Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük
haftaya aşkımın yanına gitme ihtimali bile bugünümü güzelleştimeye yetti
ne giyeceğimi bile hazırladım
nolur bi aksilik çıkmasın nolurr

2013e müthiş berbat girişimin ardından gelen günler pekte farklı geçmiyor..

Bütün olumsuzluklarımı çekiyorum ben anlamıyorum ki.

Yarın sınavım var günlük, kaç ayın emeği yarın belli olacak umarım iyi geçer bu moralle bilemiyorum.

Benim için bi mucize olmalı tıpkı bugün psikoloğun dediği gibi ''sihirli bi değnek değmeli'' ve ardından eklediği gibi ''çocukca belki ama oldu işte''..

günlük sevdiklerimin kıymetini bilmiyorum,
fevri davranıyorum ve kırıyorum...
günlük emrime amademi sanki,
nankörlük yapıyorum...
olmasa anında biterim ben bilmiyormuyum...

şiir gibi oldu

Hayat bana güzel be günlük, bir de şu yalnızlık olmasa!..

Ljubav(aŞk), helalimi de al bana gel

Bekliyorum

Karnım çok ağrıyo günlül şurdan kalkıp da yan koltuğa geçecek halim yok şu an.
Kitap okumak istiyorum delicesine bitirene kadar ama kitabın dördüncüsünü almadım :26:
Eğer biterse meraktan çatlarım önce dördü alıp sonra bunu bitirmeliyim.
Bi de 30 sn de bir mesaj yazma olayına gıcık oluyorum ben geveze bi insanım sürekli yazmak istiyorum 30 sn çok uzun geliyo

günlükkkkk ben evimee geldimmm çook özlemişimm hiç dönesim yok ki benim ailemin sevdiklerimin yanında ben çook huzurluyum beni oraya okulumdan başka bağlayan hiç bir şey yok neyse artık zaman ne kadarda çabuk geçti daha dönem başı ben ağlıyodum ben burada nasıl zaman geçiricem diye ama bak bitti ilk dönem artık hakkım da hayırlısı olsun bugün arkadaşlarımla buluştum ahh canlarım nekadarda özlemişim onları dedikodu yapmayı neyse birazda kk dolanayım

günlük ben ne zaman kendime vakit ayırabileceğim,
saçlarım dibinden çıkmış iki parmak gidip boyatamıyorum:26:
e vaktim olsa evi temizleyeceğim

günnükküüm.senin aracılıgınla 2013'ten cok cok özür diliyorum.
vakti zamanında kendisi hakkında iyi yorumlarda bulunmamıştım.
sayısı yüzünden plan bile kurmamıştım kesinlikle olmaz o yıl hiç bişi yapılmaz demiştim.
özür dilerim arkasından (daha dogrusu önünden:) konuştumm

2012'den okadar umutluyken benim üzerimden geçmekle kalmadı.
ezdi dagıttı duman etti benii..
2013 kurtaracak beni tüm bu karmaşıklıktan.
toparlayacak benii biliyorum ve cok istiyorum.
artık yoruldm gerçekten

yoluna girsin herşey.istediklerim olsun ama hayırlısıysa inşallah(amin)

affeder beni 2013'um biliyorum.cok sevdim ben onuuuu
cok sey degilll.sağlık,mutluluk,huzuurr ve annemi hep yanımda istiyorum cok muuu yaa.bide aşk tabi onsuz tadı yok hayatın

çok çok öpüyoruumm seni günnüküm vee tabiki kk'daşlarımı..herkeeesee sağlıklı mutlu aşklı paralı yıllarrrrrr

Canım çok yanıyor öyle ki bunu kelimelere dökebilecek gücü bile artık kendimde bulamıyorum..
Hayatın gerçekleriyle yaşadığım duyguların zıtlaşması benim canımı öyle çok yakıyor ki artık..
Biliyorum bu da bir sınav her sınav gibi geçecek.. Her baharda yenilenen ağaçlar gibi bende her bir sınavdan sonra yeşermek zorundayım..

İnsanların koyduğu yarattığı kurallara etiketlere göre yaşamak eee şimdiki zamanda bu böyle hayatın gerçekleri bunlar laflarını işitmek mi benim beynimi kemiriyor çözemiyorum..
Topluma göre yaşamak zorundayız ve bunu değiştiremiyoruz herkes birbirine özenerek birbirine bakarak yaşamaya çalışıyor ama hiçkimse ben nerden geldim nereye gidiyorum neyi arıyorum şurda kaç günlük ömrüm kaldı ki deme cesaretini gösteremiyor belkide..Yıllar sonraların hesabını yapıyoruz sanki o günlerin garantisi varmış gibi..
Şu imanımın gözünü seveyim ya gerçekler doğrular kitabımızda yol gösteren şeyler orda hiçbir insanda veya yerde değil bundan güç alıyorum başka bir şeyden değil..
Allahım sen beni hiçbir zaman bu yolumdan saptırma..

