Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükkk saçlarımı boyadım da geldim sana gerçi yine aynı renk pek bir değişiklik olmadı ama beyazlar vardı bende kapandı daha yaşım 20 ama beyazlar var saçımda genç yaşımda yaşlandım ırsi işte ne yapalım günlük buraya da geleli daha 2 hafta oldu ama alıştım gibi artık hiç zorlanmadım ilk zamanlardaki gibi şimdi daha iyiyim tek dert sevdiklerimden uzakta olmak hayatımda normal çok büyük değişiklikler yok okula git gel falan işte.. hadi birazda kk dolanayım

Günlük başım çatlıyor yaa...
Aylardır böyle ağrımamıştı ilaç almak zorunda kaldım doktor çok ağrırsa iç demişti..
Bıktım bu migrenden offff :84:
Dua ette geçsin..

Korkuyorum günlük ..
Bu son yıllara kadar yani 2-3 yıl öncesine kadar bünyemde olmayan bi histi.
deli cesareti derdi annem.
korkmazdım hiç bi yükten, hiç bi ayrılıktan.
yıl 2013.
kendi işimi açtım , ya müşteri bulamazsam?
çok sevdiğim adamı terk ettim ya unutamazsam?
korkuyorum hemde çok
RAbbim hakkımda hayırlısını versın , hakkımda hayırlı olanı gönlüme kabul eylesin.

Bugün yazdığım eski yazıları buldum kitaplarımın arasında günlük anlatamam içim bi burkuldu gözyaşlarımı tutamadım..
Ne büyük yalnızlıklar çaresizlikler atlatmışım her yazımın sonuna bir dua bir bekleyiş eklemişim hayatı hayatın kenarından izlemeye mecbur bırakılmışım..
Sorun aslında hayatı kenardan köşeden izlemekmiş..
Annem hep der acıda çekicek olsan hayatın içinde rol alacaksın ki birşeyler elde edebilesin iyi veya kötü.. ama hayatı kenarda köşede yalnız bir başına izlersen elde edeceğin tek şey de hurafeli düşünceler oluyor.. Şimdi kendime ait bir hayatı yaşamaya çalışıyorum iyi veya kötü mutlu muyum evet kim ne derse desin..

Neyseki bugünkü hallerime gelmişimde şükürler olsun.. Artık yalnızlık yok geçmişin hüznünü yaralarımı sardığım yarımı buldum ne diyebilirim şimdi bedenim aklım ruhum kalbim biriciğimle beraber atıyor işte şimdi gerçekten nefes aldığımı hissediyorum Ahhh AŞK ahh..
Hayallerimdeki o güzel eşi veriyorsun Allahım bana, şükürler olsun..
O huzurlu yuva için gün sayıyorum umutla..

Grip oldum günlük kafamı tutamıyorum kayıp kayıp gidiyor:) Oğlumda çok hareketlendi maşallah yapıştırıyo gitsin bazen saatlerce hareket ediyor. Yaramaz olacak diye korkmaya başladım. Bugün alışverişe çıkacak hastane çıkışından ana kucağına, emziğine kadar alacaktık ama bu halimle gitmek istemiyorum. Bu alışveriş benim için çok değerli bu yüzden hasta hasta oldu bittiye getirmek istemiyorum. Keyfini çıkarmak için haftaya erteledik nasılsa oğluşum Allah kısmet ederse 4 ay daha benimle:) Hala tekmeliyor bu oğlan yaww hangi ara uyuyor bunlar yahuu...

doğum günümü atlattım çok güzel.gecdi bu sene daha bi hatirlandim.sanki :)) gönül sîzımda yazdı.. arar diye bekledim ama aramadı ne yapmaya calisdigini pek anlamamisdim o günlerde.. bugünde pek anlıyor sayılmam ama bieaz anlam.kazandı sanki. bir an önce bu mevzyu çözmem lazım kavul edemem.. benim için bunları demiş olamazlar ya bi insan bukadar edepsiz olurnu hayretler içindeyim. ne hkn kondura biliyorum aradigini nede ona olmayanları anlattığını için bubyuzden artık umrumda değil yuzlesip konuşmam lazım ve çözmem lazım sonra inanir inanmaz orası ona kalmış..

ama çok ozlemisim okadar kiziyorumki bizi bu duruma sokdugubicin ya nekadar şüpheci yaaaa of hala demezmi kwkdesin diye cildirdim duyunca bu nasıl biseynyaaaa allahim yaaaa oooofff içim sisdi yine nasıl kurtilcam dertden ???
normal bi hayatbistedim yaaa normal ama olmuyor oooffff

gururuma dokunuyor ama yeter yaa aman günlük yeter ben gittim yeter...
bitmez bu sıkıntı

Bir insan küçük tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmez mi günlük? Çıldırıcam ya....... onun kokusunu niye ben çekiyorum niye?...................Ya Sabır...Ya Sabır....

