Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük sabahın 3ünde mesaj attı iyi uykular diye..
bende cevap verdim.
5dakika kapıya çıkabilir misin sana birşey vermek istiyorum dedi.
olur dedim.
sabahın 4ünde sadece beni görmek ve çikolata vermek için evime geldi.
ben sevmiyim bu adamı da kim sevsin
o beş dakika benim için dünyalara bedeldi

Son düzenleme:
Geleceğin en güzel annesi anneler günün kutlu olsun notu ve çiçeğiyle başladım dün güne çok şükür günlüğüm
Haketçekmiyim bu güzel sözleri acaba merakla bekliyorumm

Hayatımın en en en en güzel 2 haftasını geçirdim günlüğüm.
Erkek arkadaşım yanımdaydı öyle özlemişim ki 3 buçuk ay görüşememiştik.
3 ülke gezdik, dolaştık, eğlendik, hasret giderdik
Ve dün sabah gitti.
Buna da şükür diyorum ve tekrar gün saymaya başlıyorum.
45.....

yok günlük yokk bu devirde öz kardeşine bile güvenmeyeceksin bugun bunu bir kere daha anladım.salaklığıma yanıyım ben napıyımki başka. ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum o arkasına bile bakmadan gidiyor. cebimdeki parayı çalıyor dolabımdaki benim giymeye kıyamadığım kıyafetlerimi satar babamın cebinden kartını çalar ben beladan kurtardıkça o daha çok dibe vuruyor iş bulana kadar gelsin yanımda çalışsın dedim umrunda değil ben napıyımki başka en iyisi kovmaktı bende kavdum. kardeşte olsa herkez kendi yoluna o bencilse artık bende bencilim.

tebrikler anne...bir kez daha ayrıldım sevgilimden...artık bana sormazsın...bu zaferde en büyük pay senin...ikincisi de ikiniz arasında seçim yapamayan benim...bak ortadayım,yapayalnızım...gözün aydın olsun...bak yine aşkta kaybettim...bak yine bıktırdım kendimden...bak yine aynı her şey...bak yine ölüme bile değer bulmuyorum kendimi...yien kopkoyu hüzün yine karanlık...yine soğuk dünyam...yeminler olsun bundan senin o bulduğun sümüklü kel kısmetlere bakar mıyım ben...yüzümü bile göstermem...

Günlükk
Annem demişti de dinlememiştim ana sözü dinlemezssem böyle olur işte yaptır o dişini hamilelik planlamadan önce kafanı çok vurursun duvarlara sonra dedi ve dediği çıktı günlüüükkk
Dişiiiimmmmm diye ağlayıp duruyorum iki gündür ya bebek varsa diye ilaçta içemiyorum
Tutunduysa bebeğim içemiycemde napıcam bilmiyoruum

Allahım hayırlısını nasip et bna gönlüme göre ver yarabbimAMİN!

Geçmişi hatırlamak kanatıyor insanın içini be günlük...

En hatırlamak istemediğin zamanda karşına çıkıveriyor bir şekilde,

Sen ne kadar umurumda değil desende, umurunda oluyormuş meğerse.

Başkasını da seversin hem de çok ama eskiyi de hiç unutamazsın...

Sevgili günlük sonunda bana da bahar geldi.
Kalbime bahar geldi, ruhuma bahar geldi...
İçim nasıl huzurlu, nasıl mutlu..
O geldi, sevgilim geldi.
İki günü baş başa geçirdik yine gitti
Ama olsun haftasonu ben gidicem yanına
En azından haftasonları birbirimizi görebilcez
Buna da şükür allahım,binlerce şükür
Nolur onu benden bir kez daha alma
Bir kez daha anladım
O benim herşeyim....

yine aşk acısı...yine ayrılmak isteyen ben...ortada sap misali kalan ben...canı yanan yine ben...ölüyorum acımdan günlük...mahvoldum ben...

