Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlükcüm ne habersin:)her mesleğin zorluğu ayrıda bizim hocalarında işi daha bir zor iki mesleğin hatta üç mesleğin işini yapıyor hocam benim ya birinci sınıfta hakkını yemişim..Bugün birinci sınıflara ders anlatırken anladım çok zormuş bizim meslek, biraz zorlandım anlatırken, gösterirken ama üstesinden geldim sevdilerde beni:))Hocamda o sırada işlerini yapmış..çokta zevk aldım hoşumada gitmedi değil hani yüksek lisans düşünüyordum şu günlerde bugün karar verdim ne kadar zor olsada yapabilirim:))Gelirkende mükafatlandırdım kendimi çikolata ve kahve aldım, kahvemi yudumlarken sana yazıyorumBugün çok yoruldum ama değdi yarına yine çok işim var bakalım yarın bana neler getirecek:))

Gece gece saldım yine kendimi dertlere
Kendimle tüm sorunum
Sürekli kendimi yiyip bitiriyorum
Okuldan mezun olalı 4 sene oldu sonra yine okul kazandım fakat bıraktım, bırakmalıydım
Şimdi yine okuyorum ama niye ?
İş yok ki
4 seneden beri hiç birşey değişmedi küçücük yerde tıkılıp kaldım.
Kendimi geliştirdiğime inanıyorum ama gel gör ki hiç bir işe yaramadığını gördüm.
Hala deli gibi kurs arıyorum kendimi farklı yönde geliştirebileceğim
Umutsuzum evet hazirandaki atamaları bekleyemeyecek kadar umutsuzum.
Kpss den iyi bi puan almışım neye yarar ? 2 sene öncede almıştım
Bazen çekip gitmek istiyorum ama sadece gitmek istiyorum nereye olduğunu bilmiyorum
Sevgilimle düzenimizi orda kuralım istiyorum
Derin düşünceler iyi değil günlük star wars ta karanlık tarafta gibiyim :18:
Hayırlısı olsun hayırlısı olsun hayırlısı olsun...

Kimsesiz miyim ben günlük?
Cevaplayamadığım kafamı kurcalayıp duran soru bu...
Ailem nerde???

hayat bana engel koymaaaa o engelleri aşarımmm senide paşa paşa yaşarım !!!!!!

hep bir umutla bekledim ama olmadı
yine onlar bildiğini yaptı.
burada adalet yok diye Allah katında da mı yok sandılar*
o kadar zaman bu kadar insanın canını sıktılar
bunun hesabı yok mu sandılar?
var işte hepsinin hesabı var.

geçen 4 yılıma mı yanayım o kadar sene yaşadıklarıma ve sonrasında bu söylediklerini saçma şekilde gerçekleştirdiklerine mi?
diyorum ya
kendinizi bu kadar büyük sanıyorsunuz ya unutuyorsunuz..
Allah'tan da büyük değilsiniz!!!

Ağlayamıyorum derlerdi , ne garip derdim olur mu öyle şey , ilk gün biraz süzüldü gözyaşları ..
sonra mı ? arada doluyor ama ı ıh ..
halbu ki onsuzluk ne yakardı içi mi , her saniye dolu olurdu gözlerim !
gözyaşı kotamı mı doldurdum , gözyaşlarım mı bitti acaba ?
Canımda acımıyor , sadece koskocaman bir boşluk, hiçlik hissi var.
iiş konusunda çok sıkıntılıyım , müşteri bulamazsam ne olur diye kendi kendimi yiyorum.
Allah yüzümü kara çıkartmasın günnük.

Sevgili günlük,
bugün de rabbimin rızasıyla yardımıyla geldim hamdolsun rabbime..

dün yine aynı işlerle ilgilendim sabahtan yoğundu öğleden sonra 1de geldim 2de hastanede randevum vardı babam götürdü gittim yüzüm için krem verdi bu yaşlarda normalmiş..ben ergenliği çoktan atlattım ya neyse aldım hemen dün gece de kullandım bu sabah kurumuş biraz izlerinin geçmiş olduğunu az da olsa farkettim iyi gelcek galiba.. neyse daha sonra tekrar işe geldim serkanla biraz msjlaştık daha sonra evime gittim yemek falan derken tv izledik arkadaşlarım aradı onlarla konuştum öyle.. yatağıma geçtim serkanla msjlaşırken uyuyakalmışım o da iyi geceler dilemiş bugün de yine rabbimin yardımıyla geldim şükürler olsun rabime hamdolsun..