Eh farkındayım günlük bu geceler beni fena duygusallaştırıyor derinlere daldırıyor yahuu olsun ama ohhhhhhh rahatladımm

uyku tutmadı günlükcan ve üye olduğum günden bu yana ne konular açmışım şöyle bi okudum da... hey gidi günler hey dedim... sevdiceğmn askere gidişi, nişanlanmamız, düğün tarihi krizi,çektiğimiz sıkıntılar. o zaman diyodum ki bu sıkıntıyı bi atlatsak daha neyi takarım kafana... nankörüz günlük. en büyük sıkıntıları atlatıyoruz başka şeylere üzüyoruz kendimizi. ve diyorum ki bu gece , uzağımda da olsa, hasret içinde de geçse evliliğimizin en güzel ayları BENİM OLAN BANA GELECEK ALLAH'IN İZNİYLE...katettiğimz yollara bakıp mutlu olmak varken ağlanıp sızlanmalar boşuna...
ee böyle pozitif düşünmemin bi de sebebi var tabisi :) başbakan eşlerin biraraya getirilmesi için bakana gereken emri verecekmiş kesinleşmeden çokk da heveslenmek istemiyorum ama galiba hasret bitiyor :))) Allah'ım sesimizi duydun şükürler olsun

gunluk kızım dogalı 15 ay oldu..cok sukur allahıma..ıyıkı dogmuss ..annelık cok farklı bır duygu..cok sukur Allahım bana aratmadı bu duyguyu..ama kzıım dogduktan sonra benım psıkolojım cok bozuldu..ona bırsey olacak dıye aklım cıkıor..tabıkı her anne boyle ama ben bıraz fazlaymısım..kendımı yıpratıyormusum..rahat olmalıymısım..ama olamıyorumm.. ben bu dunyanın ...........tovbe estagfurullah..kızım buyuyup genc kız olana kadar ıyıce cıvısı cıkar ..duzen muzen kalmaz..hıc umudum yok gelecekten maalesef..zaten kzıım hastaa..daha sımdı uyudu gercı dogdu dogalı hala uykusu duzene gırmedı..bızde azı dısı kabardı..hıcbırsey yemıyor..zayıfladı da ..zaten zayıftı..oturup aglıyorum..cunku cocuklar cok acımasız oluyor..o okula gıderken zayıf dıye arkadasları dalga gecerse ben uzuntusune dayanamamınsallah zayıf olanlar kılo alsın.kılo vermek ısteyenler de versın..ayy susayım en ıyısı yoksa yazyaz bıtmeyecek..kızım uyudu hazır azcık uyuyayım..anaamm ne kadar dertlıyım ben ya..acıdım kendıme bıran..

Bu yılın bu denli kötü başlayacağını hiç hayal etmemiştim günlük.
Biliyo musun BİZ ayrıldık. Yani artık o ve ben ikimiz tek değilde ayrıyız.
Burda olduğu günler boyunca hiç aramadı görüşmek istemedi dün akşam geri dönecekti gitmiştir çoktan farkeder mi ki giderken bile görmek istemedi ''Daha zor olurmuş gidemezmiş'' öyle dedi. Seviyormuş aslında pişman olacağınıda biliyormuş ama ilerde daha kötü olurmuş? Haklı mı sence günlük iki insan delice sevdikten sonra kötü ne olabilir ki ? Şuan algılayamıyorum. Telefonumu tam 1 haftadır sarj etmiyorum hatta sınavdan sonra açmadım bile gerek mi var sanki o aramadıktan sonra. Anladığım tek şey ''kimseyi kendinden çok sevmemen gerektiği''
Ve ben burda kendime söz veriyorum bir daha kimseyi bu denli sevmicem, aşkından ölsemde zerresini bilmeyecek. Aşk mı? Uzak dursun benden.. Hiçbir şeye inancım kalmadı tamda bunu dediğim an girmişti oysa ki hayatıma. Neyse gözlerim dolmaya başladı AĞLAMAYACAĞIM.

