Popüler Konu Sevgili günlük...

Dün ani bi kararla korunmayı bıraktık günlük dua istiyorumm çok çok duaa
Bana da böyle bi tatlış versin Rabbim

Eksik bir şey mi var hayatımda
Gözlerim neden sık sık dalıyor
Eksik bir şey mi var hayatımda
Gökyüzü bazen ciğerime doluyor

panik atağım gümbür gümbürr geliyorrrrr gelecekkk allah sonumu hayır etsınnn..

şu 1 hafatdır sınır stresss heyecan kaygııı hepsi yumaklaşşştıııı önceee mideme vurdu yemeklerden sandım..çarpıntı yaptıı içtiğim biberiye cayından sandımmm ..adetim gec geldii.. onada baska bahane buldummm...

ara ara bas donmelerim nefes darlıgı gelıyooorrr gelıyoorrrr bu kriz büyük olacak gibi

günlüğüüüümmmmmm

geçtim ki sınavımdannn!!! hem de çok iyi bir puanlaaa!!!!

çok şükür yarabbim sana ve bana dua eden yakınlarıma...

Günlüüük İstanbul'dayım abimin evinde. İşe başlamam sanırım 4-5 gün var, beklemedeyim şimdilik. İstanbul'dayım huzurluyum mutluyum bu yeter bana. Bir de evime kavuşursam, şuraya da balkonumdam bir foto eklersem.....:)

aramış beni neden aradın ki ne oldu..
sevgini aileme gösterebildin mi
bir hareketin bana karşı bir sorumsuzluğun
ailemin gözünden düşmene sebep oldun.
nasılda sana değer veriyorlardı.
ama sen o değeri yıktın.
sebeplerini bilmiyorsun
nedenlerini kendince düşünüyorsun.
ama sen ve ailen
ne beni ne ailemi ne de bizleri hakkettin.
şimdi beni umursamadığın şehrinde yaşa
beni orda yaşatmak istiyordun ya
ben bunu bile kabul ettim senin için.
o şehir seni bildiği gibi yapsın...
sen beni üzdün ya sen beni kırdın ya sen beni benden ettin ya sen beni çıkılmaz yollara soktun ya
ne diyeyim sana .... Allah diyorum o bilir en sonunda...şuan ağlıyorum...

paşamda bir havalar bir havalar...yarın gör sen...kızım sen de frenle kendini...aklını devşir...daha bir hafta önceki olayı unutma...

bir kız düşün günlük...yeni bir gömlek alır,kuaföre gider,hasta olmasına rağmen atlar otobüse sevgilisinin ayağına gider,hem de elinde onun için yaptığı kek ile....sevgili olacak odunsu bitki zaten çarşıdadır,kızın sinir olduğunu bilmesine rağmen kirli sakalı,beş yıllık gömleği ile gelir.çiçekçinin önünden geçseler de çiçek filan almaz.son iki saatte sadece dışarıyı izler ve gidelim der,kızın tüm şirinliklerine rağmen...sonra vedalaşırlar kız,mesaj atar geldim diye,yanında süslü sözcükler tabii.odunsu bitkiden el-cevap aç yolladım seni dinlen bari diye...kız olsun der,gözlerin doyurur beni der...erkek sonumuz hayır olsun diye mesaj atar...
işte günlük...bundan sonra kimse bana aşk için çaba sarfetmediğimden filan dem vurmasın...aşkta şansım yok...ilişki özürlüyüm ben...hayırlısı hakikaten de her şeyin...öteki mal kaybıydı,bu da kıro kaybı olur en fazla...geçsin şu sınav artık nihayetlendireceğim...salı ya başlar ya biter...

Allah'ım sen gönlümdekileri biliyorsun tek dileğim bana nasip et...

Günlük bugün benim Dogum Günüm belirteyim dedim... Umarim yeni yasim bana sans getirir

kendimi kötü hissediyorum günlük kafam karmakarışık
son zamanlarda birçok şey yaşadım yaşadıklarım çarptı beni sanırım aslında iyi şeyler oldu ama alışık değilim ya tuhaf oldum

son günlerde çok yoruldum sevindim heyecanlandım üzüldüm

uzun zamandır istedğim birşey bir gün erken oldu üstümden yük kalktıEki Görüntüle 709269 o gün ve ertesi gün büyük bir temizlik yaptımEki Görüntüle 709275 ve uykusuz kaldımEki Görüntüle 709276 allak bullak oldum yani

bir de japon balığım hakkın rahmetine kavuştu öyle üzüldüm ki anlatamam peçeteye sarıp elime verdi babam çöpe attım sanki kefenlenmiş gibi öyle elime alınca kendimi çok tuhaf hissettim daha dün yaşıyordu şimdi elimde ben bunu nasıl atacağım dedim

bugün bir de birşey daha oldu bakalım devamı gelecek miEki Görüntüle 709285

sevgili günlük
canım çok yanıyor .
ve benim bu günlere salak bir defter yüzünden gelmiş olmam çok salakca.
bu gün bir hafta oldu bak ,peki ne oldu ?gelişme yok .
günlerim uyku,dizi ve yemekle geçiyor.
günde 10 saatten fazla uyuyorum .kalan zamanlarımda dizi izliyorum.
bu gün 14 saat uyumuşum.
deli gibi ağlamak isterken ,deli gibi uyuyorum.
üstümde yine bir yük tekrardan hastalanacağım galiba.
annemle de küsüm,konuşmuyorum.
bu gün aradığımda aldığım cevap ''kapat'' oldu.
tekrar arayım dedim kalktığımda ki saate baktım 24.00 olmuş :26:

Dünden beri okuduklarım beni çok duygulandırıyor..

Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin inşallahh...
Nefesleri yeter..

Anaları uzağında olanlar arkadaşlarım, analarınızın orda bir yerde sağ ve salim olduklarını bilmek,seslerini duymak bile ömre bedel değil mi..
Analarını kaybetmiş kardeşlerim varsa aranızda,Allah sizlere sabır versin.. Elbet birgün yine kavuşulacak değerli varlıklarımıza..
Nur içinde uyusunlar inşallah..

Anne olmuş arkadaşlarım, ne mutlu sizlere.. Allah herkese nasip eder inşallah.. Öpüyorum sizi..

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve bu özel günümüzü kutluyorum..

Günlük seninle Yılmaz ÖZDİL'in bu yazısını paylaşmak istiyorum gözlerim doldu okurken

Annemi aradım dün.

Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını... Koparmıyorum bağlantıyı.
Arıyorum aklıma düştüğünde.
Uzuuun uzun çaldırıyorum.
Açmıyorsa, komşudadır mutlaka.
Veya markete filan gitmiştir.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi... Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.
*
Bir senedir böyleyiz.
*
Arıyorum.
Komşudadır.
*
Seninki komşuda değilse...
Uğra bugün kardeşim.
Yoksa inan, sonra çok arıyorsun.

Bu sabah kız kardeşimden aldığım mesaj:
"Geleceğin minik annesi, anneler günün kutlu olsun :)"
Gülümsetti önce, sonra düşündürdü, sonra üzdü işte.
Şu an 7 aylık hamile bir anne de olabilirdim, olamadım.
Aklıma kaybettiğim bebeğimin ilk ve tek ultrason resmi düştü, deli gibi aradım evde bulamadım.
Görmek istedim nedense. Bilmiyorum.
Onu kaybetmemiş olmayı çok isterdim günlük

Sabah uyandık eşimle, bugün pazar mutluyuz.
Çalar saat uyandırmadı işe gitmek için rahatız,kocam yanımda yatıyo.
Sonra bana Anneler günün kutlu olsun dedi, birden ben anne değilim ki dedim, olsun anne adayısın dedi, gülümsedi
İçim gitti ağlamamak için zor tuttum kendimi ama bunu yazarken özgürce ağlıyorum.
Ve ben canımdan çok sevdiğim kocama bi evlad veremiyorum. Nasıl ezildiğimi içim yandığını

bugün neyim nasılım bilmiyorum pazar günleri nöbet tutmaktan nefret ediyorum yaaa
artık yeter. Rabbim sen büyüksün. :122: Pazar günü çalışmak istemiyorum tüm gün nöbet mi tutulur yaaa? hem sevdiceğim, de özledim
hem midem bulanıyor ne oldu bana ya offff.

27 gün kaldı büyük güne

balayı valizi hazırlıklarıma başladım günlük, nasıl keyifli valla içim kıpır kıpır koyuyorum valize tüm kıyafetleri

tüm her şey hazır, yapacak iş bulamıyorum kendi kendime uğraş ediniyorum evin içinde

kına gecesi için mekanı tuttum, güzel keyifli bi gece olacak inşallah, bu haftasonu bindallı vs almak için çarşıya çıkacağız, sonra da düğün çarşısı için alışveriş

nişanlım geliyor ve haftasonu imam nikahımız kıyılacak.. Allah'ın huzurunda evli biri olcam artık

gelinlik provalarım da son sürat devam ediyor, sürekli kilo kaybettiğim için uzayıp duruyor provalar olsun fazla kilolar gitsin de gelinlik ayarlanır nasıl olsa

bu ara yoğunluktan sporu da ihmal ettim ama sirkeli su ile formumu korumaya devam, kk saolsun okuyup okuyup uyguluyorum Allah sonumu hayreylesin

ben dedim hazırım dedim...değişmeye,seninle her şeye...o dedi yok hayırlısı...kaç kez daha böyle olacak günlük...kaç kez ben gelmişken dönecek birileri...yine mahvoldum...yine düşüneyim diyen bir erkek...ve kalbi onun için çarpmaya henüz başlamış ben...mahvoldum ben...yirmi ay sonra aynı hikaye ...hep hüsran bana aşkta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…