Popüler Konu Sevgili günlük...

GünlükCan, bugün benim en mutlu günüm
Aylardır bakıştığım, beklediğim, hoşlandığım, ölüp bittiğim adam bugün bana, kalabalık mı kalabalık bir cafede,
bu zamana kadar tek kelime etmişliğimiz olmadığı halde GÜL verdi!:119:
Hayatımda aldığım ilk gül bu sebeple yüzümde gül gibi güleç dostum çok mutluyum!.
Rabbim sonunu hayretsin inşallah.
Boynuna atlayıp sarılmamak için kendimi zor tuttum inan.
Sadece "teşekkür ederim, çok teşekkür ederim" diyebildim.
Aşk kapımda.. ve ben onu uzun zamandır bekliyordum.
HOŞGELDİN! Gelmekle ne iyi ettin​
:132:

Sevgili Günlük,
Hep içimden diliyordum keşke aşk denen duyguyu tekrar tatsam diye..ama bir o kadar da korkuyordum.
Emin olamıyordum içimdeki hislerden.. ve artık eminim.. seviyorum ben onu..
Sanki o putmuş gibi.. Hayat sırf buymuş gibi..Hem aç hem tokmuş gibi.. Hem var hem yokmuş gibi..
Ben ona resmen aşığım..

Hem ilk hem sonmuş gibi
En güzeli oymuş gibi
Bunca yıl beklemiş gibi
Beklediğime değmiş gibi
Ben ona resmen...

Sevgili Günlük
İşe başladım.(bugün itibariyle geri bıraktım) Evde kocacığımı bütün gün beklemekten sıkılıp hadi bakalım Pelincim işine geri dön ee yıllarını verdin bu mesleğe diye düşünürken birden kendimi öğrencilerin içinde dans ederken buldum. (kocamı ikna aşamasına hiç girmiyorum)Peki ya sonra?Sonrası mı?zormuş be hem ev hanımı olup hem çalışmak. Yıllarımı verdiğim dans'ın bu kadar içindeyken acayip bunalıma girmemin nedenini bugün buldum. Evlenmeden önce her şey daha kolaydı. Saatlerce dans eder yine mutlu olurdum. Ama aşık olduğum dans bana iş gibi gelmeye başladı. Sanat dediğin şey hiçbir zaman iş olmamalı. İşte bu yüzden öğrencilerimi bıraktım ve aslında en keyifli şeyin evde saatlerce O'nu beklemek olduğunu anladım. Şimdi günün asıl sorusu: Akşam'a ne pişirsem yaa. :)))

Testlerim negatif, regl de değilim.
Anlamsızca bekliyorum, kafam çok karışık günlük ya...
Tatsız tuzsuz keyifsizim.
Uyumak, uyumak, uyumak istiyorum.

Bebiş hayallerine bir ay daha mola verdik günlüğüm,şimdi de eşim rahatsızlandı bir ay daha korunucaz olsuunnn hiiçç üzülmedim ben hep Rabbim bu sefer hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin diye dua ediyorum demekki hayırlı zaman mayıs değilmiş Haziranda inşallah o bebiş gelsin de totosuna totosuna vuralım doğunca :)

Allahım sen büyüksün yücesin nolur gönlüme göre ver hakkımda en hayırlısını nasip eyle sana sığındım sana güvendim yarabbim Amin!

hayatımın şu son üç yılında çektiğim kadar çekmedim günnüş...bezdim,bıktım...hayatımın en güzel yıllarını heba ediyorum...sürekli biriyle tanıştırılmaktan,olmadı demekten,aşk acısı çekmekten,yolunda gidince eee hadi lerden,ailemin kıskançlığından bıktım...erkeğine de evliliğine de...yere batsın var ya...çok mutsuzum...her seferinde kanatlanamaya,kanadımın kırık kalmasına alıştım...yok kızım işte...anlamıyorsun aşktan,meşkten...yaver gitmez talihin...ne diye deniyorsun...ne diye hevesleniyorsun,çiçekleniyorsun...anlamadım...

sevgili günlük
neler oluyor ?sormayı istiyor soramıyrum.cevapları anlayamıyorum.
ne olacak bu halim ?
bunların anlamını öğrenemeyecek miyim ?:26:

ben bu kadar kötüyken bu denli içim yanarken insanın kanı canı nasıl sen fesatsın der günlük
insanın kendi canından bi parça olsa bile,gerçekten yaşamadan anlaşılmıyormuş

1 mayıs'ta bile çalışıyoruz. hatta daha fazla çalışıyoruz.
bazen nereden seçtim bu mesleği diyorum.
annem evde uyurken ben sabahın köründe işyerine geldim.
yorgunum.
istediğimi yapıyorum aslında. gazeteci olmaktı hayalim, ama yoruldum.
sıkıldım.
şu an da işyerinden yazıyorum.
kafamı dağıtmam lazım.
mayısın bana şans getirmesi lazım.
doğum günüme de az kaldı.
az da kilo vermem lazım.
bir de cumartesi gelsin bir an önce de uyuyalım

Şuanda masamdam, çok sevdiğim işimden yazıyorum demeyi nasip eder rabbim dimi günlük
Kilo veriyorum yine her şey yoluna giriyor yavaş yavaş tek eksiğim işim...

