Popüler Konu Sevgili günlük...

26 yaşındayım ve hayatımda ilk defa kuşkusuz,gönlüm rahat istemiştim olmasını...fakat heyhat,bu kez ben beğenilmedim...

bende bu yıl askerime kavuşmak ve onunla mutlu bir yuva kurmak istiyoruuuuum..

Sevgili günlük,
allahıma şükürler olsun yine geldim burdayım rabbim seni çok seviyorum hamdolsun sana...

cuma günü serkan bana laptopunu verecekti ama işleri çıktı en iyisi akşam sizin ordan geçicince bırakayım gel al dedi tamam dedim akşam verdi ama gelgelelim şarj cihazını vermeyi unutmuş yine de hani işimizi görsün diye pc yi açtık ama gelgelelim bir türlü wifi bağlantısı yapamadık kuzenime götürdüm o da yapamadı neyse dedim kalsın slayt hazırlarım bari diye ama o program da açılmadı anlamadım bi kaç işimi çözdüm ama çoğunlukla işime yaramadı desem yeridir neyse bende p.tesi sana geri veririm dedim tamam bende hallederim dedi..
cumartesi günü günler önceden ayarladığımız ilkokul arkadaşlarıyla olan buluşmamızı yaptık.ilkönce bi kafeye gittik muhabbet falan derken karnımız acıktı bi pideciye gittik orda da güzel geçti falan herkes evine dağıldı neyse bende arada serkanın aramalarıyla vaktimi geçirdim.eve gittim falan derken faceye fotoları attım begenmişler güzel çıkmıştı neyse sonra akşam üzeri bu buluştuğum en yakın arkadaşlarımdan sedat bana ilanı aşk etti meger bana aşıkmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü..benmle ciddiymiş falan filan ama ben olamaz dedim..tamam çocuk çok iyi çok dürüst tam da benm istediğim karakterde sevdiğini kıskanır sahiplenir sever ciddi bir çocuk ama serkan var olmaz yani olmasa bile bişeyler hissetmem gerekli ama hissetmiyorum ki günlüğüm..öylece gece 3'e kadar uyutmadı ne olur şans ver bana diye bende haliyle açıklamamı yaptım öylece uyumuşum..
pazar günü geç uyandım evle uğraş falan sonra evli kız arkadaşlarımdan seher geldi 2çocuğuyla..onunla muhabbet ettik falan evine gitti bizde yemek hazırladık daha sonra misafirliğe gittik sonra seher beni babasının evine çağırdı gittim biraz onunla konuştk falan sonrasında ben annemlerin yanına gittim ordan da eve gittik biraz tv izledik sonra serkan facedeydi msj atmış bana ordan msjlaştık biraz uyduk sonra.. çok sinirliyim günlğüm serkan beni deli ediyor facede kızın biri bunun fotoğrafını beğenmiş kim dedim tanımıyorum dedi bende laf çarptır doğrudur falan diye..onu bıraktım facede ben foto palaşmışım arkadaşlarımla içlerinde erkek te var tamam haberin olabilir ama o fotoyu hiç mi gördün gördüysen hiç mi bişey söyleme gereği duymuyosun hiç mi kıskanmıyosun deli oldum..face şifresini zaten vermiyo çok sinirliyim çok başımı alıp gidesim var resmen bir insan bu kadar öküz olabiir mi yahu öküz herif öküzzzzz...gece iyi geceler diledikten sonra çok sinir oldum patladım şifreni vericeksin diye ama faceden çıktığı için görmedi uyumştur heralde.. ya dk.sı yok msj hakkı yok adam gibi bi msj hakkı yada dk.yapayım demiyor salak herif benm niye hiç bu tür sorunlarım olmuyo ya ne öküz ya anlamıyorum..net paketi varmış ordan yazıyo salak herif..allahım sen sabır ver ya rabbim..

allahım ne olur sen yardım et dualarımı kabul et rabbim ne olur sen bana yardım et ne olur serkan bana karşı ilgili olsun ne olur allahım çok sevsin değer versin herşey yoluna girsin ne olur rabbim sen yardım et bize yardım eli uzat ne olur rabbim sen yardım et artık bunalmak üzereyim ne olur allahım herşey artık yoluna girsin serkan bana karşı çok ilgili olsun herşey yoluna girsin üzülmek istemiyorum allahım kendimi kötü hissetmek istemiyorum allahım ne olur sen yardım et bana kötü şeyler duymak görmek ve de hissetmek istemiyorum..ama olur da serkan bana hata yapıyorsa hemen karşıma çıksın ama hiç bir açıklamayı yapamasın binlerce kez kahrolsun başka bişey demem ne lur sen o durumlara düşürme ya rabbim..ne olur rabbim bugün de üzüleceğim sebepler verme bana ya rabbim ne olur bugün de hayırlısıyla geçsin ne olur allahım hayırlı şeyler olsun ne olur rabbim sen yardım et bugün de güzel bir şekilde geçsin allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim
amin..

