Günlük yarın annem için zor bir gün inşallah işyeriyle ilgili sıkıntısı hallolur bu zor sürecimizde bi de bu sorun baş gösterdi Allahım sen büyüksün çok zor bir imtihan bu..
Akıl hastası tehlikeli bir bir kadın bela resmen bulaştı annemin yakasına..Can güvenliği yok..
ah günlük konuşsam öyle çok şey yazıcam ki ama yapamıyorum boğazım düğüm kelimeler düğüm..
Tek bir duam Allah onuruyla namusuyla yalnız başına bu hayatta mücadele edenlere ayakta kalmaya çalışanlara yardım etsin..
Üzülüyorum hem de çok üzülüyorum kalbim yara bere içinde...
Canım annecim bunları bu sözleri hak etmeyecek kadar iyi kalpli namuslu onurlu bir insan ama gelin görün ki insanlar öyle önyargılı, öyle atıp tutuyor ki dillerine zincir vuramıyorsun..
Üzgünüm çok üzgünüm bu ülkenin bir çok yerinde özellikle de kendine bakmayı seven biraz hoş ve dul bir kadınsan afedersiniz damga yapıştırmaya ne de meraklı insanlar var yazık..
Bırak insanları kendi akrabaların bile bunu yapıyorken neden bahsediyorum ki ben zevk mi alıyosunuz tutturmuşsunuz en küçük bir harekete insanlara 'o kelimeyi' yapıştırmayı Allah hepinizi ıslah etsinnnn!! iğreniyorum artık bu sözleri duymaktan..
Sadece acıyorum çünkü biliyorum ki kim arka planını bilmeden birisini kınarsa o durumlara düşmeden ölmeyecek..
pembik naber. yine başının derdi oky geldi. hişt ne kızıyorsun. 2 selam edip gitçem zaten. dinle bak.
seninde olayın bu değilmi. misyonuna uy bakiim.
sanırım oluyor. aman kimse duymasın. sonra ters tepiyor. ne olduğunu anladın değilmi.
bak kızacak şey demedim pembik gördünmü. o olursa eğer,sana pembik pasta getircem. hemide frambuazlısından.
hadi görüşüeüz yine. byeeeeeee. öpüldün.
Bugün çok mutluyum Günlük. Rabbim bozmasın Yardım kampanyalarımız da amacına ulaştı,gerekli miktar ve kitaplar toplandı. Sevdiceğimle de aramız çok iyi,nişan alışverişine başladık Uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Aman günlük,nazar değmesin :107:
2 ay olmus yazmayali!!! Yazacak, anlatacok aslinda o kadar cok sey varki ama yapamiyorum, sadece susuyorum!!!
Bogazima kadar hüzün, can kirikliklari dolu, icim yaniyor...
Ben bunlarin hic birini hak etmedi, hayla inanamiyorum...Hayla gözlerimin dolmasina engel olamiyorum...Bogazimda koca bir dügüm, icim dolu bi anlatsam günlerce susmam o kadar duygu yüklüyüm iste...ama sadece susuyorum...!!!
beni tebrik et günnüş,abur cubur yemedim,bir saatlik yürüyüşümü yaptım.okulun işlerini açtım ve en önemlisi onu sahnemden indirdim...ve gönül kaçanı kovalar hesabı o bir ilgili maşallah yani...
hazırlıklarım tamamlandı sayılır ama sürekli bir detay çıkıyor, ufak tefek görünen ne çok ayrıntı varmış meğersem
bugün gelinlik ayakkabımı aldım, yarın da gelinlik provam var kısmetse
geçtiğimiz haftasonu erzurum'a gittik çeyizlerimi götürdük,, hazırladığım valizler, kıyafetlerim, eşyalarım, bunca yıldır hazırlanan çeyizlerim.. hepsi başlayacak olan yeni hayatımın evindeler.. keyifli iki gün geçirdik annem babam nişanlım ve ben..
evimi çok sevdim.. eşyalarımı da beğendim... hepsi gelip kurulunca daha bi güzel durmuşlar evin içine hayat gelmiş resmen
geriye sadece şafak saymak kaldı çok şükür
9 haziranda hayatım tamamen değişiyor, evim yuvam şehrim soyadım her şeyim değişiyor..
sevgili günlük öyle doluyum ki
nasıl olcak sevdiğimi nasıl ikna edicem bu sefer bilmiyorum
onsuzluk nasıl birşeydi hatırlamıyorum hep onu ve onlu yarınları o kadar düşündüm ki
bu çok büyük hayal kırıklığı olur bana
lütfen ya bi mucize olsun rabbim yardım etsin bana
ne diyim günlük ne diyim
ÇOK SEVİYORUM ...
sevgili günlük
sana büyük bir müjdem var.
bu günde kurtuldum.
içimde bir huzur var . kaynağı hayırdır inşallah
aklıma diğerleri hiç gelmiyor biliyor musun? ve ben böyle ne kadar mutluyum offf
günlük o değil de kitabı kaldı.nasıl ulaştıracağım?
kendine vermezsem kızabilir ama kendini bulamam.
en iyisi bir şekilde ulaştırmak olacak ki daha defter var.
