Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm merhaba, bundan sonra burdayız hayırlısı olsun.
Biliyo musun bugün ilk defa pırasa yaptım ve ben pırasa sevmez(dim)
Valla annem yapardı da bi tadına bakıyım bile demedim onca zaman.
Şimdi eşim ben severim deyince tabi ki yaptım ben de yedim iyiymiş ya fena değil yani.
Ama mümkünse bamya istemesin bak onu eşim için bile yapamam. Ömrümde yemedim ama sevmiyorum işte :44:
Öyle işte günlük yazacak bi şey yok aslında bakma saf saf geldim düşünüyorum ne yazıyım diye.

Bere ördüm kendime biliyo musun? Atkısına başlıcam bugün belki paylaşırım burada.
Dün akşam görümcemle telefonda konuşuyoduk bi şey dedi şakayla ama çok zoruma gitti.
Telefonu kapattıktan sonra oturdum ağladım. Eşimle de konuştuk, hak verdi bana.
Sakın kimseye bi şey deme demiştim, kayınvalideme anlatmış o da bana hakvermiş sağolsun
Görümcem iyi bi insandır şaka yapmak istedi biliyorum ama insan kırılıyo işte dilin kemiği yok ki...

Bu arada atama muhabbetleri dönüyo günlük dua et de şubatta atama olsun ben de atanıyım nolur yaa

Ah günlüğüm....
Ben de sana atama muhabbetini yazacaktım ki Firarperestimi gördüm.
Kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn diyorum duasına.
O kadar çok istiyorum ki bu atamayı sanırım kendi yılımda bu kadar can-ı gönülden istememiştim.
Allah'ım ne olur, ne olur yardım et, merhamet et bize..
Bizim için en önemli şey sayı o yüzden atama olsa da kritiğiz ama olsun...
Allah'tan ümit kesilmez değil mi günlüğüm...
Sadece kavuşmak için istemiyorum bunu.
O da var tabi de ikinci sırada o
O mutlu olsun istiyorum, kahkahaları içten olsun eskisi gibi, dalıp gitmesin, üzülmesin, boynunu bükmesin istiyorum.
Bir erkek için bu çok ağır bu yükten, bu dertten kurtulsun hayırlısıyla.
Sen yüzümüzü güldür Allah'ım.
Sana sığındık...

merhaba 2013 model günlüğüm...huzurum kısa sürdü maalesef...emrivaki ile gelen ev arkadaşı...of of...iş arkadaşım ve aiiemden biriyle yaşadığım sorun...of be...ha bir de tembelim,yapacak onca işim varken ben tv izleyip,sana yazıyorum

Sevgili 2013,

Bana iyi gelmelisin..Vakit çabucak geçmelii..Bu yıL ve önümüzdeki uzuuuuuunnn yıLLar bana sevdikLerimin acısını yaşatmamaLısın..

SaygıLar..

Oğluş beni çok yordu bugün, uyumadı.
Şöyle yatıp 1 gün uyuyasım var, uyumak istiyorum artıkkkkkkk.

Günlük selam... İçimde bi umut var bugün... sanki önümüzdeki hafta buraya eş durumu ataması müjdesi sevinciyle yazacak gibi hissediyorum kendimi ... Beni tanımasa da burda beni okuyan kıymetli KK arkadaşlarım.. Lütfen dua edin bizim için olur mu?? Ben de hastalara şifa,borçlulara deva,bebek bekleyenlere bebiş,özlem içinde olanlara vuslat,iş bekleyenlere hayırlı ekmek kapısı diliyorum dualarım sizlerle..

Bu yıl hayat güzel olur mu ?
Ne dersin ?
Belki şansım döner benimde

Günlük hiçbirşeye yetemiyorum, yetişemiyorum...
akşama kadar sırf çocuk bakıyorum, ona da doğru düzgün bakamıyorum...
geceleri uyurken baktığımda içim cız ediyor yeteri kadar ilgi gösteremiyorum
2. çocukta çok acele ettim farkındayım,
ama öyle çok seviyorum ki...

Gel gel 2013 dedim ve geldi ..
çok sevdim seni çok ..
herşey yoluna giiriyor yavaş yavaş çok şükür ..
yeni iş, yeni aşk ..
oh oh ne ala
tabi bunlar teoride henüz , fiiliyatada geçicek.
sevdim seni 2013

ayrıca firarperestcim umarım atanırsın.

