Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük
başımda bir sürü sorun var fakat bunların şuan için en önemlisi uyku problemi.
erkenden uykum geliyor gibi oluyor yatıyorum yok gidiyor.
kalkıyorum ağlıyorum,her zaman kinden daha çok canım yanıyor.
bunun üstüne uykusuzluk kötü,her gün okulda zombi gibi dolaşıyorum.

ve korkularım...sanki hiç bitmeycekler
iyi-kötü başladık mücadeleye de ,ben bir şeyler anlıyamıyorum.algılarımı mı kapattım ne?
bastırmaya çalıştığım bir şeyler varmış da üstüne gidecekmişiz de bla bla
olmuyor işte dedikleri gibi söyleyemiyorum da ...
senin ona onun sana olan sevgin ne olacak diyorlar cıss girmeyin bu konuya diyemiyorum ya
nefret ediyorum diyorum öbür ş.... den .nefret sevgidenmiş bla blaa
Nefret nefrettir !!!

Herkes hakettiğini er ya da geç yaşayacak.
Sabırlıyımdır ve bunun ekmeğini çok yemişliğim vardır zamanında
Görelim bakalım günlük can kim hamurdan,kim çamurdan yiyecek o ekmekleri...
Dün mubarek günde bile dualarıma nefreti kattı yine soysuzlar.
Ama bekliyorum benimle yüzleşmeden bitmeyecek o dalavereleriniz

ben sana ne demiştimm günlüükkk 2 arkadaşım korunmayı bıraktı bu ay haberleri gelir demiştim dimiii
evett geldi geldiii
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,sağlıkla mutlulukla büyütsünler
Dün eşimede dedim ilk aydan hamişmiş diye ne güzel işte dedi

çok bunaldım, çok sıkıldım. ne istiyorum biliyor musun? Paris'e gitsem, Eyfel'e çıksam ve avazım çıktığı kadar bağırsam, kesin John Coffey in ağzından çıkanlar çıkacak benden de.. o kadar doluyum ki, diyorum.. bana "ne kadar pahalı bir depresyon geçiriyorsun, kim gidecek Paris'e bu kadar işin arasında" diyorlar.. kısaca ağız tadıyla bir bunalıma bile giremiyorum..

Yaz için bile bir planım yok, gerçi artık plan da yapmıyorum.. Hayat için yaptığım planlar ise hep Murphy kanunlarının azizliğine uğruyor.. var bende bir aksilik ama bir türlü anlayamadım, ben nerede yanlış yapıyorum günlük..

ben geldim sevgili günlük
içim bi daralıyo bugün hiiç mi hiç keyfim yok
ne olcaz ne olcak bi sürü soruyla boğuşuyorum kafamda
en yakın zamanda bişeylerin belirginleşmesi lazım
ne diyim ki ne diyim günlük

merhaba günlüğüm
vefasız özgiş geldi seni yine çoook ihmal ettim kusura bakma
ama mazur gör.. düğün telaşı falan derken ben ben olmaktan çıktım
aslında herbişeyimiz hazır çok şükür.. biz herşeyimizi önceden hazırladık ama yine de bekleme stresi midir nedir bilmiyom bi garip hallerdeyim
saçıma başıma kılığıma kıyafetime bile bakmıom iyice paçozlaştım bak böyle oldum
kalmış 36 gün :123: şafak olmuş Kars
yarın çeyizim serilicek 1 hafta serili durcak konu komşu akraba vs görcek
sevmem böyle şeyleri ama asla da kırmam ailemi
erkenden serip kaldırcaz ki ev öyle kalmasın düğün zamanı balayı dönüşü uğraşmiyim
yarın zehroşum gülinim de gelcek onlar benim canım, her anımda yanımdalar
yeri geliyo mutluluktan ağzım kulaklarımda bişey anlatıyom dinliyolar, yeri geliyo depresyona girip ağlaşıyom yine dinliyolar yanımda oluyolar canım dostlarım benim

sevdiceğe tripliyim nedense bugünlerde.. ilgisizmiş gibi geliyo.. çok yoğun bu aralar ilgilenemiyo ve bu da beni üzüyo
düğün stresi midir nedir bu yaşadığım bilmiyom

bu arada dün kardeşimi sözledik, kız istedik ona ailemiz git gide büyüyo valla
birazdan haloşum gelcek ofise.. çıkıcaz onla evim için market alışverişi yapçaz
erzak alıcaz bi sürü.. tabi bozulmayacak olanlardan
düğüne odaklanalıberi hiç iş yapasım yok günlük.. keşke çalışmasam bu dönem ne güzel olur valla

düğünler de başladı artık bi sürü davetiyemiz oldu.. hepsine gidicez, sonra sıra bize gelecek
bugün kınam için ayakkabı aldım, düğün için 3. ayakkabıyı aldım
bi ayakkabı (baya topuklu) bi de babet almıştım
ama bi tane kalın topuklu bi ayakkabı gördüm bugün onu da aldım... düğünde oynarkene giyerim rahat ederim diye

salona giriş, ilk dans ve pasta şarkılarım hazır ama daha takı şarkılarını ayarlamadım
üşeniyorum, çok tembel oldum ben günlük

