Popüler Konu Sevgili günlük...

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya?
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.

Bunu bana zamaninda esmer_sekerim göndermisti günlükcugum ve ben hayla o yeni pismis en güzel ekmegi beklemekteyim

Geçen pazartesi iğnemi vuruldum günlüğüm ve değerlerim bi haftada 838 den 7,41 e düşmüş,doktorum bile şaşırdı normalde bir,bir buçuk ayda ancak sıfırlanıyormuş Rabbim yardım etti çok şükür artık 6 ay bebiş yok...6 ay sonra yeni hayat,yeni umutlar bu sefer sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bi bebiş Rabbimin izniyle Allah'ım bi daha yaşatmasın dış gebeliği bana da kimseye de inan çoookk zor

son ders kaydımı da yaptım,içime hüzün çöktü...
16 senedir ara vermeden okuyorum,
insan iki gün baktığı kediye alışıyor,ben de sana alıştım be okumak be sınavlar be ödevler...
napacam ki ben sensiz?
damdan düşmüş kuşa dönmez miyim??

günlük çok asabiyim bu aralar
biri birşey demeye görsün sinirimden saatlerce ağlıyorum
herşeyi kafama takıyorum
yolda yavaş yürüyen insanlara tahammül edemiyorum
ses yapan komşuları öldürmek istiyorum
çok zarar veriyor bütün bunlar bana
çok yıpratıyor.
dokturun verdiği antidepresanlara yeniden başladım
umarım biraz sakinleşirim

Pek muhterem günlük,
Birkaç gün önce bir şeyler değişsin artık diye feryad ediyordum bugün 2 ayrı yerden iş görüşmesine çağırdılar.
Günlük uğurlu geldin bana sen :)
Du bakalım neler olacak??

Çok hata yaptım şimdiye kadar.. İnkar etmiyorum!
Ders aldıklarım oldu; almaya vakit bulamadıklarım..
Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş;
Ahımı alanlar fatura ödüyormuş..
İyiki yapmışım dediğim şeyler de var keşkelerim de..
Şimdi yeni bir hayatım var.
Yeni insanlarla yeni yerlerde yeni zamanda..
Eskiler de var.. Ama çoğu eski yerlerde eski zamanlarda..
Geri döndürmek istediğim zamanlar var engellemek istediğim başlangıçlar..
Ama ne yazık ki yazdığım zamana bile geri dönemiyorum..
Hayatımdan seneler çalan insanlar iyi ki çalmışlar; iyi ki olmuşlar hayatımda..
Büyütmüşler beni..!!
Hafızamdan silmek istediğim görüntüler silemediğim sözler var.
Duymamış olmayı denediğim ama duyduğum..
Kimilerinin gözüne sokmak istediğim gerçekler var.
Bende saklı kalmasını doğru bulduğum..
Ve hepsinin bir yeri zamanı var içimde tuttuğum...!!

aşk , sevgiii , sevgiliii yalannnnn dünyada ölümden başkası yalannnn

dizide geçen bir cümle
sen dizide geçen bir cümlesin sadece!
neden beni benden ediyosun??
babamlarla seksenler izliyoruz,ergun plak sinirlenen sevgilisine tatlı diller döküyor.
buraya kadar herşey güzel,herşey normal..
sonra söylediği bir cümlecik..
"çantanda taşısana beni"
ne güzellik bırakıyo bende ne de normallik
Eski sevgilimden bin kez mi duymuştum bu cümleyi milyon kez mi acaba??
ben böyle küçülseem küçülseem küçülsem,miniminnacık olsam.atar mısın beni çantana???
beni de atsana çantana
gidiyomusun?çantana girersem beni de götürür müsün?

bu ve bunun benzeri,farklısı,sıradanı,akla hayale bile gelmeyeni...
...çantayla ilgili milyon fantezisi vardı :)
Keşke herşeyi berbat etmeseydi de saklamaya çalıştığım bi sırıtışla izleseydim bu sahneyi,saklamaya çalıştığım bir surat ifadesiyle değil:-/
Aslında alıştım onsuzluğa,cidden yaşadığım o rezil anıdan sonra başka kızlar olsa altı aylık yas ilan ederlerdi,bense havaalanında s.git dediğim andan itibaren adapte olabildim onsuz hayata.
40 gün geçti,40 günde 41 iş başardım belkide..Ama böyle bir şarkıda,bir cümlede aklıma gelmiyor mu,deli oluyorum.
Beni öyle bir ilgiye boğmuş,hastalıklı sevgisine o kadar alıştırmış ki şerefs.z,
yokluğu çok zor...

