyük sınavlarımı verdim ben, olgunlaştım, dik duruyorum artık..
2012 sadece hayallerime ulaşmam için bir adım oldu, o kadar..
Allah'a şükür kimseyi kaybetmedim, sevdiğimle uzakta olsak da hep yakınımda hissettim onu..
sadece son zamanlarda üzüldüm biraz, o kadar da olur dimi? 365 gün de iyi geçmez tabii..
doğrusunu söylemek gerekirse ben 2012yi her gün takvim yapraklarını yırtarak geçirdim günlük..
365 günü yedim bitirdim böyle..
her gün yaprakları kopardım, kalan gün sayısına baktım..
aşkımın yanına gitmek için şafaklar saydım.. dönerken defalarca ağladım..
2013 de aynı şekilde geçecek benim için günlük..
çünkü bizim senemiz 2014.. aşkımın mezuniyet yılı olacak..
bak nickime de yazdım: sabrın yılı diye..
2013'ün sadece geçmesini isteyeceğim, o kadar
beni üzmesin, aşkımı çok uzak tutmasın benden yeter...
yine her gün takvim yapraklarını yırtacağım, şafak sayacağım..
2013 bittiği gün buraya gelip sevinç çığlıkları atacağım sana
günlük..
nolur 2013 çabuk geçsin olur mu

Son düzenleme:
sevgili günlük

2013'e sınavlara çalışarak giriyorum ama benim için farklı bir yıl olacak biliyorum

Allah'ın izniyle gelin olucam ben kendi yuvama uçucam

her şey yolunda gider inşAllah

yılın son günü
koskoca bir yılı daha devirdik günlükcan
neleri neleri paylaştık burda ve şimdi bir yıla daha veda ediyoruz..
2012 de evlenmeme yeni bir hayata adım atmama,mezun olmama rağmen
yinede benim için iyi geçmediğini düşünüyorum..
hep maddi sıkıntılarla boğuştum günlük
borç borç diye diye kendimi yedim bitirdim..
yeni evli olmamıza rağmen eşimle çoook kez tatıştm
ve sonunda en çok üzülen ben oldum..
2012 yi sevmedim..umarım 2013 ü severim..,
yeni yıl sağlık,huzur para para para getirsin bize....
:82:

Sevgili günlük,
yine şükürler olsun rabbime geldim allahın izniyle inşallah mutlulukla buraya yazmayı da rabbim nasip eder inşallah...
bugün yılbaşı gecesini yaşıcaz bakalım inşallah güzel şeyler olur hayır bereket getirir bizlere dilekllerimizin kabul olma vakti olur inşallah...

kardeşim bi fabrikada kalite kontrolcü ve gece çalışıyor sabaha doğru 9da eve geliyor beni de kendiyle bi akşam götürmek istedi bende tatilim diye gitmek istedim sonra serkana gitcem haberin olsun dedim o da olmaz izin veremem gece gece onca erkeğin içine gidemezsin dedi bişey olmaz dedimse de dinletemedim ve bana büyük bir kurnazlıkla yaptıgı planı söyledi;
ben fabrikaya diye çıkcam gitcem ama gece 11de beni gelip fabrikadan alacakmış ve birlikte çorbacıya sonra yemeğe sonra da sarılarak uyuyarak güzel bir gece geçircekmişiz ...
bende hayır olmaz dedim büyük risk ama bana bir suratlar astı bir tripler yaptı ki kaldıramadım kabul ettim gittim güzeldi taki evlerine gidip te oturupta onun benden bazı istekleri oluncaya dek..
bende kızdım tabi bütün gece surat astı gitti benden ayrı uyudu bu arada evlerinde kimse yoktu..bende çok sinir oldum tabi o sırada bana saati sabah 06:30a kur dedi kurdum kendide kurmuştu bende uyuyamadığımdan saat vakti gelmeden lavaboya gidip bi toparlandım o sırada onun telefonu çaldı uyanamıyodu bende telefonunu kapatmak için gittim beni gördü hayırdır nereye gidiyon dedi bende hazırlandım işte dedim büyük bi sinirle neyse o da daha erken hadi gel yanıma dedi yanında yer açtı girdim yatağa birlikte uyuduk bu arada horluyordu uyuz neyse saat 8 oldu birlikte uyandık kardeşim beni aradı birlikte çıktık eve döndük fazla uyuyamadıgımdan ailemde beni sabaha kadar uyanık bildiğinden direk yatagıma girip uyudum sonra serkan bana msj attı vardınız mı diye evet dedim o da öyle bir soğuk oldu ki bana karşı dün geceden dolayı bende çok kırgındım ama o öyle bir bencil ki kendini haklı çıkardı bende alttan aldım madem yaza doğru yüzük takalım dedim artık iş ciddiye iyice binsin dedim o da bende onu diyorum artık ciddileşsin falan derken biraz daha arayı sıcak tutmaya çalıştı ama yine de soğuk bişey de diyemiyorum bu akşam da yılbaşı gecesini birlikte geçiremeyecegmzden saat 8-9 gibi görüşelim 1 saatte olsa birlikte olalım dedik ama ben evden nasıl cıkıcam o araç bulabilcek mi bizim aramız yılbaşı gecesi de böyle soğuk olmasın rabbim ne olur yardm et allahım sen üzüleceğim sebepler verme ne olur hayırlısıyla şu 2013te güzel haberler güzel olaylar olsun ne olur rabbim dileklerimi kabul et ne olur allahım hayırlısıyla herşey yoluna girsin serkan beni çok sevsin çok değer versin ilgisiz soğuk olmasın ne olur allahım sen hayırlısıyla yardım et bugün de üzüleceğim sebepler verme serkana sabır ver şifa ver yardım et allahım sen merhametinden sabrından ona bir parçacık ver benm ona olan sevgim ve sadakatimden ona bir parçacık ver de beni anlasın ne olur rabbim yardım et hayırlısıyla herşey yoluangirsin üzüleceğimiz sebepler verme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