Yaptıklarından pişmanlık duyma...

Sadece dön bak arkana...ne için nelerden vazgeçtin...?neler dururken sen neyi seçtin...?

Ah be Günlük gecelerini gündüzlerine katıp meslek edinmek hiç kolay değildi de bu mesleğe atılmak bambaşka bir zorlukmuş of Allahımm sen hayırlı kapılar aç ...
Neler hayal ederken şimdi bambaşka bir dünyaya doğru ilerliyorum sanki.. düşüncelerim allak bullak bazen ne istediğimi biliyorum da bazen de düşünmekten canım yanıyorrr..
of of sorumluluklar hızlıca artıyor be günlük acaba gelebilecek miyim bu hayatın üstesinden bende gün yüzü görebilecek miyim..

Merhaba günlüktooooo

Artık bizim bi davetiyemiz var
Üzerinde ismimizin tüm Aşk'ımızla parladığı bi davetiyemiz

Dostlarımıza birer birer dağıtılacak, dağıtılırken mutluluktan uçulacak bi davetiyemiz var bizim
3.5 yılı tüm resmiyetiyle, tüm dostların önünde ilan edeceğimiz alyanslarımız da var

Toz pembe bir nişanlık..
Siyah bir takım elbise..

Bir çift topuklu ayakkabı..
Bir çift rugan ayakkabı..

Bir prenses tacı..
Parlak bir kemer..

Bir gelin çiçeği..,

İki yürek..
İki yüreği kaplayan inanılmaz bir Aşk

Ve ben mutluyum!

Burada dua isteyenleri okurdum ve ederdim de dua isteyenlere.Ama benim başıma geleceğini hiç tahmin etmezdim.Babam kalp krizi geçirdi ve durumu çok ağır.Böbrek ve karaciğer çalışmıyor.Doktorlar çok umutsuz.Ne olur bu mesajı okuyan herkes dua etsin.Şimdiden çok teşekkürler.

Harika bi hafta sonu geçirdim günlükovski
Aşkla günler süper geçiyor. Birlikte ev dekorasyonlarına bakmaya başladık bi kaç tv modelini gözümüze kestirdik
Yavaş yavaş fikir ediniyoruz hayırlısıyla işe girdiğinde de nişan tarihimizi belirleyeceğiz
Gezdik bol bol, sinema gecesi yaptık. Bugün de şansımıza hava çok güzeldi tam bi bahar havası vardı dışarıda biraz dolaştık piknik bile yapılırdı düşün yani
Beraberken vakit çok çabuk geçiyor sürekli konuşacak yeni bi konu buluyoruz.
3 yılda çok şükür ki ilişkimiz hiç motonlaşmadı.
Aksine her sene daha da güzel bi hal aldı.
Her geçen gün bana daha da mutluluk kattı
Allah'ım gönlümde yazılı olan, alnımda da yazılı olsun

Rabbim acil şifa versin babacığınıza.. başınızdan eksik etmesin hiçbirzaman..

of günlük of o kadar yorgunum ki.. bir de beklediğim mail gelmedi, telefonla görüşürüz dedi.. umutlandırdı beni bence kabul edecek şu nisanı, olmadı eylülü, ya da en iyisi şu aralığı bir görseydim hayırlısıyla.. yerleşmiş, oturmuş bir şekilde inşallah yarabbim.

Uzun zaman oldu sana yazmayalı yada banımı öyle geliyor bilmiyorum..Şu sıralar tam olarak nasıl mıyım?..İçim paramparça olmuş, yoruldum demekten yorulmuş haldeyim yada bilmiyorum yıkığım işte..Görünüşte sakin, gülen, ağlamayan sanki birşey içirmişlerde tüm acılarımı unutmuş gibiyim, tarifi belirsiz bazı şeyler vardır dışardan güzel gelir ama herbir ayrıntısında acıyı görürsün o haldeyim işte kendimle çelişkili..evet 'O' gittiğinden beri böyleyim içimde garip bir his sanki gitmemiş sanki yanıbaşımda sanki elimi uzatsam tutabilecek gibiyim..Hep çok uzak yerlere kaçmak isterdim, kendimdende kaçabilirmiyimki..Bütün bunlara rağmen kendime verdiğim sözüm var..

