Popüler Konu Sevgili günlük...

Artık öğrendim sanırım ağlamıyorum, düşünmüyorum diyordum kendime ama öğrendiğim şey içime atmak sanırım hep filmlerde olur sanırdım o gittiğinden beri bir damla göz yaşı akıtmadım neden bilmiyorum sanki gitmemiş gibi, geri dönecek gibi..Ama acilen ağlamam gerek acımı yaşamam gerek gözlerim tepki vermiyor vücudum tepki veriyor geçmek bilmeyen baş ağrısı başladı , miğde bulantısı ve beraberinde bir çok belirti umarım hasta olup yatmam günlük uyumak çözüm olmayacak, acilen çözüm bulmam gerek..

Bunları daha bugün yazmıştım,sevdiğiniz için takım değiştirirmisiniz konusuna..
Şansa bak ki bu akşam son cümlede bahsettiğim, kalbimin ısındığı çocukla bu konuyu konuşuyoruz..
Hem de ben açmadım konuşmayı,nerden geldiyse birden tam da takım değiştirme konusu açılıverdi önümüze:)
o istesin ben cimbomlu da olurum ki,ne olacak
neydi marşımız??
gerçeklerii tarih yazaar
tarihi dee galatasaraayy
(döneklikte son noktayım sanırsam:)

günlük yengeç takım değiştirmekten bahsetmiş ya hani.. benimde yengeçten kalır bir tarafım yok ama bunu tek bi kişi için yaptım. Aslında hem galatasaraylı hem sevgiliden beşiktaşlıyım Aşırı fanatik değilim hatta hiç değilim. Fanatik bile değilim Aşk sevinsin bjk li olayım çok mu önemli sanki dimii günlükkkk

Sevgili günlük,
bugün de şükürler olsun rabbime geldim işimin başındayım hamdolsun rabbime..

dün sabahtan yine rutin işler derken öğleye doğru serkan aradı görüşelim dedi tamam dedim öğlen beni aldı evlerine gittik annesi evde yok meğer benimle yalnız güzel bir vakit geçirmek istemiş neyse konuştuk falan derken beni bırakırken bişeyler aldık beni işe bıraktı biri görecek diye korkum kalmamış artık bunu farkettim çünkü dün tam işyerimin kapısının önünde arabadan indim o kadar yani allah yardımcımız olsun..
öyle işte sonra akşama doğru yine biraz konuştuk bende msj hakkı yaptım en azından biraz toparlarız diye neyse sonra geç vakte kadar kendi uyumadı beni de uyutmadı o olsa çoktan zıbarıp bide bana saçma salak konuşurdu ama ben öyle yapmadım yine onunla 1,30 a kadar uyanık kaldım neyse sonra uyudum günlüğüm bugün de rabbim gelmeyi buraya yazmayı nasip etti şükürler olsun hamdolsun rabbime..

allahım ne olur dualarımı kabul et yardım et bize serkan bana karşı çok iyi olsun çok çok ilgili olsun çok sevsin rabbim hata istemiyorum üzülmek te istemiyorum artık herşey yoluna girsin ne olur rabbim sen dualarıma cevap ver rabbim ne olur sen dualarımı kabul et allahım ne olur bugün de senin rızanla yardımınla üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur üzüleceğim şeyler olmasın rabbim ne olur hayırlısıyla güzel şeyler olsun artık ne olur allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

Ben yine arayı açtım sanırım
Her gün okuyup geçmekle yetinir oldum
Değişik bir şey yok ki ne yazayım günlük ?
Sürekli iş arama, ders çalışma, aşk ve ev karesinde geçiyor hayatım
Haziran atamalarını bekliyorum deli gibi ah bir gelse hayırlısıyla bir atansam
Aşk iş başvuruları yapmaya başladı askerden gelince anca toparladı kendini bende bu arada baskı yapmadım iş konusunda
Sonuçta çalışacak olan o. Ne zaman isterse girer dedim. Sanırım iyi de ettim çünkü pek bi mutlu ediyor beni
Sürekli çok anlayışlı olduğumdan bahsediyor
Hayırlısıyla bahar aylarında nişan yapacağız. Yüksek ihtimal bu nisanı bulur ama olsun yeter ki ağzımızın tadı bozulmasın
Huzurumuz olsun da yavaş olsun
Böyle işte günlükovski
Forumdayım ben ha okurum seni
Adios muçaça