allahım ne olur sen bana yardım et dualarıma cevap ver rabbim ne olur serkanın iş konusu hallolsun artık rabbim ne olur önümüzde engel kalmasın bir an önce işlerini halletsin rabbim ne olur allahım serkan bana karşı çok ilgili olsun çok sevsin değer versin rabbim ne olur sen yardım et dualarımı kabul et rabbim kendimi o açıdan kötü hissetmek istemiyorum allahım sen yardım et ne olur üzüleceğim sebepler verme artık ğzğleceğim sebepler olmasın herşey yoluna girsin allahım ne olur yardım et bugün de senin rızanla yardımınla güzel bir şekilde geçsin allahım senin bereketinle hayrınla güzel bir şekilde geçsin rabbim sen yardım et allahım bugün de üzüleceğim sebepler verme rabbim güzel geçsin sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

Son 1 gün...
Yarın bu saatlerde dua ette mutluluktan aksın gözyaşlarım...
5 aydır süren lanet çekip gitsin üzerimizden.
Cumartesi günü sevgilim yeni yaşını babasını kucaklayarak kutlasın...
Çok şey mi istiyorum günlük can?:26:
Artık mutlu olmak istiyorum.
Çok badireler atlatıyoruz.Hem de en mutlu olmamız gereken zamanlarda yapmak zorunda bırakılıyoruz...
Yine de isyan etmiyorum Rabbime.Elbet vardır bir bildiği.Ama canımı çok yakıyor.
Allah'ım ne olur bitir artık bu acıyı.Geçir şu lanet hastalığı,içim parçalanıyor

Bugün haftayı bitirdim Günlük... Sanırım tek olumlu şey bu... Okulumuza bizim branştan yeni bir öğretmen daha geldi, ek derslerimiz azalacak yine... Kurs da açamadım sağolsun sınıf öğretmeni arkadaşlarım yüzünden, yer olmadığı için egzersiz de yok Aslında çok da problem etmem böyle şeyleri ama bu sene paraya ihtiyacım var, malum tek maaşım her şey bana bakıyor, eşime para gönderiyorum, kredi ödüyorum, kira cabası... Offf çok sıkıldım artık, gerçekten... Eşim gelseydi, düzenimizi tamamen bir kursaydık, bazen çok bunaltıyor beni

Zaten bu ara hiç mehtap da yok

Ben de çok yakında His gibi olacağım di mi günlük? Tek maaş, kredi, kira, taksitler, asker eşe harçlık... Tek duam kısa dönem yapması, uzun olursa dayanamam ki

Kırgınım günlüğüm...
Canım yanıyor, kalbim ağrıyor
Bu mu benim hakettiklerim, bu muydu hayal ettiklerim?
Saatlerdir durmadan ağlıyorum...
Artık güç filan kalmadı,çıldıracağım.

Son düzenleme:
Günlüğüm merhaba dün sana serzenişte bulunduğum konu var ya hani canımı hala sıkıyo aslında.
Eşimle uzun uzun konuştuk dün. Ne hissettiğimi anlattım ona.
Aslında hep böyleydi sadece artık ben daha çok ihtiyaç duyuyorum birileriyle konuşmaya, ailemin yakınımda olmasa da yanımda olmasına...
Sanki sadece ben arayıp soruyomuşum gibi geliyo bazen. Rutin konuşmalar naber napıyosun falan...
Daha fazlasını istiyorum belki, belki saçmalıyorum bilmiyorum.
Öyle işte aramamaya karar verdim kimseyi bi süre. Böyle olsun bakalım ne yapalım.