Sevgili günlük,
bugün de koca haftasonundan sonra burdayım şükürler olsun allahıma hamdolsun..

cuma günü işten çıktım annemle özge annneanneme gitmek için hazırlanıyorlardı.Yemek yedik falan babam onları tren garına götürdü ben gitmedim orda iki gün vakit geçirceklermiş bende kardeşlerimle babama yardım etmek destek olmam lazımdı..Bu birazda işime geldi akşam çıkabilme imkanı doğuyor bana serkanla gezebilme imkanım oluyor..neyse onlar gitti bizde kardeşlerimle çay falan yaptık bişeyler aldık oturup tv izledik vakit geçti yarını serkan dışarı çıkmamı istedi bende çıkamayacağımı söyledim evi toparlamam gerekiyodu mecburen gidersem olmıcaktı tamam dedi bende evi tertemiz yaptım cumartesi ev tertemizdi akşamı da yemek yaptım tatlı yaptım kardeşlerimle yedik içtik sonra geç vakitte uyuduk serkan da pazar günü görüşürüz demişti sabahı evi toparladım akşama ne yemek yapıcaksam mutfakta hazır ettim saat 1.5 gibi beni motorla aldı allahım yardım etsin bize inşallah gören olmamıştır..sonra evlerine gittik sohbet muhabbet derken biraz yemek yedik evde sonra beni eve bıraktı face şifresini de verdi günlüğüm aldım bakıyorum inşallah üzüleceğim şeyler görmem göstermez rabbim olmaz da inşallah..

allahım ne olur bugün de senin rızanla bereketinle yardımınla bugünde güzel bigün olsun güzel şeyler yaşıyayım ne olur allahım bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et..Annem dün bana kimi istersen seni vericem dedi serkanın işi olsa da biran önce bizim iş olsa ne olur allahım sen yardım et o yüzüğü serkanla parmağımıza kısa zamanda takalım rabbim ne olur sen yardım et bana kötü şeyler hissettirme yaşattırma gördürme ya rabbim ne olur sen yardım elini bizden çekme allahım sen yardım et dualarımı kabul et serkan beni çok sevsin çok değer versin ilgili olsun allahım ne olur sen yardım et herşey artık yoluna girsin rabbim ne olur sen üzüleceğim sebepler verme allahım ne olur senin yardımınla bugün de hayırlısıyla güzel bir vakit geçireyim allahım bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

En kısa sürede sağlığına, ümit ettiğin ne varsa kavuşman dileğiyle..
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin..

Haftaya bugün ya çok mutlu,ya da kahrolmuş bir şekilde gelicem sana günlük can.
1 Mart babamızın tahlilleri belli olacak. 2 Mart ise sevgilimin doğum günü.
Dua ette herşey artık güzelleşsin bizler için ve sevgilim doğumgününde babasının iyi haberlerini alıp yeniden doğsun.
İnsanın ailesiyle sınanması çok zor be günlük can.
Haftasonları onlarla huzurla geçirmeyi hiçbirşeye değişmem sanıyorum.
Öyle ki sanki böyle durumlarda daha çok kenetleniyoruz.
Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
Onların bize yol göstermesine ihtiyacımız var.
Yani işin özeti şudur,
Harika bi 2 gün geçirdim her ne kadar diş ağrısından ölsemde
Rabbim ağzımızın tadını bozmasın yuvamızdan huzuru eksik etmesin

psikoljım alt üst olmus durumda... bu kadar benı zorlayacağını dusunmemiştim.. çaresizce beklerken bi süre sonra aklıma gelen Yaradana şükretmek herseye ragmen olsun bunda da vardır bir hayır diyebilmek..isyan etmemek..

neyse moral önemli.. benimde bebeğim olacak bir gün.

Bugün benim doğum günüm biliyo musun günlük?
Olduk mu 25? :26: Yaşlanıyo muyum?
Bu ara iyiyim be günlük..
İşe başladım yani ücretli öğretmenlik yapıyorum.
Artık dünyayla bağlantım sadece eşim değil. Okulum, öğrencilerim, arkadaşlarım var.
Maddi yönünden çok manevi katkısı oluyor bana bu işin.
Kafam yoğun oluyo kendimle baş başa kalıp düşünmüyorum.
İşe yaradığımı hissediyorum. İyi hissediyorum yani.
Hem para da lazım eşime destek olmam lazım çok şükür hiç beklemiyorken böyle bi fırsat oldu iyi oldu.
Ama rabbim kadro da nasip eder inşallah.
Ders de çalışıyorum biliyo musun? Her teneffüste bi test çözmeye çalışıyorum.
İhmal etmemem, pes etmemem lazım.
İnşallah rabbim en çok istediğim şeyi bana da nasip eder günlük inşallah.
Kızkardeşim kargo yollamış bana eşim gelirken getirecek merak ediyorum ne aldığını
Hadi ben gideyim de ders çalışayım görüşürüz günlük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…