Popüler Konu Sevgili günlük...

canımın canı, bitanem gitti... güzel bi sürprizle geldi harika 1 hafta geçirdik ama bitti... ne çabuk geçiyor mutlu zamanlar. yolcu ettim, evdeyim şimdi... ev bomboş. nereye baksam eşimi görüyorum. elim kolum kalkmıyor. masada tabaklarımız duruyor onları kaldırasım yok ama aynı zamanda güçlü olmam lazım bunu biliyorum. bunca kara kışa rağmen saatlerce yol gitti geldi, sonucu benm yine alt üst olmam değil moral bulmam olmalı... ona da çok zor geldi bu sefer ayrılık, son kez bi bakayım evimize die elimden tutup evde gezerken gözlerinden süzülen yaşları gördüm neden ama neden... ahhh Ömer Dinçer sende öyle büyük bir ah'ım var ki... hesabı kalsın ahirete......

Yas içindeyim günlük....
Neyin yasını tutuyorum bilmiyorum. Niye bu hüzün ?
Kime sitem ettim ? Hiç bir fikrim yok...
Kendimle baş başa kaldım sanırım bunun yasını tutuyorum.
Elle tutulabilir ne yaptım hayatımda ya da neler kazandım bu yaşıma kadar ?
Sürekli kendimi sorgular haldeyim. Eksilerimi artılarımı kafamın içindeki deftere yazıyorum topluyorum sürekli.
Kendimi kandırmamak için bunu yapmalıydım uzun süredir erteliyordum yeni yıl öncesi tam zamanı oldu.
Artık eksilerimi geride bırakmanın zamanı geldi.

Bazen ağzından çıkan her güzel lafın sebebini o’na yorarsın.Çünkü hayatın en güzel sahnesinde o oynamaktadır.Sırf o mutlu olsun diye bazen mutsuzluğu seçersin.Sen ağlarsın,o güler.Sonra onun güldüğünü görünce sende gülmek istersin.Hep böyle devam eder.Sen sadece istersin.O’nu günahlarından arınmış bir melek gibi beklersin.Her şey bu kadar işte.Bazen de sadece özlersin.

günlük kızgınlık öfkeyle hakkım varsa helal etmiyorum dediğim insanlar olabilir beni kim ağlattıysa ağlama sebebimse o insanlara hakkım geçtiyse helal olsun ki öteki tarafta benim yüzümden azap sebepleri ben olmuyayım ölümlü dünya istemiyorum kimseye sebep olmak

çoğunun yargılamasınada savunmasınada şaşırsamda yinede kendi baktığım gibi bakmıycam karşıdan bakıcam senelerce sesizce durabilirim çok güzel bir huy bu bendeki ama yazmak istiyorum içimi son kez dökücem yediremediğim ne varsa kızgınlığım öfkeliğim var geçermi eminim ki geçer nötr olurum çok kolay ama bende şu var her kim ki benim gözümden yaş akıtıyorsa ki içimin sıkılmasına kanımın akışını hissetmeme ellerimin titremesine vesile olup beni kötü ediyorsa o kişi korkmalı ALLAH tan korkusu olmalı dönüp bakmalı bu dünyaya kaygılarına bide incinen birine nereden nasıl baktığı kimsenin umrunda değil ben dün şunu gördüm insanalr çirkenleşiyorlar ve ben onlara uydum izin verdim yazdılar çizdiler bugünde ölüm gördüm baktım ki insanlar dünyevi şeylerdeler lanet olsun ki bende dahil bir dünü bir bugünü yaşadım ya Allah keşke dünkü gibi dertler versede ölüm acısı vermese insana bunu dedim

ağlamayı yediremiyorum belki o yüzden kızgınım zor olanı başardılar belkide ama hakkım geçtiyse ve her kimse helal olsun rabbim insanlarla kırgın yada kötü olsamda ne olursun kötülük sebepleri ben olmuyum sana yalvarıyorum kimse benim yüzümden giz sebep oldu demesin

