bahar beni fena çarptı günlük...
Pilli bebeğin şarkısı diyo ya
"aşık olacak gibisin,gözlerinde atıyor kalbin"
heh işte o tam benim :)))
cidden şu havaların etkisi var,ilk aşkımla da 3 sene önce bugünlerde başlamıştım...Ondan bi sonrakiyle-hani tanışmasam daha iyiydi de neyse onunla da iki sene önce tam bugünlerde başlamıştık.Mayıs ayının etkisi olmasa hayatta yapmazdım öyle bir hata :)))
Bir istisna lamba cini var ama onla uzuun bi dostluktan sonra başlamıştık...
lamba cinimi çoook özlüyorum biliyomusun günlük??
ayrılalı 5 buçuk ayı geçti.Pişman değilim,yüz kere aynı günü yaşasam yüzbir kere terkederdim ama yine de özlüyorum işte...
"seni bizim eve götüreyim,bizim kızımız ol" derdi bana arkadaşken :) o geliyor aklıma...
Bi de ben bunu arkadaş olarak gördüğüm zamanlarda,bazen..özellikle çok içten güldüğüm zamanlar derin derin bana bakar "Allah belanı versin Yengenç!!!" derdi ,ama beddua gibi değil,hani böyle içi gider ya insanın-karşısındakine büyük bi arzu duyar ama bişey de yapamaz....Tam öyle bi söyleyişi vardı,kulaklarımda yankılanıyo o sesi...
Ben cidden onu çooooooooooooooooook özledim.
Keşke hiç başlamasaydık da arkadaş olarak devam etseydik,
Hani bi video var ya,sokak röportajı...
kadın erkek arkadaş olabilir mi diye soruyorlar,bütün kadınlar
tabiiki derken bütün erkekler
asla olmaz öyle şey diyolar:))
bizim arkadaşlığımız da o hesaptı zaten...
Gerçi zamanla büyük bi dostluğa dönmüştü o arkadaşlık.Ne zaman ciddi anlamda mutsuz olsam aklıma ondan başkası gelmezdi,kahkaha atmadan bi konuşmayı bitiremezdik çünkü,bu mümkün değildi.
Ayrıldığımız gün evde tabakları fırlatırken bile söylediği bi söze katıla katıla gülmüştüm.
Sinir krizi geçirirken bile beni güldüren insanı nasıl kötü hatırlayabilirim ki???
Ama tabiiki onu özlemem hayatın devam ettiğini ve baharın "yengenç aşık ooll" diye fısıldadığı gerçeğini değiştirmez :)
Adam olsaydı da kendini terkettirmeseydi,di mi günlük???
bakalım zaman benim karşıma neler çıkartacak.
İnşallah gezide tanıştığım,her gözgöze geldiğimizde bana kocaman gülümseyen çocuğu çıkartır karşıma
hayırlısı...