Sinirlerim çok bozuk günlük...
Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum...
Bir ferahlık ver gönlüme Rabbim yoksa boğuluyorum
Ben her sene bu sıkıntıyı mı yaşıycam günlük.
İnsan bir yaştan sonra gerçekten bir yuvası olsun istiyormuş.
Böyle göçebeler gibi yaşamak, ev arkadaşı derdi...
Gerçekten çekilmiyormuş bir yerden sonra.
Ev arkadaşımla bugüne dek hiç kavga etmedik günlük ama o hep uzaklaştı, geri çekti kendini.
Hoşuma gitmeyen şeylerde bile sustum, tadımız bozulmasın dedim.
Ama neye bu çaba günlük, kime?
Maddi sıkıntım olmasa hiç endişe etmiycem gidişini de ben kimi bulayım şimdi günlük he?
Üstelik birisini çekecek sabır da kalmamışken ben de.
Allah'ım sen yardım et ya

iki gündür hasta yatiyorum günlük, bügün zar zor actim gözlerimi, biraz kendime geldim sükür...

Ve güzel bir haber bügün fotografciliktan ilk parami kazanmis bulunmaktayim Belki baslangic icin az olabilir olabilir bunada sükür Hersey yavas yavas yoluna girmeye basliyor yavas yavas hayallerime hedeflerime ulasmaya basliyorum. Adim adim...

Disimi s1k1p okuluda 1,5 yilla bitermek istiyorum insaAllah...

Baska bir gelisme daha gerceklesti ama ondan hic bahsetmek istemiyorum gözyaslarima hakim olamiyorum zira...

Çok uzun bir aradan sonra buradayım günlük..
Gelemedim, çok istedim ama olmadı nasip bu güneymiş.
Bana bol bol dua et emi günlük?
Zor bir sınavdayım..

yoruldum günlük bu koşuşturmanın içinde düğün hazırlıkları
ev kurma, e okulda toplantılar veli görüşmeleri yordu benii bitsin biranönce düğünnn
ertesi gün olsunn balayına gıdelımmm çok güzel geçsin..
zayıflamısım kılo vermişim çokk

ay sonuna kadar bana bir açıklama yapmasını bekleyeceğim...okullar kapanınca da kalan kitabını kargo ile göndereceğim...şimdilik tıp...

Kızlar merhaba,mart ayında aşılama yaptırmıştım.Puregon iğne kullandım.İlk dozum bitmişti,ikinci den sadece iki doz kullandım.Çok şükür hamile kaldığım için ilaç elimde kaldı.Biz de pahalı aldığımız için bu sürecin ne kadar maliyetli olduğunu biliyorum.Şu an doktorum bütün vitamin vb.ilaçlarımı kesti,ilaca karşı olduğu için.Elimde puregon ( iğneleri ve kalemi ile),bir kaç tablet elevit,coraspin ve folibol var.Gerçekten ihtiyacı olan (lütfen alabilecek gücü olan yazmasın ki gerçek ihtiyaç sahibine ulaştırabileyim) var ise bana özelden yazabilirse kargo ile gönderebilirim.
yalnız özel msj hakkım yok.mail adresinizi sonuna eklerseniz oradan iletişime geçebiliriz.

Ne hayaller kurmuştuk ne dualar etmiştik. Yarımmı kaldı şimdi hepsi.
Bu kadarmıydı yani. Buraya kadarmıydı ?
İçimden geçenleri, canımın acısını anlatabilecek tek bir kelime bulamıyorum artık.
Tek istediğim Rabbim yardım et.

Sanırım yumurtlama günlerini kaçırdık günlük dün yumoş testi yaptım hafif silikleşmeye başlamış
Bu ay da böyle gitti heralde olsun hayırlısıyla,sağlıkla gelsin
bebek adımlarıyla yavaş yavaş ilerliyoruz günlüğüm he dişimde geçti çok şükürrr

Gönülden dua ettim sizin için,
Bu günün hürmetine.
Dedim ki Rabb-ül Alemin'e
'' Ya Rab, onların gönlünden geçen güzellikleri tez zamanda onlara bahşet.
Onların gönüllerine genişlik,
İşlerine kolaylık,evlerine huzur,
İşlerinde başarı, keselerine bereket ve bahtlarına güzellik nasip eyle'' AMİN

Herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…