SEVGİLİ GÜNLÜK İŞŞALLAH 2013 ÇOK GRL GELİCEK NE 2003 NEDE 2011 VE 2010 HİÇ GRLU GELEMDİ 3 BEBEGİMİ O SENELERDE CENNETE YOLLADIM BİR ANNE OLARAKTAN İÇİM ACIDI
İŞŞALLAH 2013 TE EVLADIMI KCAGIMA ALIRIM CANIM YANMAZ KOKSN İÇİME ÇEKERMİYİM ACABA BİLMİYORUM
içim acıyor günlükcan inan diyete girdim sbatan beri anam aglamış durmda kaçamaklar yapmasaydım şimdi filinta gibiydim
ş panik atak hastalıgım gitse geri gelmese ne var borçlarımızı ödesek ferahlasak ne olur
herkezin bbesi old burda kaç kişi hamile ögretmiş gibi sorma
banada diyorlar hadi sende gel peşimize bilmedikelri birşey var hem 75 düşemedim hemde korkyorm ya 3 yavrm gibi gene vefat derse
ben ne yaparım tek eylencem burası face onlarda olmasa kafayı yerdim herhalde
kimseye gidesim yok hoş kimseninde bu ara gelesi yok
bazen diyorm kimse iyiki gelmiyor gitsem bir yere hemen bebek konusunu açıyorlar
kızıyorm hep bebek aman ne zaman düşünüyorsn bak 1 sene geçti vs akıl vericeklerine para versinler
anca konuşup duruyorlar aman benden zak olsnlarda gerisi boş
sanki hamile kalması hüner bir havaları var sorma okadar 3 gebelik geçirdim kimseye naz yapmadım eşime bile şimdiki hamilelere bakıyorumda
töbe yarabbim neler var anlatsan şaşarsın
aman benden zak allaha yakın olsnlar gerisi boş ablamın kızına az kaldı şbatta dünya evine giricek oglmda görücem işşallah gidince kokus burnmda tütüyor sıpanın
hey sana sesleniyorm 2013 iyi güzel gç olrmu gene beni üzüp aglatma yavrlarımın acısını bana gösterme olrm garip paşanı üzme herkezin istediklri gerçekleşir işşallah tek temennim bu