Popüler Konu Sevgili günlük...

Dün mutsuzken şu saatte bu kadar mutlu olmamın sebebi ne biliyor musun günnüküm? 3 saat sonra Ankara otobüsüne bineceğim çünkü. Sadece 2-3 saat annemleri görmek için bu kadar yola katlanacağım. 2 gecem yolda geçicek ama olsun, Ankaramı annemi babamı görücem bu bana yeter. Tabi birazcık da alışveriş yapıcam bunun da katkısı var

sabahları birlerin yeni öğrendikleri yazılarıyla yazdıkları mektupları almak,ikilerin"örtmenim" diye bağırışları,üçlerin saygıları,dörtlerin dersimize siz gelseniz serzenişleri,beşlerimin itirazsız kitap okumaları,altılarımın servise kadar uğurlayışları,yedilerin gülen gözleri,sekizlerin mevsimin ilk çiçeklerini kırdan toplayıp masama adımı çiçeklerle yazmaları...kibar,asil,nazik müdürüm...yardımcı,saygılı öğretmen arkadaşlarım...mutluyum okulumda...Rabbim tüm öğretmen arkadaşlara böyle saygılı böyle tatlı öğrenciler nasip etsin...

içim titriyor günlük

nasıl da emin "seni mutlu edecek adam benim" derken, nasıl da emin hislerinden.. beni de içine çeken bi büyü gibi, kapılmaktan korkuyorum, kendimi yanlış adreste bulmaktan korkuyorum, ama yaşamayı da istiyorum

bilmiyorum tarif edemiyorum bu duyguyu

öyle güzel hayaller kuruyor ki.. kardeşi benim çok yakın arkadaşım, o bile abisini böyle görmemiş, önceki evliliğinde bile böyle hissetmemiş hiç.. evlenip boşanmış olması hem avantajlı hem dezavantajlı.. tecrübelerine dayanarak aynı hataları ikinci kez yapmayacaktır, yaşı da benden büyük olduğu için her türlü sorumluluğu kaldırabilir.. ne istediğini ve dahil ne istemediğini o kadar iyi biliyor ki, ben bile şaşkın balık gibi kalıyorum yanında bazen

18 gün sonra yanıma geliyor, burdan gider gitmez uçak bileti aldı gönderdi beklemek kolay olsun diye, onu havaalanından almayı hayal ediyorum sürekli..

ve sana bir sürpriz daha.. ben de bilet aldım, nisanda yanına gidiyorum.. deliyim biliyorum, ama yaşadığı yeri, çevresini, arkadaşlarını, iş ortamını görmem gerek.. burda ailesini çok iyi tanıyorum ama görev yaptğı ilde nasıl bir hayatı var hiç bilmiyorum.. gidip görmek lazım.. o tabi uçuyor havalara, bana güzel sürprizler hazırlıyormuş.. ben de fazlasıyla sabırsızım zaten, güzel günler görelim mutlu günler görelim inşallah..

hayatımda bazı şeyler düzelmeye başladığından beri en çok neyden korkuyorum biliyor musun? Nazardan..

Allahım esirgesin tüm kem gözlerden kötü niyetlerden, bir anda öyle bi hal aldık ki sanki her an bişey olcak da bozulcakmış gibi, Allah korusun...

bir de ne var biliyor musun? ben ciddi ciddi evlenmek istiyorum, hayatı paylaşmak istiyorum yuva kurmak istiyorum çocuklarım olsun istiyorum..

ama yumurtalıklarımda tembellik var, çok sancılı bir süreç olduğu için yıllardır tedavi olmadım.. bugün büyük bi karar aldım ve yarın sabahtan ilk iş doktora gidiyorum.. Umarım hamile kalma ihtimalim sıfırlanmamıştır, kötü bi sonuçla karşılaşmaktan çok korkuyorum.. daha 14 yaşımdayken çocuğunun olması zor demişlerdi bana.. Allah korktuğuma uğratmasın inşallah..

Hakkımda, hakkımızda hayırlısı olsun günlük

Sevgili Günlük..

tam 119 gün oldu yüzünü görmüyorum,sarılamıyorum,kokusunu içime çekemiyorum..
çok özledim çok!!
daha çok uzun bir yol var önümüzde biliyorum ama zaman zaman gücüm tükeniyor,sabrım kalmıyor..
günler çabucak geçsin..
ömerime kavuşayaım artık!!