Bugün aldığım çiçekler sayesinde yüzüm güldü Günlük Bazı şeyler canımı sıksa da her şeye rağmen iyi olmaya çalışıyorum.
Yaşadığım müddetçe her zorlukla başedebilirim Allah'ın izniyle.. Yarın benim için daha güzel ve huzurlu bir gün olur umarım
İsyan etmiyorum günlük..Benim için anne olmak neden bu kadar zor
Bende bebeğimin hayalini kurmak istiyorum
Acaba yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye düşünmek istemiyorum
Ya yine dış gebelik olursa ameliyat olursam tüpüm giderse,hep bunları düşünüyorum
Ama yine de isteğimden vazgeçmiyorum işte bebek sevdası böyle bişeymiş
Ucunda yaşanıcak,yaşanmış birsürü acı olsada yine de denemeye değer
Belki bigün kucağıma almak nasip olursa onun kokusu hepsini unutturur günlük he ne dersin
Babam sağolsun günlük, nasıl güzel 3 gün geçirdik anlatamam. Ilgaz'da askeri tesiste kaldık, eşimi bol bol yedirdik:) O kadar zayıflamış ki yüzü kaşık kadar kalmış. Çok da çirkin olmuş benim sevgilim:) olsun o bana hep güzel. Pazar da 4'te teslim ettik birliğine babamla. Şimdi Ankara'dayım, yarın İstanbul'a geçiyorum inşallah. 1 haftaya kadar da işe başlarım sanırım. Evi taşımak istiyorum ama bakalım günlük, emin değilim.
Kötü başlayan ve kötü bitecek gibi gözüken bir gündeyim sevgili günlük.Ne eksik hala anlamadım,ya da ne eksilecek? Mutsuzum bugün onu biliyorum ama. Ağır gelmeye başladı hayat yavaş yavaş oysa daha yeni başlayacakken. Tek istediğim şey sabır.Çünkü ağlamamak için dişlerimi sıkmaktan yoruldum....
Günlük buluştuk bugün:)
O benim dilimi bilmiyor, ben onun dilini..
Kalp diliyle konuştuk resmen.
Nasıl güzel bakıyor anlatamam.
Bana şans dile!
Bu sefer hayallerim, ümitlerim yarı yolda kalmasın.
Uzun zaman olmuştu böyle hissetmeyeli.
Benimde bir kalbim varmış sayesinde hatırladım.
Hiç bitmesin istiyorum.
Ve bir kere daha anladım ki "aşk güzelleştiriyor insanı"
Ruhum temizlendi sanki
anne olabilecekmiyimki birgün bende
midem bulanıcakmı hamileliğimin ilk aylarında
karnım çıkacakmı
hamile kıyafetleri giyebilecekmiyim
doğum yaptıktan sonra eşimle mutluluktan ağlayacakmıyız
bebeğimi emzirecekmiyim
onun anne baba demesini duyabilecekmiyim
Sevgili günlük,
Bugün herşey çok karışıktı, ama beni derinden etkileyen bir şey daha oldu.
Aylar önce ayrıldığım insan askere gitmiş dün, bugün öğrendim ancak.
İçimi tuhaf bir his kapladı. Biz onunla planlar yapmıştık ben onun yolunu bekleyecektim.
Benim bulunduğum yere çıkması için ne dualar etmiştik, ne hayaller kurmuştuk..
Ve o insan için döktüğüm gözyaşları ..
Affediyorum onu.. Bir saat sonra başımıza ne geleceği bile belli değilken ah'ım onun üzerinde kalmamalı..
Affediyorum ve hayırlısıyla gidip gelmesini diliyorum.
Her ne olursa olsun vakit gelince affetmek, unutmak gerekiyormuş bugün bunu öğrendim ben.
Ne kadar üzmüş olsa da, bir daha asla bir araya gelemeyecek olsak da
Affettim..