Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgülü günlük,

seninle yeni taşınıyoruz günlükçüğüm. Beni soracak olursan iyiyim Allah bozmasın. İşime gücüme bakıyorum çok şükür işimiz var. Paramızı kazanıyoruz karı koca. Hayatta beni en mutlu eden eşim, evimin huzuru bana herşeyi unutturuyor işteki yorgunluğumu, bebek tedavimi. Herşeye güçlü hissediyorum kendimi. Tek eksiğimiz bir bebek o da bu sene gelecek bana inşallah buna inanıyorum. Dü akşam eşimle iş çıkışı gittik yılbaşı ağacımzı aldık,süsler aldık dün akşam kurduk çok güzel oldu. Karı koca başbaşa bir yılbaşı akşamı geçiricez

Sevgili Günlük ;

Her ne kadar Bugün ki ruh halimi
Funda arar dan Arap Saçı-Serdar Ortaç tan KAfamda Deli Sorular
adlı şarkılar tanımlıyor olsada , mutlu olmaya çalısıyorum.:26:

Neden böyle oluyor . 2 yıl çok sevdiğim emek sevgi çaba verdiğim sevgilimin evlilik düşünmemesi yada erken bulması sebebiyle bitirmiştim ki adam ayrılıgın ilk ayından itibaren psikopata baglamak hastanelere düşmek zorundamıydı.

Ve bu kez hayatımda birisi varken ...:26::26: ,
Sevgisini bana tamamıyla göstermemiş ve evlenme planları bile yapmamış o adam çıkmış şimdi evlenme teklifi ediyor.

İkili Delilik diye buna derler :44:

Bu durumdan çok sıkıldım artık . Psikolojım bozulacak. Tüm bunlar yetmezmiş gibi ekonomık onca problem off offf Sabredıyorum
:123: Mutlu bir evlilik için

Günlük hani sana dün bi hışımla gelip yazıp gittim ya geceyi çok kötü geçirdim..
Sesim çıkmasın, ağladığımı duymasınlar diye dişlerimi sıkarak ağladım.. Sessizce hıçkırdım..
Allah'ım neden dedim hep defalarca.. Neden bi umut yolu göstermiyosun.. Nolur duy sesimi diye yalvardım..
Hayatımda herşey yolunda gibi gözüküyo ama herşeyin yeri ayrı içimdeki tarifi anlamsız acıyı saramıyorum bi türlü..
Aşk acısı.. Aşk değil artık nefret ama yinede geçmiyo işte ona karşı hiç bişey hissetmek istemiyorum..
Bi yandan ağlayıp bi yandan utandım kendimden şu yeryüzünde insanlar ne acılar çekiyolar..
Evlat acısı, anne, baba acısı, ne bileyim bu havada açta, açıkta yaşama tutunmaya çalışan milyonlarca insan varken ben tutmuşum ne için ağlıyorum diye..
Ama nefsimin elinden kurtulamıyorum işte.. Hala daha ona hakkımı helal etmiyorum..
Böyle ağlayarak geçirdiğim o kadar çok gecem var ki.. Kimseye belli etmiyorum gündüzleri gülerek, gecelerimi tek başına ağlayarak geçiriyorum.. Nereye kadar böyle gider bilmiyorum.. Ama annem için mutlu olmam gerek..

Bak sana ne yazacağım bu sözleri okuyupta mutlu olmamak ve de şükretmemek sanırım imkansız.. Yaşattığı herşey için Rabbime sonsuz şükürler olsun..

Lâ tahzen... Üzülme!Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir. Kalpsizler üzül(e)mezler ki. Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun. Dokunan var demek ki kalbine...

Üzülme!
Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki…" Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki…"

Üzülme!
O’nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan gözleri yaşlar içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: "Lâ tahzen, innAllahe meânâ."

Hayırlı Cumalar olsun şimdiden herkese..

bazen senden nefret ediorummmm , hayatımın hiç bir karesine nefret girmemiştiiii seni tanıyana kadar ...