Sevgili Günlük

Ben Mayıs ayında evleniyorum.Bugün düğün fotoğrafçımızla anlaştık tüm hazırlıkların haricinde bu beni çok mutlu etti :) buzdolabımızı aldık hem de hep istediğimiz gönlümüzün kaydığı marka ve modelden :) Annemler kız kardeşime erzak gönderiyorlar biliyormusun biz onunla şu an küsüz ama bu heyecanlı günlerimde onun da varlığını hissetmek istiyorum.Heyecanlarımı onunla paylaşmak istiyorum.Gönderilecek erzakların arasına nişan için hazırladığım kavanozlardan birinin içine çikalata koydum,yanına da küçük sevimli bir sabun bulunca benim gönderdiğimi anlar belki bir adım olur :) Ayrıca bugün kargoyla gelin ayakkabılarım geldi sonunda :) İş yerimden hala haber yok.İyice alıştım evde oturmaya hayırlısıyla başlasam işe çok sevineceğim.Neyse 2013 umarım güzel geçersin herkes için 2012 çok zordu benim için hayatımın en zor yılını yaşadım bu yıldan çoook umutluyum allah herkesin gönlüne göre versin

Hayat sen ne tuhafsın..acı ve tatlı nasıl da içiçe öyle...dehşete düşürüyorsun beni...
Dün eşimin doğum günüydü, aynı zamanda çocuk yaşta kazada vefat eden ağabeyinin de senesi...
kızım ortalığı dağıtırken, k.validemin 25 yıldır hatıra olarak sakladığı ilkokul çalışma kitabını bulmuş rahmetlinin...
içinde hep onun ödev yazıları, kapağında ismi, okul numarası
ağlamaktan şiştim...

Hala da ağlıyorum

Allah kimseyi evladıyla ana babasıyla sınamasın...
Sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin dimi güllük...

Bana göre, yeni yıl için bundan öte dilek temenni yok.

Sevgili günlük,
bakıyorum da 2012 bitmiş topik kapanmış tam da üzülmüşken baktım ki 2013'ü açmışlar hatta yazanlar da çok olmuş yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah rabbim hepimizin dileklerini kabul eder bu yıl hepimiz için sağlıklı mutlu bir yıl olur..bebeği olmayanlara bebiş kocası olmayanlara kociş sağlık ve mutluluk isteyenlere mutluş mutluş bir yıl olsun inşallaaaahh okuyan herkes amin desin:)
bu arada kk arkadaşlarımın hepsinin cumaları mübarek olsun hayır ve bereket getirsin...

dün yine iş güç yoğunluk derken baktım saat akşam 5 olmuş bile eve gittim yemek falan bulaşık derken misafirliğe gittik ordan geldik duşa girdim serkanla da arada bir konuştuk falan gece de en son msjlasırken uyuyakalmışım bu sabahta allahıma şükürler olsun yine geldim işteyim rabbimin yardımıyla yine işimin başındayım..
allahım ne olur bugün de üzüleceğim sebepler verme hafta sonum da senin hayrınla yardımınla güzel geçsin rabbim ne olur yardım et hayırlısıyla bütün işlerimiz yoluna girsin serkan artık şu seramiksan kursuna başlasın allahım ne olur yardım et biran önce herşey yoluna girsin serkan bana çok değer versin ilgi göstersin sevsin rabbim ne olur sen kudretinden merhametinden sabrından bizlere ver yardım elini bizden çekme rabbim herşey biran önce yoluna girsin rabbim bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur sen yardım et merhamet et yardım eli uzat ne olur rabbim
amin..

Gunaydıınn.
İçim çok buruk.Çok kırgın.Geçecek gibi durmuyor kolay..Sadece su 14 gun geçsin diye beklıyorum sadece...
Atama konusu geçmiş.İnşallah atama bekleyenler gönüllerinin istediği yere atamaları çıkar.Atanınca da işte farklı durumlar baslıyor.Ne zaman tayınım cıkıcak diye...Hergun dua edıyorum artık Mayısta benımde atamam çıksın diye.Allahım buralardan cok bunaldım.Dile kolay 4 yıldır burda görev yapıyorum ve burdaki görevimin sonu geldiğine ınanıyorum.Buralar uzakk..Gideyim artık evimin,ailemin yakınlarına.Uzaklardan,bayramları gözlemekten, h.sonuyla birlesen tatıllerı hesap yapmaktan,müdürden izin alma stresinden,otogardan,havalanından,bavullardan,vedalaşmaktan,sevdiklerimin sadece seslerini duymaktan,görememekten bunaldım artık...
Cumartesi günü Izmıre gittim 3 guncuk.Nur yuzlu yegenımı gormeye.Halbukı 25 gun sonra zaten gıdecektım ama dayanamadım.Çok ozlemişim kar beyazımı.Bensiz buyuyor.İlk gördüğünde tanıyamadı beni.8aylık bebek nasıl tanısın 2 ay once gördüğü insanı dimi.Zoruma gitti.Hemen toparladık bir sanıye yanından ayrılmadım ama yine aynı şey olacak...
Yetmedi 3 gün hiç.Zaten ızmırde 1 gece kaldım hemen sabahın köründe koştum yeğenime kavuşmaya Manısaya.
Dönüşte geçerken yollardan baktım baktım hayal ettım kendımı oralarda tayinimin çıktığını.H.sonları İzmire evime gittiğimi nasıl bır umut nasıl bır huzur kapladı içimi.
Agustos tayın dönemim çok sıkıntılı geçmişti.Mayısta öyle olmasın Allahım lutfen Yetsin artık şu puanım bana lütfen.

