Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük;

mutluyum mutluyum mutluyum :)

ailemin yüzyüze gelmeyi dahi kabul etmediği aşkım cumartesi ailesi ile gelecek anne-babamla tanışacaklar...
Allahım sanırım 2013 ü şimdiden sevdim :)

günnükküm.derslerle kafayı yiyorumm.oraya bakıyorum notlar buraya bakıyorum notlar. bak aynen böyle oldum ""

hmm.bak ders arası verdm müzik dnlyorum.şöyle söylüyo:kalbim diyor gurur yapma sana "O" lazım.bende diyorumki kallbimm zaman lazımm..

şartlar uymuo ama ben uydurcam onları.böyle mutsuz kalmayı kabullenmicemmm..şartlar dize gelcekkkk..

önce ben şu notları dize getireyim.uçuyooorum notlarımaaa hesapmakinem yanlız kaldı gitmeliyim

15 sene öncesine ait biraz rütübet kokulu bir etek mutlu etti beni günlük
her ne kadar içine giremesemde ona dokunmak tekrar giyiceğimin hayali bile yetti

almak istediğim okumak için can attığım kitap beni heyecanlandırıyor
hergün yarım saatlik bir yabancı dizi beni eğlendiriyor

küçük şeylerde mutlu edermiş insanı....

içimde anlamsız bir heyecan var nedendir bilmem sebep yok ortada ama sanki güzel şeyler olacakmış gibi hissediyorum günlükk bu heyecan profilime bile yansıdıı ayy güzel şeylerr olsun günlükcümm

Günlüğüm 2013 gerçekten bana uğurlu gelmeye başladı.Bu yılı ayrı bi bekledim ben nedense hissettim bişeyler olacağını sanırım :) Sınavlarımı atlattım hepsi iyi geçti ee okadar çalıştım :) Sevgilimde iyice romantik oldu öyle şeyler söylüyor ki nerden buluyor o lafları bilmem :) Şanslıyım değil mi günlük Allah bu günlerimi aratmasın :)

günlükcan bugün çok yorucu geçti.....bunun üstüne biraz önce face de bir zamanlar benım de içinde bulunduğum bir sebep yüzünden üzülen belkı de kötu gunler gecıren kızın oğlu olmuş..o kadar tatlı ki maviş maviş bakıyor..hep hayalımdeki bebek...benden sonra evlenmişti ...Demek ki unutmuş onu,sünger çekmiş üzerine hem de çekeli çok olmuş...unutmuş mudur gercekten...elbette yaşadıklarını unutamaz ...ama Allahım ona dünyanın en güzel hediyesini vermiş zaten...

sevgili günlük, evleneli yaklaşık 3 ay oldu. doğduğum büyüdüğüm okuduğum şehirden ayrılıp çoook uzaklara yerleşeli neredeyse 3 ay olmuş. bunun üstüne kayınvalidemin işlemleri bi türlü bitmeyen hastalığa yakalanalı 2,5 ay olmuş. daha 3. haftalık evliyken yanıma gelmişti hala burda... 2.5 ay hiç kolay geçmedi. hala da geçmiyor. yeni gelinim ya ben. artık herkes evine gitsin istiyorum. evimde yuvamda kafam rahat bir şekilde yaşamak istiyorum. istiyorum işte hep..

Bugun cok sevdigim bir ablami farkinda olmadan biraz kirdim galiba. Sonra cok uzuldum, hep bunu dusundum. Sinirlerime hakim olamadigim icin kendime cok kizdim. Ama iyi yonden bakmak gerekirse oz elestiri yapma firsati cikti karsima ve dersimi aldim. Ama hala uzgunum. Canim ablacim benim yuzumden uzuldu, nazimi cekti. Iyy bazen kendimi dovmek filan istiyorum. Cocuk musun sen bee, biraz agzindan cikana dikkat et dimi ama. Yok, bazen cok odun oluyorum.