içimdeki fırtınanın sesi kulaklarımı parçalıyor...
2 gündür hastanelerde tahlil şu bu derken şimdi öğrendiklerimle başbaşayım...
çocuk için gittim meğerse yumurta tembelliği varmış bir tanesinde, gözlerim dolu dolu baktım 'bebeğim olurmu' dedim...
beni bir azarladı ki doktor neye uğradığımı şaşırdım, herşeyin mükemmel olsa bile çocuk olacak diye birşey yok dedi.
şimdi sen bunları sil kafandan senin tedavine başlayalım,seni anlıyorum ama uğraşıcaz son gayretle dedi...

aslında kadının yüzündeki benim duygusal halime bakışı beni ayağa kaldırmaya çalışması takdir edilecek şeydi.
söz verdim kendimi toplayacağım...
yapacağım heralde...
eşim kapıda bekliyordu, ağlayarak baktım gözlerine sarıldım ona...

anlamıştı bir şeyler tersti...

sordu,anlattım...

amannnn aşkımmm bumu yani kafana taktığın hem tedavisi varmış, ben senin yanındayım hem olmazsa seni profesörlere götürürüm derken hüzünlü gülüşü beynimden hafızamdan gitmiyor...

durağa yürüdük, ben arabaya bindim,döndüm arkama baktım bir yüzü vardı ki ölsem iyiydi...

şimdi ilaç kullanacağım 2 hafta sonra tekrar gideceğim...

Rabbim dileyen herkese versin günlük iyi değilim, görüşürüz...

offf
allah beni kahretsin yaa
arkadaşın ders kaydını halledecektim,çıkmış ve gitmiş aklımdan :-/
Baktım siteye şimdi de,bi dersi alamamış gibi gözüküyo:18::18:
Off yaa,inşallah sorunsuz bi şekilde hallederim bugün,kayıt tarihi de geçti ama :-/
bıktım bu sorumsuz hallerimden yaa,Allahım bana yardım et de kimse mağdur olmasın benim yüzümden ((((

Günlüüük:)
Yaklaşık 1 aydır çamaşır yıkıyor ama ütü yapmıyorum. Eşimin ne kazağı kaldı ne gömleği ne de kot pantolonu. Az önce ütüüü diye aradı zavallıcığım Grip olacak gibiyim günlük sabahtan beri halsizim boğazım acıyor ve hafif ateşim var gibi. Yani ütü bugünde yattı Şimdi portakal suyu sıktım içinede biraz limon. Dayanamadım birazda tuz attım içilmek üzere beni bekliyor. Ben grip olduğumda bol bol limonlu portakal suyu içerim gerçekten çok faydası oluyor. Tamam yaa akşam olmadan azıcıkta ütü yaparım gerisi yarın artık... vallahi hiç yerimden kalkasım gelmiyor günlük yaww... Imm portakal suyum harika olmuş ama limonu az sanki dur ben biraz daha limon suyu ekleyim şuna... Amaaan ütü beklesin azcık hastayız biz burda demi...

Hiç yoktan ağladığım günlerin acısı çıkar dimi ?
Beddua etmiyorum etmemde ama ahım tutsun nolur görebiliyim bana yaşattıklarını misli misli yaşadığını..
Nasıl bu kadar salakmışım ben asıl hazmedemediğim bu sanırım..
Vicdan azabından kendini yesin bir gün bile kafasını o yastığa rahat koyamasın ve artık hayatım düzene girsin lütfen ya

Günlük;
Sana kaç gündür yazmak istiyorum ama bekliyordum hep belki güzel şeyler olurda mutluluğumu yazarım diye.
Olmadı ama ben yine acı çekiyorum yine onun yokluğuna ağlıyorum. Yine onu özlediğim için ağlıyorum evet bu kaçıncı bende bilmiyorum vazgeçemiyorum...
Onu sevmekten bi türlü vazgeçemiyorum. Çünkü hiç böyle olmadım ben. Hiç böyle sevginin sıcaklığını hissetmedim ellerini tutunca huzur bulmadım.
Evet onun kokusunu özledim ben. Özledim maalesef gözlerini özledim daha şimdiden...
Hatırlıyorum bütün güzel şeyleri... Yanımda ol istiyorum beni hiç bırakma...
Yok işte yok gerçeği kabul etmem lazım koptuk biz sen kopardın bizi. Senin için tuttuğum defteri bi gün tamamen bittiği zaman sana vermeyi düşünürdüm sende hiçbir zaman bağlarımızın kopamıycağını söylerdin...
Bende bugüne kadar hep öyle düşürdüm zaten ama inancımı kaybettim.
Sen yoksun ve hiç olmucaksın bunu kabul etmem lazım güzel gözlüm biz çoktan bittik...

