Popüler Konu Sevgili günlük...

itiraf ediyorum hayatımda hiç bir zaman sevgililer gününü yalnız geçirmek bu kadar koymamıştı...yalnızım...ah ah...aşk bir gün bana da güler mi...diğer taraftan ben işimi,iş arkadaşlarımı,müdürümü çok seviyorum...hele öğrencilerim harika...dünyanın en tatlı,efendi,samimi,saygılı öğrencileri onlar...kuzucuklarım bugün bana öyle güzel bir sürpriz yaptı ki gün boyu ağzım kulaklarımda dolaştım...çok çok çok seviyorum onları ya...bu okulda emekli olsam gam yemem inan günnüş...Rabbime her gün şükrediyorum bu konuda...

selam günlük uzun zaman oldu sana yazmayalı geçen sene yazmıştım en son bu senede sevgililer gününe kısmetmiş..
baya değiştim ben kendime hedefler koydum güvenim inancım umudum geldi ve tabi bunların hepsi ALLAHın iziniyle ve ettiğim dualar sayesinde ve tabi ki zaman dedikleri bana çok iyi geldi..
çok şükür bir işim var çalışıyorum huzurluyum rabbim yokluğunu göstermesin ve iş bulmaya çalışanlar ise en kısa zaman da iş bulur umarım..kurslara gidiyorum kendimi geliştirmek adına ikinci üniversiteyi okuyorum.dgs hazırlanıyorum
hedefim izmir dokuz eylül her şey buraya kadar iyi güzelde.
ben yeni aşklara yelken açıyorum sanırım ya da bana öyle geliyor..
günlük sevmeye sevilmeye değer vermeye korkuyorum artık ben ne yapıcam bilemiyorum..korku güvensizlik var içimde hep
neyse hayırlısı bakalım kısmetimde varsa olur..
günlük bu kadar yeter yine görüşürüz

Biraz dert, biraz keder
İşte günüm böyle

günlük ben geldim..
3 saat oldu aşkımı geçireli..
5 gün birlikteydik o kadar alışmıştım ki ona, onunla uyumaya..
deli gibi gezdik alışveriş yaptık evde saklambaç bile oynadık çocuk gibi
bileklik yapmış bana kendi eliyle ismimizi yazmış bakıp bakıp öpüyorum
yüzüğümden sonra en güzel hediyem oldu
çok zor geldi ayrılmak
biraz zor bi dönemden sonra görüşmüştük çünkü..
o kadar çok ağladım ki yollarken günlük anlatamam sana..
alıştığımı düşünüyordum ama alışmamışım be günlük
alışmayacağım da
o okulu bitirip gelene kadar alışmayacağım ben bu duruma...
1 sene kaldı sık dişini harmonyy diyorum ama bazen çok gücüm tükeniyo..
çok özledim daha şimdiden
nolur bitsin artık günlük biz yeterince sabrettik hala sabrediyoruz ama ben onu o otogardan uğurlamak istemiyorum artık
sinirlerim çok bozuk..

sevgili günlük
uzun zaman sonra kahkasını duydum kulağımın çok yakınında
benim dediğim bir şeye gülerken
o b. denilen kişi olmasaydı daha neler konuşacaktık neler ?
neyse günler çuvala girmedi bulurum ben onu

Sevgili günlük,
yine ben geldim şükürler olsun allahıma hamdolsun ona..

dün yine rutin işlerle ilgilendim öğleye doğru sözde serkanla görüşücektik ama beyefendi öğleye kadar uyuduğundan bende mecburen yemeğe eve gitmek zorunda kaldım..daha sonra msj attı günaydın falan diye konuştuk bana hediye almış onu görüşemedik bari çıkışta vereyim seni bi öpeyim gideyim dedi tamam dedim geldi çıkışta öptü bende hediyemi verdim o da verdi sonra ben evime o da işine gitti alladığım kazağı da denemiş ama bir beden büyük gelmiş allahtan değiştirme kartını almıştım bugün için yarım saatlik izin alırım dedim gider değiştirir ordan size geçeriz dedim tamam dedi bakalım hayırlısıyla istediği hoşuna giden bişey alıp biran önce evlerine gider sonra da işime mutlu mutlu gelirim inşallah rabbim sen nasip et inşallah..