babacım doğru demiş seni yada yanındakini taşlayanlar olursa sırtını dön yürü asla kimseye taş ve sopayla müdahale etme senin kalemin ve gülüşün yetsin

kalbimde öfke bugün itibariyle bittti rahatladım daha beter acıları görünce ister istemez öfkenin yerini hissizlik alıyormuş

günlük birde şu 18 gün çabuk geçsin son 3 gündür acım benim bişiler yemem lazım kara 20 diyorum son 20 ye yarın sabah aydınlık olurmu herşey

günlüük. bugün sana farklı bi konuyla geldim. ama sürekli muzdarip olduğum bi konu. en yakın arkadaşım olarak gördüğüm kız arkadaşım benim adıma kararlar verip beni milletin yanında küçük duruma düşürmeye çalışıyor. her seferinde alttan almaya çalışıyorum sabır sabır diyorum ama bugün dozunu kaçırdı. mesela içki falan içmem içkili ortamlarda da bulunmazdım. ama çok ısrar ettiler sınıftaki arkadaşlarımla gittim ben bişey içmedim onlar içtiler ben onların fotosunu falan çektim o kadar. facede etiketleme yapılcaktı arkadaşım benim yakın arkadşıma seni etiketlim mi dedi. o hee etiketle yani farketmez dedi. sonra benim adımada onu etiketleme ama dedi.o iyi aile çocuğu ya dedi. bende durdum bi niye beni etiketlemiyo dedim. ne bilim etiketlenmek istemezsin diye dedim dedi. bende evet istemem ama bende söyleyebilirim bunu, bu 2 oluyo benim adıma kararlar veriyosun dedim. orda bi yüzü düştü ondan sonra bişey çaktırmadı güldük eğlendik. şimdi geldim baktım twitterdan bana dün olmaz dediğin şeye bugün olur diyosan sıkıntın seni ilgilendirir falan yazmış. bende bişey diyemiyorum artık. bide bundan iki gün önce başka bi arkadaşımız bizi düğüne davet etti benim için ona da söylersin demiş. benim yakın arkadaşımda bana sormak yerine yok o gelmez demiş. şimdi ben buna kızmim neye kızim günlük. hatta kendisine de söyledim a a niye gelmimki dedim orda. artık böyle şeylerine şaşırmıyorum be günlük beni çekememezliğini her seferinde dile getirmese de hareketlerinden anlıyorum. kendisi baya bi kilolu olduğu için bende normale göre zayıf olduğum için ben onun kilosuyla dalga geçmesem geçemesemde o benimle dalga falan da geçiyo ona kilosuyla ilgili bişey dediklerinde hemen beni katıyo oda böyle gibisinden bişeyler diyo günlük. bunu birine anlatmam gerekiyordu ve bütün bunları sana yazdım canım inşallah sıkılmamıştırsın :):)

Son düzenleme:
"Bana bir şarkı söyle
İçinde hüzün olsun
Bana bir şarkı söyle
İçinde yüzün olsun...

Başına kuşlar konsun
Sonunda gurbet olsun
Yare doymamak olsun
Bana bir şarkı söyle..."

Bana bir şarkı söyle... Ninni söyle yatmadan önce, hani eskiden olduğu gibi... Söyle ki huzurla uyuyabileyim...

Sevgili 2012..

Her şeyin nihayeti olduğunu bilirim ve dahi bir başlangıcı olduğunu fakat aradan geçen zamanı tarif etmeye kalkıp yüklediğimde seçtiğim kelimelere bütün anlamı, kelimeler kaçışıyor sağa sola, biliyorum ki hızla akan giden zamanın içinde kelimeler dahi kaybolmak istemiyor.

Sol üst tarafı kendinden tarihli defterimin son sayfasını çevirip kapattığımda yüreğime çöreklenen hüzünle kalakalıyorum. Öncelediğim, ötelediğim, kırdığım, kırıldığım şeyler ile birlikte bir yılı geride bırakıyorum.

