Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük bugün çok mutsuzum.
onsuz geçen 3 haftanın her günü olduğu gibi.
4.haftaya giriyoruz
ama biliyorum gelecek hafta da yanımda olmuycak
mutsuzum işte nokta.
umutsuzum bi de.
ha ben de hiç şans yokmuş bu arada
hoşçakal günlük
son kez diyorum mutsuzum.

Of günlük of ne olacak benim halim bilmiyorum. saf aşık oldum çıktım. Ne zaman selamete ereceğim ben böyle..

Sevgili Günlük nedir benim bu çektiğim Ne kadar mutlu görünsem de içim içimi yiyor.
Herkes birden üstüme geliyor,benim ne istediğimin hiç mi önemi yok? Anlamıyorlar beni..
Dinlemiyorlar,hissedemiyorlar,konuşmuyorlar..

öyle olacan tabi napacann
başka türlü nasıl yaranacannn

ah günlük ahh

Kul kurar,kader gülermiş
Bazı hikayelerin sonu mutsuz bitermiş
Ama kadere inat insanoğlu hayal kurmaya
Yazgım değişir diye inanmaya devam edermiş...

Hayattaaa neden hiç bişi yolunda gitmio allahım yaaa ısyan etmıyorum aşaaa herşey bir sınav biliiyorummm amaaa bazen taşıyamıyorummm allahım yaaa

sevdiğim adamlaaa aram düzelir gibi oluyorrr tam mutlu olacağıma inanmaya başlıyorummm soraaa hopppp başka bişi çıkıyorr ben hiç mi mutlu olamayacağım allahımmm

erkek arkadaşımın teyzesi lenf kanseri olmuşşşş , çok üzgün çokkkk eee bende doğal olarak çok üzüldüm severim teyzesiiiii çok şeker bir kadın allahım şifa ver yarabbimmm en kısa zamanda dertlerini def et

erkek arkadaşıma sitem ediolar onlarlaa istanbulda yaşamıyor diyeee ama o giderse ben yaşayamam gitmemeliiiii alt üst oldummmm geneee allahımyardım ettttt

sevgili günlük
bana güvenmiyor dün kesinlikle anladım bunu .
bir şeyler hissetmemden korkuyor.
her zaman ''hiss''etmekten bahset bn şöyle böyle deyince kork.
sevinmen gerekiyordu normal şartlarda...
güvense ben birş şey okurken anlardı değil mi?
oysa o öbür sayfalarda ne yazdığıma bakmaya çalışıyor.
bu gün sabah 3 mesaj dolusu mesaj attım .
saat kaç oldu bak hala cevap yok .
p.tesiden sonra da ben yokum.
güvnin olmadığı yerde verilen sözler dğersiz..

Günlük inanamıyorum uzun zamandan sonra onunla ilk kez böyle konuştuk. Onunla böyle konuşmayı o kadar öylemişim ki.
Ve bana buluşmamız gerek dedi. Özledim dedi. Nasıl olacak ki dedigimde gelicem dedi. Benim için ta nereden buraya gelecek. Bir kere bile olsa zorlicam ve gelicem dedi. Onu görmeyi o kadar çok istiyorum ki.

Onu ben de gerçekten çok özledim. Ve onu gerçekten seviyorum galiba.

Merhaba günlük.. Bugün de kendimi çok kötü hissediyorum. Hamileliğimden dolayı mı bilmiyorum ama şu sıralar özellikle geceleri çok daralıyorum. Birazdan eşim gelecek köye kayınpederime gidicez ama canım hiç istemiyor.Zar zor hazırlandım hiçbişey yapmak istemiyorum. Hiç dermanım yok sanki. Çok saçma bir ruh halindendeyim. Hamilelik dönemi bitip de bebeğimi bi sağsalim kucağıma alsaydım...

Neden herşey üstüme gelir ki böyle?
Niye kalbim böylesine yorgunken sıkıntılar eklenmeye devam eder ki?
İnsanlar neden bu kadar acımasız.
Kimsenin kimseyi düşündüğü yok.
Benim hissettiklerimin hiç mi önemi yok..
Nereye kadar gidecek böyle günlük?
Ben hiç bilmiyorum..

eveeet geldim işte dananın kuyruğunun kopacağı günlere.

doktora yeterlilik.
3 gün sınav, iki gün yazılı bir gün sözlü. Pazartesi başlıyor.

neler bekliyor beni açıkçası stres doluyum
uyku yok zayıfladım gözlerimin önü çöktü
çirkindim daha da çirkin oldum kemik gözlüklerim olmasa ne olurdum acaba.
heryerim sivilce içinde odam savaş alanı olduğundan salona taşındım bir miktar

yoruldum aklımda sürüsüyle kimyasal formül, makina tasarımı, hesaplar kitaplar..
her duruma uygun ayrı akım şemaları..

ne dersin alnımın akıyla çıkacakmıyım bu işten?
Allah yardımcım olsun..