Kıııızzz 2012 müsvettesi...
Ömrümden ömür yedin ama bana 6.aydan itibarende kaybettiğim herşeyi tek tek geri verdin
Ama Ekimde babamızın o illet hastalığa yakalanmasıyla yaktın canımızı.
Yine de kopartamadın ama bizi,ailecek daha da kenetlendik çatla da patla
İyi,kötü,acı,tatlı ne varsa sende kalsın...
13 benim uğurlu sayım (doğduğum gün olduğu için mi bilmem)
Yani demem o ki 2013'ü çatır çatır yaşayacağım kızım
Ve sevgili sevgilim lütfen işlerini biran önce bitir de eve gidelim annem çok yorulmasın Kırmayayım o minicik kafanı
Herkese sağlıklı,mutlu,aşk dolu yıllar günlük can

Son düzenleme:
Rüyamda küçük bir kuzu gördüm o kadar tatlıydı ki. Normal bebek gibi başkası alınca korkuyor ben kucağıma alıyorum sakinleşip uyuyor falan. Ondan ayrılmak istemiyorum uyandığımda artık yok diye üzüldüm Rüya tabirlerine baktım rüyayı görenin güzel bir çocuğu olacağına delalet edermiş 14 haftalık hamileyim zaten ama inşallah dediği gibi sağlıkla doğar bebeğim:) Ve kuzunun büyüklüğüne göre helal mala gelirmiş ki iki üç gün içinde annemden bi miktar para gelecek. Rüya yorumum güzelde bunlar bildiğim şeyler süpriz bi yorum bulamadım:)

herşeye ağlar oldum yine...
hayatımın anlamı bu bence zira hayatım boyunca hep bu duyguyla yaşıyorum.

baştan kabul ettin deme günlük, zorla ettiriyorlar.

2012 zehir gibiydi başta ama Allah nasip edip eşimi çıkarınca işler değişti....

sonra bu mutluluğu güzel bir bebekle taçlandırmak istedim, yeni istedim ama hemen olması için sabırsızlandım.

tabi ki nasip dedim lakin içimde ki bu bastırıcı duyguya 'dur' diyemedim.

herkes gözümün içine bakıyor 'eee bebek' diye ama takmamaya çalışıyorum.

eşim kızıyor bu halime ben geçiştiriyorum farkındayım oda istiyor.

kalbimden bir sıcaklık iniyor, nedir bu?

2013 geldi bile, dua ediyorum;

Rabbim dileyen herkese dilediğini versin...

evlat istene evlat, sağlık,para,mutluluk yada iyi bir eş isteyene eş...

Allah'ım 'OL' de olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…