Günlük 2013te cok güzel seyler olacak dedim, hislerimin beni yaniltmamasini istiyorum.
Aslinda olumlu gelismeler olmaya basladi bile ama ne bileyim yinede bir olumsuzluk yapisti sanki yakama.
Ben yinede umutluyum günlük, insallah en kisa zamanda sana cok güzel haberlerle gelirim.
Cok istedigim, kücüklügümden bu yana hayalimdeki ise girdigim gelir yazarim sana.

naber günnük
cok kötüyüm ben.hemde tahmin bile edemeyecegin kadar kötüyüm...

hani ilerde bugünlerimi düşünüp gülümseyecegim günlr gelicek mi.
gelir dimi günnük.
gülerim dimi bn.

cok fenayım günnük cookk..

üstüne bide sınavlarım var..yeryarılsada içine bi tek ben girsem.orda bile bulur beni bi dert yoksa..

böyle işte..

sana yeniden ve mutlu gelmeye calşcam.ama şuan yok olmak isterdim yani..neyse...:85:

bugün evi temizledim,
yemek yaptım,
sofra kurdum,
sofra kaldırdım,
bulaşıkları taopladım hemde eteğimde iki çocukla...
eşimse akşama kadar yattı
tam işlerimi bitti oturacağım gömleğimi ütüle demezmi,
az daha katil olacaktım be günlük

Yenı yılımın yenı günlüğü anca yazabıldım sana

Uyuyamadım bılıyor musun
tam 10 saat 23 dakıka sonra uçağa bınıyorum..
19 saat sonra da aşkımın yanındayım
ama zaman geçmıyor bı türlü ıçım kıpır kıpır ne yapcam ben bı akıl ver bu delı kıza
Tam bır hafta boyunca aşkımla beraber olucaz
Bı sürü süprız hazırladım sana dedı çok heycanlıyım çok merak edıyorum
Okadar çok özledım kı sevgılımı 3 ay oldu kolay mı...
Misss kokulummm, ömrüm

Konuyu değıştırelım, heycandan ağlayıp duruyorum zaten gözlerım doldu yıne
Canım acayıp acılı tarhana çorbası ıstıyor, yapsam mı kı
Nasıl olsa bu gece uyku yok bana​

Sevgili günlük,
yine ben geldim allahıma şükürler olsun yine buraya yazmayı nasip etti..inşallah hepimiz için inşallah hayırlı bir hafta olur..

cumartesi günü normal ev işleri falan derken rutin bir gündü günlüğüm öylece geçti.dün yani pazar günüyse öğleden sonra dışarı çıktım serkanla görüştük yemeğe gidecektik ama ben gec kalkmıstım zaten öğlen de yemek yiyemezdim serkanın annesi de beni dünden aramıstı mutlaka bekliyorum kızım da gelecek seni de bekliyorum dedi bende her defasında bahaneler uydurup gitmiyordum bu sefer cıkmışken onlara gideyim dedim serkanla gittik evlerinde oturduk falan derken ablasıyla annesi bir ara mutfaga gittiğinden sarıldı falan sonrasında telinden bişeye bakacağı sırada elinden alıp bamak istedim vermedi öyle kızdım ki belli etmedim ama beni eve bırakacağı sırada burnundan getirdim gece de surat asıp durdum agzıma geleni dedim uygunsuz şeyler varmış ta falan filan gerizekalı ahmak...

çok sinir oldum ya allahım sen yardım et ne olur eger bunun altında bişeyler varsa bana bir an önce göster rabbim ne olur eger gercekten varsa bir sebep onu hemen bana göster allahım sen bana yardım et..
öyle pişman öyle çok herşeyin farkında olsun ki kahrolsun inşallah...ne olur allahım serkan bana karsı ilgili olsun sevsin çok sevsin beni rabbim ne olur asla bensiz olamasın ne olur sen yardım et ne olur rabbim sen dualarımı kabul et allahım bu hafta da bugün de senin yardımınla sabrınla hayırlarınla üzüleceğim sebepler vermeden geçsin rabbim ne olur yardım et serkan arkamdan iş çeviriyorsa onu etrafına dola ki neye uğradıgını sasırsın sen yardım et rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme hayırlısıyla herşey artık yoluna girsin rabbim sen yardım et merhamet et ne olur yardım eli uzat allahım
amin..