Okulumdan memnunum, çok yoruluyorum o ayrı.
Akşamları gözümden uyku akıyo 40-45 dk yatıyorum sonra kalkıp ders çalışıyorum.
Zor oluyo tabi ama bir şeyler yapıyo olmak iyi hissettiriyo bana.
Okul kursu verme durumu çıktı yalnız o iyi olacak mı bilmiyorum. Daha çok çalışıp daha çok yorulmak demek bu... Bilmiyorum hayırlısı.
Ben 5,6,7 ve 8. sınıflara giriyorum. 5. sınıfları bi görsen günlük kıpır kıpır...
Bi kız öğrencim var 10 yaşında ufacık tefecik saçı örgülü, teneffüslerde hep seksek oynuyo, bi de beni görünce koşup yanıma geliyo.
Annesine illa okula gel Türkçe öğretmenimle tanış diye ısrar edince gelivermiş annesi :)
Hele ilköğretim öğrencileri... Teneffüste yakalayıp yiyesim geliyo hepsini, minicikler ya tertemizler...
Geçen derse gidecektim bi baktım bahçede bi erkek öğrenci bi yandan yüzünü yıkamaya çalışıyo bi yandan ağlıyo
Ne oldu dedim arkadaşı dudağını kanatmış ama yanlışlıkla :)
Gel dedim bi peçete veriyim tut güzelce dursun kanı takıldı peşime gittik öğretmenler odasına.
Bi yandan olayı anlatıyo bi yandan içli içli ağlıyo tuttum kendimi sıkı sıkı sarılacaktım. Çok tatlıydı ya :)
Çocuklar bi harika...
Ben yine gelicem günlük şimdi gitmem lazım.

Anlamıyorum günlük ben gerçekten anlamıyorum. Evlendim bütün takıları paraları eşim harcadı borçlarını ödemiş öyle diye biliyorum ben 1 çeğreğini bile görmedim. Geçen ayda annemden 20000 lira para gelmişti yarısını eşim harcadı yarısınıda eniştesine borç verdi. Eşimde türlü sorunlarımız oluyor buna rağmen huzurumuz kaçmasın diye paraların gitmesine ses çıkarmadım. Görümcemler mutlu olsun diye güne girmiştim bu ay sıra bendeydi fazla değil 800 lira geldi. 400ü eşime gitti borç ödedi. 100 lirasına ayakkabı aldım 50 lirasına yine eşime gömlek 100 lira kayınpederime 50 lirada eşimin yiğenlerine harçlık verdik. Muayene ücreti 40 lira 60 lirasınıda ben harcadım. Eşimle bugün muhabbetimiz benim ne kadar çok para harcadığımdı! ben çıldırmayımda kim çıldırsın çok para harcıyormuşum...

ah gunlukcum nerden nereye değilmi..

konuşmaya başladık.. buluşup bu olayı çözmek istediğimi söyledim! ama seminerlerinden dolayı olmuyor neyse öyle boyle derken konuşmaya başladık...

fakat ben yok yere bizi bunları yaşattığı ve beni bu derece uzdugunu için onu affedemiyorum... her firsatda bi laf sokma bi ofkemi haykırmaya ! oooffff olmuyor ışte! nasıl devam edicekki?? bunun endisesi.. bir dahaki krizimiz nezamandiri dusunmek korkutuyor beni...

yaptığı paulasimlar.. söylediği kaçamak cevaplar.. bugün bi laf etti yine dedim bu nediyor! oooffff ... ben sinirliyken birde kahksya bogulmasi mahfetti beni zaten kırgınım... halimiz harap birde alay eder gibi gulmesi! sanki sırk oynatiyoruz!!!!

kapadim telefonu!

ne bileyim! iyi değilim! hiç birşey eskisi gibi olmicak! herşeyi yıkmış icimde bir enkaz cirpiniyorum!

icimdeki öfke okadar buyukki kuryulmak istiyotum artık!

Sevgili günlük,
bugün de allahın izniyle rabbimin yardımıyla geldim hamdolsun rabbime..tüm kk arkadaşlarımın cumaları mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah..

dün yine işlerle uğraştım derken öğle arası işlerim vardı onları halledeyim diye çıkayım dedim sağolsun kurumun şoförü götürdü ilk önce bime' gittim 6,5 liralık abur cubur aldım sıla çok sever götürürüm diye..sonra yolda bi mağazadan tayt aldım kendime daha sonra kendime tüy sarartıcı aldım malum yüzümde tüyler var ve onları almak zor olduğundan sarartmayı düşündüm sılaya da çok sevdiği ojeyi aldım sonra serkanın arkadaşı var bi tane telefoncu ona uğradım telefonumun kap ve şeffaf kağıda ihtiyacı vardı kap kalmamış gelince serkana haber ederim sana gönderirim dedi tamam dedim şeffaf kağıdı da saatim geldiği için kurumun şoförü de bekliyordu diye taktırmadım ben takarım dedim ama işe gelince denemem başarısız oldu yapamadım malesef iş çıkışı tekrar gittim taktırdım ordan sonra kendimeyle sılaya iç çamaşırı aldım evin yolunu tuttum yani baya bişey yaptım dün yorucuydu sonra evde yemek falan derken duşa girdim sonra tüy sarartıcımı uyguladım güzel oldu..daha sonra serkanla biraz konuştuk uyduk öyle işte günlüğüm..