Sevgili günlük,
yine ben geldim o kadar yorgun,bitkin ve de üzgün bir halde geldim ki yine de şükürler olsun allahıma bundan da vardır bir hayır rabbim sen yardım et sen en güzelini doğrusunu bilirsin derman isteyenlere derman olsun güzel rabbim..hamdolsun sana..

dün sabah serkana günaydın msjı attım msj hakkı yok biliyorum ama o msjı alınca arardı geç te olsa arardı ama dün bana olan kızgınlığından face yüzünden üzürine gidişimden ve bu yüzden tartışmamızdan dolayı bebi aramadı bende haliyle üzüldüm öğle arasına denk geliyodu zaten arkadaşım yeliz ablayla birlikte çarşıya çıkıp serkana bi hediye almayı düşünüyodum düşündüğümü yapmaya koyulduk..öğle arası çıktım çarşıda gezdik biraz ama yeliz ablanın işi olduğu için biraz aceleye getirdik sonunda bir swit kazak beğendik altına da gömlek alalım dedik ama beğendiklerime bütçem yetmedi diğerleri de çok basit geldi sonra dünki tartışmamız aklıma geldi bırak boşwer dedim kazak yeterli..sonra serkan aramadı merka ettim bide kendimi iyi hissettiğimden aramak istedim nerdesin dedim merkezdeyim işim var dedi falan çıkışta gelebilirmisin dedim bakayım haber veririm dedi. daha sonra yeliz ablanın eşi geldi onlar gitti bende çarşıda yürürken serkanın halaını gördüm beni öptüler falan konuştuk onlar gitti bende biraz oyalandım saçlarımı boyasam mı deyip boyalara baktım sonra vazgeçtim öylece işime geldim..geldiğimde insanlar sıraya girmişti ceketimi çıkrmaya fırsat bulamadan işlerini hallettim sonra biraz soluklanayım dedim falan derken baktım serkan aradı ben gelemicem gliba dedi araba yok falan diye bende tamam dedim falan biraz güzel konuştu güldürdü beni hoşuma gitti ama sonrası yine hüsran..sonra serkanın arkadsı fatihin sevgilisi rukiye bana msj attı daha önce serkanın seni aldatıgına dair bilmeden konuştum inan olayı bilmiyordum dedi falan meğer o gördüğü onun kuzeniymiş evli bir kadın falan filan..biraz ağladım sonra toparladım kız da hep msj attı konuştuk aramz düzeldi..daha sonra ben eve gittim yemek falan derken rukiye msj attı canm ne olmuş diye bende ne olmuş dedim serkan biriyle tartışmış içeri almışlar dedi şoklara girdim hemen aradım gayet iyiydi ama sinirliydisordum yok öyle bişey dedi bende rukiyeye deyince var canm sana söylememiş dedi daha çok sinir oldum ya ben olayı milletten öğrenip soruyorum daha bana hayır yok diyor çok sinir oldum iki tane güzel msj yazdım gönderdim ama aramadı..faceye girdim..ordan yazdım cevap attı sonra bi baktım ki face de silmiş beni ne bu dedim dün sinir olunca sildim dedi tabi o sırada tekrar istek gönderdi kabul ettim sonra konuştuk bana tek dediği şey bu: duygu allah aşkına diyorum üzerime gelme sadece üzerime gelme çok sinirliyim üsteleme kendimi öldürme derecesine geldim allah aşkına üstüme gelme dedi bende tamam deyip sustum ve susmaya devam edicem..iyi geceler dilemeden uyuyamayan ben demedim günaydın demeden işe başlamayan ben yine demedim uzun bi süre sessiz kalıcam insanlar sevgilisi yokken bile sevgililer günün belki umutla geçirecek ama benimki varken ben nasıl geçirecem rabbim biliyor..dün nerdeyse ayrılma derecesine geldik ama şükür rabbim yardım etti..

ne olur rabbim sen yardım et dualarımı kabul et ne olur allahım bugün de senin izninle hayırlı bir şekilde geçsin allahım ne olur yardım et üzüleceğim sebepler verme ya rabbim ne olur bugün hayırlısıyla geçsin ne olur allahım herşey artık yoluna girsin serkan herşeyin farkına kısa zamanda varıp beni arasın gönlümü alsın herşeyi yoluna koysun ne olur allahım sen yardım et dualarımı kabul et rabbim herşey yoluna girsin allahım yalvarıyorum sen yardım et artık üzüleceğim sebepler erme bugün de hayrlısıyla geçsin allahım ne olur sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

şu pamuk_helvayı dövesim yine dövesim tekrar dövesim varr

o yazıyı ben yollamıştım hala aynı şeyler geçerli.

dünden beri telden deli gibi mesajlaşıyoruz pamuk_helvayla, anlatıyorum anlamıyor delircemm

elime geçmesin benim

ama kıyamıyorum ona

dilerim en kısa zamanda prensine kavuşur onu deli eder

Merhaba günlük
Sana ne zamandır yazmıyorum...
Yeni yıldan iş ve aşk dilemiştim.
İş buldum günlük inşallah içime sinen de bir yer.
Başlıyorum bu pazartesi.