sevgili günlük çok uykusuzum dün gece bir rüya gördüm uykular kaçtı gitti
sarıldım ona sıkıca ayrıldık dedim tersi çıkar dedi bağrına bastı
sence günlük biz ayrılacakmıyız acabalarım sonucu onu kendimden kaçıracakmıyım
bıktımı artık sence benden

günaydın günlüğümm.hava ne kadar yağaak gibi dursada pozitifiz pozitiffffff....

cumartesi arkadaşlarımla hamam sefası yaptım 3 4 saat durdum hamamda yok böyle bir keyif birde kese attırdım yeniden doğmuş gibi oldum.çıkıncada etli ekmek yemeğe gittk cok fena acıkmısım.dünde annem babanem parka gittik güneşin altında kitap okudum mükemmel bir huzurdu benim için.

sınavlarımı sorarsan attım salladım bakalım ne tutarsa vizelere o kadar calıstım cıkmadı bende çalışmıyacam dedim finallere artık ya nasippp

bu arada bugun diyetimin ilk günü sabah mercimek corbası ıctım simdi yesil çay içiyorum.muckkk

Ahh günlük ahh sevgilimin maaş karşılığı köylerde görevlendirme olma çilesi ne zaman bitecek bilmiyorum.

Şube müdürü bile tamam,merkeze alın demiş ama yapmıyorlar işini günlük çok kafam bozuk çok.

Çekip gidelim,bizim de düzenli bir hayatımız olsun istiyorum çok mu?

Önümüzde sadece şu tedavi süreci var bizi zorlayan.
Sonrası ver elini mutluluk
Günlük can seviyorum kızımmm çok seviyorum!
Sadece onu değil bu zor günlerimde yanıbaşımda olan herkesi seviyorum

Boğazımda düğümlü kelimelerim.. yutkunuyorum ama inmiyor.. Gözlerim dolu.. bir ben varım.. Sadece ben.. yorgunum, bitkinim.. Aklım karmakarışık.. Sadece mutlu olmak istityorum.. biraz da huzur..Yaşadıklarımı silmek istiyorum.. yeni bir hayata merhaba demek.. güvenmek istityorum.. Kendimi bıraktığımda yara almamamk isityorum.. Ama olmuyor..
Yine de hayat herşeye rağmen güzel.. Şükür diyorum yine de..

Ah günlük ben bktım artık bu ağrı ile yaşamaktan,Allah'ım bana da bir şifa:2:

Neyin var diyenlere başım ağrıyor demek istemiyorum,kimseyle bunu konuşmak istemiyorum artık,gideceğim yine doktora bakalım.

günlük canım sıkılıyor benim.. öyle böyle değil.. 1 haftadır geziyorum dolaşıyorum eğleniyorum ama sıkıntım geçmek bilmiyor

Merhaba günlük :) Bugün itibariyle hamileliğimin 5. ayıda geride kaldı çok mutluyum. Bizim ufaklıkta mutlu sanırım bugün sabahtan beri kıpraşıp duruyor. Özellikle bugün çok hareketlendi sabahtan beri saat başı bikaç dakika tekmelerini hissediyorum. Bir sıkıntısı olabilir mi diyede aklımdan geçmiyor değil yarın kontrole gideyim diyorum. Bi baksınlar keyfi yerinde mi:) Cumartesi günü 30 kişiye yemek verdim onun yorgunluğu ve stresiyle migrenim tuttu.Dün bütün günümü karyolada kıvranarak geçirdim. Eşimle dışarı alışverişe çıkacaktık bi gayret çıktıkta ama birşey alamadan geri döndük çünkü bu ağrı başladığında gözüm birşey görmüyor. Sonunda midemede vurduğu için avm nin tuvaletinden çıkamadım zaten. Bazen bu hastalıkla uğraşırkan çocuğuma nasıl bakıcam diye düşünüyorum canım sıkılıyor, içim kararıyor... Oğlan yine başladı 10 dakika önce durmuştu alahallah bu kadar hareket normal mi bilemedim? ben bi bakayım bugün acil randevu alabilirsem eşim doktoruma götürsün...

demet akalını sevmem aslında...fakat geçen gün radyoda dinlediğim şarkı mahvetti beni...ne kadar kapatamadığım yaram varsa açtı sağolsun...leyla modunda dolaşıyorum kaç gündür...gel elleri cennet kokan yarim,hiç geçmedi seni seven halim...çok özledim seni esmer yarim...

