Popüler Konu Sevgili günlük...

Huzur = Annem, Annem = Huzur

Eve geldiğimde anahtarım yanımda olmasına rağmen hep zile basarım...
Annem açsın kapıyı diye, açtıktan sonra da gıdısından kocaman bi öperim..
Miss gibi yemek kokar üzeri, miss gibi annem kokar.. Yemekler hazırdır hatta çoğu zaman sofra bile..
Herşeyi bizim geliş saatimize göre ayarlar... Ev hanımlığı gerçekten çok zor bi meslek dur durak bilmeden bütün gün çalışır durur..
Annemin yanımda olduğu, onun yanında olduğum her anın kıymetini bilmeliyim...
Günlük yaaa kimim var ki ondan başka.

Yarın pamuk prensesim, kırmızı yanaklı annemin doğum günü
Aynı zamanda yarın ben evleneli tam 4 ay olacak.
Zaman ne çabuk geçiyor
Çok şükür Allah'ım!
Arada anneciğimin hasreti yüzünden önüme ne gelirse dağıtsam da, böhü böhü diye iki de bir Balım'a ağlasam da,
atanamamış olmak içimi dağlasa da mutluyum
Allah hepimize sağlık versin.

günlükcüm şu bahsettiğim iş vardı ya onun yarın görüşmesini yapacagım :18::18::18:
şirket içinde yer değişimi oldugu için beni istanbula çağırmadılar.farklı departman oldugu için onun müdürleri ile görüşeceğim.
skype dan yapılacak görüşme.
web camdan oldum olası nefret etmişimdir.kasılır kalırım.
yarın bide oradan iş görüşmesi yapacagım.
Allahım sen yardım et..
hakkımda hayırlısı ise olsun..

Canım çok sıkılıyor Günlük be hiç keyfim yok... Oyalanayım diye, topiklerde dolanıyorum, muhabbet ediyorum ya da başka oyalanacak şeyler çıkarıyorum kendime ama olmuyor yaa düzelmiyor moralim....

Merhaba günlük...
Bugün akşama kadar ütü dışında hiçbi iş yapmadım akşama doğru eşimle yemeğe gittik, mağazaları dolaştık, çay içtik. Görümcemin kızının doğumgünüydü ona pasta alıp görümcemlere geçtik. Pastamızı yedikten sonra evimize geri döndük. Bu kadar :)

Sevgili günlük,
allaha şükürler olsun yine ben geldim yazıyorum yine her geçen günün farkındayım ve her geçen günün bana güzel şeyler getirmesini rabbimden diliyorum...

dün yine işe geldim yoğunluk falan derken öğle arası iş arkadaşım rahatsızdı ona gittik meralle daha sonra bi yerde oturduk falan derken mesai saati geldi işe geldik...saat su gibi aktı 5e gelirken serkan msj attı çıkışta 5dk göreyim seni diye bende tamam dedim gittim hava buz gibiydi ama mecburen işin içinde sevdiğin olunca yollar buz da olsa gidiliyor be günlüğüm...
gittim gördüm sarıldım sonra eve gittim yemek falan derken annem ağrılılara baban kız vermez sadece_sevdim'in serkanla görüştüğünü biliyorum gibisinden kardeşime laflar demiş o da bana söyledi böyle saçma şey mi olur ya sırf ağrılı diye kız verilmez mi böyle ayrı fikirler olabilir mi sevdin mi herseyin üstesinden gelirsin tabi ama bu lafları beni üzdü serkana söyledim üzüldü dur bakalım belki de baban vercek durum daha belli değil bi o gün gelsin ondan sonra bakcaz başımızın çaresine dedi bende tamam dedim artık öyle işte günlüğüm üzüldüm ama allahım onu bana beni de ona nasip eder inşallah hayırlı şeyler olur allahım sen yardım et bize...
yalansız dolansız güzel bir ömrü onunla geçireyim rabbim ne olur sen güzel şeyler nasip et dualarımı kabul et yardım elini çekme bizden rabbim..
ne olur sen yardım et allahım dualarımı kabul et bugün de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin rabbim ne olur sen üzüleceğim sebepler verme allahım ne olur yalvarıyorum sen yardım et dualarımı kabul et rabbim sen üzüleceğimiz sebepler verme serkan artık şu seramiksana girsin sen yardım et rabbim merhamet et yardım eli uzat
amin..