Sevgili günlük,
rabbime şükürler olsun allahım seni çok seviyorum verdiğin rızıklar verdiğin sabırlar ve dermanlar için sana şükürler olsun...
bu cuma gününün hayrı hürmetine rabbim derdi olanları dermansız bırakmasın ne olur sen bizlerden yardım elini esirgeme rabbim..
kk arkadaşlarımın da hepsinin cumaları mübarek olsun...

dün normal rutin bir gündü günlüğüm işte çok yoruldum başıma bir ağrılar girdi ki bir an önce günün bitmesini bekledim..
sonra eve gittim yemek bulaşık falan derken tv izledik sonra geç oldu serkanla biraz msjlaştık uyuduk rabbimin izniyle de bugüne açtım gözlerimi allahım bugünümü hayırlı geçirmeme yardım etsin inşallah...
rabim bugün de üzüleceğim sebepler verme ne olur rabbim sen yardım et hayırlısıyla bugünüm de güzel bir şekilde geçsin ne olur allahım serkan bana çok iyi olsun ilgili olsun çok sevsin allahım sen yardım et ona sabır ver dermanından ver rabbim onunla kurduğumuz hayallere sebep ver ve olsun allahım güzellikleri göster ki önümüzdeki şu iş meselesi çözülsün rabbim sen yardım et ne olur allahım sen yardım et ne olur hayırlısıyla herşey yoluna girsin allahım bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim sana öyle çok şükürler olsun ki rabbim sen yardım elini bizden çekme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat
amin..

günlük bazı insanlara resmen acıyorum çamur düşüncelerini başkalarına atıyorlar kendi pencerelerinden bakmak ne kadar kolay geliyormuş insanlara içimden geçenleri Allah biliyor niyetimide gerisi umrumda değil çok çirkin çok ALLAH AFFETSİN sen kimsin ki bana elinde bişey yokken kıskançsın diyorsun nasıl bir çamur atma nasıl bir çirkinli ne salağım susuyordum bide neden susuyorsam ama uğraşmıcam bin şükür mutluyum ben yapacağımı yaptım cevap alamadım üstelik mutsuz olduğum bir dönemdi sınavım kötü geçmişti günlerce ağladım kimse bana sormadı bile daha ne diyim kimse kusura bakmasın

basit fikirlerini kendine saklamalısın ve susmalısında kimin ne yaşadığını gerçekten bilmiyorum ama susmuycam artık sana kalmamış buralarda ahkam kesmek edebinle susmalısın bence benim napıp ne yapmadığım seni ilgilendirmemeli

Allahım sen görüyor biliyorsun içimdeki niyeti ve sana şükrediyorum kalbime beynime çoğu fikri bıraktığın için ve er yada geç su yolunu bulacak

benimle uğraşma öyle çirkinsin ki başına ne gelse benden bilcek gibi bir halin var Allah ıslah etsin bir insanı üzsem düşünürüm üzüldümü diye ve benim şu anda ellerim titriyorsa arayan sevglime bu durumu yansıtıp onu kahredebiliyorsam ALLLAHIM SEN BÜYÜKSÜN ISLAH ET

Günlük...

Canım gibi bildiğim, evinin kapılarını bana sonsuz açan bir dostumu yitirdim... Nişan alışverişine gittiğimde yanımda olmayı tercih etmedi, ben onu anladım, kötüydü ve iyi olamıyordu belki ama herkesle sohbet edebiliyorken hayatına kaldığı yerden devam edebiliyorken bana bi "nasılsın, hayırlı olsun" demek bu kadar mı zordu... Mutluluğumu paylaşmak, zor anlarımda yanımda olması çok mu zordu?
Çeyizi için iç çamaşırı muhabbeti yaparken iyiydi de bana gelince mi kötüydü?

Ben çok bişey istemedim ki. Davet ettim reddetti gelmek zorunda değildi zaten ama kalben yanımda hissedemedim onu günlük hissedemedim. Ben insanlar için iyi düşündükçe neden hep kötü oluyorum?

Neden böyle ortada bırakılıyorum.

Biz çeyizimizin bile her parçasını beraber aldık. Sürprizler yapıp mutlu olduk. Başka bir boyuttaydık kk'dan sıyrılmıştık. Ama şimdi şu geldiğimiz nokta. Ne kötüdür...

Böyle mi olmalıydık?

Ben çok bişey mi istedim?

Ummadığım insanlar mesaj attı, mail attı. O her dakika whatsapp'ta bile onlinedı. Ve bana bir kere merak edip sormadı...