Sevgili günlük......
Farkettim de sana hep sabahın köründe yazıyorum
Olsun artık yapacak bir şey yok ben de dünü yazarım dünlüğüm
Sevdiceğim face'ten mesajlar yollamaya devam etmekte...
Dün 2'ye kadar aryzla muhabbet ettik çok tatlı bir kız
Sevdiceğime cevap vermiyorum şimdilik biraz zaman lazım bana....
Kendimi iyi hissedince her şeyi yavaş yavaş yoluna koymayı düşünüyorum.
Bu 2013, irademin yılı olacak inşallah...
Allah utandırmasın şu anda pek çok meşguliyetim var.
Ama benim onları yapma isteğim tartışılır doğrusu :44:
Bugün bir ton soru çözmem gerekiyor
Yarına kadar her şeyin yanına "tamamlandı" yazmak istiyorum..
Bugünün işini yarına bırakmayacağım inşallah...

Bu arada hazalelif, dualarım seninle...
Allah gönlüne göre verir inşallah

Merhaba kız günlük can.
Giymişsin yine cicilerini
2013 senden istediğim çok fazla bişey yok.Bugün babamız hastaneye gitti tahlilleri için,lütfen iyi sonuçlar çıksın da rahat bi nefes alalım artık.
Yılbaşında hep beraberdik... Gittik iş çıkışı kayınvalideme,elimdeki poşetleri atıp nasıl sarıldıysam kadın kıpkırmızı olmuş
Görümcemlerde ordaydı sağolsunlar işten geldiğim için fazla yormamak için beni yemekleri herşeyi hazırlamışlar
Babamız pijamalarından sıyrılıp takımını giymişti ve inşallah seneye de böyle ailecek oluruz diye başladı sofra duamıza
Tam 12'de sırayla elini öptük,herifim açmış kollarını ona sarılmamı beklerken ben gittim yine kayınvalideme sarıldım bozuldu ama yapacak bişey yok. Ben onu önce Allah'a sonra da o anaya borçluyum
Kahkahalarla girdik sana 2013 inşallah gözyaşı döktürürsen de mutluluktan olur bunlar,temennimiz bu
Ayrıca beraber oturma fikrini söyledik kayınvalideme uyumadan,istemiyo bizi evde günlük can
Neler vaaddettik ama istemiyo hatun bizi evinde
Rahat edemezsin kızım diyo kıyamam ona hiç
Aslında bi nevi haklı ama biz hastalık yüzünden rahat edemiyoruz onlardan ayrı
Neyse hayırlısı olsun herşey için

Günlük;
Bu 2013de her şeye sil baştan başlıyorum diye düşünüyorum hep.
Annemle kavgalarımız artmaya başladı bende çok üzülüyorum bu duruma bir yandan yüzüm gülse bir yandan yüzüm asılıyor.
Bir an önce düzelir umarım.
Bugün çok güzel ders programı yaptım kendime konu eksiklerimi tamamlayıp bitircem... Kafam rahat olucak o konuda.
Sevdiceğimlede düzeliyoruz gibi fazla umut edip sonradan üzülmek istemiyorum ama olumlu bütün konuşmalar.
Şimdilik durumlar böyle yine yazacağım sana :
16:

2013 teki ilk günlüğümü yazıyorum

günlük öyle yorgunum ki kafam öyle karışık ki dün misafir geldi sevdiğim kişilerdir aslında ama sohbet pek iyi geçmedi bazı konularda biraz üstümüze geldiler ben de hastaydım adet de olmuştum ilk günümdü hiç kimseyle uğraşacak halim yoktu anlayacağın bayağı da oturdular fenalık geldi bana neyse onlar gidince hemen duşa girdim rahatladım biraz
sonra yemek yedimkahve sigara içtim

ama bugün yine kötüyüm şu adet bitse de kurtulsam

b sevgıli günlük ben yeni yıla bir ton ev işi ile uyandım ya ben bütün yılı temizlik yaparakmı geçiricim bu gün yeni iş güçle uğraşıyorum cok yorgunum halsizim uyumak istiyorum