Niye çıktın aboneliklerimden Günlük, hiç haber bile vermemişsin, seni arıyorum kaç zamandır Zaten epeydir yazamadım sana,
nasıl canım sıkkın...

Eşim gelip gitmişti biliyorsun,
ben de tatilimin bir kısmını memlekette ailemin yanında geçirdim her şey iyi hoştu, işe bile başladım tekrar,
okullar açıldı malum....

Bu aralar çok boş yaşıyorum Günlük...
Ne olacak bu halim?
Ne zaman geçer?
5 ay sonra geçer mi?
:44:
Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki
hiç birine gitmiyor elim, ya da beynim, yüreğim?
Bilmiyorum....:97:

Sıkıldım sanırım artık ben da-ya-na-mı-yo-rum...
Geçen evin içinde kilitli kaldım,
nasıl oldu diye sorma, odamın kapısının kilidi yüzünden,
açmak için elime almadığım alet edevat kalmadı,
eşim olsaydı ... dedim....

Arabayla ilgili bir sıkıntı yaşadım,
ustaya falan götür, hiç anlamadığım işler,
eşim olsaydı... dedim....

Geçen gece hıçkıra hıçkıra ağlamak geldi içimden, ağladım da...
Hiç kimse yoktu teselli edecek, eşim olsaydı... dedim...

Ne zaman bitecek?... diyorum...

4gündür konuşmuyoruz ve o adım atana kadarda asla konuşmıcam günlük( tatlı krizim tuttu üşenmeden kalkıp tatlı yaptım kendime bu saatte sogusun afiyetle yicem bu sinir iştahıma vurdu bi ton olmazsam iyi :))

Ah günlük ah..
Annecim babacım boşandılar da mecburi görüşmelerinde hala çocuk gibi didişiyorlar..
Belli etmiyorum da bazen bu soğuk kalabalık içindeki ait olduğumuz bu düzensiz yaşam yaralarıma bir kesik daha atıyor be..

Hele şuan insanı böyle derinden etkileyen bir şeyi daha yaşıyorum biliyor musun..
Evlilik arifesinde bir genç kız için çok zor bi durummuş ana baba ayrı..
Çatışmalar çok fazla ortak kararlar verilemiyor dengeleri sağlamak bana düşüyor.. Karşı tarafla bir araya gelindiğinde bir aile gibi bir görüntü var ama arka planında bambaşka.. onlar için bu birleşmeler çok çok zor biliyorum, benim bunu hissetmem çok çok zor her şey biraz eksik yarım..

Napalım hayat kader bunları yaşamamızı istemiş ne gelirki elden amaa yine de sağlar başımızdalar şükürler olsun..

Çocuğunuz var ve boşanıyorsunuz ne diyebilirim çooook zor bir karar Allah yardımcınız olsun başta çocuklarınızı güçlü yetiştirmek zorundasınız ama çok üzgünüm kimse kendini kandırmasın onlardaki yaraların izlerini hiçbir şey kapatamıyor...Zamanla herşey yaraya girdikçe giriyor girdikçe acıtıyor..

Yine de ne denir ki hayat böyle işte herkes kendi hikayesinin kahramanı..

Sevgili günlük,
bugün yine sana yazmaya dertlerimi sıkıntılarımı atmaya geldim şükürler olsun allahıma hamdolsun bugünü de gösterdi..

dün yine her zamanki işler derken öğle arası eve gittim yemek yedim o sırada serka da kalkmış günaydın msjı attı sonra işe tekrar döndüm yoğundu yine işler..o sırada annesi aradı konuştuk biraz rahatsızmış allah şifa versin inşallah..sonra saat geldi evime gittim namaza başladım günlüğüm içim rahat etsin artık herşeyi gönülden dileyeyim istedim rabbim yakın olsun bana ki ellerini bize çabuk uzatsın..çok istiyorum herşeyin yoluna girmesini inşallah allahım dualarımı kabul eder inşallah herşey yoluna girer bizde o güzel yüzüklerden parmağımıza sıkıntısız takarız rabbim inşallah nasip eder..daha sonra yemek falan derken sobanın yanında uzandım çok güzel geldi falan derken çay içtik konuştuk falan uyuduk günlüğüm bigüne daha uyandım allahıma hamdolsun..

