Popüler Konu Sevgili günlük...

eşyalarımı toplamaya başladım günlük, 45 gün sonra evleniyorum

valizimi hazırlarken aklımda yankılanan soru: ablamlar ne hissetmişlerdi bu evden ayrılırken? onlar ne düşünmüşlerdi bu valize eşyaları doldururken?? 2 tane ablam var, ikisi de canımdan öte sevdiğim.. ve şimdi sıra bende,, hepimiz ayrı ayrı yuvalara uçtuk/uçuyoruz.. Allah beni can'larımdan hiç ayırmasın günlük...

duygusalım bugün farkettiğin üzere

davetiyelerim geldi, baktıkça içim açılıyor mutlu oluyorum

gelinliğimin siparişini verdim, yarın ilk provaya gidiyorum

annemle babamla biletlerimizi aldık, haftaya erzuruma gidiyoruz, nişanlımın yanına, yaşayacağım eve... çeyizlerimi eşyalarımı götüreceğiz, kurmam gereken yeni bir ev yeni bir düzen yeni bir hayat.. hepsi beni bekliyor... hem mutluyum çok, hem buruk.. nedendir bilmem...

evlendiğimde annemle babam başbaşa kalacaklar koskoca evde,sanırım onun burukluğu.. yoksa gittiğim yer aşk, mutluluk, huzur...

tam 45 gün kaldı, yepyeni bir hayat tüm alışılagelmiş yaşantımda yeni başlayan.. heyecanlıyım..

kına gecesi için muallaktayım, evde mi yapsam daha sade bi törenle, yoksa bi salon mu tutsam bilemiyorum.. karar vermek lazım yavaş yavaş

her şeyin hayırlısı olsun..

çok garip çok değişik çok çok çok farklı telaşlarmış bunlar, yüce rabbim isteyen dileyen tüm herkese nasip etsin

ne çektimm be günlükk beee :) bi bebiş dünyaya getircem diye ne çektimm :)
Şaka bi yana da regl olmak istemiyorummm doktor istemesede çektircem filmii çoookk korkuyorummm

Dünyevi sıkıntılardan başımı kaldırıp yıldızları, o muhteşem maviyi/siyahı seyretmeyi unutmuşum günlük...
Bir anlık da olsa kendimi unutup kaldırdım başımı ve baktım öyle güzeldi ki...
Kainatı ve bedenimi kusursuz yaratan Rabbim'e hamd olsun....

Bugün anladım ki imkansız diye bir şey yok. Bütün imkansızlıklar bizim beynimizde. Oysa bir an olsun gerçekçi bakabilsek mutlaka bir yol bulabileceğiz. İnsanız işte hep şimdi olsun istiyoruz. Sabretmeyi öğrenemiyoruz bir türlü.
Hani diyoruz ya olmayacak Dua'ya Amin denmez diye, meğer ne büyük hataymış bu söz. Meğer Rabbim nasip etmeyeceği hiç bir şeyi gönlümüze, aklımıza düşürmezmiş...

Günlük bekliyorum hala hayırlı haberi duymak için bekliyorum Allahım gönlüme göre ver yarabbim hayırlısıyla nasip et yarabbım AMİN!

Beklenen yazı gelir ve neenone haftaya perşembe hem yeni hayatına hem de sevdiceğinin yemin törenine gider. Allahım sen beni iyi insanlarla karşılaştır nolur. Burdaki gibi güzel dostluklarım olsun, işyerimde huzurum olsun, çok dağılmadan stres yapmadan düzenim otursun.

ne kendime yanabiliyorum günlük ne sevdiklerime.kalbimi nereye koysam?
her yer ateş gibi, kordan daha kor.susuyorum,içim yanıyor.dün en son ayrıldığımız yerdeydim.
gözlerim ilk buluşmayı aradı.aynı yerde başlayıp aynı yerde biter mi?

ne yana kafamı çevirsem hüzün, ayrılık.acı, pişmanlık.hafiflesin ruhum lütfen.
eski huzurumuza kavuşalım.yoruldum,yorulmuşum.ben kaldıramazdım artık derken yeni yüklerden yorulmuşum.