Allah ona herşeyin en iyisini en güzelini versin.

Ve KEŞKE böyle olmasaydık.

Ama işte ama...

Yazamıyorum daha fazla

Son düzenleme:
sevgili günlük bugün rahatsızdım. duygusallığım da üzerimde. Benim hiç sevdiğim beni seven hiç olmayacak mi. Dünya niye bu kadar kirlenmş. Benim artık sevgiye aşka inancım kalmadı. Gerçekten de karısını sevgilisini aldatmayan erkek olduğuna inanmıyorum. Mutsuz be günlük. Bu günler ne zaman geçecek. Bütün yaşama sevincim kaçtı. Içindi öldürdüler.

kıymet verdiğim kk dostlarım şuan bu topikteler.. iyiki sizleri tanımışımm

Son düzenleme:
ahh berfin o kdr safsinkii..sira sana gelmeden bence uzaklas burdan sonra o mutlu gununde en cok bekldigini yaninda goremeyebilirsn sonra en kiymet verdigm dersn..beklerm senden..ben vermiorm artk canimi sikani yoksayiyorm hic olmams sayiyorm kafamdan yokediorm havadan gelen bi arkadasligi..yasini tutmuorm kimsenin..sadece biraz daha yaratici bahaneler istiyorm..

günlükk. her gün buralara onunla ilgili şeyler yazmaktan bıktım artık. bugün sınavlarım bitti gibi bişey oldu ama onu göremedim. zaten dün gördüğümdede konuşmadım oda konuşmadı ama mesaj attı bugünkü sınav için. faceden yazdım bende ona yazıştık falan en son soru sordum soruma cevap vermedi resmen şok oldum. günlük artık istemiyorum onu bunu kaç aydır söylüyorum istemiyorum diye. benim hayalimdeki gibi biri değil o. ama kalbime bi türlü söz geçiremiyorum günlük sürekli nereye kiminle ne zaman gidicek onun hesabını yapıyorum. onunla aynı yerlere gitmeye çalışıyorum. böyle unutamayacağımı biliyorum ama diğer türlüde yapamıyorum. içim yanıyor günlük ama beni kimse anlamıyor. ya da anlamak istemiyorum. herkes hala mı ondasın diyolar ama olmuyo işte günlük olmuyo çok istesemde olmuyo

sanırım gün geçtikçe daha da taş kalpli insafsız birine dönüşüyorum..
Ne dersin günlüğüm Allah onca şeyi bana bu halime dönüşmüyüm diye mi yaşatmış?
Belki de..

Öyle doluyum ki günlük eşime kızgınım kendime kızgınım.
Hamileliğim çok zor geçiyor ama o hiç yanımda olmadı. Ben klozetin başından ayrılamıyordum mide bulantısı açlık, açlıkla gelen migren. Şiddetli ağrı, bulantı, halsizlik evden dışarı çıkmaya dermanım yoktu, yemek yapmaya, temizlik yapmaya dermanım yoktu. Bazen bir nebze iyiysem otura kalka melemen, bulgur plavı kızartma falan yapabildim. Evimle eşimle ilgili sorumluluklarımı yerine getiremediğimin farkındaydım ama elimden gelen bişey yoktu ki. Bununla birlikte psikolojimde bozulmaya başladı. Eşimse benim halimi gördüğü halde görmemzlikten anlamamamazlıktan geldi. Ben banyodan çıkıp başımı yastığa zor koyarken o ''eee ne yemek yicez'' diyip durdu. Çok sorunlar yaşadım defalarca eşime halimi anlatmaya çalıştım ''biraz sabret'' dedim ama olmadı sabredemedi. En son dünden önceli gün kendimi biraz iyi hissettim. Rahatsızlığımdan dolayı mutfak alışverişi yapamadığımız için yemeklik birşey yoktu kızartma yaptım. Dün de akşam yemeğine ablam çağırdı ''balık kızartıp'' yiyelim diye. Eşimi aradım işim var gelemem dedi ama istese 1 saat ayırıp uğrayabilirdi biliyorum. Yurtdışından eniştem gelmişti ''hoşgeldin mayetinde de gitmiş oluruz. gider yemeğimizi yer çıkarız'' dedim olmaz dedi. Sen git istersen dedi ben de gittim. Yediğim balıklarıda bi yarım saat sonra çıkardım zaten.
Yemekten sonra annemlerle biraz oturdum eve geldiğimde eşimin derdi ''neden yemekten hemen sonra gelmedin'' oldu. Biz sanki eşimin ailesine gittiğimizde hemen yiyip çıkıyormuşuz gibi. Çayımızıda içiyoruz sohbetimizide ediyoruz ben asla gocunmuyorum ama eşimin kendisi gelmediği halde zoruna gitmiş.