Aşk konusuna gelirsek,
Aslında bulmamla kaybetmem bir oldu.
Doğuya atandı ve biz başlamadan bitirmek zorunda kaldık
Belki de onu 4 5 sene beklemeyi göze alamadım..:85:

Her şeyin hayırlısı günlük bazı şeyleri zamanında çok zorladım yine olmadı, yine olmadı
Zamanı varmış her şeyin sabretmeyi tam manasıyla yeni yeni öğreniyorum...

merhaba günlük
bir insanın hayatında hiç mi birşey değişmez ?soruna verilecek tek cevap ben olmalıyım galiba.
bir çemberin etrafında dolanıp duruyoruz.başka insanlarla konuştuğum ere geliyor ama sadece bana bir şey demiyor.
adımı onun ağzından duymayalı epey zaman oldu ki günlük.
hiçbir şey kalmadı bende ona dair. bakıyorum bahçede,üstelik yanında her tenefüs farklı bir kız.
çıdırıyıorum günlük kıskançlıktan bir ağlıyorum,bir gülüyorum .etrafımdakileri de çıldırtıyorum .
ama tıpkı onlarda o gibi hiçbir şey bilmiyor. boşver be günlük bilmeseler daha iyii...

selam günlüğüüüüm
bugün iş başvurusu yaptığım yerden çağırılmıştım oraya gittim.
görüşme yaptık haftaya arayacaklarını söylediler, olumlu ya da olumsuz.
eğer olursa cuma, cumartesi ve pazar çalışacağım. :44: yorulucam belki ama n'apalım bu maddi sıkıntıda çalışmak zorundayım.
evime yakın bi mağaza var orası olursa çok iyi olur ama olmazsa da tek vesaitle gidebileceğim bir mağaza olacak.
bana dua et günlük olur mu? :26:
eğer para kazanırsam evden istemem kendi masrafımı kendim karşılarım daha iyi olur.
okul da açılsın artık ya nasıl sıkıldım evde anlatamam :26:
neyse pazartesiye bir şey kalmadı ne de olsa, beklicez artık.

Son düzenleme:
Hayaller gerçek oluyor günlük.... Canımıza okuyan bakan gitti, gider gitmez de mağduriyetimiz giderildi... Eşime kavuştum artık!! Evimizde birlikte yaşıcaz her normal evli çift gibi Şimdi yine uzaklarda eşim ama son 2 günümüz, işlerini halledip geliyor artık... Darısı tüm sevdiğinden ayrı dostlara. Allah kimseyi sevdiğiyle imtihan etmesin ve yalnız koymasın , çok zor... Eşim geldikten sonra tartışınca ona kızınca ona söylenince dönüp burda onu özlerken yazdıklarımı okicam

Allah'ım şükür şükür şükür...........

Sevgili günlük

İlahiyat bitince Ev İdaresi okumaya karar verdim

İlahiyatta Arapça öğreniyorum.. Ev İdaresinde de Fransızca ve Almanca var

İngilizcem zaten iyi

Oh oh çok kültürlü bi insan olacağım bu gidişle

sence herşeyin yoluna girmesi gerekmiyor mu artık günlük

haydi bakalım yarın baska ve farklı güne uyanalım

Yuregim darmadagin yine iyi degilim...
ara dedi...aradim... yine konusdurmadi beni kendi konusdu sonra dedi... ve cikmadi !!!
okadar ofkeliyimki ona! ama once kendime onu srven kalbime inanan hissime guvenen ruhuma hepsine ofkekiyim!!!!

yoruldum artik bu aci degilde ne???
soyle gunluk ne buu.. degmezki ona.. sevse ne olur guvenmiyor soylediklerime simdi inansa ne olur nezamana kadar!! adami basima bela etdi!!! aptallll!!! oysaki okadar cok sevmisdimki seni kahretsin degmezmis senin icin zerresi degmezmis vicdansiz!

dus yakamdan kalbimden benligimden!!
yine saat kac oldu.. ben yine burda sana yaziyorum yattigim yerden.. uyumam gerek

Sevgili günlük,
bugün de geldim sana allahıma hamdolsun..

dün serkan sabahtan faceden bana günaydın msjı attı daha ertesi günü kavgalı konuştuk birbirimizi üzdük ama toparlamış ki bana msj attı nasılsın falan dedi..öğleye doğru msj hakkı yapmış ki telinden msj attı konuştuk biraz akşam da arkadaşım geldi oturduk muhabbet falan derken saat geç oldu onu yolcu ettim eve geldim saat 23:30 civarı serkandan hazır bir msj altında sevgililer günün kutlu olsun yazıyordu..sevindim tamam ama kendi yazmamıs hazır çünkü bu konularda beceriksizdir hadi onu da geçtim altına samimi güzel bişeyler yazabilirdi neyse dedim bende donuk bir şekilde kutladım attıgım hiç bir msjda aşkım demedim içimde söylemek gelmiyor iyice soğuttu kendinden..allahım çok çok güzel günleri onunla yaşamayı nasip etsin inşallah..geç vakitte de uyuduk öyle günlüğüm..bugün de geldim rabbime şükürler olsun..

allahım ne olur sen bize yardım et artık üzülmek istemiyorum rabbim ne olur bugün üzüleceğim sebepler verme bana allahım ne olur hayırlısıyla bugünü de atlatayım allahım ne olur serkan bana karşı çok dürüst ilgili olsun ona aldığım kazağı da inşallah çok beğenir..
inşallah herşey güzel geçer rabbim sen yardım et dualarımı kabul et rabbim senin rızanla yardımınla bugün de güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…