eşyalarımı toplamaya başladım günlük, 45 gün sonra evleniyorum
valizimi hazırlarken aklımda yankılanan soru: ablamlar ne hissetmişlerdi bu evden ayrılırken? onlar ne düşünmüşlerdi bu valize eşyaları doldururken?? 2 tane ablam var, ikisi de canımdan öte sevdiğim.. ve şimdi sıra bende,, hepimiz ayrı ayrı yuvalara uçtuk/uçuyoruz.. Allah beni can'larımdan hiç ayırmasın günlük...
duygusalım bugün farkettiğin üzere
davetiyelerim geldi, baktıkça içim açılıyor mutlu oluyorum
gelinliğimin siparişini verdim, yarın ilk provaya gidiyorum
annemle babamla biletlerimizi aldık, haftaya erzuruma gidiyoruz, nişanlımın yanına, yaşayacağım eve... çeyizlerimi eşyalarımı götüreceğiz, kurmam gereken yeni bir ev yeni bir düzen yeni bir hayat.. hepsi beni bekliyor... hem mutluyum çok, hem buruk.. nedendir bilmem...
evlendiğimde annemle babam başbaşa kalacaklar koskoca evde,sanırım onun burukluğu.. yoksa gittiğim yer aşk, mutluluk, huzur...
tam 45 gün kaldı, yepyeni bir hayat tüm alışılagelmiş yaşantımda yeni başlayan.. heyecanlıyım..
kına gecesi için muallaktayım, evde mi yapsam daha sade bi törenle, yoksa bi salon mu tutsam bilemiyorum.. karar vermek lazım yavaş yavaş
her şeyin hayırlısı olsun..
çok garip çok değişik çok çok çok farklı telaşlarmış bunlar, yüce rabbim isteyen dileyen tüm herkese nasip etsin