Canım anneciğim ablamda kalıyor. Enişem yurtdışından gelince annesi babası da geldi. Çoluk çocuk derken bağrış çarışda çoğaldı. Annemde yaşlı ''kafam götürmüyor kızım birazda sizde kalayım'' dedi.
Tamam anne yarın eşimle gelip alalım seni dedim. (annem rahatsız çok ayakta kalamıyor bastonla yürüyor kendisi gelemez)
Eve gelince eşimle diyaloğumuz aynen şu oldu
ben ''Annem bikaç günlüğüne bana gelmek istiyor yarın iş çıkışı gidip alabilirmisin? istersen bende seninle gelirim''
eşim ''ben iki üç gün eve uğrayamam''
ben ''ne demek o niye uğrayamıyosun? bi beş dakikada annemi bize getiremiyo musun? Annemi bu eve getir sonra ister uğra ister uğrama''
eşim '' hani hemen yemekten sonra gelecektin'' falanda filanda

Benim annem çok çekingendir. Bacaklarındaki rahatsızlık yüzünden klozete oturması gerek. Kadıncağız yatakodasına yakın olduğu için banyoya klozete gelemiyor sır bizi rahatsız etmemek için normal tuvalete giriyor. ordada eğilemediği için üstünü başını ıslatıyormuş garibim. Eşim işten geldikten sonra odasına çekiliyor. eşim rahat rahat uzansın dinlensin diye oturma odasına gelmiyor.
Eşimse annemi istemediğini dile getirmeye çekinmedi. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun... Ben onun babası evime gelse kızım kalıyım dese yemin ederim başımın üstünde yeri var...Yemin ederim...

merhaba günlük bu kk'da ilk günüm ve ilk mesajım burdaki arkadaşların paylaşımları çok içten geldiği için bende bugün yaşadığım şeyleri buraya yazarak paylaşmak istedim..
2 aydır görüştüğüm bi erkek arkadaşım var ama aklım 2,5 senedir ayrılıp ayrılıp barıştığım eski sevgilimde ve bugün çat kapı cıktı gene karsıma görüşmek istedi ve ben gene hayır diyemedim ona nası bi sevgi nası bi tutkudur ki içimde ona karsı koyamıyorum.ama suan hayatımdaki insana yaptığım şey içinde çok üzgünüm böyle bi durumu hiç haketmiyor.kafam çok karışık eski sevgilimle bi geleceğim yok ama onsuz olmuyor off off

Bugün görümcelerimden birini aradım sert mizaçlıdır ama mantıklı bir insandır. Onunla konuşucam aileme anlatamam.Canım annem duysa bir daha evime gelebilir mi? o kapıdan içeri girebilir mi? eşimin yüzüne bakabilir mi? Ben annemi öyle boynu bükük görsem o adama eşim diyebilir miyim? saygı duyabilir miyim? Bu evliliği yüretebilir miyim?
Anneciğime kızlarıma yük oluyorum oluyorum diye içi içini yiyen o kadına ben istenememeyi layık göremiyorum.

Benim annemin küçük bir evi vardı gecekondu gibi mütahit 70.000 liraya satın aldı. Canım annem bu parayı ikiye bölüp ablamla bana verecek. Ben hamile olduğum için annemin adet gereği bebeğime bişeyler alması gerek.Yani ben bişey istemiyorum ama annem almadan yapamaz. Ablama utana sıkıla '' sana vereceğim paradan bebeğe ihtiyaçlarını alsak ben emekli aylığımdan ay ay öderim'' demiş. Kendi parasını bizden borç istiyor düşünebiliyo musunuz? Canım annem canım annem...
Bizde ablamla parayı üçe bölelim annemde ister harcasın ister bankaya yatırsın dedin nasıl sevindi kadın:)

Görümceme anlatıp biraz rahatlamak istiyorum belki o kardeşiyle konuşur ya da bana bir yol gösterir. Bi görümcem hamile, diğeri panik atak, öteki yurt dışında onları üzmek istemiyorum...