Haftaya bugun gelip yeniden yazıcam buraya, ya OH BE diycem.. ya da.. o ihtimali düşünmek istemiyorum.
Sınavı geçip, bağıra bağıra şarkı söylemek dans etmek sevgilimle buluşmak istiyorum.
Gerilimden çığlık atasım var.
Bir kurtulsam.

Başıma geLen o taLihsiz oLaydan sonra ben yeniden aşık oLdum günLük..Herşey güzel gidiyor çok şükür... Allahım utandırmasın inşaLLah..

bu kız çok pis aşık günlük:116:
ayakları yerden kesildi:111:​

sevgili günlük
her şey üst üste gelmeye başladı.
kaç gündür erken yatıyordum meğer grip olacağımın sinyaliymiş.:26:
grip oldum,reglim yaklaştı.
bir şey ağlamayım diyorum bir bakıyorum ağlıyorum bazen de öyle bunalıyorum ağlayım diyorum ağlıyamıyorum.
hop buna sinirlen hop şuna.
etrafımdakiler halimi sormaya korkar oldu.
nasılsın diyorlar iyiyim diyoruum.emin misin dyince bir bağırma bir sinirlilik.
engel olamıyorum ki.
öfkesine bile sahip olamayan ben yarın için önemli bir karar alacağım.
inanılır gibi değil.
ne yacağım yarın ? ne diyeceğim ? ya glmezse ...
gelmezse kendini mi bklmeli?arkadaşına mı demeli.
offf günlük napacağım ben ?
Allahım bir işaret.

Merhaba Gunlukcan;
Bu pazar gunlerini cocuklugumdada sevmezdim degisen bisey yok,hala sevmiyorum Sana ilk kez yazicam sanirim nereden basladam ne yazsam bilemedim ama ben soyle yapmaya karar verdim o gun ne yasadiysam onu yaziyim derim sende kabul edersen.Canim kizartma istiyo ama ben cok uyusuk oldugum icin totomu kaldirip yapamam ve evide kokutamam arti kiloda almak istemiyorum bosuna cok sorunlu bi tip olarak gorme beni gunlukcan napiyim bugun biraz boyleyim pazar oldugu icin tabi bide hava kapali olursa tadindan yenmez

Bugunluk bu kadar gunlukcanim sana hergun yazmaya calisicam

bir haftasonunu da bronşit, iğneler, fındığımın partisi koşturması arasında bitirmiş bulunuyorum günlükcan. 2 günden çıkardığım sonuç: Yorgunum ama bugünkü aktivite tam benlikti. Iron man 3 e gittim, bayıldım, geldim dinlenmiş hissettim bir süre için. şimdi evde yine iş-güç dolu bir haftaya başlayacağım. bir de yarın miniğimin ödevini teslim edilip, salı müdürüyle konuşursam kendimi taktir ve tebrik edeceğim

iyi haftalar herkeslere

Son düzenleme:
yarından tezi yok diyete başlıyorum,spora başlıyorum,onu hayatımın sahnesinden indiriyorum,ailemin,onun şunun bunun dediğini bırakıyorum.ihmal ettiğim işlerime dönüyorum.alışveriş ve yeme çılgınlığıma son veriyorum...

günlük feci hasta oldum hayla daha burun akıntım ve öksürüğüm geçmedi ateş ateş ....
günlük o kişi beni çok üzdü ona güvenmiştim ama o benim için mücadele etmedi.
istese uçakla atlar gelebilirdi...
seven erkek bu kadar mı vefasız olur en ufak şeyde.
demek ki sevmemiş
sevmek bu kadar basit olamaz.
nişan atalı 1 ayı geçti.
kendisi gülüp eğleniyor.
biz doğu erkekleri sevdiğimize bağlıyız namus her şeydir derdi.
bu lafları niye dediki.
beni çook güzel kandırdı.
kör şeytanından bul beni yaktın ya sende yan !!!

Günlük hastalandım, sınavım istediğim gibi geçmedi ama olsun hayat bu finale daha sıkı hazırlanırım :)
Dünden beri küçük mucizeler yaşıyorum öyle mutluyum ki...Rabbime şükrediyorum dünya gözüyle bana görmeyi nasip etti. Bazen hayal gibi görünen şeyler gerçek olabiliyormuş. Bu çok ama çok güzel bir duygu. Hayatta tesadüf diye bir şey olmadığını bir kez anladım. Tesadüf yoktur, tevafuk vardır...
Şimdi sırada o'na kavuşmak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…