allahım ne olur herşey artık yoluna girsin ne olur rabbim serkan bugün işkura gidip gidişatını sorabilir ne olur allahım olumlu şeylerle karşılaşsın ne olur rabbim sen yardım et dualarımı kabul et üzüleceğimiz sebepler verme ne olur rabbim bugün de senin rızanla bereketinle herşey yoluna girsin ve üzüleceğim sebeler olmadan bigün geçireyim ne olur rabbim üzüleceğim sebepler verme kötü şeyler hissetmek duymak görmek istemiyorum sen nasip etme görmeyi yaşamayı..allahım sana sığındım ne olur sen yardım ellerinden bize uzat ne olur allahım serkanla iilgili problemimiz hiç olmasın ne olur rabbim bana karşı hep ilgili olsun çok sevsin çok değer versin rabbim ne olur dualarımı kabul et üzüleceğim sebepler verme sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

yangın vaaaaaaaaaarrrr diye bağırasım var. böğrüm yanıyo

Günlüğüm,Çok şükür atlattım sağlık problemlerini,fiziksel olarak atlattım ama psikolojik olarak çökmüş durumdayım..
Rabbim bizi büyük bi sınava tabi tuttu inşallah başarıyla atlatmışızdır..
Çok ağladım günlüğüm,çok ağladık ama çok şükür hiç isyan etmedik..
En çokta ben ağladıkça eşiminde üzülmesine ağladım,inan en kötüsüde buydu..O bunları hiç haketmiyodu keşke ben tek başıma yaşasaydım bütün yaşadıklarımı,babalık sevincini yarıda bırakmasaydım..
Operasyona girdim 1 Şubat Cuma ben doğumhanede bebeğimle vedalaştım..Anesteziden uyanırken yan odamda doğum vardı bebeğin kalp atışları gümbür gümbür inan 2 saat o sesi dinledim,ağladım ailesi dışarda sevinçli haberi bekliyolar benim eşimse yığılmış sandalyenin bi köşesine işte bazılarının sevinci bazılarrınında üzüntüsü oluyo dedi hiç unutmıycam...
Sonra bebiş hayata merhaba dedi o ağladı ben ağladım ,hala da ağlıyorum...

Ahh günlük bebeğim dün akşamdan beri hiç hareket emedi. Tatlı yedim karnımın üzerine yattım ki bunu yapar yapmaz vurmaya başlardı. ezildim büzüldüm.Gece yattığımda bi 10 dakika oynardı, oynamadı. İki saat dinledim sonunda gripin şiddetiyle uyuyakalmışım. Sabahtan beri yine pür dikkat dinliyorum yok yok. Ses seda yok. Eşim he zamanki gibi benim saçma davrandığımı düşündüğü için. ''oynar oynar'' dedi sırtını döndü yattı. Bugün de bekliycem hareket etmese yarın doktora gidicem. Neolur annecim bi tekme at. Gribim halsizliğim senide mi etkiledi?...

5 yıl önce bugün, bu saatlerde ürkek, utangaç otruyordum onun karşısında ilk kez...kalbim yerinden fırlayacak gibiydi.. nerden bilebilirdim ki '' o'' olacağını,
herşeyimi paylaştığım, mahremim olacağını, bakmaya utandığım yüzünün her çizgisini ezberleyeceğimi... kimbilir bir 5 yıl sonrasında daha neler yazabileceğim....

korktuğum başıma geldi günlük

sabahtan beri koşturuyorum hastanede tahlildi tetkikti derken sonuçlar elimde işte..

polikistik over denen şey.. yani yumurtlayamama.. yumurtalıklarımın çok yavaş çalışması.. yani çok zor çocuk sahibi olmak demek.. bir sürü sıkıntılı süreç ve yıpranmak demek...

sürekli ilaç demek.. doktor demek.. acı demek.. sonucunda bebeğe kavuşma imkanının düşük olması demek....

kafamda bir sürü soru işareti, dolanıp duruyorum forumlarda benimle aynı durumda olanların yaşadıklarına bakıyorum.. korkuyorum.. tam evlenmeye karar vermek üzereyken bu durumun önüme ne şekilde çıkacağını bilmiyorum.. korkuyorum.. Allahım sen yardım et...

aklım bulandı sanki birden bire... ya benim çocuğum olmazsa ???

günlük ben sağlıklı yaşama adına birtakım önlemler almış bulunmaktayım.öncelikle eve aburcubur almıyorum.yoğurdumu,yumurtamı,peynirimi doğal olarak karşılayabildiğim için onları kullanacağım.bol yeşillik aldım eve.ekmek,hamur işi tüketimimi sınırlayacağım.çay tiryakiliğime son verdim,yerine su içmeye özendim.yatmadan önce yarım saat spor yapacağım,cildime daha iyi bakacağım.makyaj malzemesi almayacağım artık.olanlar yeter de artar.ve insanları kırmadan onlara hayır demeyi bileceğim...art niyet aramadığımda hep pişman olduğum için acaba diye düşünmeyi akıl edeceğim.saçımı uzatacağım,kariyerimde ilerlemenin yollarını arayacağım,insanlarla yüzyüze iletişimden yada telefonda görüşmekten kaçmayacağım...