allahım ne olur bugün de hayırlısıyla geçmesi için bana sıkıntı keder üzüntü verme üzüleceğim sebepler verme ne olur rabbim sen büyüksün sen yardım et serkan bana karşı hep ama hep iyi oldum ilgili olsun çok sevsin çok değer versin ne olur rabbim sen yardım et sen dualarımı kabul et rabbim yardım elini bize uzat ne olur rabbim sen büyüksün sen istersen herşey olur ve benim için bizim için herşeyin yolunda gitmesini ve de benm üzüleceğim sebepler görmeden günlerimi geçirmeme yardım et iste rabbim sana hamdolsun..sen yardım et bugün de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin ne olur rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

günlükk sabah sabah içimdeki çocuk öldü nedense hüzün kapladı içimi.nede güzel heyecanlı heyecanlı giyindim saçımı makyajımı yaptım işyerine geldim, öldü çocuk.

sözlük son iki gündür gerçekten şanslıyım galiba
bir de şu çeviri bitse

Sevgili günlük canım çok sıkkın
Sevgilim ilkokul arkadaşımı kıskanıyor, tanıştırayım en iyisi diyorum ama arkadaşım çok uzakta okuyor. Buluşmayı bırak netten bile konuşsak triplerde. Anlatıyorum kaç senelik arkadaşım, bi'yanlışı da yok gözünün önünde konuşuyorum diyorum yok anlamıyor resmen hemen suratı düşüyor

Napıyım belki çok saçmalıyorum ama çok kıskanıyorum, benden başkasına gülmesen keşke dedi çıktı işin içinden

Çocuk gibi olduk yine uzağa gidince hep böyle

Sevgili günlük ne çok derdi olan insan varmış birde bütün dertler gece hatırlanır sözü çok doğru sanırım konular çoğunlukla gece açılır oldu kendi sorunlarımı unutuyorum bazen insanların yazdıklarını okurken ve halime şükrediyorum(not:çoğu sorunu yaşadım üstünden seneler, aylar geçti ama sonuç itibariyle bitti:)))Allahım sen kullarını darda koyma kimin ne istediği varsa hayırlısıyla ver..Karşımıza iyi insanları çıkar..

Sevgili günlük mutlu olmaya çalışıyorum içimden ağlamak geçsede inat ettim ağlamayacağım inşallah:))elimde kocam bitter çikolatam mutluyum:))

Sevgili günlük bu gün de hiçbir işim olmamasına rağmen 2 saat çalışabildim ve bitiremedim anatomiyi.inşallah yarın tanışırım biyokimyayla

yine geceyarisi nerdeyse sabah olucak..

bugun bir baska bir his var icimde canim yaniyor... affedemiyorum onu yaptiklarini dusundukce cilgina donuyorum.. birde kendi sakladiklari!!!!

bunlarindusunmemem lazim.artik.cok kirdi beni cok.yaraladi!

hic bir ozel gunde birlikde degildik hep bir kavga... sanki ona hazirlaniyordungunler oncesinden ama yapaaamam ben beninsuclarler kendini gormemesi gitmiyor o goruntuler... beni gecmisimle yargilayan benimleyken yapdiklarini gormuyor!!!

dus artik yakamdan dus ben unutmak istoyorum! sevmek ostemiyorum seni artik istemiyorummmmm yalanciiiiiii yalanciiiiii dus yakamdan benligimden birak beni!!!

biraz sıkıldım bugün, bir de yarın tatil hiç çekilmez.. pffff çalışmaya alışan bünyede tatil ızdırap oluyor da bunu bana 5 sene önce söyleselerdi ne kadar gülerdim o değil de yarın yanıma bir arkadaş bulsam kuaföre gidecektim o da tee akşama kaldı iyi mi günün en atraksiyonlu kısmı bizim teenage ile kıtalar arası yaptığımız telefon konuşmasıydı onun da yirmi dakikası gülmeyle geçti zaten ah gençlik ah diyeceğim de ben o kadar küçükken de bu kadar güleryüzlü değildim yaw ne diyeyim allah güldürsün umarım bana resimleri yollamayı unutmaz, unutursa teee chennai ye kadar gitmek zorunda kalacağım hahahahah sanırım bütün resimleri photoshoplayacak şu saat oldu kaç çay-kahve içtim bilmiyorum ama midem de minik bir demlik var bak günlükcan işte insan sıkılınca bu kadar boş konuşabiliyor, sen sen ol sıkılma oldu mu bir de şu nisan gelse de hayatım artık bir yola-ize girse, gecem gündüzüm birbirine karıştı ha bu arada gitar çalışmalarım harika gidiyor yakın zamanda konser videolarımı da eklerim

Bazen kendimi gerçekleştirebildim mi acaba diye düşünüyorum.
Hemen evet diye cevap veremediğim bir çok sorunun cevabı hayır oluyor zaten benim için.
Evet diyebilmem için bana lazım olan ne ????