öyle işte.. bu aralar çok acayibim ben.. böyle bi tuhafım.. neşeli değilim nedense yaa
kendime gelsem iyi olcak günlük.. hadi görüşürüz

sevgili günlük;
ilk defa karşılaşıyoruz seninle ama sana yazmasam içimdeki mutluluğu dökemicektim bi tarafaa
12.12.2012 de gönderdiğim kalbimin sahiplerinden birini bugün karşılıyorumm
Allahın izniyle gelcek abimm bugün asker ocağındann
şimdi yolda rabbim yolunu açık etsinn :26::26::26:
o kadar özledim ki onu anlatamamm..
gittiği günden beri göremedim çalıştığım için..
şimdi abi derken bile burnumun direği sızlıyoo
hadii gell canımınn canııııııı
koskocaman özleyen kardeşinn seniii 4 gözlee bekliyooooooo
biliyorum karşılaşınca bu yaşlar daha da artacak ama mutluluktan tamam mıı kızmak yokkk
son saatler artıkk rabbim yoluna engel çıkarmadann gell yanımıza artıkkkk :26::26::26:

haftayada diğer yarım geliyoo inşallahh :26::26::26:
nişanlımla da buluşmak için can atıyorumm artıkk
seni de bu şekilde karşılicamm aşkımm benimmm
son 5 i sayıyoruzz artıkkk
hatta sen gell düğünümüzü de konuşcaz, tarihimizi de alacazzzz ve soraa :123::123::123::123:

benden bu kadar günlükkcann

bahar beni fena çarptı günlük...
Pilli bebeğin şarkısı diyo ya
"aşık olacak gibisin,gözlerinde atıyor kalbin"
heh işte o tam benim :)))
cidden şu havaların etkisi var,ilk aşkımla da 3 sene önce bugünlerde başlamıştım...Ondan bi sonrakiyle-hani tanışmasam daha iyiydi de neyse onunla da iki sene önce tam bugünlerde başlamıştık.Mayıs ayının etkisi olmasa hayatta yapmazdım öyle bir hata :)))
Bir istisna lamba cini var ama onla uzuun bi dostluktan sonra başlamıştık...
lamba cinimi çoook özlüyorum biliyomusun günlük??
ayrılalı 5 buçuk ayı geçti.Pişman değilim,yüz kere aynı günü yaşasam yüzbir kere terkederdim ama yine de özlüyorum işte...
"seni bizim eve götüreyim,bizim kızımız ol" derdi bana arkadaşken :) o geliyor aklıma...
Bi de ben bunu arkadaş olarak gördüğüm zamanlarda,bazen..özellikle çok içten güldüğüm zamanlar derin derin bana bakar "Allah belanı versin Yengenç!!!" derdi ,ama beddua gibi değil,hani böyle içi gider ya insanın-karşısındakine büyük bi arzu duyar ama bişey de yapamaz....Tam öyle bi söyleyişi vardı,kulaklarımda yankılanıyo o sesi...
Ben cidden onu çooooooooooooooooook özledim.
Keşke hiç başlamasaydık da arkadaş olarak devam etseydik,
Hani bi video var ya,sokak röportajı...
kadın erkek arkadaş olabilir mi diye soruyorlar,bütün kadınlar tabiiki derken bütün erkekler asla olmaz öyle şey diyolar:))
bizim arkadaşlığımız da o hesaptı zaten...
Gerçi zamanla büyük bi dostluğa dönmüştü o arkadaşlık.Ne zaman ciddi anlamda mutsuz olsam aklıma ondan başkası gelmezdi,kahkaha atmadan bi konuşmayı bitiremezdik çünkü,bu mümkün değildi.
Ayrıldığımız gün evde tabakları fırlatırken bile söylediği bi söze katıla katıla gülmüştüm.
Sinir krizi geçirirken bile beni güldüren insanı nasıl kötü hatırlayabilirim ki???

Ama tabiiki onu özlemem hayatın devam ettiğini ve baharın "yengenç aşık ooll" diye fısıldadığı gerçeğini değiştirmez :)
Adam olsaydı da kendini terkettirmeseydi,di mi günlük???
bakalım zaman benim karşıma neler çıkartacak.
İnşallah gezide tanıştığım,her gözgöze geldiğimizde bana kocaman gülümseyen çocuğu çıkartır karşıma
hayırlısı...

Selam Günlükcan;

Epeydir uğrayamıyordum, yoğundum aslında, geniş kapsamlı bir halk oyunları gösterimiz vardı, aylardır ona çalışıyorduk, bu aralar da yurt dışından gelecek olan profesyonel ekibin bilet satışlarıyla uğraşıyoruz, haftaya da onların gösterisi var, yoğunluk bitmiyor anlayacağın, aslında bitmesini de istemiyorum sanırım, böyle daha çabuk geçiyor günler...