Aynı işyerinde çalışmak bazen kötü be günlük can...
Tamam sabahları beraber gelip akşamları beraber çıkıyosun ama ikimizden birine biri laf ettiğinde diğeri çıldırıyor.
Her ne kadar işle özeli birbirine karıştırmasak bile insanın içi acıyor ister istemez...
Bu aralar yıl devri yüzünden baya bi gergin çalıştığım için pamuğum o kadar iyi yaklaşıyor ki bana.(Maşallah!)
Tüm haftasonu ev temizliği ve ütülerini yaptığım için midir nedir
Tahlil sonuçları 10'unda çıkacakmış.Lütfen arkadaşlarım dua edebilirler mi kayınpederim iyileşsin
Sonuçlar artık iyi çıksın da 15 Ekimden beri süregelen şu lanet kabus bitsin.
Canı yanmasın

Bir uğursuzluk aldı başını gidiyor :)

Önce kaza yaptım, ölümün kıyısından döndüm, araba pert.
Cuma günü de merdivenlerden yuvarlandım belimdeki disk kaydı, altımda bez varmış gibi yürüyorum
Emanet arabayla radara yakalandım hızım da 66 :) şaka gibi yaa, geldikçe herşey üst üste geliyor. Kurşun döktürücem ama kurşunlara gelirim diye korkuyorum

Günlük;
Maşallah her şey iyiye gidiyor mutluyum,huzurluyum.
Derslerimede artık düzenli şekilde çalışmaya devam ediyorum.
Yarında başvurumu yapıcam rahatlarım biraz daha.
Sonra tempoyu arttırarak çalışmaya devam...
Anneciğimin doğum günüde yaklaşıyor güzel bi sürpriz yapmayı düşünüyorum. Bitaneciğimdende güzel fikirler geliyor :)
Yine eski güzel günlerime dönmeye başlıyoruz yavaş yavaş. Eskisindende güzel olucak belkide.
Her şeye rağmen onu çok seviyorum diyebilmek güzel...

günlüğüm merhaba...şu an elimde sıcacık çayım,incecik yağan karı izliyorum camdan...içerisi sıcacık...ama içim sıcak değil,uzun zmandır aşık değilim günlük...gözlerini hayal ettiğim biri yok...ve ben iyice sıkıldım yalnızlıktan...biri olmalı,aramalı,sormalı,yormalı...sonra kocam olmalı o kişi...dönüşünü beklemeliyim,mesaj atıp...aşkım demeliyim,yola dikkat et...onun sevdiği yemeği fırından alırken,göz ucuyla aynaya bakıp kapıyı açamalıyım...yüzümde kocaman gülümseyiş...gözleri çakmak çakmak olmalı,kara gözler...sipariş ettiklerimle,bir küçük buket çiçek olmalı elinde...muhabbet etmeliyiz saaatlerce,birlikte olmalı her işimiz...velhasıl kelam sıkıldım yalnızlıktan be günlükcan...

şu yıldan tek dileğim atanmak

Yorgun bir gün bu gün oğluşum dün den berri ateşliydi onula ilgilendim.herşey tamam da günlük çocuk hasta olunca inan hiç birşey gözünde olmuyor.heran yanında olsan da sanki yetmiyomuşsun gibi geliyo.hele soğuk kopres yaparken sana yalvarışı yok mu? işte o zaman canımdan can gidiyor.allahım dert verip derman aratmasın çok şükür iyi kuzum şimdi tüm hasta yavrucuklar biran önce iyileşsin dilerim.öyle işte günlük içim sıkıldı azıcık yazıyım dedim.bir kaç gündür internetim yoktu sıkıntıdan patladım anlıyacağın( pofff haftaya pek iyi başlamadık ama gerisi güzel geçer inşallah:)) bu günler de olumlu giden birşey var o da okuduğum kitap acayip sürükleyici hayranlık duyduğum adamlardan zülfü livaneli'nin "serenad"ı çok beğenerek okuyorum bitmesini istemedim kitaplardan.kitap bitince duygularımdan bahsederim sana yine....))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…