Penceremin kenarında kaldırımlara düşen loş ışıkların sahnelediği yağmur damlaları nedense yalnızlığı hatırlatıyor bana, otobüslerde cam kenarları yalnızların yeridir diyorlar, bir cam kenarının omzuna baş koymak zihninde yer alan bütün duygu yükleriyle az şey de değil öyle değil mi...

Ve sen geçip giderken 2012, unutulacaksan zamanla ve abine ya da ablana yani 2013'e devrederken her şeyi, sahneden ayrılırken unutulacağını sanıyorsan, yalnızların da yalnız bırakmadıkları vardır, seni unutmayacağım sevgili 2012... Hoşçakal..

Anaaaaaam günlükkk cuma günü doktor kntolüne gittik vee bizim kızların pipisi varmış eveeeeet prenslerimizin olucağını öğrendik artık iki beyaz atlı prensim geliyorrrrr : bundan 2 hafta önce gittiğmizde %95 kız diyen sevgili profumuz bu sefer gittiğimizde bize bamyalarını gösterdi prenslerimiz anaaam neydi onlar öyleee eniştem zevkten dört köşe oldu ablamla bense şoklarda kaldık öylece ultrasonda hemen odadan çıktım babamı aradım oda toplantıdaymış baba dedim efendim kızım dedi bizim kızlar vardı ya hani dedim ee bişimi oldu yoksa dedi? yok olmadıda bizim kızların pipisi varmış dedim vallahamı dedi o ne çığlıktı yaa bide gördünüzmü diyor hee baba gördük dedim 2 tane hemde dedim

Pembe olan patikler yelekler bereler atkılar hoooop maviye dönmeye başlar ısmarlanan ve özel yaptırılan battaniyeler hooop maviye dönüştürülür çoook iş var çoook :44: yapmicaktın bunu bize recep bey doktor amca :26: kız dedin % 95 dedin bu haftada bunların pipisi var dedin ama olmazki ne olcak okadar pembe kırmızı çiçekli böcekli kıyafetler hee ne olcak HEYTT BEE BEYAZ ATLI PRENSLERİM YOLA ÇIKMIŞ HATTA BİRİ UTANDI ELİYLE GÖZÜNÜ BİLE KAPADI ama varyaa harika bir görüntüleri vardı Bizimkilerin birinin elleri havada öne doğruydu vallahi cok tatlıydı ya, bi ara hatta sol eliyle gözünü ovuşturdu oyyy prensim benim cok tatlıydı , öbürü desen ters dönmüş kardeşinin poposunun arkasında yatıyordu ayak ucu ve bşs ucu olarak kulanıyorlardı doktor bey amcası cd'lerini verdi vermesinede bende o görünteleri telime çektim ultrason sırasında oyy şimdi gece yatarken sabah kalkarken o hareketleri izliyorum 4 ay kaldı doğuma günlüğüm prenslerim hayırlısıyla teyzelerine merhaba diyicekler 2 tane birbirine çok benzeyetn tek yumurta ikizi yeğenlerim geliyor az kaldııı :

Merhaba günlük,
Ne zamandır yazmadım sana, belki de hiç bir şey değişmediği her günün dünün aynısı olduğu içindir...
Aslında o kadar çok istiyorum ki bazı şeylerin değişmesini ama olmuyor
Yeni iş yeni ortam istiyorum olmuyor, aşık olmak heyecanlanmak istiyorum oda olmuyor
Sevdiğim adamın başka birisiyle evlenmesini, bebeği olacağını kabullenemedim galiba
Kabullendim sanıyordum oysa
Tamamen unutmanın formülü var mıdır acaba ?
Bir şeyler ters gidiyor ve buna engel olamıyorum günlük
Şanssız mıyım ben sence?
Ve bir gün bende mutlu olabilir miyim...

Bu arada Günnüşüm Belki Giremem 4 5 gün çünkü açık öğretim sınavları yaklaşıyor derslerede yoğunluk vermem gerekiyor artık malesefkiii, ee ablamdada kalıyorum artık her anı doya doya yaşıyoruz kuzumla tadını çıkarıp resimlerini çekiyorum bol bol bir sürü resimler oldu koca göbekli haliyle Neyse hehhh nedicektimm hımmm tamam geldi şimdi aklıma ...