Bugün bana umut veren bir haber aldım. Rabbim hayırlısıyla nasip ederse kısa zaman sonra eşimin yanına, evime gidebileceğim günlük.... Dua et bana olur mu?

Sevgili günlük,
bugün de şükürler olsun geldim hamdolsun allahıma onca sıkıntı onca düşünceler arasında sıyrılıp ta yeni bir güne uyanmayı nasip ediyor hamdolsun sana rabbim..bütün kk arkadaşlarımın cumaları mübarek olsun tüm dertli sıkıntılı arkadaşlarıma rabbimden derman diliyorum inşallah bebeği olmayanlara rabbim mucizesini verir.eşiyle arası iyi olmayanlara rabbim sonsuz mutluluk verir ..asker yolu bekleyen sevdiğine kavuşmak isteyen tüm,nişanlanacak,nişanlı yada evlenecek olan ve bu umutla yaşayanlara da rabbim yardım etsin dileklerini gerçekleştirsin..hastası olana, hasta olana da rabbim bir an önce şifa versin inşallah..bu cuma gününün hayrı hürmetine rabbim bana da size de yardım etsin dualarımızı kabul etsin inşallah..

dün yine işimin başındaydım öğlene doğru serkan uyanmış günaydın dedi falan biraz msjlaştık sonra hiç sesi çıkmadı bende hiç msj atmadım zaten neyse öylece işten sonra evime gittim akşam 9gibi ne yapıyo bakayım diye msj attım faceye de pek girmemişti neyse meğer dükkanını tüm gün boyamış falan işleri varmış neyse tamam dedim saat sonra falan o msj attı konuştuk ablası doğum yapmıştı kırkı dolmuş babaevine ziyarete gelmiş meğer ablamla konuşuyoruz dedi falan derken biraz da ben sıkıntılıydım konuştuk..benim de çok sıkıntı ettiğim; babam daha emekli olmadı,benden 2 yaş küçük kız kardeşim özge fabrikadan çıkmak istiyor çok yorucuymuş dayanamıyorum dedi..bende kredi çekmiştim babama araba aldık ama gelgelelim daha 2seneden fazla var özge işten çıkarsa benim param evi geçindirmeye de borçlara da krediye de yetmez babam zaten üç kuruş para alıyo o ancak haftalık pazar ihtiyacını zor da olsa ek parayla karşılıyoruz..ben desen işim şükür güzel ama serkanla daha bir ciddi konulara giremedik..oda arkadaşım merve 2senedir anlaştığı çocukla bu yaz nişanlanıcak inşallah mutlu olur sevindim çocuk ona yüzük almış evlenme teklifi etmiş çok sevindim..hemen beni hatrlattı durumumu,daha bişey yok serkan desen bir dükkan işiyle babam beni ona vermez. onun söylediğimiz işe girmesi lazım ki babama dükkanım da var ek gelirim var diyecek. öyle belki babam tamam der ama diğer türlü çok sorun olur ve ben babama yüzümü dönmek istemem..o bize yıllarca bakmak için kamyon şoförlüğü yaptı günlerce harçlığımız olmadı okula para götüremedim ben en büyükleriyim belki sorumluluk sahibi oluşum o yüzden ama gerçekten babam bize çok emek harcadı onları yabana atamam kuru bir ekmeğe muhtaç kaldığımız günleri asla unutmam asla. allahım o günleri kimseye yaşatmasın..öyle işte günlüğüm serkana dün biraz üstten anlattım 'söyle o zaman ne yapayım' dedi bende yapılacak bişey yok beklicez dedim mecburuz dedim ama böyle beklemekle neler olur bilemem dedim o da 'allahın izniyle herşey dilediğimiz gibi olcak aşkım sen kafana takma bunları' dedi.öyle işte günlüğüm onun desteği benim için çok önemli yanımda olsun onunla ilgili problemim olmasın bari ondan taraf sıkıntılarım olmazsa ben daha iyi olurum allahım dert vermesin ondan yana da ailemden yana da inşallah allahım dualarımızı kabul eder ve herşey yoluna girer..