Ne kadar çabuk da geçse, şafak çabuk atsa da ben çoook sıkıldım günlük, sanırım eşim de çok sıkıldı, artık katlanamıyoruz, hele ki sorumluluklardan bıktım, yoruldum

anneme bir şey olma düşüncesi bile beni saatlerce ağlatmaya yetti ameliyatı yaklaşıyor artık korkuyorum günlük ona gelecek ufacık zarar bile beni korkutuyor dayanamam ona bir şey olmasına Allahım sen bu işi hayırlısıyla atlatmamızı sağla sen annemi pamuğumu koru

Gunlukk ben geldım sana guzel bır hbrım var sonunda atandımmmmm evet yanlış duymadın atandım bende memurum artıkk:82:bugun ögrendim kültür ve turızm bakanlıgına atanmısım hala şoktayım,şaşkınıp çok garip duygular içerisindeyim Allahım nasip etti hayırlısıyla emeğimin karsılıgını verdı Allah utandırmasın inş. bana zor gunlerımde dua eden tum dostlarıma günlüldaşlarıma tesekkur edıyorum hepinizden Allah razı olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin dualrım sizinle
Allahım eş isteyene hayırlı bır iş, evlat isteyene hayırlı evlatlar, sağlık isteyene bol bol sağlık,herkesin gönüne göre ver yarabbim AMİN!

günlük uzun zamandır yaşadığım haksızlıkları terkedilişlerimi düşünüyorum.
sonra geri dönmeleri , şimdi ise şen şakrak gülüşlerini nette görmek.
bıçak gibi keskin soğuk oluyor her şey bana ...
annanemin dedemlerin bana yaptığı aileme yaptığı zulümleri düşünüyorum.
her şeyi sorguluyorum günlük düşünüyorum...
peki ya ben şimdi nerdeyim ????

Günaydın günlüüüükkk bugün çok mutluyum nedense
allahım bozmasın bu mutluluğumu
herşey yavaş yavaş düzeliyo gibi :26:
allahıııııııımmmmmmmmmmmmmm çok çok tşk ederm

Korkuyorum günlük,
Allah'ım bana yardım et hayırlısıyla sağlıkla rahim içi gebelik yaşayayım.
Gece uykudan uyandığımda bile hep dilimde dua,gözümde yaş var
Bazen sol kasığıma ağrı giriyo ya korkudan ölüyorum
Ama kaderden öte yol yok günlük Rabbim ikincisinide yazdıysa kaderime yaşıycam
Tevekkül etmekten başka çarem yok

Sen Beni; Allah tan istemesini bil... Ben dua olup yüreğine, Amin olup diline düşmeyi bilirim Sevdiğim...!

Selam günlük,

Ara sıra buraya içimi döksem iyi olacak sanırım.
Öyle karışığım ki bu aralar... Aslında bu aralar değil, uzun zamandır böyleyim.
Yaklaşık 2 yıldır biriyle beraberim. Sonumun olmadığı, geleceğimin görünmediği biriyle.
Ayrılmam gerekiyor ama onu bile beceremiyorum. O da beni bırakmıyor bir türlü.
Bana olan merhametini, sevgisini, kocaman yüreğini, ilgisini sevdiğim içimde çözemediğim bağlılığımın olduğu bir adam bu.
Biraz önce aradı. Ben şuraya gidiyorum dedi, dönerken yine aradı dönüyorum dedi.
Gittiği yerleri haber veren, benimle 1 dk bile fazla geçirmeye çalışan, beni mutlu etmek için bu kadar uğraşan biri daha çıkar mı karşıma ondan sonra?
Çıkmaz, onun gibisi çıkmaz.
Haksız yere söylenip, tafra yaptığım halde bile benim ellerimi öpen onun gibi biri daha yoktur ki.

Biz olamayacağız ama biliyorum ki, o hep benim içimde yüreğimin derinliklerinde bir sızı olarak kalacak.
O her aklıma geldiğimde gözümden düşen yaşlar yüreğime doğru akıp gidecek.

İlk sevgilim o benim çünkü, ilk elimi tutan, beni ilk öpen bana ilk dokunan kişi.
Bana hiç zarar vermeyen, benimle gülüp benimle ağlayan, beni koruyup kollayan, hep destek olmaya çalışan ilk sevgilim.

İlkler unutulmaz mı gerçekten?
O ilk olduğu için değil, bana yaptıkları, bana hissettirdikleri sayesinde hep unutulmayan biri olarak kalacak bende.

En kötüsüde ben bunu nasıl atlatacağım. Ona bu kadar alışmışken, nasıl onsuz kalıp onsuzlukla mücadele etmeye çalışacağım.

Hayat beni hep ummadığım yerlerden vuruyor.

Olmuyor günlük yapamiyoruz, birbirimizden kopamiyoruz aramizdaki bag o kadar güclüymüs ki kimse koparamiyor ama peki nasil olacak böyle???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…