İşte Benim "Yeni Yıl Kararlarım"
1- Geride bıraktıklarım hakkında düşünmek, konuşmak yok..
2- Herkesin tavsiyesinden, fikrinden etkilenmek yok. Olumsuzların dünyamda yeri yok.
3-Ablamın ikizlerinin şimdiden başladım fotoğrafçısı olmaya ee doğuncada bu mucizeye tanık olmak ve tüm günlerimi onlarla geçirmek var
4- Herkesi Kendim Gibi Görüp Hemen Güvenmek gibi Bi aptallık Yapmak Yok..
5-Kendime daha çok inanmak ,daha çok şans vermek, Zaman tanımak..
6-Aşık Olmakk ♥♥♥♥♥♥♥
7- Herkesi Arkadaşım sanıp hemen derdimi tasamı anlatıp onları kendim gibi görüp üzüntümü paylaşıp destek vermesini beklemek yok ( 2012'de gördüm tanıdım kimlerin dostum arkadaşım olup olmadığını ve insanları kendim gibi sanıp hemen güvenmek gibi bi aptallık yaptığımın farkına geçte olsa vardım çok şükür)

İşte Yeni Yıl kararlarım Bunlar HADİ 2013 SENDEN UMUTLU VE BEKLENTİLİYİZZ

HERKESE ŞİMDİDENNN İYİ YILLARRRR... BOL SAĞLIKLI, HUZUR DOLU, SEVDİKLERİYLE NİCE MUTLU SENELERE.....

güzel bir gün
nazarlardan saklasın Allahım
Ev arkadaşımda geçirdiğim güzel bir gece,
sabahında sevgilimle aramın düzelmesi
öğlesinde sınıftan yakın kızlarla sıcak ve samimi bir ev buluşması
bol bol dedikodu
özlediğim arkadaş kelimesinin beni sarıp sarmalaması...
akşamında sonrasında verimli bir toplantı..
projemize tübitakın milyarlarcaaaa destek vermesi
yeni planlar ,eskilere düzeltmeler...
gecesinde sevgilimle buluşma planı hazırlamamız
planımın içine eski ev arkadaşımla günübirlik - bilmediğim bir şehir turu...
en kötü günüm böyle olsun beaa :))

günlüükk epey oldu sana yazmayalı sanki

bu aralar içime kapanma dönemi yaşıyorum

aslında içime kapanma değil de, kendimi işime adadım diyebilirim..

durdurak bilmeden çalışıyorum günlük, kendime yatırım yapıyorum, hızla yol alıyorum... gece gündüz eve bile gelmeden çalışıyorum.. izin bile kullanmıyorum o derece..

5 ay işsiz geçirdiğim zamanların acısını çıkarıyorum, hedefler belirliyorum radikal kararlar alıyorum

planımı yaptım, Allahın izniyle 2 yıl sonra kendi şirketimi kurmayı planlıyorum.. hayalimdeki işi yapıyorum, yaptığım işten çok keyif alıyorum ve bunu tamamen kendi denetimimde yapmak istiyorum

işte ben kafamda bu kadar şeyle meşgulken ailemi işimin dışında tutmak zorunda kalıyorum, sabah 8 de evden çıkıyorum gecenin 1inde geliyorum sabah tekrar aynı rituel..

tabii bu durumdan ev halkı oldukça şikayetçi..

benim de şikayetçi olduklarım var günlük

kendi çekirdek ailemi geçtim, bütün sülale beni konuşuyor.. işimi, maaşımı, arabamı, başardıklarımı, biten ilişkimi.. her şeyimi konuşuyorlar...