Sevgili Günlük;

Zaman biraz daha hızlı aksa olma mı ya

Ya ben o kadar sabırlı bi insan değilim zaten

Daha 7 ay 2 gün var ya offfff

Sevgili günlük,
bugün de allahın izniyle geldim şükürler olsun rabbime hamdolsun ona..

koca dolu dolu haftasonundan sonra geldim yine..cuma günü serkanla görüştük pek te onun istediği şeyler doğrultusunda şeyler yaşamadığımız için hoşuna gitmese de iyi bir gündü..benm aldığım kazağı değiştirmedi tüm ısrarlarıma rağmen gerek yok büyük te olsa giyicem dedi tamam dedim..cumartesi günü işyerimde seminer vardı geldim görevli nöbetçi olarak iş arkadaşımla birlikte burdaydık arada bir serkanla msjlaşıyoduk meğer beyefendi izmire gitmiş benm haberim yok günaydın deyince haberim oldu daha sonra neyse saat yaklaştı yakın bir arkadaşım geldi yanıma birlikte çarşıya çıkalım dedi tamam dedim çıkışta çarşıya uğradık gezdik bende serkana o kadar sinirliydim ki şu facebook yüzünden anlatamam attığım msja cevap vermeyince de kahroldum resmen nasıl gezdiğimi bilmiyorum döner yaptırdık onu nasıl yedim bilmiyorum o kadar sinir oldum ki daha sonra akşam üzeri aradım uyuyormuş meğer o yüzden cevap verememiş ortada bişey yokmuş ben büyütüyormuşum falan filan dedi bende ağır konuştum yoruldum artık diye neyse o gün aramızı düzeltmeye çalıştı ama gece bana keşke bu hayatta olmasaydım yok işte ileriyi düşününce kafayı yiyiyorum onun düşündüklerini ben düşünseymişim ona hak verirmişim falan dedi derdini sıkıntısını anlatmadı da sonra uyduk.. dün de bütün gün evdeydim halamlar gelmişti misafirler çoktu kendime bile fırsatım yoktu serkan da bana karşı dünki olaylardan dolayı biraz daha ilgiliydi derken akşam oldu biraz msjlaştık benm gece 12de msj hakkım bitti yapmayı düşünmüyorum beni çok üzdü çok yordu biraz kafa dinlesin böyle daha iyi özleyince arar öyle işte günlüğüm daha sonra uyudum..

allahım ne olur bana yardım et ne olur dualarımı kabul et serkana ne oluyo böyle ona olan şeylere anlam veremiyorum ne olur artık beni üzmesin allahım değer versin çok sevsin ne olur allahım sen yardım et dualarımı kabul et rabbim ne olur serkan beni çok sevsin düzgün olsun herşey yolunda gitsin artık ben yorulmak ta üzülmek te istemiyorum daha iki gün önceye ayrılma derecesine geldik ben bidaha bunları yaşamak ta hissetmek te istemiyorum ne olur rabbim sen yardım elini uzat yardım et bana rabbim ne olur herşey artık yolunda gitsin allahım ne olur ciddi düşünmeye fırsatımız bile olmuyo bu kadar sıkıntımızın peşine düştük beni o kadar yordu ki onunla düzgün romantik konuşmayalı aylar olmuştur ben artık üzülmek istemiyorum ne olur rabbim sen yardım et artık heşey yoluna girsin allahım ne olur dualarımı kabul et allahım..bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler verme rabbim hayırlısıyla güzel bir şekild geçsin allahım ne olur yardım et bugün de üzülmeyeyeim üzüleceğim sebepler vermeden geçirmeme yardı et allahım sen büyüksün rabbim ne olur yardım et dualarımı kabul et rabbim ne olur dualarımı kabul et yardım elinden bize uzat allahım yalvarıyorum yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

sevgili günlük eşim ve kayınpederimle dükkanda çalışıyorum ama artık sinirlerimi zaptedemiyorum bunaldım yeter yaaa iki koca adam tahsilat yapamıyor ya varmı böyle birşey bu devirde açık hesap yapılır mı siz söyleyin....
o kadar dedim en başta parayı peşin almazsak olmaz birdaha alamayız diye dışarıda 5 milyar ölü paramız var hala da veriyoruz napıcam ben yaaaaa

SElam günlük,

O kadar çk bunladımm ki hafasnu evde çk kötü 2 gün geçirdim abmin sayesinde.

ablamın evlenmesini istemiyor..off çok zor bir durumdayız ne yapıcaz bilmiyorum

anneme ,ablama ,abimin eşine üzülyorum o da kendini çk yıprattı..

hakkımızda hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…