Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük ben geldim
Bugün çok mutluyum bugün çok umutluyum umarım herşey isteğim gibi gider (herkesin de)
Böyle mutlu olmam da en büyük etken dün akşam gittiğim cem yılmaz'ın filmi yada gösterisi ne deniyorsa artık
Adam süper ötesi
Morali bozuk olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum
Herkese hayırlı cumalar

Eğer seni yıpratıyorsa bir ilişki adı ne olursa olsun bitmeli...
Yaptığın fedakarlıkları görmüyorsa karşındaki,
Sürekli kendi yaptığı şeyleri yüzüne vuruyorsa ve senin kırıldığın anda susmaların onun bi tarafına batıyorsa bitmeli!
Elbette gözlerindeki yaşlar,kalbindeki sancılar diner...
Günlük can hayattan ve yaşadıklarımdan öğrendiğim şudur ki;
Tek bir bireysin.Ailen dahil kimse için kendini yıpratmayacaksın.
Çünkü an geliyor onlar bile canını o kadar güzel yakıyor ki!!

günlükcazımmm
ben sonunda evime döndüm...
çok değişik bir avrupa tecrübesi edindim ve sonunda avrupadan nefret ederek güzel vatanıma döndüm..
yok günlüğüm ben gitmiyorum bir yere...
sevgilicazımın dizinin dibinde oturucam.. dışarlarda tek başına yaşamak bana göre değil..

Hoşbulduk depresyoooon, merhaba Lustral.
Çok direndim gitmemek için ama,
-geçen akşam yol ortasında sıkılıp kendimi servisten aşağı atmaya çalıştığımı farkedince,
-eşime çay koymaya gidip, durup dururken kasıla kasıla ağlamaya başlayınca
-her ağlamanın ardından 2 dk içinde güle oynaya espriler yapmaya başlayınca
-günde yüzlerce kez bana takılan, şakalaştığım mesai arkadaşıma öfkelenip,afedersiniz "böğürüverince "
yallah, en yakın psikiyatriste...
herşeyi anlattım güllük, ne eksik ne fazla...1 ay sonra yine gideceğim, depresyon tedavim başladı...Lustrale alışmaya çalışıyorum ama çok ağzımı dilimi kurutuyor, haa bir de çenem kilitlenip duruyor o can sıkıcı birşey..
etrafımdaki herkes dr a gitmeme karşıydı ama, yukarıdaki yazanları yapan bir insanın " kendi kendinin doktoru olma lisansı" çoktaaan iptal olmuş demektir.
İlaçtan tedaviden mucizeler beklemiyorum, ihtiyacım olan tek şey düz, berrak bir beyin...gereksiz düşünce ve hüzünlerden arınmak, dilerim bunu sağlar...

Başta eşim olmak üzere, bu depresyonda emeği olan herkesin...
...canı sağolsun ne diyim...

bu yıl balık burcu için şans yılı olduğunu öğrendim umarım öyle geçerde,yaşadığımız şanssız yılların intikamını alırız.kendim içinde 3 tane küçük afacanın verdiği yorgunluktan bu sene birazda olsa sıyrılmak ,eşimle şöyle güzel ve uzun tatil yapmak

Bir insan ayrildiktan tam bir hafta sonra nasil nisanlanir anlamis degilim dogrusu pess Amaci ikimizide cezalandirmak olsa gerek umarim kizginlikla illeride pisman olacagi seyler yapmamistir. Yinede rabbim mutlu bir yuva kurmayi nasip etsin ne diyim

selam günlüğümmm

madalyonun iki tarafınıda çevirip duruyorum günlerdir ikiside birbirinden berbat.en iyisi diyorum madalyonu kökten kaybetmek belki o zaman mutluluğuma huzurda eklenir.herşeyim var aslında evimde Rabbim yokluğunu göstermesin huzurumuz var beraber gülüyoruz. param var bana yetecek kadar arkadaşlarım var beraber hamama gidip kahve içebileceğim dertlerimi paylaşacağım sevgilim var ne kadar öküz olasa beni canından çok seven.ama huzursuzum sanırım nedeni maneviyat.Kuran kerimi elime almayalı aylar oldu.

Sevgili Günlük;
Bu aralar çok karışığım.. Sürekli hayatın anlamını farklı farklı yönlerden sorgulamaktayım..
Haftasonu sınavlarım var çalışmış olmama rağmen, kendimi tam anlamıyla hazır hissetmiyorum.. Hiçbir dersten kalmak istemiyorum inşallah öyle bişey olmaz ya.. :18:
Yine ex i gördüm rüyamda barışmıştık sinir oldum.. Sevgiliyken görmek isterdim 40 yılda bir görürdüm şimdi ayrıldık sürekli rüyamda hayret bişii Bir an önce aklımdan ve kaldı mı bilmiyorum ama kalb,mden silinsin istiyorum, kırıntısı bile kalmasın..
Aman neyse herşeyin hayırlısı diyorum yine :)

pembiş,yine ben..
nabernasıl gidiyor hayat bakiim..
ben süperim pembe sultan..
neden diye sorsana bir..
sordunmu.. güzell. cevap veriyorum...
evimi sattım günlükk. heyyyooooooo....

yaa. işte böyle. ver elini istanbul...
mart ortasında istanbuldayım. şehrimde,kökenimde...
beklerim ziyaretime pembiş. eli boş gelme ama
çok öpüldün.. muckkkkkk..
görüşürüz.
ha ayrıca,
hep ben yazıyorum. birazdasen uğra profilime ...