öyle bunaldım ki, herkes kendi işine baksa, kendi şartlarıyla ilgilense? iş hayatına girişim ayrı bi macera oldu bu şartlarda iş bulmam neden bu kadar ilgisini çekti herkesin bilmiyorum.. şimdi de yaptğım işler başardığım şeyler konuşuluyor.. bunda ne var konuşabilirler gurur duymalısın deme boş yere çünkü içinde haset olan şeyle bakılan kem gözle anca rahatsızlık duyabilirim..

neyse aile mevzusunu geçtik diyelim, iş yerinde de sıkıntı var.. kafam bi milyon, anlattım mı hatırlamıyorum, iş yerinde benimle uğraşan bi kız vardı her açıdan her an saldırıştaydı.. o işten çıkarıldı diye şirkette herkes benden korkar oldu.. sanki ben çıkarttırmışım gibi.. tüm gün yan gelip yatıp benle uğraşıyordu, aman hiras'a neden sıfır araba verildi de ben 2 yıllık araba kullanıyorum gibi fitne fücurluklar yapıyordu, en sonunda patron çıkardı işten ve arkasından tek bir kişi bile üzülmedi.. ben gece gündüz çalışayım o benim yaptığım işlerin kuyusunu kazsın, hakettiğini buldu ama yukarıda Allah var kimsenin ekmeğiyle ben oynamadım

şuan şirkette konuşulanlar "hirasın zaferi" boyutunda, gerisini sen düşün...

kadın olmanın zorluğunu çekmek de ayrı mesele, yetkim dahilinde altımda çalışan insanlar var, çoğu erkek ve yaşları benden büyük, onları kırmadan ve özellikle "emir vermeden" iş yaptırmaya çalışıyorum, karşımda babam yaşında insanlar bile var.. güleryüzlü biri olduğum için beni üstleri gibi değil de arkadaşları gibi kızları gibi gördükleri için de lafımı dinlemedikleri oluyor.. o dengeyi tutturmam gerekiyor günlük, insanları kırmadan yapmaları gereken şeyleri yaptırmam gerekiyor.. Allahtan patronlarım çok anlayışlı, maaşallah diyorum kırkbin kere.. patronlarla bunun üzerine toplantı bile yapıyoruz, aradaki o ince dengeyi kurmayı öğretiyorlar bana..

2 haftadan sonra ilk kez bugün izin kullanıyorum, pazar sabahı olmasına rağmen 8de uyandım.. tüm günü kitap okuyarak, bol bol yatarak ve haftalardır izleyemediğim dizileri izleyrek geçirmeyi planlıyorum

günlükdaşlarım da iyilerdir inşallah, kk'ya giremediğim için okuyamadım ne alemdeler ne yapıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yepyeni, Taptaze, Gıcır Gıcır Bir Yıl...

yeni yıl hepimize kalbime yakışacak aşklar , sağlık ve mutluluk getirsin inşallah

2013 yılındaaa üzüntüler bizlerden uzak olsunnn artık mutlu olmak istiorum ve tüm kk yaaa da 2013 de mutluluk huzur sağlık ve aşk diliyorumm

daha dün gibi hatırlıyorum kazenin 2012 nin ilk günü bu sayfayı açısını ne çabuk geçti koskoca yıl :44:

2013 ün ilk günüde yeni sayfa açarsın dimi kazen?

tüm acılarımız,hüzünlerimiz gözyaşlarımız yarın yılın son günüyle birlikte bu topicte kalsın istiyorum.konu gibi onlarda zihinlerimizde kapansın.ara sıra sayfaları arasında gezinebilelim ama cevap yazamadıgımız gibi geçmiş yılın üzerine bişey yazamayalım zihnimizde..

üzülmeyelim yormayalım kendimizi..

2012 nin mutlu anları daha çok gelsin hatırımıza..

2013 ün ilk gününde yeniden başlayalım..önceki yılları hiç yaşamamış gibi..

güzel umutlarla başlayalım..

gönüllerimizden en çok ne geçiyorsa,

aşk,bebek,huzur,para

hepsini yürekten isteyelim

herkese yeni yılda en çok mutluluk diliyorum..

yeni yılımızın her günü kahkaha mutluluk dolsun

sevgili günlük umutsuz vakayım. kendimi çok kötü hissediyorum. yine ağlama krizine giricemm. içim acıyo.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…