Kaç gündür umutlu, mutlu, aşık dolanıyorum ortalıkta
Yüzümde şapşal bir gülümseme ile yaşamak pekte güzelmiş, 2013 bana Aşk'la geldi günlük

Sevgili Günlük
O gittiginden beri hayatim ... gibi unutkanligim git gide artti.. 20 gundur girmedigim mutfaga bugun girdim.. hem buz dolabini bosalttim hem ağladım sonra dolabi silmek icin mutfaktaki lavaboya su doldurmaya karar verdim.. tikadim ve cesmeyi actim.. doluncaya kadar tv unitesinin tozunu alivereyim dedim.. ve unutmusum cesmeyi actigimi.. diger odalarinda tozunu aldim., sonra sirilti sesi lavabo dolmus bütün tezgah su olmuş, tezgahtan aşağı sular dökülüyor yerler islanmis, bütün tezgahim ve uzerindekiler islanmis ve ben yine hem oralari sildim hem ağladım
Iyi degilim günlük. Hic bisey yolunda gitmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili günlük,
şu an hayatım monoton diyebilirim, kitap okumak ve eşim dışında hiçbi şey beni mutlu etmiyor..
keşke bi değişim olsa hayatımda, tümden değişsem, bi sürü sosyal aktivitem olsa, işim olsa, kendi param olsa...
eşime bi sürü hediye alırdım, onun bana yıllardır bıkıp usanmadan aldığı gibi elinde avucunda ne varsa sırf ben mutlu olayım diye harcadığı gibi
o olmasa napardım, her zaman yanımda olduğu için minnet borçluyum ona günlük

inşallah gelicek ilkaycım sapasağlam sen de bugünleri gülerek hatırlayacaksın

Gunlukk ben geldım yıne cok belırıslık var gunluk Allah yardımcımız olsun bızı tez zamanda ışığa kavustursun Allahım sen yar ve yardımcım ol yarabbım sen gonlumden gecenı bana hayırlısıyla nasıp eyle tüm müslüman alemının dualarını kabul kalbını nur eyle yarabbım! AMİN!!!

1 ay daha beklemedeyiz günlük hamile görmek istemiyorumm
Dış gebelik zamanımda en çok hamile görünce ağladım , özellikle kürtaja girerken bi kadını görünce çook ağladım şimdi de ağlıyorum
Dün kaynanam bebek patiği yollamış eşimle ya onları giydiremezsem diye ağlıyorumm
Özellikle regl dönemleri böyle oluyorum işte 2 arkadaşım daha korunmayı bırakmış kesin öbür ay hamiş kalırlar
Neyse isyan etmiyorum,Rabbim böyle uygun görmüş bizim içinn
Beni de gör dualarımı kabul et yüce Rabbim sana güvendim sana sığındım senden gelecek herşeye razıyım
Eşşekten düşeni eşşekten düşen anlarmış günlük Rabbim düşmanıma bile vermesin böylesini,benimle birlikte gebelik isteyenler 7 aylık hamile şimdi neyse geldi yine benim duygusallıklar

sevgili günlük
bir perşembe daha ve benim canım yine yanıyor.
her perşembe yanacak mı ?
25 nisan etkisi mi deniliyor buna.
''benim için öldün'' diyor ben yine acaba diyorum.
rüya görmekten korkuyorum artık.
2mizde ders aldık galiba.
bu gün yaptığı şey çok yanımı yaktı,yakacak biliyorum.
keşke anlatmakta bir şeyleri telefonun ara tuşuna basmak kadar kolay olsaydı.
nasılsın dedim bitti o kadar.
hem anlatsam da kırılır.açıkca olmasa da gizli yoldan bana bir daha ondan bahsetme dedi.
kendi aralarının kötü olması bizide etkliyor galiba.
sahi ona anlatmazsam kime anlatacağım günlük ?
bir söz vermenin bu tür etkilere yol açacağını bilmezdim.
eskiden olsa kafama eseni yapardım günlük.öyle değil artık.
keşke öyle olsaydı .canım yanmazdı değil mi?
ben ne sulugöz bir şey oldum çıktım günlük.
ağlamazdım ben bu kadar.
canım ne kadar yanarsa yansın örterdim,maskelerdim.
bu öyle değilmiş.her fırsatta daha , daha fazla yanıyormuş.

boş yere dememişler kaderin güzel olsun diye...güzelmişim,işim güzelmiş,iyi kalpliymişim,becerikliymişim boş...her haltı karıştırıp sütten çıkma ak kaşık ayağına yatanlar,bir ton makyajla kendini pazarlayanlar daha kıymetli...yok benim şansım mansım aşkta...her kanatlandığımda yerimde kalmaktan bıktım...aşkta yüzüm gülmedi...lanet olsun...lanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…