Günlükkkkk ben geldim hos mu geldim nee?

Biliyonmu?! Su dünyada kendini benim kadar huzursuz edenbilen birini daha tanimiyorum Gülsem mi aglasam mi bilemedim???!!

Allahım nolur sabır ver her geçen gün yeni bişey duyuyorum içimdeki nefret gitgide büyüyo sığmıyo artık
Lütfen biri desin ki sebepsiz yere canımı yaktı ve bedelini ödediğini ben gördüm duymaya ihtiyacım var yoksa ben bu sinirle fazla yaşamıcam.
O askerliğini beklemem işsiz dönemlerinde destek olmam hepsi haram olsun bana yaptıklarının bedeli burnundan fitil fitil gelsin
sağlıgına ailesine degil içi yansın ömür boyu vicdanı yakasını bırakmasın

Sevgili günlük,
bugün de rabbimin rızasıyla geldim hamdolsun allahıma..

dün sabah yine iş başına geçtim her zamanki işler dün çok yoğundu gelen giden çoktu ilgilenmekten çok skıldım öğleye doğru serkan uyandı msj attı napıyon dedi sonra sustu bende işe tekrar geldim bugün için cildiye bölümüne randevu aldım yüzümde sivilce lekeleri geçmek bilmedi onlar için gitcem nasip olursa..daha sonra yine saat geldi eve gittim serkandan da hiç ses yoktu neyse tam üzerimi değiştirdim oturuyordum ki serkanın en yakın arkadaşı canm kardeşim fatihin sevgilisi rukiye aradı canm acil serkanın numarasını bana verirmisin dedi neden dedim ne oldu? fatih çalıştığı yerin inşaatından düşmüş ameliyata almışlar dedi çok üzüldüm anlatamam neyse numarayı verir vermez bende ardından serkana msj attım beni hemen aradı evet doğru bende hastanedeyim dedi haber ver dedim daha sonra iyi olmuş ameliyattan çıkmış serkana sordum durumu iyi konuşuyor hatta dedi..rukiye de arada bir msj atıyordu o halde bile elinde telefonu bana seni asla bırakmam dedi diye anlattı çok özentim allah bozmasın inşallah serkan olsa odun yaratık olduğundan benmle konuşmaya tenezzül bile etmezdi diye düşündüm öküz çocuk..neyse bir de o gün yüzük takçaklarmış nasip olmamış başka zaman allah nasip eder inşallah..öyle işte günlüğüm çok üzüldüm ama iyiymiş ya içim rahat..daha sonra serkan müsait olunca bana msj attı konuştuk falan geç saatte uyumuşum bugüne de rabbim uyanmayı nasip etti şükürler olsun hamdolsun rabbime..

allahım ne olur bugün de güzel bir şekilde geçsin rabbim ne olur senin rızanla bereketinle yardımınla üzüleceğim sebepler verme bana rabbim ne olur herşey artık yoluna girsin allahım ne olur sen yardım et serkanla ilgili tüm düşüncelerim gerçekleşsin dileklerim olsun rabbim ne olur ailemin de rızasıyla gönlü olarak herşey yoluna girsin allahım ne olur sen yardım et bugün de üzüleceğim sebepler verme ya rabbim serkan bana çok ilgili olsun çok sevsin ilgi göstersin rabbim ona karşı zerre güvensizliğim kalmasın rabbim ne olur kendini o duruma düşürmesin allahım ne olur yardım et kendimi kötü hissedeceğim sebepler verme ya rabbim sen yardım et bugün de hayırlısıyla üzüleceğim sebepler olmadan geçsin rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat allahım yardım eli uzat rabbim
amin..

dün gece sevilmenin nasıl birşey olduğunu unuttuğumu fark ettim.. Kendimi bile sevmeyi unutmuşum..Ağladım.. ağladım.. ağladım..

ya gecelik, hep bi daha alsa. nokta bitti diyom. sonra bi bakıyon içimden bi kıpırtı geçiveriyo, kendime hakim olmayorum. sonrasında bekleyiş ve tabiki pişmanlık. offf, of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…