Artık uyusam iyi olur Günlük...
Keyfim yok ya uyku da girmiyor gözüme, kendime oyalanacak şeyler buluyorum işte evin içinde boş boş....

Daha yarıyıl tatilinin gelmesine çok var... Biraz daha oyalamam lazım kendimi.... Hayal kuruyorum işte kendi çapımda, tatile girince eşim de yanımda olunca ne yapsak, nasıl zamanımızı değerlendirsek diye....:44:

Gerçi eşime sen ne istersen onu yapacağız dedim, ne yemek isterse onu yeriz, ne izlemek isterse onu izleriz, nereye gitmek isterse oraya gideriz, ne almak isterse onu alırız... Yeter ki şu yarıyıl tatili bi'gelsin :97:

günlük annem çeyizin masraflı olduğunu anladı sonunda 50 milyar yarı yarıya hesap bugün bizim çeyizlerin büyük kısmını halletmemiz gerekiyor hisara gidip çeyiz setini alıcaz yılın son günü gol gibi oldu bizimkilere :)))))bellelrinin büküleceğini sağolsun canım dayım sölemiş çocuklar kiradada oturmasın eviniz var zaten ev alırlarda giz akılllı kız demiş ayyy bayılajammmmm annişle babiş bana büyük bir hediye veriyorlar inşallah aşkım sen kabul edersin etmen gerekiyor ilk 2 yıl zorlanmamız için bu şart, annem sonunda anladı rahat insanlar olmadığımız ki biz benim birikimim onun çalışma hevesi ile beraber zaten ev alabilecek insanlarız elde ev varken ben neden zorlanayım

Alllahım ne zaman üzülsem gözyaşım aksa bana başka başka mutlulklar bahşediyorsun insanlar biryerde gizin mutlulğnu düşünüp aileme baskı yapabiliyor dayıcım sende ne kirli çıkı olduğumu biliyorsun ama bu iyi geldi annişin iyi hakkından gelmişsin ele güne anlatırım diye sağol varol

çok çok mutluyum bugün istediklerim olan bir güne uyandım kahvaltı masasında tarihi kararlar alabiliyoruz babam aslında varolan damadı ile ilgili konuşuyor ama ben bişicik diyemiyorum hala

günlük babam bana çok güveniyor yahu çok üzülüyor yol gitmeme ama bir bilse bir bilse bugünlerde eve geç geliyorum erken gelmelerime alışmasınlar diye nede olsa ağzımdan aşkımın varlığını duymadı 6 sene sakladım diye plaketmi takıcak acaba
baba sana bişiy itiraf edicem etmeliyim diyorum günlerdir ama hep arkasından kardeşim yine para istedi diyorum ne komiğim, baba 18 ocaktan sonra tam gaz eğitimlere gidicem diyorum acaba inanıyormusun inanmıyorsunnnn inanmıcaksın artık

bana hep özgür ve ilkeli bir çocuk olmayı öğreten canım ailem sizide aşkımıda çok seviyorum mutlulğmda bugün bu iki önemli hazinenin etkisi var tarifsiz duyguları yaşıyorum

Sevgili gunluk,
2012 benim/bizim icin zor bir seneydi..Buna ragmen biz hep simsiki sarildik sevgilimle birbirimize.Sevgilim,en yakin arkadasim,dert ortagim,asigim o olmasa hersey zor cok zordu.
Bu senenin en buyuk kaybi halam oldu.Onu hic unutmiycam.Yildizimdi o benim ve hep parlayacak.

2013 yili bizim yilimiz olacak.Oglumun,esimin ve benim.Bunu hissediyorum.Dun gece gordugum ruya ile de bunu daha iyi anladim.kimseye anlatamiyorum cunku buyusunun bozulmasini istemiyorum.Ruya diyip gecemeyecegim bir ruyaydi.Sukurler olsun rabbime.
Hadi gel 2013 ,seni sabirsizlikla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…