allahım ne olur bugün de hayırlısıyla güzel bir şekilde geçsin rabbim üzülmek istemiyorum kendimi kötü hissetmek te istemiyorum ne olur rabbim sen yardım et dualarımı kabul et bugünün hayrı hürmetine bugün de senin rızanla güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur üzüleceğim sebepler verme ya rabbim ne olur üzüleceğim sebepler verme allahım sen yardım et herşey artık yoluna girsin serkan beni çok sevsin ilgi göstersin sevsin rabbim ne olur sen yardım et rabbim merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

Günlük Esmer_sekerim'e de ki o çok güçlü bir kız.
Öyle güçlü ve hayat dolu ki yanındakilere de bunu aşılamayı çok iyi bilir.
Kalbini karartmasın ve hislerine güvensin.Ben inanıyorum ki o kendi gibi üzüm gözlü bir bebek getirecek dünyaya...
Biliyorum o çok sınav verdi bu hayat için ama son badiresidir belki de bu.
Nice insanlar çocuk sahibi oluyor tedaviyle...
Sadece ona bunları yazmak ve güç vermek için geldim.
Arkadaşıma iyi bak ben yokken.

derdim ne benim gecelik ya ( biliyom gündüz , ama adını koyduk bi kere. zırt pırt adınımı değiştirelim)
sorunum ne sen onu söyle . niye böyle kararsızım ve ayrıca niye bu kadar kararlıyım. niye hemen yanlışı seçip ona uyuyorumda doğru kararları hep erteliyorum. kelimeler kalvyeden dökülüyoda ağzımdan niye dökülemiyo. niye konuşamıyorum. keşke kafadan kafaya iletişim olsa. o zaman eminim kendimi daha iyi ifade edebilirm.

Ay yetişmeyecek çalışmamız diye çok korkuyorum.Aslında zırt pırt buraya girmesem yetişir de.Kendime kızdım neyse şu yarışmayı kazanalımm inşallah..Artık güzel şeyler başarıp sonra da bu başarıların sonuçlarını hayatta zorluklarla mücadele eden insanlarla paylaşmak istiyorum. İnşallah nasip olur

sevgili günlük,
daha dün katıldım siteye.. paylaşımda bulunmak,tecrübelerden yararlanmak istedim.. siteye üye olmadan önce de web üzerinden takip etmekteydim.. umarım iyi zaman geçiririz.
hoşçakal

daha kullanmayı beceremedim bir mesaj yazdım ama cevap alamadım takip etmeyi bilemiyorum burayı gördüm.yakında sıkıntılarım geçer umuyorum deneyimlerle sitede ilerlerim diye düşünüyorum..........sevgiyle kalın

düşünme düşünme derdimi buldum ben . ben OSİGRATİF hastasıyım yani Orantısız Sevgi Göstreimi. tamam itiraf ediyorum ben uydurudum
etrafımdaki insanları (çocuklarım dahil) önce orantısısz yapış yapış sevgimle sevilmeye alıştırıyorum. sonra birden kendimi çekiyorum. sonra karşımdaki kişi patttt. yerde. afallıyo tabi. ne olduğunu anlamaya çalışıyo. bilmiyo ki ben OSİGRAT'ım. yyaaa gecelik derdim bu işte . yaaarr bana bir çareee

sevgili günlük
zaman geçtikçe evime,semtime daha çok alışıyorum. evli olmayı,akşama kadar eşimi beklemeyi,onun için yemek yapmayı o kadar seviyorum ki. 4 sene öncesine kadar hoşlandığım acaba sevgili olur muyuz dediğim adamın karısıyım şimdi.. vay be geçen zamana bak. Allah herkese sevdiğiyle mutlu bir ömür nasip etsin.. amin..

günlük esmer_şekerimi arayacaktım ancak müsait olamadım..
internetten baktım tedavisi varmış.ve ben inanıyorum ki dualar sayesinde rabbim en kısa zamanda esmer_şekerin tedavisini başarılı bir şekilde sonuçlanıcak.
ve bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.hissediyorum da sakın pes etmesin güzel günler görmesine az kaldı.
her şeyin en iyisi hak eden arkadaşım ve bunu da atlatacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…