Son düzenleme:
şuan ki durumum mu?ENKAZ tam karşılığı bu hissettiklerimin..
kimseye sölemesemde böyleyim...
dün seni toprağa verişimizin 2.yılıydı baba..tam 2.yıl önceki gibiyim hala içim dışardaki hava gb buzzz..
yüreğim ısınamadı gidişinden bu yana..
annemi her sensiz görüşümde daha da üşüyorum..onun burukluğu bana da geçiyor..
sizi hiç ayrı görmedim ki ben hiçç..hep güldünüz birbirinize hiç gözü yaşlı kalmadınız ki aklımda..
ama sen gittiğinde annemin gözleri hiç kurumamak üzere ıslandı..
2 rakamı nefretim oldu resmen..yoğun bakıma girdin 2.gün kaybettim seni..evlendim 2.ayında kaybettim seni..
ve şimdi kaybedeli 2 yıl olmuş dün gb...yoğun bakımdaki halin hiç gitmiyor aklımdan..
beni duymanı o kadar çok istemiştim ki..herkese inat ağlamamak için tutmuştum ya kendimi..
ama duyuramadım sesimi duyamadım sesini..
sahi en son sesini ne zaman duymuştum tamam hatırladım..ameliyattan sonra acı çekerken..
ağrın ne fazlaydı ama iyiyim geçicek diyordun..seni bana hiç yalan söylemedin ki babacık hiç..
inandımm gidin dinlenin dedin gittim ama döndüğümde karanlıktaydın..Keşke ilk defa da olsa seni dinlemeseydim Baba yanında olsaydım..
Şimdi keşkelerin içindeyim sensizz..hayata kapılsamda aynaya bakınca tokat yemiş gb oluyorum..
neden mi?unuttun mu ben senin fotokopin gibiyim herşeyimle sana benziyorum..
Seni çokk ama çokk seviyorum be babacık hemde çokk

günlük can biliyorum bi haftaya kalmaz ,biri beni yaksın küllerimide denize atsın diyeceksin :)belki honoluluda yetmişlik bi ninenin günlügü olaydım diyeceksin.. için kaldırmayacak yazacaklarımı:) yine hastayım bu gün günde öyleydim önceki günde neden tüm talihsizkler beni bulurki kaburgam düştügümden beri agrıyor ,gripten dolayı (ki tam saçımı boyadıgım ve yıkamaya 5 dk arıza yapan sıcak su kanallarının yüzünden sogok suyla duş almaktan 1 hafta ,ha boyada mavi siyah saçımı açmak için orialle açma yani bak günlük)öksürdükçe acı çekiyorum kaburgam baskıdan dehşet agrıyor.. .kaburgamın üzerine düşmeden burnumada sert bi cisim düşmüştü gözlerim ve burnumun üstü morarmıştı .baktım bu gün epeyce gitmiş morluklar şükür rakun gibi geziyordum düzeldi:)ama diş agrım devam ediyor hani kırık olan ama düne göre bi tık daha ii..sistiite daha ii 1 sene sonra tamda diş agrımı agrı kesicilerle bi gıdım dizginledikten sonra lüks eden sistit.. birinin biraz hafifledigi gün başka bişey başlıyor.yanlız kormaya başladım bunlarda geçince başıma ne gelecek hayal gücünde sınır yok,ne bilim kiprik dibi kanseri oldugumu ögrenirim falan:)..neyse saçıma alışamadım daha tabi dün yazmadıgım için bilmiyorsun orialle açtım ya ben saçımı boyamaya hem fırsatım olmadı hastalıklardan falan hemde kararda verememiştim çarşamba pazarı gibi saçlar bir elim kaburgamda yani bögrümde göz burun mor rakun gibi geziyordum ..gülme valla kızarım günlük can, çizerim:) dün karar verdim gidim boya alim yogun araştırmalar sonucu syoss altın karamelle,hep gördügüm boya melekettte yok dolaşmadım yer kalmadı neyse dedim hadi plaette alim tekrar aynı kozmetikleri dolaş 2-3 vardı ben digerine bakarken sen git satıl..off nesye altın paffe olsun dedim ara ara aynı yerlere git akraba oldum kızlarla hoş geldi diyorlar gitmiyomki gelim diyorum ondanda ki hepppppp olan boyadan 1 tane buldum yetmez ama alimm hadi dedim akşam boyadım kızıl gibi oldu bende kızıllık istiyordum ya bak istiyordum diyorum sen anla :) bugün eh işte alışmaya çalışıyorum..ya bi sürü iş var evde kim yapacak çok halsizim 2 -3 gündür yapmıyorum ya ev berbat..valla benim herif mini etekli sarışın uzuun boylu nataşa bile getirse razıyım okadar yani:)bu espiriydi bak ciddiye alma zira o zaman temizlik yine bana kalır:) neyse bu günlük bu kadar yarın yaşıyor olursam yazarım..tanrım ne kadar yazmışım hadi günlük can by..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…