allahım ne olur sen bize yardım et şu cuma gününün hayrı hürmetine sen dualarımı kabul et tüm zor durumda olanlara ve benm gibi yardım elini bekleyenlere yardım et rabbim ne olur serkanın işleri düzene girsin işkurdan da çağırsınlar bir an önce ne olur rabbim serkan bana karşı çok ilgili olsun çok sevsin değer versin rabbim ne olur sen yardım et herşey yoluna girsin artık serkanın işleri hallolsun biz de ciddi bişeylere adım atalım artık ne olur rabbim sen yardım et şu cuma gününün hayrı hürmetine dualarıma cevap ver kabul et rabbim ne olur üzüleceğim sebepler d everme bugün de hayırlısıyla geçsin allahım ne olur yardım et serkana karşı zerre güvensizlik hissim kalmasın allahım onu hissetmeme sebep birşey de kesinlikle yapmasın allahım sen onu doğru yoldan ayırma allahım sen yardım et hafta sonum da senin yardımınla güzel bir şekilde geçsin allahım sen yardım et hayırlısıyla bugün de güzel bir şekilde geçsin allahım ne olur sen üzüleceğim sbepler verme rabbim sen yardım et merhamet et yardım eli uzat rabbim yardım eli uzat allahım
amin..

seneler sonra görmek..tüm o salaklıklarına rağmen..
en ufak bir şeyi senin adına hissetmedim ama acıdığım ben oldum..

ve sen, umarım bugün hiç görüşmeyiz.gücüm yok.soracağın meraklı sorulara verecek yanıtım da.
her şey sen de başlayıp sen de biterken söyleyecek pek de bir şey yok.

Ne acı değil mi günlük, bugün annemi kaybedişimizin üzerinden tam 1 yıl geçti, ne hikmettir ki dün aynı hastanede, annemin yattığı bölümün yan binasında emrem ameliyat oldu, tam hastaneye girerken de hüzünlü bir şarkı çıktı radyo da, orada geçen 14 günüm canlandı gözümde, gözüm yattığı kata taklıldı.

O cam da dışarı boş boş bakıp beklerken doğan güneşi gördüğüm de, inşallah doğan güneşin aydınlığı gibi, bizde annemin iyi haberleriyle böyle yeniden parıldarız, evimiz yine aydınlar demiştim..

Herkes anestezinin etkisinden uyanırken anne, anne derken benim kuzum teyze demiş, çok dayanıklı bir çocuk oğlun annem, sana benzemiş aynı, acılar insanı olgunlaştırır derler, meğer ne kadar da doğruymuş, senin gidişinle biz büyüdük anneciğim..

Yorgunum günlüğüm...yine yorgunum
Bir yandan deneyleri devam ettiriyorum,bir yandan annemin evini taşıdık
Bizde kaldılar eşimin ablasıyşa beraber.
Bir yandan çalıştığım yerde girdiğim dersler yetmiyor gibi birde tez hocam verdi iki dersini!
şimdi de hastaneden geliyoruz,kayınvalidem evi yerleştirirken çok yormuş kendini iki gün gidemedim yardıma
tansiyonu zor düşürdüler
günler böyle geçiyor günlük allah bana güç kuvvet versin ama inan pilim bitmek üzere...

günlük
ya tutatsa be günlük......
ya tutar da mutlu olursam,umduğumu bulursam,birden istediğim herşey olursa, yüzüm artık hep gülerse,umut ettiklerim olup da yolumu aydınlatırsa
yüzyılın aşkını yaşarsam,herkes imrenirse beni sevişine,keşke değil iyi ki dedirtirse bana bir ömür
ya tutarsa hep mutlu olursam

umut ediyorum çünkü hala nefes alıyorum,umut ediyorum çünkü ALLAHIMA güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…