Gunlugummm cok mutluyum burada ama gurbetlık cok zor.
Alıştım artık, kurdum duzenımı. Sana yazmayı ozlemısım :)
hollanda'dan selamlar :)

Sevgili günlük

4. yılımızı kutladık bugün

Sevgilim mükemmel süprizler hazırlamış benim için

Daha nice nice yıllara

Sabaha finaller var cümleten geçmiş olsun
Hiç ders çalışmamıştım son güne kaldı hepsi ve ben bugün tam 4 ders bitirdim beynimin halini düşün :111:
Ama bu azimle ben herşeyi yaparım onu anladım
Öğlen 12 de başladım ders çalışmaya ve yarım saat önce bitti hemde çıkmış soruları da çözdüm
Heyt be koçum kim tutar beni
Sevgilim sabah sınava götürme şerefine nail olacak vizelerimde askerdeydi
Bi sabah kahvaltısı yaparız ohhh mis
Ben fazla durmayayım buralarda yoksa beynime başka bilgiler girer
Aöf e bu kadar uzun konu anlatımlı kitaplar verdiği için sonsuz teşekkürlerimi sunar sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
Atışınız hedefi tam 12 den vursun

Hiç birşey hiç kimse eskisi gibi kalmıyormuş be günlük herşey buraya kadarmış.Kırılmışlıklar, korkular daha tarif edemeyeceğim duygular sanki birden kalbime misafir olmuş oysaki ben artık eskisi gibi olmayacak derken eskisi gibi olma demek istememiştim ki..sahte hikayenin sahte hazin sonu..

günlük uzun zamandır yazmadım sana
biraz içimden gelmedi, biraz zor bi dönem geçirdim, biraz finaller vs.
ama şimdi iyiyim Allah'a şükür
tatilimin tadını çıkarıyorum
dinlenmeye çalışıyorum
sınavlarımı da süper atlattım
yarın aşkım geliyo bir aydır beklediğim gün geldi
birkaç gün beraberiz
çok heyecanlıyım sanki ilk defa buluşacakmışız gibi..
hep heyecanlanıyordum ama bu kez farklı
çok özledim onu onunla sohbet etmeyi , gezmeyi
yarın akşamı nasıl getiricem bilmiyorum
öğlene kadar uyurum sanırım,sonra kalkar bakımlarımı hazırlıklarımı vs yaparım
üstümde nedenini bilmediğim bi gerginlik ve stres var uzun zamandır
geçsin istiyorum artık günlük iyice keyifsizleştirdi beni
hiç keyfim, halim yok uzun zamandır
aşkım gelince aşarım diye düşünüyorum
ama daha gelmeden nasıl göndereceğim diye düşünmeye başladım bile...
kafa karışıklığım nasıl da belli oluyo
herşeyi birbirine soktum yazarken
en iyisi yatayım ben günlük
aşkımı uğurlayınca yazarım yine

bavulumu da toplamaya başladığıma göre tatil bitmiştir günlükk yarın gece yola çıkıyorum dönüyorum okuluma aslın da özledim de sıkıldım evden oturmaktan okuluma derslerime başlıyayım artık ögrenci modunda olayım dimi hadi bakalım yeni dönem hepimize hayırlı uğurlu olsunn umarım bu dönem notlarım daha yüksek olur bütün öğrencilere de başarılar diliyorumm:)

Hayat ne zor,ne diyim başka,ne anlatıyım

Çok zormuş böyle be...
Terk ediliyosun sonra unutmaya çalışıyosun ve unutuyosunda ama ondan haber almaya devam ediyosun neden? çünkü aynı mahallede oturuyoruz..
Bıktım usandım artık onunla ilgili haberler duymaktan.. Keşke imkanım olsa annemleride ikna edip satarım şu evi uzaklaşırım burdan en azından görmem, duymam !!!
Ben hayatıma öyle yada böyle devam ediyorum ama hayat onu hafızamdan silmeme bi türlü izin vermiyooooooo
Ve ben onun mutluluk haberlerini duyuyorum ama benim hayatım olduğu yerde sayıyo
Üzülen ben, canı yanan ben, günlerce, aylarca gözyaşı döken ben ama mutlu olan o..
En azından insanca ayrılsaydık, beni kendine bu kadar düşman etmeseydi, içimi bu kadar yakmasaydı inan tebrik bile ederdim onu..
Ama o hainliği seçti canımı öyle bi yaktı ki..
Ne diyim ben Allah'a bıraktım.. O nasıl biliyosa öyle yapsın.. Eden bulur elbet..

insan her gün bu kadar çok sevse bu hisle yaşasa acaba ne hale döner..
sevdicek bugun beni eve bırakırken hiç gitmek istemedim, yanından ayrılmak istemedim..
ödüm patlıyor günlüğüm, bişey olacak da uzaklaşıcaz bişey olacak da ayrı düşücez diye.
artık kavuşalım artık evlenelim istiyorum..
artık her günümüz her akşamımız beraber geçsin istiyorum..
o da istiyor biliyorum da hayırlısı işte... kısmet be günlüğüm..
seneye ne dersin... bence oluru var

Şubat 28 çekiyor ne güzel oy yerim

Günlükcan ben varya beeeeen atarsa 89 diyorum tam bu kadar gün sonra ise kocam olacak fıstığa evet diyorum :123:​

bu yazıyı belkide tarihe not düşmek adına yazıyorum. iki gün kaldı yalnızca iki gün hatta saat hesabıyla maximum 36 saat lütfen yüzüm ak çıkayım bu işin içinden artık gerçekleri göster bana heyhat! ve su içinde bulunduğum heyecanı mutluluğu hiç eksik etme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…