umudu sorma bana.şarkıların mısralarında geziyor şimdilerde hüzün ve ayrılık ile birlikte.
yarını da sorma.o hiç yok gibi.

sana karşı katı olmam ve seni sildigimi hissetmen hoşuna gitmedi demi. olsun benimde ayrılmak hoşuma gitmemişti, aglamıştım.

günlük burada dua bekleyen arkadaşlarımız var ya hani ayrılık yaşamış, acılar çekmiş, birçok sıkıntıyla uğraşan. gördükçe onlara dua ediyorum 'beğen'butonuna basarken amin diyorum. öyle bir buton koysalar fena olmaz hani

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
Günlük;bu okul telaşı beni bitiriyor.Sınavlar bitiyor sunumlar,sunumlar bitiyor,raporlar,raporlar bitiyor finaller.
Ben hala başındayım sunum kısmında.Slayt hazırlamam lazım.Hocamız biraz pimpirikli.Her söylediğimiz cümleden bir soru üretme kapasitesinde.Ne yapıcam blmiyorum.Arkadaşla hazırladık ama eksik çoook sanırım :/ Şimdi tekrar baştan düzenlemem gerek.Sonra arkadaşımın doğum günü vardı geçti ama hala hediye alamadım.Güzel bir gezip hediye almam lazım,sürpriz birşeyler hazırlamamız lazım.Ve bunları benim hemen yapmam lazım Yazarken bile yoruldum.
Şimdide hazırlanıp okula derse gidicem.
Hava muhteşem güneş var :) İçim açılıyor gezesim var ama bir sürüde işim var.
Diyete başlayacaktım güya ama o da yalan oldu.
Hayatıma bir program ve düzen gerekli.Hemde en acilinden!

ne kavgam bitti ne sevdammm :79::80::81:

Uyuyup uyandığımda her şey bitmiş olsun, artık böyle hissetmek istemiyorum..

mutsuzum....
hayata dair kaçırdıklarımın daha bir farkındayım artık....
ne yapmalı... ortaya mı çıkmalı... susup mevcut durumu korumalı mı...
bilemedim....
ama mutsuzum...bunu bildim...

Günlükcan, gripten kurtuldum sanıyordum ama başağrısını yadigar bıraktı, öyle böyle değil... Başağrısının da bir haysiyeti olmalı, ağrı kesiciyi görünce geri çekilmeli, bu nedir yahu !

günlüğüm selam,

Geldim saat 2 de işe ,yiğenimle . bu saat ldu hala çalışıyorum ben ne zaman ders çalışıcam haftaya sınav var ve hiç ders çalışmadım daha... işler çok yoğun , ilk defa ben bugün çalışmaya geldim

Bu şehir, bu insanlar çok yordu artık beni günlüğüm...
Acı çeken hep ben olmak zorunda mıyım?
Gitmek istiyorum, sadece gitmek...
Bu şehirden gidersem mutlu olurum belki.
Yaralarımı sararım.
Acı hatıralarımı unutmaya çalışırım belki...
Geriye baktığımda sadece acı görüyorum.
Acı hatıralar...
Yeni yerlere, yeni insanlara ihtiyacım var benim...
Hayatımı tamamen sıfırlamaya ihtiyacım var...

günlük.. aşkım nbilet almaya gitti şimdi moralim çok bozuk..
4 gün nasıl geçti anladın mı dersen hiçbirşey anlamadım.. o kadar güzel geçti ki
sinirlerim ve moralim yerlerde
yarn nasıl yollarım onu sabah bilmiyorm...

sevgili günlük,

sence hala kumar oynamalı mıyım? sence bi daha risk alırsam nasıl olur?

bekleyip göreceğiz

Sevgili günlük
Hayata bakış açımı aslında tek bi insan değiştirebiliyomuş. Dün okadar ağlayıp sızlayan yemek yemeyen sabaha kadar oturan ben bugün onunla aramdakileri düzeltince herşeyi normale döndürdüm. Hatta garip bir mutluluk var içimde :123: Allah kimseyi sevdiği insandan ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…