günlükk
neden bana böyle davranıyor ne yaptım ben ona?
acaba soğudu mu benden sevmiyor mu artık

bıktım babamın davranışlarından!
her durumda kendini haklı nasıl çıkarır insan ya gün aşırı ağlatmayı başarıyor ya beni helal olsun.
insan anca böyle kendinden soğutur evladını.
başarıyorda sağ olsun, doğru söyleyen dokuz köyden demişler ne zaman doğru söylesek babam bi olay çıkartıyor.

neler degisti neler gecdi yuregimdeki dert boyut degistirdi..

bu gune kadar hisslerime guvenmedim bunun pismanligini yasiyorum suan.. bana ne yalanlar soylemis! tekrar yizlesdim bugun gorusmus onunla hem devam etmis yalanci!!

birde beni sucladi.. nelerle hemde aahhh gonul yaram uzak dur benden!!!!

benim durustlugumu haketmedin sen!!

yolun acik olsun!

yalanlarinla mutlu kal!

bana inanmani beklemicem! yalancinin en buyuk cezasi kimseye inanamasidir!

Sevgili günlük,
bugün yine ben geldim şükürler olsun allahıma yine nasip etti hamdolsun rabbime çok seviyorum seni rabbim..
allahım ne olur derdime derman ol

dün sabah ilk işim serkanla benim fotolarla slayt hazırlamaktı yaptım da çok güzel oldu hatta sonuna sevgililer gününü kutlar bi yazı yazdım neyse laptopu öğleden sonra kardeşi gelip aldı bende serkana msj attım slayta bak olur mu diye sonra laptop eline geçmiş baktın mı dedim şuanda oyun oynuyorum bakarım dedi bu kadar öküz olabilir mi bir insan ya sinir oldum zaten vurduymazlaşmaya başladı bi ilgisizlik aldı başını gidiyo allahım sen yardım et ben millete yardım ediyorum bana derdime kim derman olacak..
daha sonra ben kendimi tutamadım ağzıma geleni dedim akşam eve gitme saatime yakındı zaten sonra eve gittim baktım daha cevap yok sana diyorum dedim baktım arıyor ya senin derdin ne dedi bende senin derdin ne dedim benm bi derdim yok sabahtandı bi slayt diye sinir ettin başlarım slayta da dedi arada benm slayta bi küfür çaktı bende aynen söyledim sen zaten bu kadarsın onca hazırlamışım emek vermişiim sen böylesin dedim sonra ardından bi daha aradı he şimdi söyle dedi müsait olamıyorum anla beni dedi ya niye anlamıyon bende bütün sinirimi boşalttım madem niye oyun oynuyon dedim falan da filan baya konuştum kapat teli dedi daha fazla sinir olmak istemiyorum bende sen kapat alla alla dedim o sinirle bi kavga etmiş olduk onun öküzlüğü yüzünden ilgisizliği salaklığı yüzünden..bugün bir de ona gidip kazak gömlek bakıcaktım yine bakıcam ama böyle küsken nasıl olcak allahım ne olur yardım et..dün gece de eski sevgilim kuzenm msj atmış 1martta seni istemeye gelcez diye bende gelmeyin dedim ama anlamıyorum o da ayrı bir kıt..sen aklıma mükayet ol allahım sen yardım et..

ne olur allahım derdime derman ol hayırlısıyla bugün herşey yoluna girsin rabbim ne olur sen yardım et yalvarıyorum rabbim herşey yoluna girsin sen yardım et allahım dualarımı kabul et ben onca kişiye akıl derman olurken kendi derdimi bile unuttugum oluyor ya imdi kim bana senden başka derman olacak rabbim... ne olur sen yardım elini bizden çekme ne olur allahm bugün senin rızanla bereketinle hayrınla izninle güzel bir gün geçireyim ne olur allahım senin yardımınla bugün güzel bir şekilde geçsin ne olur rabbim ne olur sen yardım et serkanla herşey yoluna girsin artık ben kendimi artık kötü hissetmek istemiyorum ne olur sen yardım et rabbim dualarıma ne olur yardım elini uzat allahım sana yalvarıyorum bugün herşey yluna girsin üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım
amin..

Okuduğum kadarıyla şu migren belası yüzünden hayatı mahvolan tek ben değilim günlük can.
Rabbim hepimize şifamızı versin inşallah
Uykumu alamıyorum günlük can. Elimden gelse sürekli uyku modunda olacağım.
Halbuki hani uykuyu sevmezdim ben?
Dengesiz oluşum burcumdan dolayı mı yoksa kişisel manyaklığım mı tam anlamış değilim ama suçu hep terazi olmama atıyorum
Neyse ben gideyim işleri bitireyim de hemencik zaman geçsin evime gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…