Günlerim onu özlemekle geçiyor günlük..
Hep özlüyorum her şeyini çok özlüyorum.
Yaptıklarımız, anılarımız sürekli aklımın içinde dolaşıp duruyo gece gündüz rahat yok bana
Şey yapmıştık biz günlük konsere gitmiştik tee ne zaman ama çok güzeldi..
Sonra birlikte yarım gün boyunca antik kent gezisi yaptık,
Bisiklete bindik birlikte, sonra şişene kadar yemek yedik,
Saçma saçma dans ettik özledim ben onu hem de çok

off pembiş bu dökülen saçlarıma çok canım sıkılıyo
resmen kel kaldım sinir oluyorum psikolojim bozuldu bu konuda
herkes farketmeye başladı
oysa ki ne çok saçlarım vardı tokalar tutmazdı
off ne yacam ben yaaaa, yok mu bana önerisin olan
bu saç stresi beni öldürüecek

Son düzenleme:
Hala dün gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim günlük unutmaya çalışıyorum. Rüyamda sancılandığımı gördüm eşimde evde yok kanamam oluyor sonra bebeğim doğuyor ama tabi minicik hiç canı yok birtek kalbi atmaya devam ediyor. Allah'ım o kadar korkunçtu ki. Eşimi arıyorum ulaşamıyorum hemen avucumda bebek komşuya koşuyorum. Komşum bebeğin üzerine beyaz bi bez örtüyor ambulans çağırmaya gidiyor. Bi ara bezi kaldırıp bakıyorum bebeğin kalbi durmuş dünya başıma yıkılıyor sanki. Ağlaya ağlaya ordan oraya koşuyorum sonunda ağlayarak uyandım. Bikaç saniyelik bi afallamadan sonra rüya olduğunu anladım Allah'ın nasıl sevindim nasıl rahatladım anlatamam. Ama sonrasında içim sıkılmaya başladı hala moralimi düzeltemedim o kadar etkilenmişim ki kendime gelemiyorum hala. Ohh bebeğim hala benimle ...

Ben geldim :119::119:
Sınav stresini attım üzerinden gerçi streste yoktu ya neyse
İlk gün 5 dersten vardı sınav bi saatte çıktım. Bugün de 4 ders vardı 40 dakikada bitti sorular
Ya ben çok hızlı salladım ya da sorular az geldi gözüme bilemiyorum
Sınavdan çıkınca Aşk aradı ihmal etmiyor askerdeyken yavrum benim
E sınavlar bittiğine göre beni bekleme stresine devam edebilirsin dedi şaşkın aşkım ne zaman vazgeçtim ki dedim
Son 11 kere daha yatcam kalkcam sonra Aşk gelecek :124::124:
Artık kavuşalım dimi günlük hasretlik yeter bu kadar

Evimin direği, gönlümün bebeği
Çayımın şekeri, gitarımın teli...

E gideyim o zaman ben oldu sonra görüşürüz

Hazalelif'i okuyunca ona çok hak verdim günlüğüm...
Biz insanlar gerçekten tuhafız..
Yaşadığımız derdin hep en büyük dert olduğunu düşünüyor ve kahroluyoruz.
Ama böyle düşünmemek de elde değil çünkü canımız çok ama çok yanıyor.
Allah hiç kimseye geçmiş günlerini aratacak dert vermesin.
Düşünüyorum ben de bazen, şu an atansın diye dualar ediyorum ve atansa bile sıkıntılarımız bitmeyecek öyle bir dünya, öyle bir düzen işte.
Önce atanması vaaar, sonra bir yıl stajyerliğinin bitmesi vaar, sonra askerliği vaar, sonra eş durumu vaar...
Var da var be günlüğüm...
Geçen bir arkadaş öğrenince vazgeç,sana da yazık dedi...
Dedim ya öyle bir dünya işte...
Neyse günlüğüm yine tadım yok.

Merhaba bu yılın yeni Günlüğü,

Hiç iyi başlamadı bu yıl Günlük yaa Ne bileyim çok stresteyim, çok gerginim, bugün eşimden kötü bir haber de aldım, merak içerisindeyim

Sanırım artık sabrım da kalmadı, enerjim de halbuki son beş yılın en boş, en yoğunsuz yılımı yaşıyorum, aksilik işte eşim yok ya, iş olarak en boş yılım bu yıl olur... 4 yıl boyunca eşim varken, ne çok işim olurdu, her akşam bilgisayar başında iş yapmak zorunda kalırdım, okuldaki yoğunluk her şeyin üstüme binmesi, yolun uzun sürmesi falan, ne çok dolu geçerdi, bazen birbirimize ayıracak zaman bulamazdık da yaratmaya çalışırdık... Ama bu yıl aksi gibi çok boşum ama eşim yok... Nasıl bir yıl olacaksın bakalım yaşayıp göreceğiz

bıktım ya gerçekten bıktım artık salak salak konuşuyor her lafı tersinden anlıyor deli midir nedir ya buna laf anlatmak ne kadar zor karışmasana her lafa ya yerini bil niye benim hayatımda hep böyle manyaklar var kikaç aydır ilaç içiyorum ama ne faydası var ki sadece unutuyorum sadece unutuyorum keşke elimde bir sihirli değnek olsa hayatımı değiştirebilsem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…