Günlük can hava neden bu kadar soğuk anlamıyorum!
Hayır yani sıcakkanlı insanlarıyla ünlü olan memleketimde insanın kanını donduran bir soğuk var.
Kimisine göre bu mu soğuk denebilir ama kusura bakmasınlar biz alışkın değiliz arkadaş!
Zaten sevgilimde bende hastalıktan kırılıyoruz,hiç tahammülüm yok soğuğa
Oldum olası sevmedim zaten kışı.Bitse de gitse Yarabbim
Onun haricinde herşey bilindiği gibi.
Yanlız anlamadığım bir haller var şirket ahalisinde.Dedektiflik yanım tuttu 2 gündür gözüm herkesin üstünde
Hiç acımam çıkartırım foyaları ortaya

Günlük ben ders çalışcam, çalışmalıyım.

merhaba gunluk...sevdıgım ınsanla bas basa dıp dıpe yan yanayım,ılk defa nefesını bu kadar yakından hıssettım , ılk defa gozlerının bu denlı muhtesem oldugunu kesfettım artık senden cok bız olduk uyuyor elini tuttum ateş gibi bu denlimi yanıyor bedeni taparcasına aşkımla

Günlük ;

Hava bembeyaz keşke tatil olsa da evimize gitsek camın önünde böyle sıcak sıcak yatsam uyusam

dışarda kar yagıyor..
senn dediğin klasik kelime gibi.. dışarda kar yagıyor benm içime yagmur..
bunu söylerken sen biz gülerdik.. yine ahmet kayadan bir parça derdik gülerdik..
şimdi ben söylüyorum içimin acıdıgını bilerek..

insanın naptıgıını bilmemesi çok kötü bişey.. yanlışmı dogrumu yaptıgını bilmemek..
zor dönemler.. çok zor dönemler..
sanki hemen terch yapmak zorundaymışım gibi..
ben terch yapmak istemiyorum.. ben şuan eksikte olsam mutluyum. hayattan yine keyif alabiliyorum
kalbim acıyo evet ama olmayınca olmuyorki..
sırf bişeyler olsun diyede, başkaları sussun diyede bişeyler yapılmazki..

rabbim sen bana dogru olanı göster.. pişman olmaycagım karar vermeme yardımcı ol

Günlük ; Bugün ayrılığın kaçııncı günü bilimiyorum ama ben hala ben değilim.

Hani insan bi süre sonra acıya alışır ya alışmış gibiyim canım çok yanıyor ama hissetmiyorum.

Bazen ağlıyorum, bazen gülüyorum.. Güldüğüm pek olmuyor ama olsun..

Yaşadıklarımız anılarımız aklımdan çıkmıyor günlük. Onun aklına geliyor mudur acaba?

Pişman mıdır hiç? Düşünmüş müdür ne haldeyim diye? Hepsiniin cevabı koca bi hayır değil mi? çünkü aşk engel tanımaz olsun günlük ben seviyorum saygım sonsuz...

Sevgili günlük subatta her iki sevgilimede kavusuyorum...

Hem Istanbula hem askima kavusuyorum subata istanbul yolcusuyum

nedir beni sıkan
irdesizliğimmi
kıskançlığımmı

böyle yazınca fark ettimki iradesizliğim
ben hiç kıskanç olmadımki
hep sevindim yakınlarımın hayatlarında olan güzel şeylere
sahip olduğum şeylerle hiç övünmedim
ben doğru olanı yaptım
hatamıda kabul ettim oturdum

Selam günlük ben geldim
Yeni işyerim çok rahat ama sistemim daha olmadığı için canım çok sıkılıyor
Biliyorum sistemim kurulduğunda bu günlerimi çok arıyacam...
Ama ben boş boş oturmaya alışkın değilim

Günlük deprem oldu az önce çok, çok korktum.
İzmir'deymiş, yakın bize baya hissettik.
Allahım nasıl da sallanıyo eşyalar, kitaplıktaki aksesuar düştü, uzun sürdü ya ne yapacağımızı bilemedik.
4. kattayız bi de durunca çıktık dışarı.
Allah'tan eşim evdeydi :18: Allahım sen koru, her şey bi anlık...

Günlük kızz nasıl korktuk ne biçim sallandık öyle
Soğukkanlı olan ben bile tırsttım yani öyle diyeyim sana
Sevgilimde zaten şirkette değil iş için dışarıda aradım bi de açmadı telimi gıcık valla da gıcık billa da gıcık
Akşama gelsin sorarım ama ben bunun hesabını ona!
Allah bilir hangi görüşmede
Akşam kalbini kırmıştım o kadar pişman oldum ki..
Allah korusun bişey olmuş olsaydı kalp kırıklarıyla gidecektik diğer tarafa
Akşama ilk işim yaptığım eşşekliği telafi etmek.(Tabi yerse )

Yeni yıla gireli 8 gün oldu ve 2013 günlüğüme ilk yazışım...
Hissediyorum bu yıl çok güzel olacak
Hayatımda tüm güzellikler tekli yıllarda geldi bana
Bugün bir iş teklifi daha aldım o kadar istiyorum ki olmasını
Rabbim bizi hiç unutmuyor be günlük anladım ki umut olmadan da yaşanmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…