içim titriyor günlük
nasıl da emin "seni mutlu edecek adam benim" derken, nasıl da emin hislerinden.. beni de içine çeken bi büyü gibi, kapılmaktan korkuyorum, kendimi yanlış adreste bulmaktan korkuyorum, ama yaşamayı da istiyorum
bilmiyorum tarif edemiyorum bu duyguyu
öyle güzel hayaller kuruyor ki.. kardeşi benim çok yakın arkadaşım, o bile abisini böyle görmemiş, önceki evliliğinde bile böyle hissetmemiş hiç.. evlenip boşanmış olması hem avantajlı hem dezavantajlı.. tecrübelerine dayanarak aynı hataları ikinci kez yapmayacaktır, yaşı da benden büyük olduğu için her türlü sorumluluğu kaldırabilir.. ne istediğini ve dahil ne istemediğini o kadar iyi biliyor ki, ben bile şaşkın balık gibi kalıyorum yanında bazen
18 gün sonra yanıma geliyor, burdan gider gitmez uçak bileti aldı gönderdi beklemek kolay olsun diye, onu havaalanından almayı hayal ediyorum sürekli..
ve sana bir sürpriz daha.. ben de bilet aldım, nisanda yanına gidiyorum.. deliyim biliyorum, ama yaşadığı yeri, çevresini, arkadaşlarını, iş ortamını görmem gerek.. burda ailesini çok iyi tanıyorum ama görev yaptğı ilde nasıl bir hayatı var hiç bilmiyorum.. gidip görmek lazım.. o tabi uçuyor havalara, bana güzel sürprizler hazırlıyormuş.. ben de fazlasıyla sabırsızım zaten, güzel günler görelim mutlu günler görelim inşallah..
hayatımda bazı şeyler düzelmeye başladığından beri en çok neyden korkuyorum biliyor musun? Nazardan..
Allahım esirgesin tüm kem gözlerden kötü niyetlerden, bir anda öyle bi hal aldık ki sanki her an bişey olcak da bozulcakmış gibi, Allah korusun...
bir de ne var biliyor musun? ben ciddi ciddi evlenmek istiyorum, hayatı paylaşmak istiyorum yuva kurmak istiyorum çocuklarım olsun istiyorum..
ama yumurtalıklarımda tembellik var, çok sancılı bir süreç olduğu için yıllardır tedavi olmadım.. bugün büyük bi karar aldım ve yarın sabahtan ilk iş doktora gidiyorum.. Umarım hamile kalma ihtimalim sıfırlanmamıştır, kötü bi sonuçla karşılaşmaktan çok korkuyorum.. daha 14 yaşımdayken çocuğunun olması zor demişlerdi bana.. Allah korktuğuma uğratmasın inşallah..
Hakkımda, hakkımızda hayırlısı olsun günlük